Εθνική Έκθεση ΚΟΕ 28-29/6/08

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Καλά βρε Νοέλα, δεν είδες την μεγάλη τεμπέλα στο δεξί σου χέρι με το όνομα του εκτροφείου και ένα μεγάλο γερμ. ποιμενικό :confused::confused::confused:
Κάνει μπαμ, είναι τεράστια!

chihuahua

Well-Known Member
10 Σεπτεμβρίου 2007
135
0
1 το βρηκα ευκολα γιατι πηρα τηλ στα νουμερα που μας έδωσε η rottie.
2 πέταγμα άλλων σκυλιών. Τι να απαντούσα δηλαδη-ειλικρινά είμαι φιλειρηνικό ατομο αλλά αν ανοίξω και κουβέντα με τέτοια άτομα μάλλον δεν θα μπορώ να συνεχίσω φιλειρηνικα...του ειπα ότι δεν έχω λεφτα και μάλλον θα πάρω ένα αδεσποτο από το δρόμο....
3 η ταμπέλα ήταν μικρή και χαμηλά-αν δεν είσουν στο άκρη δεξιά ρευμα την έχανες άνετα-εγώ με την αθήνα τα θαλασσώνω πάντα για αυτό πάω πάντα αργά κι δεξια οπότε και δεν την έχασα
4
όλες οι ράτσες καλές είναι-αλλά ολοι οι ιδιοκτήτες δεν είναι καλοι για όλες τις ράτσες

5 αγαπώ τα ροτβάιλερ κι έχω τατουαζ-μόνο χιούμορ έκανα
αλλά δεν εχω κοιλια

Αυτό το άτριχο με την μοικάνα τι ήταν???

chihuahua

Well-Known Member
10 Σεπτεμβρίου 2007
135
0
Καλά βρε Νοέλα, δεν είδες την μεγάλη τεμπέλα στο δεξί σου χέρι με το όνομα του εκτροφείου και ένα μεγάλο γερμ. ποιμενικό :confused::confused::confused:
αυτή ήταν στο ρευμα από νεα μάκρη πρός μαραθώνα?

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
ακριβώς και είναι πολύ μεγάλη ;)
Και βρίσκεται ακριβώς πριν το στενό που πρέπει να στρίψεις!

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Όχι λέμε :oops:, ούτε το Σάββατο, ούτε την Κυριακή.:eye:

Αυτό το άτριχο με την μοικάνα τι ήταν???
Φαντάζομαι chinese crested άτριχο, αν κι εγώ είδα μόνο ένα τριχωτό εκεί. Αλλά βέβαια, εγώ δεν είδα ούτε τη μεγάλη ταμπέλα. :D

emily_vk

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2008
240
0
www.venilil.com
@sir-elric: Εσκασα στα γελια απο τα σχολια σου !!! Να'σε καλα :lol::lol::lol::grin:

Βρε Νoela, εδω ειδα εγω την ταμπελα απο μακρια και εχω και μυωπια !!! Μηπως να πας σε κανα οφθαλμιατρο ? χεχεχε

Last edited:

chihuahua

Well-Known Member
10 Σεπτεμβρίου 2007
135
0
Όχι λέμε :oops:, ούτε το Σάββατο, ούτε την Κυριακή.:eye:

Φαντάζομαι chinese crested άτριχο, αν κι εγώ είδα μόνο ένα τριχωτό εκεί. Αλλά βέβαια, εγώ δεν είδα ούτε τη μεγάλη ταμπέλα. :D

αυτο που έιδα έμοιαζε άτριχο ή και ξυρισμένο δεν ξέρω πάντως είχε λίγο άσπρες τούφες εδώ κι εκεί...

και δεν είδα την ταμπέλα επίσης........αλλά ήρθα από μαραθώνα;)

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
ΜΑΝΟΥ το σκυλι στην πρωτη φωτογραφια τι ειναι;
Να σου πω την αληθεια δν ρωτησα αλλα για ντογκο καναριο χωρις κομμενα αυτια μ εκανε.
Δν βαζω και το χερι μου στη φωτια γιατι ενω μπορω ν σ πω οτι πιο περιεργη ρατσα θες οταν ειναι πολλα παρομοια με αλλα ονοματα τα μπερδευω λιγακι:oops::oops:

Υπηρχε και ενα μπριαρ και επειδη ειμe ''πανεξυπνη'' ενω μ εκανε εντυπωση φωτο δν το εβγαλα:p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.994
Νεότερο μέλος
Μέλα το σκυλάκι