θα πας να ποιασεις θεση? ή θα πας για μπανιο!!galazia said:κι εγω μαλλον κυριακη πρωι θα ερθω
Marathon landchris paras said:που γινεται ακριβως η εκθεση??
Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς θα πας, επικοινώνησε με τα παρακάτω τηλέφωνα:μετά την διασταύρωση προς τύμβο μετά την Νέα Μάκρη προς Μαραθώνα
κοφτο ρε,πεταχτηκες,μην χασεις καμια οξεια :lol:sir-elric said:θα πας να ποιασεις θεση? ή θα πας για μπανιο!!galazia said:κι εγω μαλλον κυριακη πρωι θα ερθω
νομιζω πως οχι..ειναι η πρωτη βραδυνη που διοργανωνεταιgreedy said:Βραδυνη? Σουπερ μου ακουγεται.Εχει ξαναγινει νομιζω και πιο παλια, ετσι?
ειναι ευκολο να μας καταλαβεις γιατι οχι να το παινευτουμε αλλα ειμαστε οι πιο ΟΜΟΡΦΟΙ.Milou said:Θα περάσω και εγώ για μια βόλτα... αλλά δεν θα είναι κανένας που ξέρω (φατσικά)
Δεν έχω καμία αμφιβολία οτι στο φόρουμ είμαστε όλοι πανέμορφοι :lol: :lol: :lol:sir-elric said:ειναι ευκολο να μας καταλαβεις γιατι οχι να το παινευτουμε αλλα ειμαστε οι πιο ΟΜΟΡΦΟΙ.Milou said:Θα περάσω και εγώ για μια βόλτα... αλλά δεν θα είναι κανένας που ξέρω (φατσικά)
υπαρχουν και τα τηλεφωνα
και θιασώτες της ρύσης " η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους"" :lol: :lol:Milou said:Δεν έχω καμία αμφιβολία οτι στο φόρουμ είμαστε όλοι πανέμορφοι :lol: :lol: :lol:
Η χαρά της σκνίπας... ΨΕΚΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!greedy said:Βραδυνη? Σουπερ μου ακουγεται.Εχει ξαναγινει νομιζω και πιο παλια, ετσι?
το ειχει πει και η frenchi ποιο πριν! ειδικα εκει που ειναι θα γινεται χαμος.Promitheas said:Η χαρά της σκνίπας... ΨΕΚΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!