Όχι δεν είναι η πρώτη φορά...!ROTTIE said:Είναι η πρώτη φορά που γίνεται βραδινή έκθεση, και δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης για να ξέρει κανεις ποτέ θα τελειώσει. Εμένα μου είπαν πάντως «όσο πάει»!
Όχι δεν είναι η πρώτη φορά...!ROTTIE said:Είναι η πρώτη φορά που γίνεται βραδινή έκθεση, και δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης για να ξέρει κανεις ποτέ θα τελειώσει. Εμένα μου είπαν πάντως «όσο πάει»!
Σίγουρα είναι η πρώτη φορα που αρχίζει απόγευμα έκθεση στην Ελλάδα,δεν έχει ξαναγίνει.Promitheas said:Όχι δεν είναι η πρώτη φορά...!
Σωστα, πριν απο καποια χρονια ειχε ξαναγινει βραδυνη.Σχετικα με τα κουνουπια και ισως και τις σκνιπες ,υπαρχει σε ενα πολυκαταστημα ενα μπρελοκακι με υπερηχους που τα απομακρυνει.(ειναι και αοσμο)Πιστευω πως μπορει να κανει δουλεια.Αυτα για τους γλυκοαιματους.Promitheas said:tangerin,
έχει ξαναγίνει να αρχίσει έκθεση αργά το απόγευμα, στις 18:00 αν θυμάμαι καλά.
Και απορώ που κανείς (ειδικά οι παλιοί Ροτβαϊλεράδες π.χ. ο amangos) δεν το θυμάται!
greedy said:Σωστα, πριν απο καποια χρονια ειχε ξαναγινει βραδυνη.Σχετικα με τα κουνουπια και ισως και τις σκνιπες ,υπαρχει σε ενα πολυκαταστημα ενα μπρελοκακι με υπερηχους που τα απομακρυνει.(ειναι και αοσμο)Πιστευω πως μπορει να κανει δουλεια.Αυτα για τους γλυκοαιματους.Promitheas said:tangerin,
έχει ξαναγίνει να αρχίσει έκθεση αργά το απόγευμα, στις 18:00 αν θυμάμαι καλά.
Και απορώ που κανείς (ειδικά οι παλιοί Ροτβαϊλεράδες π.χ. ο amangos) δεν το θυμάται!
Ήταν ειδική του Ρότβαϊλερ και δεν ήταν στο Κτήμα Κανέλλου, αλλά στα Καμένα Βούρλα (το 1998).tangerin said:Ηταν ειδικη για Ροτβαϊλερ.Πρεπει να ανερεσε
ανάφερε σε έκθεση του 99 αν θυμάμαι καλά στο κτήμα του Κανέλλου που έκανε ο όμιλος Ροτβαϊλερ
και το πρωί είχε και μετά την έκθεση.
Του ΚΟΕ η του Οκα ιη αλλοθ ομιλοθ για ολεσ τησ φιλεσ δεν εχει γυνει.
Ειναι συσκευη για μωρα ,δεν ξερω αν ενοχλει τα σκυλια .Παντως επανω δεν γραφει κατι τετοιο.Evi.t εχεις π.μgalazia said:αυτο ενοχλει και τα ζωα ομως :?
Υπονοείς πως η λειτουργία του Ο.ΦΙ.Ρ.Ε. ήταν άοσμη?denis said:Ναι ?? '98 πήγαινα εκθέσεις αλλά όχι ειδική ... δεν την είχα μυριστεί ... :lol: :lol: :lol:
Προφανώς δεν γίνεσαι κακός... την αλήθεια λες ... ήταν πολύ πιο ενεργός!greedy said:Χωρις να θελω να γινω κακος :roll: ,ηταν πιο ενεργος απο οτι ειναι την τελευταια πενταετια.