@Chloe το σχόλιο μου ήτανε γενικό δεν αφορούσε μονο το δικό σου το post 8)
Τα σουβλάκια είναι πάντα θελιά εκεί :lol: :lol: :lol: :lol:
Τα σουβλάκια είναι πάντα θελιά εκεί :lol: :lol: :lol: :lol:
Εσύ έκρυβες εμπάθεια με το σχόλιο "Φωνήεν"?LUNA07 said:μετα απο πολυ σκεψη ....
το περι αθωοτητας που εγραψες το αφηνω ασχολιαστο ...
τα παραπανω τα εκανες quote με σχολιασμο εχεις καποια εξηγηση?
εκτος εαν απλα ηθελες να χαριτολογησεις :wink:
Μακάρι να μπορούσα να παο σε αυτόν το χορό (Trofej siger 08')παρα που κάθομαι εδώ και λέω τι κύκλος που ήμουνα το 98' :wink: :lol: :lol:Κακόβουλη φήμη θα ήταν, για παράδειγμα, εάν κάποιος διέδιδε πως στον εν λόγω χώρο, κυκλοφορούν αρκούδες που τρώνε τους εκθέτες, τα σκυλιά τους και τους επισκέπτες!
Η σκνίπα δεν είναι σχόλιο... είναι δεδομένο για την βαλτώδη περιοχή του Μαραθώνα. Προσωπικά δεν μίλησα για "φλεβοτόμο" ούτε για "λεϊσμανίαση"DASTY said:Όταν χορός έκθεσις λειτουργεί και "σαν κάτι άλλο" σίγουρα το δυσφημίζουμε κάνοντας τέτοια σχόλια,πιστεύω μου 8)
Εγώ πάλι πιστεύω πως πιο σωστό είναι να δίνουν συμβουλές όσοι έχουν κάτι να πούνε!DASTY said:Πιστεύω ότι σε ένα dogforum σίγουρα είναι πιο σωστό να δίνουν συμβουλές η "ζαχαροπλάστες" παρα η "χορεύτριες του χορού" :roll:
Σε αντίθεση μ'εσένα, βλέπω πως τα πράγματα από το 98 ως σήμερα έχουν αλλάξει. Όπως έχουν αλλάξει και από το 88 στο 98 και από το 78 στο 88. Βλέπω πως στα τριάντα χρόνια οργανωμένης κυνοφιλίας πολλά πράγματα έχω μάθει... έστω κι από μικρούς και νεότερους από εμένα στον χώρο... Δεν είμαι βλέπεις οπαδός της ρήσης "έκανε και η μύγα κ*λο κι έχ&$ε τον κόσμο όλο!"DASTY said:από τον 98' δεν άλλαξε τίποτα ορισμένη το παίζανε τότε(το σκύλο)και συνεχίζουν να το κάνουν και σήμερα :wink:
Καθε φορα εχει...Τωρα δεν νομιζω να μην εχει λογω αλλαγης της ωρας...Milou said:Παιδία 1000 συγνώμη για το άσχετο αλλά να...... αναρωτιέμαι τόσες μέρες άμα θα έχει και σουβλάκια στην έκθεση;;
αυτο,δεν ειναι διαφημιση εκτροφειου? :lol:DASTY said:Στον ίδιο χορό που διοργανώνεται έκθεση ζούνε καθημερινά τα καλύτερα γερμανικά στην χωρα με πολλές διάκρισης αιτώ εξωτερικό
)
Τα σουβλάκια είναι πάντα θελιά εκεί
Dasty και Cocker-Fan ευχαριστώ για την απάντηση!cocker-fan said:Καθε φορα εχει...Τωρα δεν νομιζω να μην εχει λογω αλλαγης της ωρας...Milou said:Παιδία 1000 συγνώμη για το άσχετο αλλά να...... αναρωτιέμαι τόσες μέρες άμα θα έχει και σουβλάκια στην έκθεση;;