ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ - ΝΤΑΗΣ!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.002
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Τυχαινει να γνωριζω πρωσοπικα τους ανθρωπους που βρισκονται πισω απο την ονομασια M.C of Palmhill εδω και πολλα χρονια!
Εχω παει και στο σπιτι τους, εχω δει απειρους σκυλους τους! Δεν ειμαι ειδικη στα Golden kai Lab, ουτε εχω παρει σκυλο απο κει- αλλα αυτο που ειδα - ηταν αψογες εγκαταστασεις, περιποιμενα σκυλια και ανθρωποι που ειναι 100% αφοσιομενοι στα σκυλια τους και λατρευουν αυτο που κανουν. Ουτε εχουν αναγη την εκτροφη σκυλων για "να βγαλουν λεφτα". Εχουν αλλους πορους.
Νομιζω οτι ειναι απο τους ελαχιστους "σωστους" εκτροφεις στην ελλαδα! Κανουν καλη δουλεια, προσφερουν και μετεπειτα βοηθεια και στηρηξη στους νεους ιδιοκτητες σε οτι προκυψει!

Και πανω απ ολα- ειναι κυνοφιλοι, βοηιθανε οταν χρειαζεται και μπορουν!!
Οταν πεθανε ο φιλος μου (εκτροφεας των σκυλων μου) ξεσκιστικαν να βοηθησουν να βρουμε λυση για τα 19 γαλλικα που αφησε ο ανθρωπος πισω του, που ζουσαν για ενα διαστημα υπο φρικτες συνθηκες, κατω απο την επιβλεψη τον πανασχετον απο σκυλων συγγενων του θανοντα!
Χαρη στην απεραντη υπομονη του Χρηστου και της Μαργαριτας, αλλα και των πολυτιμων διασυνδεσεων τους (ολοι ειμασταν επι 3 εβδομαδες ολη μερα με ενα τηλεφωνο στο αυτι, τρεχαμε να βγαλουμε σκυλια απο κει να σωθουν κλπ.!!) καταφεραμε να βρουμε εξαιρετικες λυση για ΟΛΑ τα γαλλικα!
Κανενας αλλος δεν ενδιαφερθηκε. Οκ- ειχαμε πολλα τηλεφωνα απο ανθρωπους που ηθελαν να παρουν κουταβι. Τζαμπα βεβαια- καθαροαιμα, ποιοτικα πολυ καλα κουταβια!!
Αλλα για γερικα, αρρωστα και σκυλα τα οποια δεν ηταν πια καταλληλα για εκτροφη δεν ενδιαφερθηκε κανεις!!
Κανενας αλλος, απο τους δηθεν κυνοφιλους και "φιλους" του εκτροφεα δεν ασχοληθηκε - δεν προσφεραν καν βοηθεια!
Ολα αυτα τα εκαναν οι M.C of Palmhill οικειοθελος,ι επειδη ηταν φιλοι με τον Γιαννη και ηθελαν να βοηθησουν- δεν ειχαν κερδος ή οφελος- παρα μονο φασαριες, στενοχοριες (πολλα κλαματα) και τρεχαματα!
Θα ηταν και για αυτους πολυ πιο ευκολα να κανουν την παπια- οπος ολοι οι αλλοι και να μην ασχολουνται!

Θα το εκαναν ανθρωποι "καθαρματα" αυτο?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Η ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία: όσοι απειλούν με σωματική βία είναι καθάρματα. Το θέμα είναι λήξαν. Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία. Επίσης ο τομέας κυνοφιλία έχει παραδοσιακά πολλούς επαΐοντες που είναι καθάρματα από πολλές απόψεις. Αυτό προφανώς δε σημαίνει ότι όλοι είναι έτσι. Εγώ στέκομαι στις απειλές και στην παρενόχληση. Αν θες πήγαινε μάρτυρας υπεράσπισης έτσι και τον κάτσουν στο σκαμνί και μίλα για εκτροφεία.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Εγώ χαίρομαι για το post της Ανδριάννας, γιατί είναι καλό να υπάρχει και η ας πούμε αντίθετη γνώμη, από έναν άνθρωπο που επίσης ξέρουμε, αγαπάμε και εκτιμάμε, όπως και την Κατερίνα. Προσωπικά, δεν έχω άποψη για εκτροφεία και δεν παίρνω θέση. Αυτά τα πράγματα κρίνονται πάντα από μόνα τους. Εκ της πορείας και του αποτελέσματός τους. Ομως ο ντόρος δεν γίνεται για την ποιότητα των σκυλιών τους και των εγκαταστάσεων τους. Γίνεται για ένα συγκεκριμένο συμβάν, το περίεργο τηλεφώνημα, το οποίο δεν έχω απολύτως κανέναν λόγο να αμφισβητήσω. Οχι γιατί έγινε προς την Κατερίνα. Ακόμη κι αν γινόταν προς οποιοδήποτε από τα μέλη που γνωρίζω και συναναστρέφομαι, αν έλεγε ότι έτσι έγινε. Κι ας μην ήμουν μπροστά.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.002
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ok, αν οντος απειλησε- κακος εκανε!

Αλλα και οταν εμενα θα διασυρονταν το ονομα μου - εστω με υπονοουμενα- στο διαδικτιο- θα γινομουνα εξαλλη!
Ειδικα, οταν προκεται να εχω κανει καλη δουλεια μεχρι τοτε- οσο πιο καλα μπορω- και αλλοι εκτροφεις δεν μπορουν να με φτασουν με τιποτα (μιλαω για εκτροφεις γενικα- οχι Lab/Golden αποκλειστηκα).

Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να παω μαρτυρας υπερασπισης κανενος- απλα να παραθεσω της προσωπικες εμπειριες μου με αυτων των "Νταη" εκτροφεα!

• Like
Reactions: Loretzos

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
αυτο λεω και εγω mareco εγω δεν ξερω αν οντως εγιναν οπως λεει η κατερινα. και δεν μου λες sara μηπως ρωτησες τους δικηγορους τι επιπτωσεις εχει καποιος που κανει γραπτη συκοφαντικη δυσφυμιση σε δημοσιο φορουμ

• Like

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Κατά την γνώμη μου, σωστά θα έπραττες. Ευτυχώς ή δυστυχώς, έτσι είναι ο κόσμος του ιντερνετ και της ελεύθερης έκφρασης των απόψεών μας. Ο καθένας μπορεί να πει σχεδόν ότι θέλει και άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Ομως, είδες τι έγινε και με τον φίλο Pet Academy -έτσι λεγόταν ; - στο θέμα του sfina. Βγήκε ο άνθρωπος να υπερασπιστεί την φήμη του, γιατί έκρινε -και καλά έκανε- ότι έτσι έπρεπε να κάνει και στην πορεία εξελίχθηκαν αλλιώς τα πράγματα. Θέλω να πω, εμένα ας πούμε θα μου άρεσε να βγει ο κος. Palm Hill και να πει: γιατί κυρία μου τα λες αυτά για μένα; τι στοιχεία έχεις; έχεις ή μας λες μπαρούφες; Να γίνει ένας διάλογος με επιχειρήματα, να τον χαρούμε και να επωφεληθούμε όλοι. Η να κρίνει ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η άποψη μιας τυχαίας -κατά την γνώμη του- και να μην ασχοληθεί καθόλου, ή να γελάει με όσα διαβάζει. Οχι έτσι. Με τον τρόπο που διάλεξε. Δεν δείχνει, ωριμότητα να το πω; Κοινωνικοποίηση να το πω; Σοβαρότητα; Δεν ξέρω...

• Like

Ferb

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
417
2
ΡΙΟ
www.rottweilers.gr
Αλλα και οταν εμενα θα διασυρονταν το ονομα μου - εστω με υπονοουμενα- στο διαδικτιο- θα γινομουνα εξαλλη!
Ειδικα, οταν προκεται να εχω κανει καλη δουλεια μεχρι τοτε- οσο πιο καλα μπορω- και αλλοι εκτροφεις δεν μπορουν να με φτασουν με τιποτα (μιλαω για εκτροφεις γενικα- οχι Lab/Golden αποκλειστηκα).
To καλυτερο που θα μπορουσε να κανει ειναι να μπει στο φορουμ και να ζητησει το λογο απο τη κατερινα μαθαινοντας ετσι γιατι εχει αυτη την αποψη.επισης αν ειναι σοβαρος εκτροφεας θα μπορουσε να προκαλεσει ολα τα μελη του φορουμ να τον επισκεφτουν απροιδοποιητα και να μιλησουν μαζι του ωστε να κρινουν μονοι τους.Ηταν τελειως λαθος η κινηση αν οντως απηλησε εγω θα του εσπαγα τα μουτρα.τεσπα επιδη κατι μου βρομαει θα ελεγα στα μελη του φορουμ να μη βιαζοντε να κανουν ποστ χωρις να εχουν αποψη και να βγαζουν συμπερασματα ατοπα που μπορει καποιος ενδιαφερομενος να διαβασει και να αποκλησει το συγκεκριμενο εκτροφειο που παρεπιπτοντως εγω προσωπικα εχω ακουσει πολυ καλα λογια και οταν καποια στιγμη μιλησα μαζι του στο τηλ δεν μου φανηκε ουτε νταης ουτε τπτ τετοιο.Το συγκεκριμενο threat δημιουργει εντυπωσεις και κακως το ανοιξες κατερινα αν εχεις προβλημα με τον εκτροφεα να το βρεις μαζι του.Για να μη παρεξηγηθω ουτε τον εκτροφεα ξερω ουτε τη κατερινα και ειλικρινα αυτα που γραφω ειναι παντα φιλικα.

Ektor 13

Banned
Banned
15 Ιανουαρίου 2010
160
9
Συγγνώμη, το μίσος πού το είδες?! Το ότι πήρε το κάθαρμα τηλέφωνο την Κατερίνα και την απείλησε με βία δε σε απασχολεί καθόλου?! .
Εγώ εάν ήμουν ο εκτροφέας θα έπαιρνα την κατερίνα να της ζητήσω συγνώμη γιατί δεν είπε και τίποτα τραγικό στο post της για το συγκεκριμένο εκτροφείο , απλά διαβάζοντας κάτι που μετέφερε άλλο μέλος σχολίασε χωρίς να ξεφεύγει πολύ ή τέλος πάντων ο σχολιασμός της δεν δικαιολογούσε την κίνηση του εκτροφέα να την πάρει τηλέφωνο .
Απεναντίας θα του έδινα δίκαιο εάν απαντούσε με τον ίδιο τρόπο που απάντησε και το μέλος sara πρός αυτόν όπου τον έβρισε σε δημόσιο forum , και η οποία είχε ξεφύγει και έλεγε να ενημερώσει το fbi που θα μίλαγε με την ελληνική αστυνομία και και και... Για μία ιστορία που δεν έχει ακούσει όλες τις πλευρές ο λόγος της ήταν άκρως προσβλητικός θα έλεγα

Last edited:
  • Like

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
καλό θα ήταν να μην δαιμονοποιούμε ούτε να ηρωοποιούμε, δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο, ειδικά σε αυτή την περίπτωση.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Βασίλη, σοβαρολογείς?! Από πότε είναι προσβολή όταν γίνεται ένα παράπτωμα να ειδοποιείται η αστυνομία?! Σε ποιο κώδικα το βρήκες αυτό? Και τι εννοείς δεν έχω ακούσει όλες τις πλευρές της ιστορίας? Δεν υπάρχουν πλευρές εδώ πέρα. Η γνώμη που φέρω δεν είναι για το θερμοκέφαλο νταή ως εκτροφέα. Φέρω όμως τη γνώμη που θα έφερε κάθε λογικός άνθρωπος: οι απειλές και η παρενόχληση είναι σοβαρά παραπτώματα και διώκονται. Και προτείνω στην Κατερίνα να πάει στην αστυνομία. Δεν της πρότεινα να πάρει το νόμο στα χέρια της. Όσο για το FBI πού έγραψα ότι θα το ειδοποιήσω? Τελοσπάντων, άλλο πράγμα έγραψα, άλλο κατάλαβες. Εν πάση περιπτώσει, βλέπω με μεγάλη μου λύπη ότι η πλειοψηφία σας προτιμάει να μη γίνεται τίποτα (το περίφημο "έλα τώρα, δεν κάνει!") και απλώς είτε να παραπονιέστε, είτε να πέφτουν απειλές. Η ουσία είναι:

1) Η Κατερίνα ζει σε μια υποτιθέμενη ελεύθερη χώρα. Έχει επομένως δικαίωμα να φέρει γνώμη. Δημόσια. Όπως γίνεται σε όλα τα ελεύθερα κράτη. ΔΕΝ της αρέσει το συγκεκριμένο εκτροφείο. Είναι δικαίωμά της. Όπως είναι δικαίωμα άλλων να λατρεύουν το εκτροφείο.

2) Εφόσον η Κατερίνα δεν κατηγόρησε ψευδώς τον εκτροφέα ότι π.χ. θυσιάζει σκύλους στο Βαάλ, αλλά απλώς είπε ότι δεν της αρέσει το εκτροφείο, είναι εντάξει.

3) Ο θερμοκέφαλος τυπάς την πήρε τηλέφωνο, την παρενόχλησε και την απείλησε. Αυτό είναι παράνομο.

4) Το να ειδοποιηθεί η αστυνομία και να υπάρξουν κυρώσεις είναι λογικότατο και νομιμότατο.

5) Τα παραπάνω δεν αποτελούν προσβολές. Προσωπικά με ενοχλεί η παράνομη συμπεριφορά του τύπου. Τι κάνει με τα κουτάβια του δεν ξέρω, ούτε με ενδιαφέρει διότι δεν είναι επί του προκειμένου. Εφόσον την πήρε τηλέφωνο και την απείλησε, το ζήτημα τελειώνει εκεί και ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ελαφρυντικό. ΟΥΤΕ άλλη άποψη. Οι απειλές είναι παράνομες. Τέρμα.

Αν τα παραπάνω σε ενοχλούν και τα βρίσκεις προσβλητικά, τι να πω? Έχεις πολύ περίεργες ιδέες...

Ektor 13

Banned
Banned
15 Ιανουαρίου 2010
160
9
επισης αν ειναι σοβαρος εκτροφεας θα μπορουσε να προκαλεσει ολα τα μελη του φορουμ να τον επισκεφτουν απροιδοποιητα και να μιλησουν μαζι του ωστε να κρινουν μονοι τους..
Άστοχη παρατήρηση. Τι είναι τα μέλη του forum κριτική επιτροπή να τον περάσουν απο εξέταση ? Ότι και να είναι αυτός .
Και μετά εάν εσένα δεν σου αρέσει αυτός και μπείς στο forum και γράφεις αρνητικά για αυτόν εγώ πρέπει να σε εμπιστευτώ ? Ούτε εσένα ξέρω.
Επίσης εάν δηλαδή δεν στείλει επίσημη πρόσκληση στα μέλη του forum σημαίνει αυτόματα πως δεν είναι και σοβαρός εκτροφέας ?

• Like

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.864
5.114
patra
grdane.blogspot.com
εγω από όλο το θρεντρ εστιάζω στο ποστ του djdoctor...
ολο το φορουμ κατ'επαναλαηψη έχει σταθει στο θεμα πως κρινουμε εναν εκτροφέα....
πουθενα δεν αναφερεται ότι βασιζόμαστε στα λογια συμφορουμιτων ακόμα κι αν ειναι αγαπητα όπως η κατερίνακ.....
κοντρες διαπληκτισμοί, μικροκαβγαδες και οτι δήποτε άλλο συμβαινουν και στις καλύτερες οικογενειες.....

• Like

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Προβληματίστηκα πολύ αν θα έπρεπε να απαντήσω και για το αν η γνώμη μου έχει κάποια βαρύτητα. Μετά σκέφτηκα πως, ναι η γνώμη μου έχει την ίδια βαρύτητα με οποιουδήποτε άλλου στο φόρουμ, βάσει της ανωνυμίας που προσφέρει το ίντερνετ.
Δε γνωρίζω τίποτα για το συγκεκριμένο εκτροφείο και γενικότερα για κανένα εκτροφείο, δε γνωρίζω την Κατερίνα πέρα από τις δημοσιεύσεις της μέσα στο φόρουμ και μπορώ να πω πως είναι από τα άτομα που μου είναι συμπαθή εδώ.
Αυτό που εγώ ήθελα να επισημάνω, είναι πως μερικές φορές βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα και μας αρέσει και λίγο να συμμετέχουμε στο οοοααααα. Εννοώ πως μας αρέσει λίγο ο τζερτζελές και η αντιπαράθεση και όπου υπάρχει τέτοιο θέμα βλέπεις να αναπτύσσεται ραγδαία στις 20-25 σελίδες. Και χωριζόμαστε αυτόματα σε στρατόπεδα, οι υποστηρικτές του ενός και οι υποστηρικτές του άλλου. Και γινόμαστε αυτόματα μάζα χωρίς άποψη, γιατί άποψη μπορείς να έχεις όταν γνωρίζεις όλα τα γεγονότα και τις δύο αλήθειες. Και ο καθένας από την πλευρά του έχει το δίκιο του.
Δε νομίζω πως είναι καλό το φόρουμ να γίνεται λαϊκό δικαστήριο, όμως είναι καλό να ακούγονται και οι δύο απόψεις (όχι σε προσωπικό επίπεδο, αλλά σε ότι αφορά στη θεματολογία του φόρουμ) ωστε να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του και να έχει και το έναυσμα για να ψάξει παραπέρα, αν το θεωρεί απαραίτητο.

Ελπίζω να είμαι εντός θέματος

• Like

Ektor 13

Banned
Banned
15 Ιανουαρίου 2010
160
9
Σωστό, ναι, μπράβο, αυτό συνήθως μου λέει και κείνος ο φίλος μου ο αστυνομικός διοικητής. Επειδή μάλιστα ξέρει και από ηχογραφήσεις και surveillance και έχει δουλέψει και με το FBI, κάτσε να προσπαθήσω να τον βρω σήμερα να τον ρωτήσω σχετικά. Τώρα που το σκέφτομαι, απ' ό,τι ξέρω, η ελληνική αστυνομία συνεργάζεται με το FBI για training, κάτσε να δω μπας και ξέρει τίποτα, όχι τίποτ' άλλο, ευκαιρία μάλιστα να φρίξει με όσα θα του πω...
Σάρα καταρχάς δεν γνωρίζω κανέναν απο τους 2-3 . Τον αποκάλεσες κάθαρμα , μαλάκα , είπες πως θα μιλήσεις με τον φίλος σου τον αστυνομικό διοικητή για την υπόθεση για να μάθεις για ηχογραφήσεις κτλ ... Κάτσε ρε σάρα , άλλο να της πείς να κινηθεί νομικά και άλλο να τον μπινελικόσεις απο την στιγμή που ο άλλος έχει επώνυμο εκτροφείο και που ανα πάσα στιγμή ο καθένας μπορείς να έρθει σε επαφή μαζί του .
Πρέπει να παραδεχτείς πως ξέφυγες..

• Like

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Βασιλική, ο καυγάς δε γίνεται για το αν ο τύπος είναι καλός εκτροφέας ή όχι. Γίνεται για το ότι απείλησε. Μέχρι τώρα δεν έχει βγει να το διαψεύσει και προσωπικά δε βρίσκω το λόγο να αμφισβητήσω το ότι η Κατερίνα λέει αλήθεια ότι ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ. Σχετικά με τις απειλές δεν υπάρχουν στρατόπεδα και δε θα έπρεπε να υπάρχουν. Δε σου κάνει επίσης εντύπωση ότι ο τύπος έχει βάλει λυτούς και δεμένους να μας πει τι καλός εκτροφέας είναι? Για τις απειλές δε λέει τίποτα. Αυτό που βλέπω σ' αυτό το νήμα είναι διάφορους να λένε το ένα κλισέ πίσω από το άλλο, ΤΙΠΟΤΑ όμως για το προκείμενο που είναι οι ΑΠΕΙΛΕΣ. Που είναι παράνομες.

Είναι το παραπάνω επιτέλους κατανοητό?

aleksandy

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2010
174
2
Διαβάζοντας την πρώτη δημοσίευση του θέματος παρατηρώ ότι ο εκτροφέας :

...απαίτησε , εδώ θα χρησιμοποιήσω τα δικά του λόγια:

« Να ανακαλέσω και να ζητήσω συγγνώμη εγγράφως, όχι με ένα απλό μήνυμα, αλλά με τον τρόπο που εκείνος θα μου υποδείκνυε, για να αισθανθεί δικαιωμένος, διότι αυτό που έκανα ήταν μεγάλη πατάτα.,αλλιώς....»
Μετά το αλλιώς...δεν συνέχισε ...
Μέχρι εδώ λοιπόν δεν έχουμε κάποια απειλή, καθώς τα παρακάτω:
Αλλιώς...θα σου κάνω μήνυση...η αλλιώς θα σε σπάσω στο ξύλο η αλλιώς...θα φολιάσω τα σκυλιά σου...η ένα σωρό άλλα...
είναι καθαρά ερμηνεία της Κατερίνας και δεν ελέχθησαν από τον ίδιο. Θα μπορούσε κάλλιστα να εννοεί "...θα σου κάνω μήνυση (δικαίωμά του), θα σου στείλω εξώδικο, θα σε βγάλω για φαγητό να το λύσουμε" κλπ :)

Ο συγκεκριμένος νταής εκτροφέας...απείλησε ότι θα «καλεστώ» να δώσω εξηγήσεις...ότι θα «μου έρθει πιο γρήγορα από ότι το περιμένω» και ότι «το forum δεν θα μπορεί να με προστατεύσει»...
Θα παραλείψω λεπτομέρειες από το υπόλοιπο τηλεφώνημα γιατί μάλλον θα χαμήλωνα πολύ το επίπεδο και δεν το θέλω...
Το να κληθεί κάποιος να δώσει εξηγήσεις μπορεί να γίνει ακολουθώντας νόμιμη οδό.
Τι είναι αυτό που θα έρθει γρήγορα δεν είναι σαφές, οπότε δεν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ως απειλή.
Το forum δεν θα μπορούσε να προστατεύσει νομικά την Κατερίνα, διότι τα γραφόμενα της δεν στοιχειοθετούν απόδειξη απειλής.

Γενικότερα στα όσα αναφέρθηκαν δεν υπήρξε τίποτε που να θεωρείται νομικά απειλή. (σημειώνω εντούτοις ότι δεν είμαι δικηγόρος) Αν θέλει η Κατερίνα να είναι καλυμένη μπορεί όπως την συμβούλεψαν ήδη άλλα μέλη να καταγγείλει παρενόχληση και να δει πως θα εξελιχθεί.

Από την άλλη όμως πάλι βλέπω συγκεκριμένο ποσοστό του forum να πέφτει με μανία πάνω σε έναν άνθρωπο και να τον υβρίζει και να τον κατηγορεί χωρίς να είναι γνώστες της περίπτωσης. Όταν ελευθερία των forum χρησιμοποιείται χωρίς σκέψη και χωρίς όρια μόνο καλό δεν κάνει.

Last edited:
  • Like

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Σάρα καταρχάς δεν γνωρίζω κανέναν απο τους 2-3 . Τον αποκάλεσες κάθαρμα , μαλάκα
Τους χαρακτηρισμούς αυτούς τους χρησιμοποιούν πολλοί εδώ μέσα (και ακόμα χειρότερους). Και ναι, τους χρησιμοποίησα κι εγώ διότι όποιος απειλεί τη σωματική ακεραιότητα του άλλου είναι οπωσδήποτε τα παραπάνω. Και παρανομεί.

είπες πως θα μιλήσεις με τον φίλος σου τον αστυνομικό διοικητή για την υπόθεση για να μάθεις για ηχογραφήσεις κτλ ...
Α μπράβο, τζάνουμ, επιτέλους διάβασες πάλι τι έγραψα και το κατάλαβες επιτέλους. Τότε τι είπες ότι έγραψα ότι θα ενημερώσω το FBI?! Και από πότε είναι ο έλεγχος της νομιμότητας των ηχογραφήσεων κακό πράγμα?! Θα σου πω από πότε: από τότε που ενοχλούνται όσοι ενοχλούνται από το να ειδοποιηθεί η αστυνομία όταν διαπράττεται παρανομία. Δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλεί αυτό. Πρότεινα κάτι νομιμότατο όπου είμαι σίγουρη θα ακουστούν και οι περίφημες δυο πλευρές για να ησυχάσετε όλοι. Δεν πρότεινα να χειροδικήσει η Κατερίνα ή να κάνει ό,τι άλλο. Πού βλέπεις το κακό?

Και ναι, θα μπινελικώσω, όπως μπινελικώνουμε όλοι όποιον παραβιάζει τους νόμους και απειλεί τον άλλον με βία. Είναι λογικότατο.

Όσο για το προηγούμενο μήνυμα, ο νόμος λέει ότι αν ο άλλο αισθάνεται να απειλείται, τότε απειλείται. Και το τηλεφώνημα ΕΙΝΑΙ παρενόχληση. Αν ο τύπος ήθελε να τα κάνει όλα ωραία και τακτικά θα έστελνε το εξώδικο και δε θα αναλωνόταν σε όλη τη φασαρία. Ρώτησα μόλις και στην Ελλάδα και όντως είναι παράνομο αυτό που έκανε. Και πάλι, με βάση τα όσα έκανε ο τύπος με το τηλέφωνο αξίζει το μπινελίκωμα.

Last edited:

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Σάρα, όσο αξιόποινη κι αν είναι η συγκεκριμένη ενέργεια, γνώμη μου είναι πως δεν αφορά το φόρουμ και τη θεματολογία του. Είναι προσωπικό ανάμεσα στην Κατερίνα και το συγκεκριμένο κύριο. Αν το θέμα ήταν αν το συγκεκριμένο εκτροφείο είναι καλό βάσει προσωπικών εμπειριών του καθενός, τότε ναι θα αφορούσε το φόρουμ. Η συγκεκριμένη συμπεριφορά όμως, σε μια στιγμή εκνευρισμού, ούτε μπορεί να τον χαρακτηρίσει γενικότερα (και τον οποιονδήποτε δλδ) ούτε και σαν εκτροφέα. Η Κατερίνα βέβαια αν το θεωρεί απαραίτητο μπορεί να κάνει νομικά τις απαραίτητες ενέργειες, αυτό όμως έχει να κάνει με τη δική τους προσωπική αντιπαράθεση και όχι σε ότι αφορά στο φόρουμ.
Αν θέλουμε λοιπόν ο διάλογος να είναι ωφέλιμος θα πρέπει να σταθούμε στο αν ο εκτροφέας είναι σωστός και αν κάποιος έχει αρνητική ή θετική εμπειρία να το γράψει.

• Like

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
πιστευω οτι η κατερίνα μετέφερε σωστά το "πνευμα" του απαράδεκτου τηλεφωνήματος, και δεν ήταν υπερβολική, έχω υποστεί και εγώ το ίδιο "ξέσπασμα οργής" απο τον ίδιο άνθρωπο με πολύ άσχημες συνέπειες (δεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες).

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Σύμφωνοι, το νήμα αυτό όμως ήταν για την παρενόχληση και τις απειλές και το ότι είναι αξιόποινες πράξεις. Δεν ήταν για το εκτροφείο και δε νομίζω ότι θα άρεσε στη διαχείριση η ανάλυση εκτροφείου, το οποίο μπορεί και να απέβαινε επικίνδυνο στο τέλος για τη σωματική ακεραιότητα μελών του φόρουμ. Άλλωστε οι περισσότεροι από μας δώσαμε συμβουλή στην Κατερίνα, η οποία προφανώς και έχει την τελική επιλογή. Και ναι, το θέμα έχει επίσης σχέση και με τα σκυλιά. Για έναν νταή εκτροφέα μιλάμε. :)

Όσο για το ποιόν του εκτροφέα νταή, ορίστε τι λέει και ο Γιώργος. Και μιλάει και για "πολύ άσχημες συνέπειες". Τώρα συμφωνείτε επιτέλους με τους χαρακτηρισμούς μου? Ή αφαιρούν από τη φινέτσα μου και γίνομαι Κατίνα που είμαι και κοριτσάκι?:p:D:D

Aleksandy: όπως βλέπεις βασίζομαι σε δυο ποστ και συμβαίνει να πιστεύω την Κατερίνα. Ο τύπος έχει προϊστορία...

Last edited:

Status
Κλειδωμένο θέμα