Είναι επικίνδυνα τα σκυλιά του στρατού/αστυνομίας;

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
κοιτα Ηλια μετα την αποτυχια το σκυλι παει στο σπιτι του και δεν ασχολειται αλλο με το σπορ,και γινεται προσπαθεια για να του φυγουν τυχον προβληματα που παρουσιαστηκαν απο την εκπαιδευση,η γινεται καποιου ειδους θεραπεια για να ερθει ο σκυλος στα κεντρα του,η να μην ειναι επιθετικος.

Επίσης Ηλια υπαρχουν κριτες επισημοι οι οποιοι κρινουν στο τελος σκυλο και χειριστη,και οι σχολες ειναι ελεγχομενες.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Δεν διαβασες οτι ειμαι αλλεργικος στις ειρωνιες?
Μαλλον καποιοι θελουν να τελειωσει το θεμα αρον αρον.

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Δίκιο έχεις Ηλία!...Συγνώμη για την ειρωνεία...όντως μη το παραξηλώσουμε.

Λοιπόν μια που τα ποπ-κορν δε τα τρώω και τις μπύρες τις ήπια γρήγορα...(κάτι καλύτερο δε βρέθηκε να κάνω)...ας μπώ στην κουβέντα ξανά.

Θα προσπαθήσω να βρώ την βάση της...

Τι λέμε λοιπόν?

Πως η εκπαίδευση σωματοφυλακής-φύλαξης (σαν σπορ ή σαν εργασία) δημιουργεί επικίνδυνα σκυλιά?

Απαντώ όχι και μιλάω πάντα για σωστή εκπαίδευση, γιατί αν είναι να κρίνουμε κάτι από τις λάθος εφαρμογές του, ΚΑΗΚΑΜΕ!...Θα πρέπει να απαγορεύσουμε και να φοβόμαστε ακόμα και το νερό γιατί μπορεί να σε ξεδιψάει, αλλά μπορεί και να σε πνίξει.

Επίσης διαφωνώ με τον τρόπο που πας να στηρίξεις αυτά που λες...

3 βιντεάκια με μεμονομένα περιστατικά και μία άσχετη στατιστική.

Τα βιντεάκια δεν μπορούν να αποτελέσουν επιχείρημα γιατί τότε θα μπορούσα να σου πω "Τα Φίλα είναι δολοφόνοι και πρέπει να απαγορευτούν!" και να βάλω σαν στοιχείο το δημοσίευμα που έβαλε ο φίλος, με τα σκυλιά του ηθοποιού που επιτέθηκαν στον άνθρωπο.

Η στατιστική θα είχε κάποια αξία αν είχε γίνει σε σκυλιά που είχαν περάσει τέτοια εκπαίδευση και έβγαζε μεγάλο ποσοστό αναίτιων επιθέσεων.

Αν θες λοιπόν κάνε μου ερωτήσεις να σου απαντώ, αλλά επέτρεψε μου να σε ρωτήσω κάτι πρίν...

Έχεις εκπαιδεύσει ποτέ σκύλο σε τέτοια καθήκοντα?

Και κάτι άλλο...Σε έχει δαγκώσει ποτέ σκύλος και αν ναί, τι εκπαίδευση είχε, ποιάς φυλής και κάτω από ποιές συνθήκες?

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Σκυλοι με εχουν δαγκωσει 2 φορες την μια επρεπε να παω σε γιατρο γιατι δεν μπορουσα να περπατησω,αδεσποτα ηταν.
Το 88-89 μεχρι 1992 εργαζομουν σε ασφαλεια ξενοδοχειου λογω ειδικων δυναμεων,δουλευα στο Pallini Beach και Athos Pallas,το χειμωνα το ξενοδοχειο ηταν κλειστο και δουλευαμε με σκυλους,ειχαμε 2 δικα μου Ντομπις,2 Γ.Π,1 μποξερ,τα 2 ντοπις τα ειχα εκπαιδευσει εγω, να ψαχνουν τα δωματια και να επιτιθενται κατοπιν εντολης, και κυκλοφορουσαν το χειμωνα στο ξενοδοχειο ελευθερα 8 ωρες μαζι μου μερα η και νυχτα και ηξεραν ακριβως ολα τα σημεια που πρεπει να περασουμε μιλαμε για μια εκταση 1χλμ.Χ 1χλμ.συν τα κτιρια,το καλοκαιρι ηταν ολη μερα μαζι μου στην παραλια και επαιζαν με ολον τον κοσμο,το ενα Γ.Π ηταν απο σχολη,και οποτε συναντιοντουσαν γινοταν Τεξας.
Η ερωτησεις ετσι οπως ξεκινησε ηταν σωστες με την καταληλη δοση επιθετικοτητας που πρεπει να εχει μια ερωτηση.
Λοιπον τι γινεται με τους σκυλους που παρακολουθησαν την εκπαιδευση αλλα κριθηκαν ακαταληλοι λογω ανυπακοης και υπερβολικης επιθετικοτητας?
Πως κρινει ενας εκπαιδευτης οτι ενας σκυλος και ενας χειριστης κανουν καλο ζευγαρι πριν ξεκινησουν τα δυσκολα?
Κατα τι ποσοστο ειναι η εκπαιδευση επιτυχης, σε τι ποσοστο σκυλων εννοω,δεν πιστευω οτι ολοι αριστευουν οπως εμεις στην διαγωγη στο σχολειο.
Και ποια ειναι τα κριτιρια για μια καλη σχολη για χομπιστες?
Τι γινεται με αυτους που βαρεθηκαν την εκπαιδευση τα σκυλια εμαθαν να δαγκωνουν αλλα δεν εξεταστηκαν σε αλλες καταστασεις?
Οσο για τα Φιλα και απαγορευσει ειναι μικρο το κακο,εγω τις εχω ζησει τις απαγορευσεις εχω ζησει προσβολες απο τα οργανα στην γερμανια,κοιταξτε εσεις να συνηθισετε,ερχεται το κυμα.

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Άρα ακόμα και εσύ που έχεις ασχοληθεί με σκυλιά που είχαν εκπαιδευθεί να προστατεύουν/φυλάνε/δαγκώνουν, έχεις δαγκωθεί μόνο 2 φορές και μόνο από σκυλιά με μηδενική εκπαίδευση.

Κάτι λέει και αυτό. ;)

Λοιπον τι γινεται με τους σκυλους που παρακολουθησαν την εκπαιδευση αλλα κριθηκαν ακαταληλοι λογω ανυπακοης και υπερβολικης επιθετικοτητας?
Για τον στρατό και την αστυνομία δε ξέρω με σιγουριά να σου απαντήσω.
Για τα κυναθλήματα, με το "αποτύχουν" εννούμε να μη περάσουν την εξέταση.
Αυτά λοιπόν τα σκυλιά συνεχίζουν την εκπαίδευση εως ότου διορθωθούν ή αποσύρονται από την εκπαίδευση και ζουν ως κατοικίδια ή ακόμα βρίσκουν άλλη ασχολία.

Δεν καταλήγουν "δολοφόνοι" γιατί έχουν ιδιοκτήτη που ασχολείτε (αποδεικνύεται από μόνο του αφού συμμετέχει σε κυναθλήματα) και διαγνωσμένο πρόβλημα/ελλάτωμα.

Πως κρινει ενας εκπαιδευτης οτι ενας σκυλος και ενας χειριστης κανουν καλο ζευγαρι πριν ξεκινησουν τα δυσκολα?
Στην αληθινή εργασία (αστυνομία, στρατός, κλπ.) κατόπιν εμπειρίας και γνώσης και χρόνου που αφιερώνει με τα ζευγάρια.
Αν κάτι δεν "ταιριάζει", αλλάζει.

Στα σπορ, δεν είναι τόσο σημαντικό...Αν δεν κάνεις καλό ζευγάρι, δεν πας ψηλά (θα βαθμολογήσε χαμηλά)...Δε χάθηκε και ο κόσμος! :)

Κατα τι ποσοστο ειναι η εκπαιδευση επιτυχης, σε τι ποσοστο σκυλων εννοω,δεν πιστευω οτι ολοι αριστευουν οπως εμεις στην διαγωγη στο σχολειο.
Στην αληθινή εργασία (αστυνομία, στρατός, κλπ.) δεν ξέρω ποσοστό.
Ας πούμε μικρό...και?
Τα σκυλιά που δεν πετυχαίνουν γίνονται κάτι άλλο, αλλά όχι serial killers!

Στα σπορ πολλά σκυλιά δεν πάνε καλά.
Μένουν οι ιδιοκτήτες με το μαράζι και αυτά pet ή μέτρια (ή κάτι άλλο).

Και ποια ειναι τα κριτιρια για μια καλη σχολη για χομπιστες?
Σχολή που επικοινωνεί με το σκύλο, αλλά και τον ιδιοκτήτη.

Σχολή που εκτιμά σωστα το δυναμικό σκύλου/ιδιοκτήτη.

Σχολή που διοργανώνει σεμινάρια με έγκριτους επαγγελματίες του χώρου.

Σχολή που δεν "κακοποιεί" σκυλιά, αλλά κάνει σπορ.

Σχολή που δεν εμπορεύετε σκυλιά και δεν χρησιμοποιεί το όνομα της για κέρδος.

Σχολή που εντοπίζει, διορθώνει και διοχετεύει ελλατώματα σκύλου και κυναγωγού.

Σχολή που προσαρμόζει τις μεθόδους τις ανάλογα με το ταπεραμέντο του σκύλου και του ιδιοκτήτη.

...και άλλα πολλά.

Τι γινεται με αυτους που βαρεθηκαν την εκπαιδευση τα σκυλια εμαθαν να δαγκωνουν αλλα δεν εξεταστηκαν σε αλλες καταστασεις?
Τι να γίνει δηλαδή?...Και να ζευγαρώνουν "μαθαίνουν" τα σκυλιά, αλλά δε κάνουν κάθε μέρα σεξ!

Αν δεν τα αντέχουν (γιατί βαρέθηκαν) από πλευράς ενέργειας τα χαρίζουν ή τα πουλάνε.
Αν πάλι δεν τους κάνει τόσο κόπο, τα "τρέχουν" που και που για να ξελαμπικάρουν.
Δε καταλήγουν με σκυλιά δολοφόνους πάντως, αυτοί που βαριούνται...με δυστυχισμένα σκυλιά καταλήγουν.

Οσο για τα Φιλα και απαγορευσει ειναι μικρο το κακο,εγω τις εχω ζησει τις απαγορευσεις εχω ζησει προσβολες απο τα οργανα στην γερμανια,κοιταξτε εσεις να συνηθισετε,ερχεται το κυμα.
Είμαι κατά των απαγορεύσεων...Προτιμώ την ενημέρωση και την επίγνωση του τι έχω, τι δίνω και τι παίρνω.

Ελπίζω να σε κάλυψα... :)

Last edited:

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Αν περίμενε από τους δυό μας το φόρουμ θα είχαν ανοίξει χασαποταβέρνα (με 300 post δικά μου σε 3 χρόνια και 400 δικά σου σε...2 μήνες...Τώρα που το γράφω "κώλωσα"...:D)!!!

To "ζουμί" όμως θα είναι να μας πείς εσύ που διαφωνείς σε αυτά που έγραψα, για να στηρίξεις την άποψη σου ότι η εκπαίδευση σε σπορ και προστασία παράγει επικίνδυνα σκυλιά για το κοινωνικό σύνολο.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Μαλλον δεν με καταλαβαινει κανεις,δεν εννοουσα οτι απο εμας περιμενει το φορουμ,απλα οταν υπαρχει μια επικεφαλιδα και μεσα υπαρχουν ερωτησεις και απαντησεις,οταν μπει καποιος που ψαχνει κατι συγκεκριμενο θα βρει αυτο που θελει και οχι ανουσια επιθεση,του τυπου "διαβασες μερικες πιπες" η "με μια καρεκλα απο τους γυφτους".
Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι που τα παρατανε στην μεση δεν λεω ολοι δεν λεω οτι ολα τα σκυλια ειναι επικινδυνα δεν λεω οτι η εκπαιδευση ειναι ανουσια,λεω ποιος την κανει?σε ποιον την κανει?με τι σκυλι την κανει?η μηπως δεν παιζουν κανεναν ρολο αυτα?η μηπως το λαθος σκυλι η ο λαθος χειριστης η εκπαιδευτης ενος σκυλου δεν μπορουν μεσω λαθων να κανουν μια εκπαιδευση επικινδυνη?
Και θα πουν παλι μερικοι οτι και αλλα πραγματα ειναι επικινδυνα οπως οι σκοποβολη,ναι ενταξει αλλα εδω μιλαμε για σκυλους,σε κανενα σκοπευτικο φορουμ ας μιλησουν αλλοι για την σκοποβολη,ειναι δηλαδη τοσο δυσκολο να το καταλαβουν μερικοι?
Οσο για την αντιπαραθεση εγω απλες ερωτησεις(και γεννιουνται σε πολλους) εκανα και τσικλισα με κανα δυο βιντεος μπας και παρω καμια εμπειριστατωμενη απαντηση απο κανεναν ειδικο,αλλα οι ειδικοι ετρωγαν ποπ κορν.

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Με θίγεις!...Δεν είμαι εγώ "ειδικός"? :D

Τελικά σε αυτά που απάντησα διαφωνείς?

Αν ναί, που και γιατί?

Αν όχι, τότε συμφωνείς πως η επικινδυνότητα των σκύλων που κάνουν σπορ ή εκπαιδεύονται σε καθήκοντα προστασίας είναι από μηδενική εώς μηδαμινή, αφού είναι 99% ελεγχόμενα ζώα και πολύ καλύτερα ελεγχόμενα και ισσοροπημένα από οποιοδήποτε άλλο.

mildecoy

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2009
294
3
Βγεθι, Κερατεα
"Πως κρινει ενας εκπαιδευτης οτι ενας σκυλος και ενας χειριστης κανουν καλο ζευγαρι πριν ξεκινησουν τα δυσκολα?"
Για τις Ε.Δ και Σ.Α γινονται συνεντευξεις-OJT(On Job Training) και αξιολογουνται οι χειριστες για το ποιος ειναι καταλληλος για ποιον.Αυτο δεν πετυχαινει παντα και σε εκεινη την περιπτωση γινεται επαναδιαδεση.

"Κατα τι ποσοστο ειναι η εκπαιδευση επιτυχης, σε τι ποσοστο σκυλων εννοω,δεν πιστευω οτι ολοι αριστευουν οπως εμεις στην διαγωγη στο σχολειο."
Σωστα,αλλα προσπαθουμε συνεχως για το καλυτερο. Φυσικα λογω του οτι αυτο που κανουμε ειναι και εργασια,σε σχεση με εναν χομπιστα εμεις πρεπει να φτανουμε τους σκυλους μεχρι εκει που μπορει να αποδωσουν το μεγιστο βασει του χαρακτηρα τους. Γιαυτο το λογο εχουν θεσπιστει κατηγοριες Αξιολογησης (οπως περιπου στο σπορ) με αντικειμενα αξιολογησης βασει των αναγκων εργασιας-φυλαξης. Το ελαχιστο που πρεπει να αποδωσει ο σκυλος ειναι η μεσαια κατηγορια που δεν ειναι καθολου ευκολη(περιπου KNPV-I χωρις υπερβολη). Οι σκυλοι της μεγαλυτερης κατηγοριας εργαζονται ως ATF-SRT.Ειναι πολυ λιγοι ομως. Τα παντα εχουν να κανουν με την αρχικη ποιοτητα προμηθειας σκυλων(αναλογο με το κοστος αγορας) και επειτα την εμπειρια του εκπαιδευτη να ανεβασει τους σκυλους του κατηγορια.Παντως ενα ειναι σιγουρο,οτι δεν περνα σκυλος τις κατηγοριες με μεσο,(και κατα συνεπεια και ο χειριστης).

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Φοβερο,πολυ καλο για να ξερει και ο κοσμος δηλαδη,επομενη ερωτηση πως βγαινει και ποτε ενας τετοιος σκυλος στην συνταξη και με ποια κριτηρια?
Και πως γινεται η προσγειωση δηλαδη?απο την δουλεια στο σπιτι?
Και ειναι απο εναν χομπιστα το σκυλι ακινδυνο,οταν αυτος δεν ασχολειται πια με το σπορ λογο βαρεμαρας γνωριζεις τιποτα επ αυτου?

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Ρε Ηλία, εντάξει, να απαντάμε σε μία μία τις ερωτήσεις σου και να δεχόμαστε και τα συγχαρητήρια, αλλά τελικά:

Τελικά σε αυτά που απάντησα διαφωνείς?

Αν ναί, που και γιατί?

Αν όχι, τότε συμφωνείς πως η επικινδυνότητα των σκύλων που κάνουν σπορ ή εκπαιδεύονται σε καθήκοντα προστασίας είναι από μηδενική εώς μηδαμινή, αφού είναι 99% ελεγχόμενα ζώα και πολύ καλύτερα ελεγχόμενα και ισσοροπημένα από οποιοδήποτε άλλο.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
,επομενη ερωτηση πως βγαινει και ποτε ενας τετοιος σκυλος στην συνταξη και με ποια κριτηρια?
Και ειναι απο εναν χομπιστα το σκυλι ακινδυνο,οταν αυτος δεν ασχολειται πια με το σπορ λογο βαρεμαρας γνωριζεις τιποτα επ αυτου?
Αν και άσχετη με την εκπαίδευση σκύλων αστυνομίας θα ήθελα να πω δυο λόγια σαν γειτόνισα.

Λοιπόν στο δρόμο μου μένουν 2 νέοι αστυνομικοί που δουλεύουν με σκυλιά. Ο ένας έχει malinois η άλλη bouvier. Και οι 2 έχουν τώρα νέο σκύλο και πήραν τον συνταξιούχο σπίτι τους.

Το bouvier μένει σε διαμέρισμα με την οικογένειά του: σύζυγο, 2 κόρες, 1 γάτα και το γέρικο westie της γυναίκας του. Μετά τη δουλειά φέρνει και το άλλο bouvier στο σπίτι.

Το malinois συζεί με το ζευγάρι, 1 γάτα και ένα jack russel. Το malinois της δουλειάς δεν το παίρνει σπίτι της.

Και τα 2 σκυλιά βγαίνουν βόλτα χωρίς λουρί, παίζουν με τα σκυλια μου, δέχονται χάδια, το malinois μάλιστα τα χαίρεται πολύ και δεν έχει δημιουργηθεί ποτέ πρόβλημα.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Tην επόμενη φορά που θα αναρωτηθείς αν ένας "νέος στο forum" διαβάσει κάτι για τα Fila "που δεν πρέπει" και τους χαρακτηρισμούς για πλαστική καρέκλα από γύφτο, να αναρωτηθείς καλύτερα αν είναι σωστό να διαβάσει τις "στατιστικές" που έχεις βγάλει από το μυαλό σου για την επικινδυνότητα των σκύλων εργασίας ...

Αλλα το πιο βασικο δεν ειναι να εκτελει κατοπιν εντολης?τι κανει οτι θελει αυτος?
Και τα περιστατικα ειναι καθε μερα 100αδες στον κοσμο.
Τις ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ αυτές γενικεύσεις, τα βίντεο (2 που παίζουν στο internet και φρόντισες να βγάλεις και τα 2 μην χάσεις )

Ακόμα και αν δεν μπορείς να διακρίνεις το σπόρ από τα σκυλιά των γαλλικών δυνάμεων ασφαλείας, η γνώμη σου μετράει εδώ, όπως μετράει όλων των άλλων, γι'αυτό πρόσεχε πώς εκφράζεσαι για φυλές και δραστηριότητες που είναι η χαρά πολλών εδώ μέσα ...

Την άποψή μου την ΚΑΘΑΡΗ για τα Fila Brasileiro - τους ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ τους και την χρήση τους ακόμα δεν την έχεις ακούσει, από σεβασμό στον σκύλο και σε άλλους λάτρης της φυλής, αλλά όπως πάς θα την ακούσεις και δεν θα περιοριστώ στο "καρέκλα από γύφτο"

mildecoy

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2009
294
3
Βγεθι, Κερατεα
Φοβερο,πολυ καλο για να ξερει και ο κοσμος δηλαδη,επομενη ερωτηση πως βγαινει και ποτε ενας τετοιος σκυλος στην συνταξη και με ποια κριτηρια?
Ο σκυλος εργασιας στις Ε.Δ βγαινει στη συνταξη για τους κατωθι λογους:
α.ιατρικους,
β.γηρατος(ανω των 10 ετων),
γ.συμπεριφορας.
Για την συνταξιοδοτηση και αποδοση του σκυλου στον ενδειαφερομενο-ους δημιουργειται μια επιτροπη οπου αποφασιζει εαν ο σκυλος ειναι καταλληλος για την αστικη ζωη. Εαν οχι τοτε γηροκομειται στη μοναδα που υπηρετει εως το βαθυ γηρας .

Για τον χομπιστα καλυτερα να ρωτησεις αλλους-ες στο Forum. Δεν μπορω να απαντησω ολοκληρωμενα. Ομως απο αυτα τα λιγα που γνωριζω, ο σκυλος ΔΕΝ θα ειναι επικινδυνος αφου το μεγαλυτερο μερος της εργασιας του στηριζεται στον εξοπλισμο εκπαιδευσης και δρα-αντιδρα με εντολες.

Οσο για το βιντεο του Schlegel μπορω να πω οτι ειναι μια αλλη προσεγγιση σε κυριαρχικο σκυλο που ισως να λειτουργει. Η συνηθης προσεγγιση (οχι αποδεκτη απο μενα)θα ηταν να εχεις ατροπινες διπλα σουκαι να κυριαρχησεις μια και καλη σε ενα τετοιο σκυλο.

Last edited:

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Θα ήθελα λίγο να σε "προλάβω" omarock και να σου ζητήσω να τοποθετηθείς στις απαντήσεις που πήρες ακριβώς στα ερωτήματα σου (από mildecoy, Alexia και εμένα) και να απαντήσεις και στις ερωτήσεις που σου έθεσα.

Στο λέω γιατί μια συνηθισμένη κίνηση σε φόρουμ είναι να απαντήσεις στο post του denis "θιγόμενος", μένωντας μακρυά από τον ουσιαστικό διάλογο.

Οπότε διάβασε και λάβε, αν θες, υπόψη σου αυτά που επεσήμανε ο denis, μα τοποθετήσου ξεκάθαρα σε ένα θέμα που, σχεδόν, άνοιξες και είσαι ο μόνος από τους συμμετέχοντες που έχει αυτή την θέση.

:)

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Tωρα με εκβιαζεται?δηλαδη αν πω κατι για μια ρατσα ειναι μπουμεραγκ για εμενα προσωπικα και τα φιλα?εσεις η ειρωνες με τα ποπ κορν καταλαβατε την Μαλ@κια σας και βγαινετε και λαδι?
Γιατι ο Mildecoy απανταει δηλαδη σαν επαγγελματιας?
Denis μονο η δικη σου γνωμη λειπει τωρα για το Φιλα,αλλα μην την πεις γιατι θα εξαφανιστει η ρατσα,οσο για την καρεκλα απο γυφτο το θεμα ξεκινησε απο το θεμα "Τα φιλα και εγω" εβαλα ενα βιντεο και εξηγησα τους λογους που εγινε μια εικονικη επιθεση απο Φιλα καλη κακη αυτη ειναι εσεις τα κανετε καθε μερα, εσυ εχεις και λινκ με ενα Ροττι που επιτιθεται,ξερω ειναι πιο επαγγελματικο με στολη και μανικι,αλλα δεν καταλαβαινεις οτι ειναι παραδοση με καρεκλα η παλουκι στην Βραζιλια, ειτε σου αρεσει η εικονα ειτε οχι.
Και αντε εγω ειμαι ασχετος και ρωταω λαθος,γιατι πρεπει ντε και καλα να ειναι εκ του πονηρου?
Το επιπεδο διαβασες καμια πιπα?αυτη ειναι η τιμη που πρεπει καποιος να πληρωσει που εκανε μερικες ερωτησης που τον ενδιαφερουν?
Τα βιντεος μπηκαν για τον λογο οτι καποιοι επεμεναν οτι δεν υπαρχουν περιστατικα,πως δεν υπαρχουν και τα αντιμετωπιζουν επαγγελματιες καθημερινα αλλα ενας που εκανε ΣΤΟΝ σκυλο του μια εκπαιδευση δεν σημαινει απαραιτητα πως ειναι και εξπερ.
Alexia καλα ειναι να ειναι ετσι και στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι,το να ρωτησει καποιος επειδη ξερεις δεν εχουμε ολοι γειτονα αστυνομικο με σκυλο ειναι κακο?
Mildecoy ο στρατος παιρνει οποιον βρει και τον κανει χειριστη,η πρεπει να πληρη καποιες προυποθεσεις?

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ!!

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟN omarock
ΤΑ POST ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.

ΕΣΤΕΙΛΑ Π.Μ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ admin...

Έτσι και στο επόμενο post γραφτούν οι λέξεις "ειρωνεία" και "αλλεργία" μάλλον δε θα προσπαθήσω άλλο...

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Οι απαντησεις δοθηκαν ακριβως με τον τροπο που εγιναν οι ερωτησεις,με τον εκβιασμο απο οτι βλεπω συνεχιζεται, τι θα πει εστειλα μυνημα στον Admin?Για αυτον λογο το αφηνω το θεμα,και θα τρωω ποπ κορν οποιος με ψαξει θα ειμαι στην Δραμα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul