ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ - ΝΤΑΗΣ!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Σαν άμεσα εμπλεκόμενος (έστω και άθελά μου) προτείνω να διαγραφεί το θέμα, δεν προσφέρει τίποτα σε κανέναν.
Για να βγάλει κάποιος ασφαλή συμπέρασμα, πρέπει να γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις.

Επίσης παρακαλώ εαν είναι δυνατόν να διαγραφεί και το ποστ της Κατερίνας που οδήγησε σε όλη αυτη την κατάσταση.

Δυστυχώς ο κόσμος της κυνοφιλίας είναι μικρογραφία της κοινωνίας, (............) εδώ βάλτε ότι επίθετο θέλετε.

Last edited:

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Γιωργο, αν σβηστει το αρχικο ποστ από το οποιο ξεκινησαν όλα αυτά, είναι σαν να να προτεινεται εμμεσα να σταματησει η δημοσια αναφορα σε επαγγελματιες και η κριτικη τους.

Παρομοιες αναφορες εχουν δημιουργησει προβληματα κατα καιρους (το τελευταιο ετυχε απλά να είναι το πιο εντονο), αλλά εχουν την αξια τους από πλευρας ενημερωσης (εστω κι αν υπαρχει παντα ο κινδυνος της υποκειμενικοτητας), και μπορουν να βοηθησουν ώστε να βελτιωθει επιτελους η παροχη των υπηρεσιων από τους επαγγελματιες, εφοσον θα γνωριζουν ότι όλα μπορουν να βγουν στο φως και όλα κρινονται.

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Καλημέρα,
Δεν θέλω να "πάρω" το μέρος καμίας πλευράς, αλλά πρέπει να δούμε τα πραγματα αμερόληπτα, όσο δύσκολο και αν είναι.

Αν όλοι μας δούμε μια εικόνα και προσπαθήσουμε να την περιγράψουμε, θα πούμε ο κάθε ενας την δική του άποψη για την ίδια εικόνα. Δηλαδή, οι κριτικές, απόψεις για κάτι συγκεκριμένο δεν είναι ίδιες για όλο τον κόσμο...
Πόσο μάλον, όταν υπάρχει απο εναν ιδιώτη μια άσχημη κριτική για εναν επαγγελματία του χώρου...Δεν εξετάζω αν είανι σωστή ή όχι, θετική η αρνητική...Βάσιμη ή όχι...

Ειναι διαφορετικό η κριτική απο την δημιουργεία εντυπώσεων...Και όταν μιλάμε για κριτική μιλάμε για επικοδομιτική επαναπληροφόρηση ουσίας, και όχι δημόσια επίπληξη, τουλάχιστον άποψη μου είναι αυτή.

Πιστευω πως όλοι μας έχουμε καλές και κακές εντυπώσεις απο επαγγελματίες του χώρου, αλλα οι εντυπώσεις αυτές αφορούν τον εαυτό μας και όχι το σύνολο.

Αν υπήρχε ή υπάρχει η παραμικρή υποψία για απειλές-παρενοχλήσεις καλύτερα θα ήταν να κάνει μια αναφορά στο Α.Τ. πρώτα και μετά στο φόρουμ...

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
Οι απόψεις που προβληματίζουν και αναδεικνύουν ουσιαστικά θέματα για συζήτηση βεβαίως και θα πρέπει να δημοσιεύονται και να κουβεντιάζονται .Τις ατεκμηρίωτες απόψεις όμως καλό είναι να τις κρατά κανείς για τον εαυτό του.
Η ''ομίχλη'' και οι ''νεφελώδεις καταστάσεις'' βοηθούν την αυθαιρεσία και μόνο στην ενημέρωση δεν προσφέρουν.....
Όχι όλα στην πυρά.....

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
δεν προκειται περι αναφορας και ενημερωσης ,αλλα περι προσπαθειας δυσφημισης αξιοπρεπη ανθρωπου
τιποτα απο ολο αυτο δεν αφορα την κυνοφιλια παρα στοχευει σε προσωπικους σκοπους

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
δεν προκειται περι αναφορας και ενημερωσης ,αλλα περι προσπαθειας δυσφημισης αξιοπρεπη ανθρωπου
τιποτα απο ολο αυτο δεν αφορα την κυνοφιλια παρα στοχευει σε προσωπικους σκοπους
Μήπως θέλεις να μου εξηγήσεις Κρίνα μου ποιοί είναι οι "προσωπικοί σκοποί"?

Για τα υπόλοιπα ποστ...
Εγώ δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο..πάνω στο θέμα...και σταματάω εδώ...
Ούτε θα διαψεύσω τον κύριο Ζαρολιάκη για το αν με είπε "γλυκιά του Κατερίνα" ούτε θα το επιβεβαιώσω...γιατί δεν έχει κανένα νόημα...εξάλλου είναι ο λόγος του εναντίον του δικού μου...και δεν πιστεύω ότι αφορά και το forum.
Κύριε Ζαρολιάκη το όνομα μου είναι Κατερίνα Καλφοπούλου....και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τους "ευνόητους λόγους" που αναφέρατε στο πόστ σας. Αυτό συνηθίζεται να κάνετε άλλωστε έτσι δεν είναι?
Μου ζητήθηκαν εξηγήσεις από μέλη του foprum, τα οποία σέβομαι και εκτιμάω, και θεώρησα σωστό να εξηγήσω τους λόγους που με έκαναν να έχω τη "χ" άποψη για το Palm Hill. Θα μπορούσα να μη το κάνω...αλλά για όσους με γνωρίζουν ξέρουν ότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν υπολογίζω κόστος όταν πρόκειται να υποστηρίξω μία γνώμη που έχω δημόσια...ακόμα και αν αυτά που θα πω δεν αρέσουν σε πολλούς η λίγους. Δεν ακολουθώ τη τακτική των περισσοτέρων να "κάνω δημόσιες σχέσεις" για να είμαι αρεστή...ούτε να λέω τη γνώμη μου σε "πηγαδάκια"..θα ήταν πιο εύκολο και ασφαλές να το έκανα με πμ...το έκανα? όχι...
Έχω το δικαίωμα να έχω άποψη για το αν ένας εκτροφέας μου αρέσει η δεν μου αρέσει...και να το λέω...χωρίς να έχω κανένα προσωπικό λόγο... τα σκυλιά μου δεν ζευγαρώνουν πλέον...αλλά και όταν ζευγάρωναν ποτέ δεν πήρα χρήματα από κανένα κουτάβι που πουλήθηκε...(δεν βγάζω χρήματα από τη κυνοφιλία...για αυτό και είμαι ας πούμε "πιο ελεύθερη" να έχω όποια άποψη θέλω).
Δεν στοχεύω στο να προωθήσω κάποιο άλλο εκτροφείο έναντι του Palm Hill...πρώτον γιατί το "άλλο" εκτροφείο που κάποιοι έχετε στο μυαλό σας..κάνει 1,2 γέννες max τα 2 χρόνια οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται εμένα να "καταποντίσω" τον ¨"αντίπαλο" για να μη του μείνουν κουτάβια...και δεύτερον μου είναι και παντελώς αδιάφορο.
Για να τελειώνουμε λοιπόν...και να κλείσει το θέμα εδώ...once and for all..
Το αν αυτό το εκτροφείο αξίζει η όχι είναι θέμα προσωπικής γνώμης του καθενός μας...και αυτό ισχύει για οποιοδήποτε εκτροφέα, εκπαιδευτή, κτηνίατρο κλπ. Αλλοίμονο αν όλοι είχαμε την ίδια άποψη για όλα...θα ήταν βαρετό...και καθόλου εποικοδομητικό...
Ο χρόνος πάντα δείχνει ποιος αξίζει και ποιος όχι...ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο...

Ektor 13

Banned
Banned
15 Ιανουαρίου 2010
160
9
Μήπως θέλεις να μου εξηγήσεις Κρίνα μου ποιοί είναι οι "προσωπικοί σκοποί"?

Για τα υπόλοιπα ποστ...
Εγώ δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο..πάνω στο θέμα...και σταματάω εδώ...
Ούτε θα διαψεύσω τον κύριο Ζαρολιάκη για το αν με είπε "γλυκιά του Κατερίνα" ούτε θα το επιβεβαιώσω...γιατί δεν έχει κανένα νόημα...εξάλλου είναι ο λόγος του εναντίον του δικού μου...και δεν πιστεύω ότι αφορά και το forum.
Κύριε Ζαρολιάκη το όνομα μου είναι Κατερίνα Καλφοπούλου....και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τους "ευνόητους λόγους" που αναφέρατε στο πόστ σας. Αυτό συνηθίζεται να κάνετε άλλωστε έτσι δεν είναι?
Μου ζητήθηκαν εξηγήσεις από μέλη του foprum, τα οποία σέβομαι και εκτιμάω, και θεώρησα σωστό να εξηγήσω τους λόγους που με έκαναν να έχω τη "χ" άποψη για το Palm Hill. Θα μπορούσα να μη το κάνω...αλλά για όσους με γνωρίζουν ξέρουν ότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν υπολογίζω κόστος όταν πρόκειται να υποστηρίξω μία γνώμη που έχω δημόσια...ακόμα και αν αυτά που θα πω δεν αρέσουν σε πολλούς η λίγους. Δεν ακολουθώ τη τακτική των περισσοτέρων να "κάνω δημόσιες σχέσεις" για να είμαι αρεστή...ούτε να λέω τη γνώμη μου σε "πηγαδάκια"..θα ήταν πιο εύκολο και ασφαλές να το έκανα με πμ...το έκανα? όχι...
Έχω το δικαίωμα να έχω άποψη για το αν ένας εκτροφέας μου αρέσει η δεν μου αρέσει...και να το λέω...χωρίς να έχω κανένα προσωπικό λόγο... τα σκυλιά μου δεν ζευγαρώνουν πλέον...αλλά και όταν ζευγάρωναν ποτέ δεν πήρα χρήματα από κανένα κουτάβι που πουλήθηκε...(δεν βγάζω χρήματα από τη κυνοφιλία...για αυτό και είμαι ας πούμε "πιο ελεύθερη" να έχω όποια άποψη θέλω).
Δεν στοχεύω στο να προωθήσω κάποιο άλλο εκτροφείο έναντι του Palm Hill...πρώτον γιατί το "άλλο" εκτροφείο που κάποιοι έχετε στο μυαλό σας..κάνει 1,2 γέννες max τα 2 χρόνια οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται εμένα να "καταποντίσω" τον ¨"αντίπαλο" για να μη του μείνουν κουτάβια...και δεύτερον μου είναι και παντελώς αδιάφορο.
Για να τελειώνουμε λοιπόν...και να κλείσει το θέμα εδώ...once and for all..
Το αν αυτό το εκτροφείο αξίζει η όχι είναι θέμα προσωπικής γνώμης του καθενός μας...και αυτό ισχύει για οποιοδήποτε εκτροφέα, εκπαιδευτή, κτηνίατρο κλπ. Αλλοίμονο αν όλοι είχαμε την ίδια άποψη για όλα...θα ήταν βαρετό...και καθόλου εποικοδομητικό...
Ο χρόνος πάντα δείχνει ποιος αξίζει και ποιος όχι...ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο...

Ντροπή πάντως να στενοχωρείται μια τέτοια γλυκιά κοπέλα όπως είναι η Κατερίνα ...

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
αυτα ειναι τα δικα σου λογια ,και ο στοχος σου
Ο κύριος έβγαλε τα μάτια του με τα χέρια του..και η ζημιά έγινε και δεν μπορεί να ξεγίνει...

απο τα αρχη μιλησες για το συγκεκριμενο εκτροφειο με μισολογα ελεγες "δεν θες να πεις γιατι θα γινεις κακια ....αλλα κουβεντες πεταγες"
και οταν αναγκαστικα επρεπε να δωσεις εξηγησεις παλι υποθεσεις εκανες περιτεχνα φτιαγμενες

ολο αυτο προσβαλει την κυνοφιλια ,λυπαμαι

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εγώ σε ρώτησα να μου πεις ποιοι θεωρείς ότι είναι "οι προσωπικοί λόγοι"...τίποτε άλλο.
Και δεν αναγκάστηκα από κανέναν να δώσω εξηγήσεις...ούτε και αισθάνθηκα αναγκασμένη...
Ούτε έκανα υποθέσεις...περίτεχνα φτιαγμένες...μίλησα για συγκεκριμένα γεγονότα...πιο συγκεκριμένα δεν γίνεται...

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
οταν καποιος εχει στοχο εχει και προσωπικο λογο

εγω δειχνω στους αναγνωστες ποιος ηταν ο στοχος σου ,το λογο τον ξερεις εσυ και εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει

λυπαμαι καλη μου και μην κουραστεις να γραψεις σε μενα κατι αλλο δεν θα σου απαντησω

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αν δεν σε ενδιέφερε...δεν θα έγραφες κανένα ποστ εξαρχής...προφανώς έχεις και εσύ τους λόγους σου και τους στόχους σου ...όπως άλλωστε όλοι μας..σωστά?

Ektor 13

Banned
Banned
15 Ιανουαρίου 2010
160
9
Αν δεν σε ενδιέφερε...δεν θα έγραφες κανένα ποστ εξαρχής...προφανώς έχεις και εσύ τους λόγους σου και τους στόχους σου ...όπως άλλωστε όλοι μας..σωστά?
Εδώ περιπλέκουν και γίνονται ακόμα πιο μυστήρια τα πράγματα . Τι συμφέρον έχει η Κρίνα ώστε να υπερασπιστεί τον εκτροφέα ?
Τι στόχο έχει βάλει η Κατερίνα ?
Πιστεύω πρέπει να απαντήσει η Κρίνα γιατί με το πόστ της η Κατερίνα έφερε μαύρα σύννεφα και το τοπίο έγινε θολό ως πρός τα κίνητρα της Κρίνας...

Last edited:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
όχι, η Κρίνα δεν χρειάζεται να απαντήσει για τίποτα. Αν πιστεύει ότι έχω προσωπικούς λόγους και στόχους...σεβαστή η άποψή της, άσχετο αν με ενδιαφέρει η όχι η γνώμη κάποιου που δεν γνωρίζω προσωπικά.
Το θέμα θα έπρεπε να κλειδωθεί....γιατί έχει αρχίσει να γίνεται λίγο άσχετο.
Ο εκτροφέας απάντησε ότι το τηλεφώνημα δεν ήταν απειλητικό όπως το εισέπραξα εγώ...και εφόσον το έγραψε γιατί να μη τον πιστέψω? ...οπότε δεν έχω κάποιο λόγο να τον θεωρώ ντα
ή πλέον ...εγώ υποστήριξα τη γνώμη μου...για να μη θεωρηθεί ότι λέω ανυπόστατες, περίτεχνα φτιαγμένες κακίες....και τελειώνουμε εδώ...
Αν υπάρξει συνέχεια...αυτό θα είναι μεταξύ εμένα και του εκτροφέα...και νομίζω ότι δεν αφορά το forum.

Ektor 13

Banned
Banned
15 Ιανουαρίου 2010
160
9
όχι, η Κρίνα δεν χρειάζεται να απαντήσει για τίποτα. Αν πιστεύει ότι έχω προσωπικούς λόγους και στόχους...σεβαστή η άποψή της, άσχετο αν με ενδιαφέρει η όχι η γνώμη κάποιου που δεν γνωρίζω προσωπικά.
Το θέμα θα έπρεπε να κλειδωθεί....γιατί έχει αρχίσει να γίνεται λίγο άσχετο.
Ο εκτροφέας απάντησε ότι το τηλεφώνημα δεν ήταν απειλητικό όπως το εισέπραξα εγώ...και εφόσον το έγραψε γιατί να μη τον πιστέψω? ...οπότε δεν έχω κάποιο λόγο να τον θεωρώ ντα
ή πλέον ...εγώ υποστήριξα τη γνώμη μου...για να μη θεωρηθεί ότι λέω ανυπόστατες, περίτεχνα φτιαγμένες κακίες....και τελειώνουμε εδώ...
Αν υπάρξει συνέχεια...αυτό θα είναι μεταξύ εμένα και του εκτροφέα...και νομίζω ότι δεν αφορά το forum.
Κατερίνα συμφωνώ απόλυτα.. Θα έπρεπε να κλειδωθεί το θέμα . Έχει ξεφύγει λίγο .
Πάντως είσαι μεγάλη καρδιά αφού τον συγχώρεσες...

Ektor 13

Banned
Banned
15 Ιανουαρίου 2010
160
9
+1 εκτιμώ ότι το θέμα έχει κλείσει για το κοινό.
Έτσι όπως τα λές ΑΤΡΕΑ . Σ υμφωνώ απόλυτα. Είναι εκτός κυνοφιλικού ενδιαφέροντος . Η Τατιάνα λείπει μόνο .

fotis1960

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2008
365
68
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Ο εκτροφεας και ο πελατης του Αλεξης (μελος A.D.) εχουν τον ιδιο τροπο γραφης και χρησιμοποιουν την ιδια ακριβως γραμματοσειρα και μεγεθος χαρακτηρων.
Τα ποστ είναι ολοφάνερα γραμμενα από το ιδιο ατομο.
Η ΙΡ είναι σιγουρα η ιδια.
Μεγαλη σιγουρια εχεις κυριε Σερλοκ χολμς.
Θα εγραφα και αλλα για εσενα και πολους αλλους εδω μεσα,
αλλα με προλαβε ο ΑΝΤΜΙΝ που σας εβαλε στη θεση σας.

Ektor 13

Banned
Banned
15 Ιανουαρίου 2010
160
9
Μεγαλη σιγουρια εχεις κυριε Σερλοκ χολμς.
Θα εγραφα και αλλα για εσενα και πολους αλλους εδω μεσα,
αλλα με προλαβε ο ΑΝΤΜΙΝ που σας εβαλε στη θεση σας.
Φίλε και εγώ το ίδιο του είπα ...!!!!!!!! Ακριβώς το ίδιο ... Σέρλοκ .... Σύμπτωση ??

Φίλε και εγώ το ίδιο του είπα ...!!!!!!!! Ακριβώς το ίδιο ... Σέρλοκ .... Σύμπτωση ??

Αρχικό μήνυμα απο harryf3
Ο εκτροφεας και ο πελατης του Αλεξης (μελος A.D.) εχουν τον ιδιο τροπο γραφης και χρησιμοποιουν την ιδια ακριβως γραμματοσειρα και μεγεθος χαρακτηρων.
Τα ποστ είναι ολοφάνερα γραμμενα από το ιδιο ατομο.
Η ΙΡ είναι σιγουρα η ιδια.

Εγώ :Kαι εσύ είσαι σίγουρα ο sherlock holmes... Aσε μας ρε φίλε ... πές κάτι πάνω ατο θέμα ή άσε την καταδίωξη για τα λαγωνικα

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Εδώ περιπλέκουν και γίνονται ακόμα πιο μυστήρια τα πράγματα . Τι συμφέρον έχει η Κρίνα ώστε να υπερασπιστεί τον εκτροφέα ?
Τι στόχο έχει βάλει η Κατερίνα ?
Ολα αυτά στο επόμενο επισόδιο του "Ο κήπος του DogForum"

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα