Είναι επικίνδυνα τα σκυλιά του στρατού/αστυνομίας;

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Το πρόβλημα δεν νομίζω να έχει λύση...

Σίγουρα δεν είναι μόνο επικοινωνίας, πρέπει να υπάρχει σοβαρότερη βλάβη...

Και φυσικά μιλάω για το θέμα της κάρτας SIM που σε εμποδίζει να βάλεις κανά στοιχείο...

Θα περιμενεις λιγο αλλαξα απο κοσμοτε ον δε γκο σε βονταφον και εχω προβληματα.

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
... η ερωτηση ηταν πιστευεις οτι οι Ολλανδοι η εστω και η Βελγοι που ειναι σπεσιαλιστες στις εκτροφες δεν ειχαν καταληλους εκπαιδευτες?
Το 1652 που ίδρυσαν το Cape Town ή στο πρώτο μισό του 19ου αιώνα (1820 με 1850) που μετοίκισαν στην Αφρική? Όχι φίλε omarock δεν είχαν κατάλληλους εκπαιδευτές... όχι τουλάχιστον για τα σημερινά δεδομένα! Και για να μην μου πεις οτιδήποτε άλλο, θα σου απαντήσω προκαταβολικά και στο επόμενο ερώτημά σου... Όχι δεν προχώρησαν από τότε στην εκπαίδευση στην Ν. Αφρική, τουλάχιστον όχι όσο προχώρησαν στην Ευρώπη!
Σειρά σου λοιπόν να μου απαντήσεις με το χέρι στην καρδιά...
Αν υπέβαλες ένα Fila σε τέτοιες μορφές εκπαίδευσης πιστεύεις πως θα είχες ισορροπημένο φύλακα?

Υ.Γ.: Στην δεικτική λίστα σου αναφέρεται κι ένα περιστατικό θανάτου 49χρονου (σημείωσε την ηλικία, δηλαδή δεν ήταν ούτε βρέφος, ούτε υπερήλικας) έπειτα από επίθεση που δέχτηκε από ένα ημίαιμο Dachshund! Υποθέτω πως κι αυτό έκανε Schutzhund ή Ring!

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
...
ΚΚranis που ειναι το παραπλανητικο?την λιστα δεν την εφτιαξα εγω,ειναι στοιχεια,οσο για τον Γ.Π απο ποτε ειναι ενας 3χρονος αρσενικος ειναι αρνακι?Για αυτο εγιναν αυτα που εγιναν πολλα σκοτωσαν τους ιδιους τους ιδιοκτητες τους,νομιζαν οτι εχουν αρνακια και δεν προσεχαν,οσο για την Βραζιλια δεν γνωριζβ αν υπαρχουν περιστατικα,οσο για την ευθυνη ανθρωποι πεθαναν λες να ειμαι εγω υπευθυνος?
...
Omarock, ελπίζω πραγματικά να μην καταλαβαίνεις, παρά να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.

Ας μιλήσω με παραδείγματα:

Ας υποθέσουμε ότι σε μια χώρα υπάρχουν 1000 σκυλιά της ράτσας Α και 10 σκυλιά της ράτσας Β.

Από στοιχεία προκύπτει (υποθετικά πάντα) ότι από τα σκυλιά της ράτσας Α έγιναν 100 επιθέσεις σε ανθρώπους και από τα σκυλιά της ράτσας Β 10.

η επιφανειακή προσέγγιση θα ήταν να πει κάποιος ότι οι επιθέσεις από σκυλιά της ράτσας Α ήταν δεκαπλάσιες από αυτές της ράτσας Β.

Αν θέλεις να το αναλύσεις λίγο ακόμα, θα δεις ότι από τη ράτσα Α μόνο το 10% επιτέθηκε σε άνθρωπο ενώ από τη ράτσα Β το 100%!

Ποιά θα χαρακτήριζες πιο επικίνδυνη?

Και αν στη λίστα σου απουσιάζει παντελώς το Fila, μήπως είναι γιατί στις περισσότερες περιοχές της Γερμανίας απαγορεύεται να έχεις ένα τέτοιο σκυλί; Να αναφέρω απλά μερικές: Αμβούργο, Βεστφαλία, Βαυαρία, Έσσεν κ.α.

ΥΓ: Κάπου διάβασα (χωρίς να υποστηρίζω ότι η πηγή ήταν έγκυρη) ότι τα Fila είναι η μοναδική φυλή σκυλιών παγκοσμίως που ανατράφηκε και για το κυνήγι ανθρώπων (σκλάβων που το έσκαγαν στον Αμαζόνιο). Εάν και εφόσον ισχύει, τότε σημαίνει πάρα πολλά.

ΥΓ2: Δεν κατηγόρησα εσένα για υπεύθυνο. Σου είπα ότι παραθέτεις "στοιχεία" με ανεύθυνο τρόπο. Όπως έκανα και εγώ με μια ιστορία που κάτι Fila έφαγαν τον άνθρωπο που τα πρόσεχε. Η διαφορά μας είναι ότι δε θα γυρνούσα ποτέ να πώ ότι τα Fila είναι επικίνδυνα και ακατάλληλα ;)

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Promithea μιλαω για εκπαιδευση περιπου στα 1990-2000 οχι στα 1600 ο Schlegel τοτε πηγε εκει και ειπε αυτα που ειπε,οτι δεν ειναι τα σκυλια καλα εκπαιδευμενα.
Το Φιλα δεν κανει για αυτου του ειδους την εκπαιδευση το μονο που μπορει να μαθει καλα ειναι υπακοη και ιχνηλασια,αλλα εδω δεν συγκρινουμε ρατσες ποσες φορες πρεπει να το πω ακομη,εδω λεμε ειναι οτι οι σχολες και οι μεθοδοι,το αποτελεσμα και οι συνεπειες μα τετοιας εκπαιδευσης σε υγεια σωματικη και ψυχικη του σκυλου,ποια σχολη κανει την δουλεια σωστα?ποιος κρινει τον σκυλο καταληλο και με ποια κριτηρια?
Ποιος ιδιοκτητης ειναι για τετοιο σκυλο?
Οσο για την λιστα ειναι απλα μια στατιστικη και εκει βλεπουμε οτι το λομπι τον Γ.Π,Ροττι,Ντοπερ, στην Γερμανια κραταει καλα δεν εβαλαν ουτε ενα απ αυτα στις λιστες με τα επικινδυνα σκυλια,οσο για τις περιοχες που εβαλες δεν ισχυει τιποτα απ αυτα στην Γερμανια επιτρεπονται ολες οι ρατσες,Ελβετια,Αγγλια,Νορβηγια,και καποιες αλλες τα απαγορευσαν.
Οσο για το οτι η ατυνομια εκπαιδευει σκυλους χρονια τωρα στην Γερμανια και εκει υπαρχουν σκανδαλα αλλα σκεπαζονται,μιλω για τροπους εκπαιδευσης.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
εδω λεμε ειναι οτι οι σχολες και οι μεθοδοι,το αποτελεσμα και οι συνεπειες μα τετοιας εκπαιδευσης σε υγεια σωματικη και ψυχικη του σκυλου,ποια σχολη κανει την δουλεια σωστα?ποιος κρινει τον σκυλο καταληλο και με ποια κριτηρια?
Απάντησε σε αυτές ΣΟΥ τις ερωτήσεις και βάλε όπου Χ ράτσα - Φιλα και όπου εργασία - τραμπουκισμός με πλαστική καρέκλα ...

αλλά ΑΠΑΝΤΗΣΕ ... και θα δείς τί ΤΡΟΜΕΡΟ λάθος έχεις κάνει

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Καλα Denis τα Φιλα σε πειραξαν και εσενα.
Λοιπον ενα παραδειγμα εδω στο βιντεο,ξεκινησε ο παππους να κανει σπορτ απο χομπυ με το Γ.Π αξια 12.000USD απο Αυστρια οπου με ηλεκτροσοκ γινοταν εκπαιδευση, τελικα δεν τα καταφερε ουτε ο ενας ουτε ο αλλος, γιατι? γιατι δεν υπηρξαν κριτηρια τωρα ο σκυλος τον δαγκωνει διοτι η ειχε λαθος εκπαιδευση η δεν εκανε ο σκυλος για αυτη τη δουλεια η ο παππους η ο εκπαιδευτης,του ειχαν βαλει πνιχτη και τον χτυπουσαν για να μαθει,τωρα το πηρε ο μεγαλος schlegel στα χερια του προσπαθησε να τον ηρεμησει(δειτε με τι τροπο,αυτος ειναι τραμπουκος)και λεει οτι μονο με ευθανασια λυνεται το προβλημα σε 5 λεπτα εβγαλε αποφαση αυτο λεει ειναι ενα αποτυχημενο SchH,πολυ ωραια αυτο ειναι μια απαντηση στο τι γινεται οταν γινονται λαθη στην εκπαιδευση.
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=alMqtXa-gBk[/ame]

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
omarok ειχα σκυλο γ.π αρσενικο με την ιδια ακριβως συμπεριφορα,ο οποιος ηταν ανεκπαιδευτος γενικα, δεν μιλαμε για schH ουτε που το ειχα φανταστει.
δεν μπορουσαμε ουτε καλημερα ουτε καλησπερα να του πουμε.
δυστυχως αυτο που εφταιγε ηταν οτι τον σκυλο τον πηρα απο καποιους γνωστους μου διοτι χωρισαν κ αργοτερα εμαθα οτι ο"αντρας"του σπιτιου τους εδερνε οικογενειακως σκυλο κ συζηγο.
δεν επαιρνε καν απο βασικη υπακοη ηταν ακριβως αυτο που βλεπεις στο βιντεο,δεν ξερω τι του εκαναν ακριβως αυτου του σκυλου σιγουρα ομως δεν εκανε schH.
σιγουρα καποια σκυλια δεν εχουν κ την καλυτερη εκπαιδευση η αντιμετωπιση απο εκπαιδευτες αλλα δεν φταιει το σπορ γι αυτο.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Προς θεου οχι,το προβλημα ειναι οτι και η κουτση μαρικα και κατι τσουτσεκια ξεκινανε κατι τετοιο και το αφηνουν στην μεση,η ποιος ξερει ποια σχολη ειναι σωστη?ποιος σκυλος ειναι καλος για κατι τετοιο?ποιος ιδιοκτητης?τι γινεται αν δεν τα καταφερει? αλλα εχει ηδη μαθει να επιτιθεται με τεχνη σε ανθρωπο?παιρνουν οποιον να ναναι και οτι ναναι, οχι ολη βεβαια αλλα αρκει για να χαρακτηριστει επικινδυνο.
Οι τελικες εξετασεις ειναι πολυ δυσκολες και το βασικο ειναι υπακοη,το προβλημα ειναι οτι ειναι πολλα τα σταδια μεχρι το τελειο και ρωταω ποσα φτανουν εκει δηλαδη στην κορυφη.
Ο ομιλητης λεει οτι ειναι Schutzhund οι Γερμανοι δεν το λενε για οποιο σκυλο ναναι αυτο,και 12.000 USD μαλλον ηταν σχετικα καλο σχολειο,αλλα να που δεν βγαινουν ολοι οι μαθητες ενος σχολειου αριστοι,και ρωταω του αξιζει αυτου του σκυλου η ευθανασια?την κερδισε?η του δωσαν το ναρκωτικο και εθιστηκε?

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Να παρτε και αυτο να εχετε,γιατι εγω εχω γνωρισει εκπαιδευτες τετοιους αλλα οταν τα λεω εσεις μιλατε για τα Φιλα,για οσους δεν καταλαβαινουν Γερμανικα θα τα γραψω στα Ελληνικα.
Λεει οτι υπαρχει ενα βιντεο οπου δειχνη δυο αστυνομικους εκπαιδευτες οι οποιοι βασανιζαν σκυλους για λογους εκπαιδευσης(μαλινουα), τους χτυπουσαν με σιδερενια κανιστρα γεματα πετρες για να αντεχουν στον πονο,και χρησιμοποιουσαν και ηλεκτροσοκ,οι δυο ηταν και μελη του Αστυνομικου συλλογου σπορτ σκυλια στο Μπουργκντορφ.
Και συμπληρωνει ο συγγραφεας οτι ειναι γνωστο οτι πολλοι εκπαιδευτες εχουν ακομη παλιες μεθοδους βασανιζουν δηλαδη,
αλλα αυτο ξεπερναει ολα τα υπολοιπα (σκληρο ξυλο δηλαδη)
δεν ακουσαν φενεται οτι το σκυλι μπορει να αντιδρασει με ασχημα αποτελεσματα, δηλαδη να γινει επικινδυνο,δεν θα φανει σε κανεναν παραξενο το να δειξουν αυτα τα σκυλια προβληματικο χαρακτηρα.
Σε μερικα σκυλια εγινε ευθανασια γιατι εγιναν πολλοι επικινδυνα κατα την γνωμη τους.
Και συμπληρωνει,νευριαζω οταν σκεφτομαι οτι αυτα τα σκυλια πληρωνουν με την ζωη τους τα λαθη τον εκαιδευτων τους.
Υπαρχουν υποψιες οτι υπαρχουν και αλλα περιστατικα,αλλα η Αστυνομια το διαψευδει.
Τρεις εκπαιδευτες απολυθηκαν και τους πηραν και τα σκυλια,ευχομαστε μονο να μην εκπαιδευσουν ποτε ξανα σκυλο.

Και λεω τωρα εγω,ελεγα εγω τιποτα διαφορετικο?
http://www.tierblog.de/2008/02/22/polizei-hunde-der-hundestaffel-hannover-gequaelt/

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Μάλλον τελικά φταίει η χρήση γλώσσας γιατί απ' ότι βλέπω γράφεις:

Promithea μιλαω για εκπαιδευση περιπου στα 1990-2000 οχι στα 1600 ο Schlegel τοτε πηγε εκει και ειπε αυτα που ειπε,οτι δεν ειναι τα σκυλια καλα εκπαιδευμενα.
ενώ αμέσως πιο πριν σου έχω γράψει:

...για να μην μου πεις οτιδήποτε άλλο, θα σου απαντήσω προκαταβολικά και στο επόμενο ερώτημά σου... Όχι δεν προχώρησαν από τότε στην εκπαίδευση στην Ν. Αφρική, τουλάχιστον όχι όσο προχώρησαν στην Ευρώπη!
Την πεποίθησή μου αυτή την ενισχύει το γεγονός πως ρώτησα σαφέστα (ρητορικά ίσως):

Αν υπέβαλες ένα Fila σε τέτοιες μορφές εκπαίδευσης πιστεύεις πως θα είχες ισορροπημένο φύλακα?
κι εσύ απάντησες:

Το Φιλα δεν κανει για αυτου του ειδους την εκπαιδευση το μονο που μπορει να μαθει καλα ειναι υπακοη και ιχνηλασια,αλλα εδω δεν συγκρινουμε ρατσες
δηλαδή το Fila δεν μπορείς να το κακοποιήσεις στην εκπαίδευση? Σηκώνεται και φέυγει? Σου κάνει μήνυση? Σε καταγγέλει σε κάποια οργάνωση? Πηγαίνει στον μπαμπά της και του λέει να σε κάνει ντα? Πηγαίνει στην Μπριζίτ Μπαρντό και εκείνη κάνει διάβημα στον ΟΗΕ? Σε βγάζει στον Τριανταφυλλόπουλο?

Τεσπά... εγώ λέω να πάρω ποπ-κορν και να αράξω κάνοντας παρέα στη galazio και τον Fileiro.

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Τεσπά... εγώ λέω να πάρω ποπ-κορν και να αράξω κάνοντας παρέα στη galazio και τον Fileiro.
Κάντε λίγο πιο 'κει να κάτσω κι εγώ!...Ποπ-κορν δε τρώω, θα πίνω ήσυχα την μπύρα μου...:D

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Απάντησε σε αυτές ΣΟΥ τις ερωτήσεις και βάλε όπου Χ ράτσα - Φιλα και όπου εργασία - τραμπουκισμός με πλαστική καρέκλα ...

αλλά ΑΠΑΝΤΗΣΕ ... και θα δείς τί ΤΡΟΜΕΡΟ λάθος έχεις κάνει
Ωραία καθήστε όλοι και απολαύστε γιατί το πράγμα παράγινε :)

Οmarock τί εννοείς "τα Fila σε πείραξαν τώρα" ?

Σε ρώτησα 2 απλά πράγματα θα απαντήσεις επί των ερωτήσεων ή έχει και συνέχεια το ποίημα ?

ΛΕΣ

εδω λεμε ειναι οτι οι σχολες και οι μεθοδοι,το αποτελεσμα και οι συνεπειες μα τετοιας εκπαιδευσης σε υγεια σωματικη και ψυχικη του σκυλου,ποια σχολη κανει την δουλεια σωστα?ποιος κρινει τον σκυλο καταληλο και με ποια κριτηρια?
Και σε ρωτάω

ποιός αξιολογεί το Fila - εναντίον καρέκλας από γύφτο ? Τί διαφορά έχουν σε σοβαρότητα - αξιοπιστία οι κριτές του τέστ χαρακτήρα καρέκλας και παλουκιού και η εκπαίδευση πάνω σε αυτό από τους αθλητές σκύλους της εργασίας ? Από τα σκυλιά που δαγκώνουν σε γήπεδα με 40.000 κόσμο και σε παγκόσμια πρωταθλήματα με τα σκυλιά που δαγκώνουν στις αυλές για το youtube ? Με ποιά κριτήρια αξιολογείται ? Είναι σοβαρότερο από την βαθμολόγηση ανά πόντο και ανά λάθος και με συγκεκριμένο πρόγραμμα ? Τί αξιολογείται ? ΑΝ θα γαυγίσει άγρια ????? Αυτή η γελειότητα που παρέθεσες σε βίντεο θεωρείς ότι δείχνει έναν σκύλο που κάνει τί ακριβώς ? Κάποιο τέστ χαρακτήρα ? Γιατί ένας σκύλος που τσιμπάει έτσι ένα αντικείμενο την ώρα που είναι εξοργισμένος είναι ένας σκύλος μπερδεμένος και πιθανότατα ακατάλληλος για προστασία.

ΠΟΣΑ Fila είναι ακατάλληλα και πιέζονται ή γίνονται επικίνδυνα από αυτήν την εκπαίδευση -τέστ ? Η τα Fila δεν καταλαβαίνουν από εκπαιδεύσεις και πιέσεις ?

Ποιός ιδιοκτήτης είναι κατάλληλος για έναν σκύλο που ΑΝ είναι όπως τόσες μέρες δυσφημίζεις πρόκειται για έναν σκύλο πλήρως ακατάλληλο για οτιδήποτε εκτός από μαντρωμένο δολοφόνο ?

ΜΙΑ ΜΙΑ τις ερωτήσεις ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ

Κρατήστε λίγο ποπκόρν δεν αργώ :)

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ειδατε και τα βιντεο και τα δημοσιευματα τρωγοντας ποπ κορν?

Και ολοι εισαστε εκτος θεματος η κανω λαθος?το θεμα ειναι τα σκυλια στρατου αστυνομιας τι σχεση εχω εγω προσωπικα και τα Φιλα δεν μπορω να καταλαβω?Τουλαχιστον σας εβαλα και βιντεος και δημοσιευματα εγκυρα που ειναι το προβλημα σας?
Επ" αυτου μουνγκα ολοι.
Την μια φταιει ο τυπος με το πουκαμισακι την αλλη ο χειριστης η εκπαιδευση?Το αν ειναι λαθος δεν φταιει ποτε?

Θα απαν

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Τί διαφορά έχουν σε σοβαρότητα - αξιοπιστία οι κριτές του τέστ χαρακτήρα καρέκλας και παλουκιού και η εκπαίδευση πάνω σε αυτό από τους αθλητές σκύλους της εργασίας ? Από τα σκυλιά που δαγκώνουν σε γήπεδα με 40.000 κόσμο και σε παγκόσμια πρωταθλήματα με τα σκυλιά που δαγκώνουν στις αυλές για το youtube ?
κατα τον ηλια, καμια διαφορα...
εδω εξισωνει τους αθλητες ολυμπιακου αθληματος με τα φρικια ψυχακηδες και λοιπους καραγκιοζοπαιχτες, στα σκυλια θα κολλησουμε τωρα?
εγω, αποκλειεται να συμμετεχω στην δεν -εχει -τελος- αυτη -η- κωμωδια-τραγωδια:rolleyes:

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Και τωρα οι απαντησεις μια μια.
Promi ξερεις πολυ καλα τι εννοω οταν λεω οτι το Φιλα δεν κανει για αυτην την εκπαιδευση,τα εχω γραψει ηδη σε αλλο θεμα, Φιλα και φυλαξη,δεν ειναι οτι θα του κανει καποιος νταντα αλλα το εχει μεσα του,και αν προσπαθησει καποιος να κανει αυτου του ειδους εκπαιδευση σε Φιλα μονο κακο θα κανει,θα γινει το σκυλι εντελως απροβλεπτο,και αλλαξε και εσυ τονο ειμαι αλλεργικος στις ειρωνιες.
Εσυ Denis γιατι καταφευγεις σε λεξικο προσβλητικο?
Το τεστ στα Φιλα ειναι αυτο, το ιδιο κανουν και στα Schutzhunde με την βεργα στο χερι οι ερεθιστες ακριβως το ιδιο αλλα η βεργα δεν ειναι απο γυφτο ειναι Gucci ετσι?Τελικα ισως να μην εισαι μονο στους σκυλους ρατσιστης.
Οσο για το μπροστα σε 40.000 κοσμο?
Εκει δαγκωνουν οποιων τα πλησιασει αποτομα δεν ειναι cool ο μονος ελεγχος ειναι το φιμωτρο και αν δεν φοραει και το πλησιασει καποιος αποτομα αρπαζει, μην μιλας για σταδια λοιπον ετσι την κανει και ενα Φιλα την δουλεια και χωρις εκπαιδευση,τι δηλαδη μονο το Aus ξερουνε, αλλιως δαγκωνουν στα σταδια ακομα και παιχτες αν τα πλησιασουν αποτομα.
Συνεχιστε με ποπ κορν ακολουθει βιντεο.

Το παραδειγμα με την σκοποβολη δεν το εδωσα εγω galazio,η απαντηση ειναι οι ιδια για να παρεις οπλο σοβαρο, χρειζεσαι εξετασεις απο ψυχιατρο και ποινικο μητρωο γιατι αραγε?
Στον σκυλο εδω ακομα δεν χρειαζεται,εξω πρεπει να κανεις το ιδιο οπως με τα οπλα εδω, που το βλεπεις το παραξενο?
Ειναι γνωστο οτι υπαρχουν οπλομανεις και οι περισσοτεροι ειναι σε συλλογους,εξω περισσοτερο απο οτι εδω,αλλα ειναι σπορ παει στην ολυμπιαδα ειναι διαφορετικο υπαρχει περισσοτερος ελεγχος.
Ειναι οπως με μερικους στις ειδικες δυναμεις και εκει υπαρχουν μερικοι υπερβολικα πορωμενοι .

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ηλια,εσυ ακους λιγο απο εδω, βλεπεις λιγο απο εκει, ειχες ακουσει- μαλλον και εαν ακουσες καλα- κατι πριν μιση ωρα και κατι πριν 7 χρονια, πηγες καπου και κατι ειδες και μετα ειδες και λιγο youtube, διαβασες μια πιπ@ καπου παραπερα ,κλεινοντας την τηλεοραση, κατι ελεγε το ραδιο και μαλλον σου θυμιζε εκεινο που ειχες ακουσει τοτε απο την ξαδερφη του γαλατα που πηγαινε ο μπατζανακης της γιαγιας σου και τα εχεις κανει ολα εναν αχταρμα.
:maria:(εις την νιοστη) και για τα σκυλια και για την σκοποβολη.
παντως, ειλικρινα μου εισαι συμπαθης -και πιστευω και στους υπολοιπους , γι αυτο και αντεχουν ακομη να σου απαντουν οσο πιο συνετα γινεται-.
εγω, αρνουμαι, διοτι τι να πρωτοσχολιασω..σε καθε λεξη που διαβαζω, ........χωρις λογια εχει γινει το θεμα.

Last edited:

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
o λογος για το υφος των απαντησεων που πηρες ειναι απλα οτι την μια μερα βαζεις αυτο το βιντεο που εβαλες με την καρεκλα και τον σκυλο που δεν ηξερε τι να κανει και καμαρωνες και απο πανω :paja1: - αληθεια μετα την μεθοδο αξιολογησης τι καταλαβες ; - και την επομενη βγαινεις και κατακρινεις ενα κυναθλημα που και πολλα χρονια γινεται και μεθοδο εκπαιδευσης εχει και απο ψαγμενους ανθρωπους γινεται και τα σκυλια ξερουν το " ασε " ενω καποια αλλα φαινεται να μην ξερουν ουτε να δαγκωνουν

μιλας για σκυλια που δαγκωνουν και σκοτωνουν , ποσες φορες εγινε αυτο ;

ενω υπαρχουν τοσα εκπαιδευμενα σωστα μιλας για τα λαθος , ειναι σαν να περιγραφεις το εβερεστ και να σταματας στα 5000 μετρα υψομετρο ..

στην εκπαιδευση για σουτσχουντ τελικα βαρανε τα σκυλια οπως οι ολλανδοι του κευπ ταουν που ειναι ενημερωμενοι οπως ειπες σε θεματα εκπαιδευσης ;

ή διαλεγεις να δεις αυτα που θες μονο ;

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εκει μαλλον ηταν πανω απο 40.000 κοσμος και μπερδευτηκε.
Αλλα για ποιο λογο το πλησιασε ο παιχτης ετσι αποτομα δεν θα ηξερε οτι ειναι εκπαιδευμενα φαινετε και το εμπιστευτηκε.
Δηλαδη αν ηταν ανεκπαιδευτο πως θα αντιδρουσε?
Και σε τι ωφελησε η εκπαιδευση την προκειμενη στιγμη?
Το σκυλι αντεδρασε ενστικτοδως,αυτο που λεω για το Φιλα Denis στο αλλο θεμα και το διορθωσες.
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=uSpfyIaS6wE[/ame]

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
A καλα
τι το παραλογο ;

πηγε ή δεν πηγε ο παικτης τρεχοντας σχδον πανω στον σκυλο ντυμενος σαν αστροναυτης και μετα του εβαλε και το χερι μες στην μουρη σαν το σπρωχνει παραπερα ;

και παλι καλα που το κρατησε ο χειρηστης , ειχε προθεσει να ---- σ κ ο τ ω σ ε ι ----

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Galazio κατεβαζεις το επιπεδο πολυ χαμηλα παρα πολυ χαμηλα,δηλαδη το να ακουσεις να δεις και να διαβασεις,δηλαδη να μαθαινεις ειναι κακο?
Ποιος γαλατας και ποιος μπατζανακης μου λες?
Σας εβαλα βιντεο και δημοσιευσεις απο πολυ εγκυρες πηγες και τα εβαλα με ονοματα.
Και προσωπικα εχω δει πανω απο 200 επιδειξεις σκυλων εργασιας και ολη μου την ζωη ασχολουμε με σκυλια ολη μα ολη,εσυ μου μιλας για ακουσματα.
Οσο για τις πιπες πανε διαβασε και εσυ καμια μιας και με συμπαθεις.
Νικος το προβλημα ειναι οτι αν διαβασει απο την αρχη το θεμα το οποιο ανοιξε ο Admin και του εδωσε και τον τιτλο,για κατι που γραφαμε σε αλλο θεμα,ειναι οτι δεν πηρα απαντησεις π.χ.
τι γινεται με αυτα που δεν τα καταφερνουν μεχρι τελους αλλα εχουν μαθει να δαγκωνουν?
Μια απαντηση σωστη θα ηταν π.χ. κοιτα Ηλια μετα την αποτυχια το σκυλι παει στο σπιτι του και δεν ασχολειται αλλο με το σπορ,και γινεται προσπαθεια για να του φυγουν τυχον προβληματα που παρουσιαστηκαν απο την εκπαιδευση,η γινεται καποιου ειδους θεραπεια για να ερθει ο σκυλος στα κεντρα του,η να μην ειναι επιθετικος.
Κατι τετοιο θα ηθελα να ακουσω,αντι για αυτο αλαν νταλον.
Η ποιος κρινει αν μια σχολη δεν θα χαλασει σκυλο και χειριστη?
Θα μπορουσε καποιος να πει Ηλια υπαρχουν κριτες επισημοι οι οποιοι κρινουν στο τελος σκυλο και χειριστη,και οι σχολες ειναι ελεγχομενες.
Κατι τετοιο ηθελα να ακουσω για να ηρεμησω.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul