δεν προκειται περι αναφορας και ενημερωσης ,αλλα περι προσπαθειας δυσφημισης αξιοπρεπη ανθρωπου
τιποτα απο ολο αυτο δεν αφορα την κυνοφιλια παρα στοχευει σε προσωπικους σκοπους
Μήπως θέλεις να μου εξηγήσεις Κρίνα μου ποιοί είναι οι "προσωπικοί σκοποί"?
Για τα υπόλοιπα ποστ...
Εγώ δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο..πάνω στο θέμα...και σταματάω εδώ...
Ούτε θα διαψεύσω τον κύριο Ζαρολιάκη για το αν με είπε "γλυκιά του Κατερίνα" ούτε θα το επιβεβαιώσω...γιατί δεν έχει κανένα νόημα...εξάλλου είναι ο λόγος του εναντίον του δικού μου...και δεν πιστεύω ότι αφορά και το forum.
Κύριε Ζαρολιάκη το όνομα μου είναι Κατερίνα Καλφοπούλου....και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τους "ευνόητους λόγους" που αναφέρατε στο πόστ σας. Αυτό συνηθίζεται να κάνετε άλλωστε έτσι δεν είναι?
Μου ζητήθηκαν εξηγήσεις από μέλη του foprum, τα οποία σέβομαι και εκτιμάω, και θεώρησα σωστό να εξηγήσω τους λόγους που με έκαναν να έχω τη "χ" άποψη για το Palm Hill. Θα μπορούσα να μη το κάνω...αλλά για όσους με γνωρίζουν ξέρουν ότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν υπολογίζω κόστος όταν πρόκειται να υποστηρίξω μία γνώμη που έχω δημόσια...ακόμα και αν αυτά που θα πω δεν αρέσουν σε πολλούς η λίγους. Δεν ακολουθώ τη τακτική των περισσοτέρων να "κάνω δημόσιες σχέσεις" για να είμαι αρεστή...ούτε να λέω τη γνώμη μου σε "πηγαδάκια"..θα ήταν πιο εύκολο και ασφαλές να το έκανα με πμ...το έκανα? όχι...
Έχω το δικαίωμα να έχω άποψη για το αν ένας εκτροφέας μου αρέσει η δεν μου αρέσει...και να το λέω...χωρίς να έχω κανένα προσωπικό λόγο... τα σκυλιά μου δεν ζευγαρώνουν πλέον...αλλά και όταν ζευγάρωναν ποτέ δεν πήρα χρήματα από κανένα κουτάβι που πουλήθηκε...(δεν βγάζω χρήματα από τη κυνοφιλία...για αυτό και είμαι ας πούμε "πιο ελεύθερη" να έχω όποια άποψη θέλω).
Δεν στοχεύω στο να προωθήσω κάποιο άλλο εκτροφείο έναντι του Palm Hill...πρώτον γιατί το "άλλο" εκτροφείο που κάποιοι έχετε στο μυαλό σας..κάνει 1,2 γέννες max τα 2 χρόνια οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται εμένα να "καταποντίσω" τον ¨"αντίπαλο" για να μη του μείνουν κουτάβια...και δεύτερον μου είναι και παντελώς αδιάφορο.
Για να τελειώνουμε λοιπόν...και να κλείσει το θέμα εδώ...once and for all..
Το αν αυτό το εκτροφείο αξίζει η όχι είναι θέμα προσωπικής γνώμης του καθενός μας...και αυτό ισχύει για οποιοδήποτε εκτροφέα, εκπαιδευτή, κτηνίατρο κλπ. Αλλοίμονο αν όλοι είχαμε την ίδια άποψη για όλα...θα ήταν βαρετό...και καθόλου εποικοδομητικό...
Ο χρόνος πάντα δείχνει ποιος αξίζει και ποιος όχι...ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο...