Θα με συγχωρήσετε αλλά δεν θέλω να συμετέχω στη συζήτηση πλέον. Νομιζω ότι εξήγησα πολλές φορές και το τι έγινε, νομίζω επίσης πως κατέστησα σαφές ότι ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ οι δικοί μου, (και φυσικά
Sara κανένας απο εμάς εκείνη την στιγμή δεν θα έλεγε πολλά όταν ο άλλος έχει όπλο γιατί αν δεν ξέρεις τι είναι ο άλλος δεν ρισκάρεις
) και επίσης δεν είπα το πως αντέδρασαν, και τι κινήσεις έκαναν μετά.
Μεγαλώνοντας δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα, γιατί δεν έχω αποδείξεις, και αυτό το είπα. Απλά ενημέρωσα όσους μπορούσα για το περιστατικό.
Επίσης εκείνη την μέρα εμείς απλά βόλτα κάναμε σε ένα ποτάμι κοντά στο χωριό για να τρέξουν τα σκυλιά..
Harryf3 , πιθανώς μερικοί επειδή μπορεί να μην έχουν προσωπική εμπειρία, να νομίζουν ότι δεν υπάρχουν μικρά παιδιά στο κυνήγι. Εκτός από σένα και μένα, που έχουμε πάει, εγώ ξέρω πολλά ακόμα παιδιά που πηγαίνουν από μικρά. Δεν είναι περίεργο, απλά μπορεί να φαίνεται έτσι σε κάποιους.
Επίσης άκουσα 2 απόψεις ήδη από ανθρώπους που γνωρίζουν ανάλογα περιστατικά. Και επειδή ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί με ανάλογες εμπειρίες, ξεκίνησα να γράφω τη δικιά μου εμπειρία. Δεν είναι κάτι καινούργιο,ίσα ίσα κάτι που συμβαίνει συχνά, εμένα θα με ενδιέφερε πιο πολύ τώρα που μεγάλωσα (25 είμαι
krina) να ξέρω τι μπορώ να κάνω σε αντίστοιχες περιπτώσεις, να μου πουν άτομα εδώ τι έκαναν όταν τους έτυχε κάτι ανάλογο, παρά από το να με (ανα) κρίνουν για το τι έκανα όταν στα 10 μου έζησα αυτό, όπως και να κρίνουν την οικογένεια μου χωρίς να γνωρίζουν τι έγινε και πως έδρασαν κατά του τύπου.
Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλω να συνεχίσω. Δυστυχώς υπήρξαν άτομα που μίλησαν πολύ σωστά και θα ήθελα πολύ να συνεχίσω την συζήτηση μαζί τους, αλλά κάποιες απόψεις με ενόχλησαν και δεν θέλω να μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης, πόσο μάλλον για κάτι που μου πήρε πολύ καιρό να ξεπεράσω.
Ευχαριστώ, και ελπίζω να καταλάβετε γιατί αποχωρώ.