Να βάλουμε αμπούλες

theodss1

Well-Known Member
8 Απριλίου 2021
431
454
32
Καλησπέρα σε όλο το forum !Εδώ και 3 μήνες ήρθε το νέο μέλος στην οικογένεια (μωρό 3 μηνών ) ήρθε η ώρα να βάλουμε αμπουλα στα σκυλιά αλλά δεν είμαστε σίγουροι έχω ρωτήσει 6 κτηνιάτρους άλλοι μου λένε ότι αν δεν βάλω vectra 3d δεν υπάρχει θέμα έψαξα της δραστικές αλλά δεν έβγαλα άκρη έτυχε σε κάποιον να υπάρχει θέμα με μικρό παιδί ;

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.774
4.061
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ούτε εγώ κατάλαβα ποιο είναι το θέμα; Να μην πιάνει το μωρό τα σκυλιά αν βάλεις αμπούλες; Αυτά τα χάπια βγήκαν πριν μερικά χρόνια, τι έκαναν οι άνθρωποι και τα μωρά τους πριν; :cool:

Εντομοκτόνο δεν τάισα ούτε πρόκειται να ταϊσω το σκύλο, κι ας είναι πιο βολικό.

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
913
985
28
συν οτι τα χαπια δεν αποθουν κιολας. οι αμπουλες και τα κολαρα αποθουν. οποτε η αμπουλα η κολαρο ΠΡΕΠΕΙ να φορανε ολα τα σκυλια ολο το χρονο, οι ψυλλοι και τα τσιμπουρια δεν εξαφανιζονται το χειμωνα, και ετσι οπως εχει γινει το κλιμα της χωρας μας, ουτε τα κουνουπια και οι σκνιπες. οποτε ειναι απαραιτητο.... κοιμαμαι με σκυλο που φοραει σερεστο εδω και 5 χρονια, φτου φτου μη με ματιασω ειμαι μια χαρα. απλα παντα επιβλεψη (που ετσι και αλλιως ειναι απαραιτητη) το μωρο με τα σκυλια να μην πιανει την αμπουλα/κολαρο

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.264
Μέλη
20.041
Νεότερο μέλος
Tarotzouro