και βεβαια οι περισοτεροι για το χαζι παμεchris paras said:μπορει καποιος να ερθει απλα για την βολτα?
τσου! ανευ σκυλωνchris paras said:και επισης μπορει να φερει και το σκυλο του?
και βεβαια οι περισοτεροι για το χαζι παμεchris paras said:μπορει καποιος να ερθει απλα για την βολτα?
τσου! ανευ σκυλωνchris paras said:και επισης μπορει να φερει και το σκυλο του?
θα πεθαινες απο την ζεστη!!Chloe said:Έστω να την άρχιζαν πρωί!!!
επειδη εγω ζω στην περιοχη και τα σκυλια μου το ιδιο)οπως και τα σκυλια πολλων αλλων)! δεν νομιζω οτι το θεμα εχει καποια προεκταση στις πιθανες αρωστιες για τα ζωα. το προβλημα θα το εχουμε εμεις, που θα μας ζαλισουν.DASTY said:Στον ίδιο χορό που διοργανώνεται έκθεση ζούνε καθημερινά τα καλύτερα γερμανικά στην χωρα με πολλές διάκρισης αιτώ εξωτερικό
E αν αυτά επιβιώνουν(ζουν και βασιλεύουν)θα μπορέσουν και τα δικά μας για δυο νύχτες!!!
:wink: Η δυσφήμιση τον επαγγελματιών του χορού δεν επιτρέπεται από το Dogforum.gr αν φυσικά το τιμάμε καλά :wink: 8)
sir-elric said:επειδη εγω ζω στην περιοχη και τα σκυλια μου το ιδιο)οπως και τα σκυλια πολλων αλλων)! δεν νομιζω οτι το θεμα εχει καποια προεκταση στις πιθανες αρωστιες για τα ζωα. το προβλημα θα το εχουμε εμεις, που θα μας ζαλισουν.DASTY said:Στον ίδιο χορό που διοργανώνεται έκθεση ζούνε καθημερινά τα καλύτερα γερμανικά στην χωρα με πολλές διάκρισης αιτώ εξωτερικό
E αν αυτά επιβιώνουν(ζουν και βασιλεύουν)θα μπορέσουν και τα δικά μας για δυο νύχτες!!!
:wink: Η δυσφήμιση τον επαγγελματιών του χορού δεν επιτρέπεται από το Dogforum.gr αν φυσικά το τιμάμε καλά :wink: 8)
Να με συγχωρείτε! Δεν είχα τέτοιο σκοπό!DASTY said::wink: Η δυσφήμιση τον επαγγελματιών του χορού δεν επιτρέπεται από το Dogforum.gr αν φυσικά το τιμάμε καλά :wink: 8)
Βοηθήστε με, γιατί δεν με βοηθάει ο εγκέφαλός μου...DASTY said::wink: Η δυσφήμιση τον επαγγελματιών του χορού δεν επιτρέπεται από το Dogforum.gr αν φυσικά το τιμάμε καλά :wink: 8)
Κακόβουλοι... οι χορευτές ("επαγγελματίες του χορού") τι δουλειά έχουν σε σκυλάδικο φόρουμ?LUNA07 said:DASTY said:
Σύμφωνο 8)
Φωνηεν :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν έγινε καμία δυσφήμιση σε κανένα επαγγελματία.Promitheas said:Βοηθήστε με, γιατί δεν με βοηθάει ο εγκέφαλός μου...DASTY said::wink: Η δυσφήμιση τον επαγγελματιών του χορού δεν επιτρέπεται από το Dogforum.gr αν φυσικά το τιμάμε καλά :wink: 8)
που ακριβώς υπάρχει δυσφήμιση επαγγελματία?
Κι αν είναι έτσι... πως ζητείται στο subforum του Rottweiler από μέλος του φόρουμ να κατονομάσει τον εισαγωγέα που, κατά τα λεγόμενα του, τον εξαπάτησε?
Το δικαίωμα της αθωότητας είναι σε κάθε περίπτωση ιερότερο από οποιεσδήποτε αναπόδεικτες αποχρώσεις ενδείξεις ενοχής. Νομικά λοιπόν έχει ιδιαίτερα βαρύνουσα σημασία. Γι αυτό και όποιες αναπόδεικτες κατηγορίες μπορούν να αντιμετωπιστούν σαν συκοφαντικές.LUNA07 said:το subforum τι το εμπλεξες?
διαβασες το υφος λειτουργιας του πριν εγγραφεις???
Έτσι... κουβέντα να γίνεται!Chloe said:Έκανα ένα σχόλιο, θεωρήθηκε δυσφήμιση,από τον DASTY, είπα ότι δεν το είχα σκοπό, η ROTTIE ως μοντ έκρινε ότι δεν υπήρξε δυσφήμιση, γιατί να το συνεχίσουμε? :wink:
μετα απο πολυ σκεψη ....Promitheas said:Κακόβουλοι... οι χορευτές ("επαγγελματίες του χορού") τι δουλειά έχουν σε σκυλάδικο φόρουμ?LUNA07 said:DASTY said:
Σύμφωνο 8)
Φωνηεν :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Η χαρά της σκνίπας... ΨΕΚΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!
και να με τριπανε τα κουνουπια.
το ειχει πει και η frenchi ποιο πριν! ειδικα εκει που ειναι θα γινεται χαμος.
και εμάς θα φάνε οι σκνίπες
. Σε περιοχή μέσα στη σκνίπα