Ενοχλήσεις στη βόλτα;

Status
Κλειδωμένο θέμα

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
nfeel το να πηγαινα να γραψω την ιστορια σε forum με πατεράδες σχολειων σιγουρα θα ειχε περισσοτερη πλακα αλλα σημερα ειπα να ηρεμησω λιγακι :D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Εμένα πάντως, δεν μου 'χει συμβεί ποτέ.
Αν ο μη γένοιτο, μου συμβεί ποτέ, θα αντιδράσω πολύ πιό αυστηρά από τον Πάνο.

Sokofreta

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2013
70
0
Με εκπλήσσει το γεγονός ότι σε ορισμένα μέλη του φόρουμ δεν αρέσει να τους κάνουν υποδείξεις για τα σκυλιά τους, ούτε να βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα του στυλ "αφού κάποιοι δεν μαζεύουν τα κακά το ίδιο κάνεις κι εσύ". Ούτε και σε μένα αρέσει κάτι τέτοιο εννοείται. Απλώς, τη στιγμή που μέλη όπως μαρέκο, νφιλ και γκέλυ κάνουν οι ίδιοι υποδείξεις σε άλλους (χωρίς να τους έχει ζητηθεί) και βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα του στυλ "όταν έχεις προτιμήσεις όσον αφορά τη ράτσα σκύλου που επιλέγεις σημαίνει ότι δεν θα φροντίσεις το σκύλο σου όσο πρέπει ή θα τον αγοράσεις από πετ σοπ", είναι αξιοπερίεργο πώς δεν δέχονται μια αντίστοιχη συμπεριφορά από άλλους.

Εδώ μιλάμε ξεκάθαρα για 2 μέτρα και 2 σταθμά. Διαφορετικά ας σκεφτεί ο καθένας μήπως ο ίδιος κάνει αυτό (το κατακριτέο) που ο/η θεματοθέτρια περιγράφει, σε άλλα θέματα..

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Αν περάσεις τα μαυροσκυλα ένα άσπρο βερνίκι μπορεί κ να σου συμβεί. Νωρίτερα δε νομίζω :D

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Sokofreta...δεν περνάς μία, να σου συστήσω τον Μαρκούλη, με συνοπτικές...;
Μπας και αρχίσεις να λες, τίποτα που να είναι κατανοητό, κάποτε.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Sokofreta...δεν περνάς μία, να σου συστήσω τον Μαρκούλη, με συνοπτικές...;
Μπας και αρχίσεις να λες, τίποτα που να είναι κατανοητό, κάποτε.
χαχαχα μην της κάνεις υποδειξεις!!!
Αλλιώς θα της ελεγα και εγώ για καμια βολτα από κέντρο αναζήτησης στόχου ζωής και wellness, γιατι μας εγιναν ολίγον τσουρεκια χρονιάρες μέρες!!!!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Με εκπλήσσει το γεγονός ότι σε ορισμένα μέλη του φόρουμ δεν αρέσει να τους κάνουν υποδείξεις για τα σκυλιά τους, ούτε να βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα του στυλ "αφού κάποιοι δεν μαζεύουν τα κακά το ίδιο κάνεις κι εσύ". Ούτε και σε μένα αρέσει κάτι τέτοιο εννοείται. Απλώς, τη στιγμή που μέλη όπως μαρέκο, νφιλ και γκέλυ κάνουν οι ίδιοι υποδείξεις σε άλλους (χωρίς να τους έχει ζητηθεί) και βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα του στυλ "όταν έχεις προτιμήσεις όσον αφορά τη ράτσα σκύλου που επιλέγεις σημαίνει ότι δεν θα φροντίσεις το σκύλο σου όσο πρέπει ή θα τον αγοράσεις από πετ σοπ", είναι αξιοπερίεργο πώς δεν δέχονται μια αντίστοιχη συμπεριφορά από άλλους.

Εδώ μιλάμε ξεκάθαρα για 2 μέτρα και 2 σταθμά. Διαφορετικά ας σκεφτεί ο καθένας μήπως ο ίδιος κάνει αυτό (το κατακριτέο) που ο/η θεματοθέτρια περιγράφει, σε άλλα θέματα..
Εσενα επρεπε να σε λενε κουκουρούκου :D

( sorry πλακα κανω μην παρεξηγηθεις, ενταξει; )

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Όταν μου κάνουν παρατήρηση όμως επειδή απλά περνάμε, έχοντας στην τσέπη μου όλο το ρολό με σακούλες, φορτώνω σε χρόνο ντε τε..

Κι εγώ το ίδιο..Προχθές στον γέρο που μου έκανε παρατήρηση πλησίασα με την σακούλα γεμάτη και του λέω αυτά είναι κακά ΑΛΛΩΝ, κατάλαβες φίλε???? Μαζεύω και τα κακα των ΑΛΛΩΝ!!! Αντί να με βρίζεις λοιπόν κοίτα να δεις ποιοί δεν τα μαζεύουν , και σε μένα πες κι ενα ευχαριστώ που ξεβρωμίζω το πεζόδρομιο σου.
Αυτά με τον ανάλογο τόνο. Οπότε θαυμάζω τον Πάνο για την ψυχραιμία του.

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Σοκοφρετα
Οταν μπαινεις σε ενα φορουμ θα σου κανουν υποδειξεις ολοι οι συμμετεχοντες σε αυτο.
Αν θες να σου απαντουν συγκεκριμενοι ανθρωποι καλο θα ηταν να προτιμησεις την διαπροσωπικη επαφη και οχι αυτην της ιντερνετικης κουβεντας με αγνωστους.

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Quiz για όσους αρέσκονται σε φραγκικους όρους τύπου "control freak".

- Πώς λέγεται αγγλιστί αυτός που μονίμως επιδιώκει την προσοχή των γύρω του,συχνά και με αθέμιτα μέσα?

Hint: Attention ..... ?

Όποιος το βρει κερδίζει ένα καπιστρι από εμένα (αν είναι φιλοχρηματος του στέλνω την αξία από το καπιστρι μέσω PayPal).

Last edited:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.753
7.278
Όποιος το βρει κερδίζει ένα καπιστρι από εμένα (αν είναι φιλοχρηματος του στέλνω την αξία από το καπιστρι μέσω PayPal).
Ότι τι? Το λες έτσι? Δεν έχει βραβείο??? Δε λέω απάντηση γιατί εγώ δεν θέλω το χρήμα κύριε, το καπίστρι θέλω!!

D

Deleted member 14614

Guest
Υπάρχουν σχοινένια καπίστρια με 5-6 ευρώ και δερμάτινα με 35! Για ποιο μιλάς εσύ για να ξέρουμε αν αξίζει να απαντήσουμε?:p

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Δέρμα φυσικά για να κάνει σετ με το καμτσικι που θα δώσω στο επόμενο quiz.

Status
Κλειδωμένο θέμα