ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ - ΝΤΑΗΣ!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
ΥΓ2
Αν εγω ημουν εκτροφέας και είχα ενα τέτοιου είδους θέμα σε ενα φορουμ, αρκει να είχα την συνειδηση μου οπως πρέπει και να ημουν σωστός επαγγελματίας, μπορεί και να έκανα τα αδύνατα δυνατά, τμήμα ηλεκτρονικού εγκλήματος, δικηγόρους κλπ, για να "καθαρίσω" το όνομα μου, την φήμη μου.
Βασίλη,
Αυτό είχαμε (οι περισσότεροι) υπόψη μας από την αρχή, να "καθαριστεί" το όνομα και η φήμη του συγκεκριμένου εκτροφέα.

Τώρα, η άποψη που εξέφρασε η Κατερίνα, απέχει πάρα πολύ από το να προκαλεί εμπλοκή της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, ή δικηγόρων κλπ. και το ξέρεις πολύ καλά. Οσο δεν για τα απειλητικά τηλεφωνήματα, μόνο επιβαρύνουν τη φήμη.
Ασε δε που δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει και πιστεύω ότι αν είχε, όπως λες, "τη συνείδησή του όπως πρέπει", θα είχε ακολουθήσει το δρόμο της ευγενικής δημοσιότητας...

Ektor 13

Banned
Banned
15 Ιανουαρίου 2010
160
9
4) Καλοπιασμα και ανυπόστατη υποστηριξη απο μέλη του forum προς τον εκτροφέα = γλυψιμο ( συνηθισμένο φαινόμενο απο κάποιους )
Αναφέρεσε σε δικές σου μεθόδους ? Γιατί εγώ σε αυτό το post είδα μόνο 2 υποστηρικτές του εκτροφέα που δηλώνουν αν θυμάμαι καλά πως έχουν επαφές μαζί του και οι υπόλοιποι σχολιάζουν τις αντιδράσεις των άλλων για αυτό το θέμα .

• Like
Reactions: Loretzos

aris83

Well-Known Member
17 Απριλίου 2010
202
0
Γέρακας
Τα πράγματα είναι απλά αν ήμουν σωστός στην δουλειά μου και ήξερα τι είμαι δεν πάνε να έγραφε και ο θεός ο ίδιος αρνητικά για έμενα δεν θα με ενοχλούσε αντίθετα θα χαιρόμουν γιατί το φορτωμένα με καρπούς δέντρα βαράνε.

Τώρα αν είχα χεσμένη την φώλια μου τότε θα αντιδρούσα για να καλύψω τις ατέλειες μου και τα σφάλματα μου.

Όσο για όσους κατηγορούν την Κατερίνα δεν θα παίξω τον δικηγόρο της δεν με χρειάζεται απλά σας εύχομαι να μην νιώσετε πότε την απειλή έστω και τηλεφωνική είναι πολύ άσχημη εμπειρία
Όσο καλός και να είναι κάποιος με τα σκυλιά δεν σημαίνει ότι έχει τρόπους και με τους ανθρώπους.

Να δεχτώ ότι θίχτηκε με την δημοσίευση της Κατερίνας που έγινε σε αυτό το forum που δεν είναι κλειστό και ο καθένας μπορεί να πάρει μέρος και με γραπτό λόγο που μένει και καταγράφεται άνετα,και ρωτάω εδώ τι το εμπόδισε τον συγκεκριμένο εκτροφέα να πάρει μέρος στην συζήτηση σε δημόσιο χώρο και όχι διαμέσου τηλεφώνου όπου τα λόγια φτερά έχουν και φεύγουν γιατί αποφεύγει τον γραπτό λόγο;
και στην τελική αφού έκανε τόσο λάθος η Κατερίνα να βγει και να της πει γιατί κοπέλα μου το λες παρέ αυτό και αυτό και εκείνο το επιχείρημα να δείτε όλοι τα λάθη της αλλά να μιλήσει με επιχειρήματα και όχι με κάθε είδους απειλές

Ξαναλέω καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται ας έρθει ο κύριος αυτός λοιπόν εδώ να μιλήσει όπως κάνουμε όλοι και όχι με τηλέφωνα και λοιπές αήδιες​

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αναφέρεσε σε δικές σου μεθόδους ?
Αναφερθηκα γενικα, όπως κι εσυ. Θες να το γυρισουμε αλλιως?
Εγω γραφω πολύ, οπότε μπορεις να ανατρεξεις και να δεις τις μεθοδους μου.

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki

Να δεχτώ ότι θίχτηκε με την δημοσίευση της Κατερίνας που έγινε σε αυτό το forum που δεν είναι κλειστό και ο καθένας μπορεί να πάρει μέρος και με γραπτό λόγο που μένει και καταγράφεται άνετα,και ρωτάω εδώ τι το εμπόδισε τον συγκεκριμένο εκτροφέα να πάρει μέρος στην συζήτηση σε δημόσιο χώρο και όχι διαμέσου τηλεφώνου όπου τα λόγια φτερά έχουν και φεύγουν γιατί αποφεύγει τον γραπτό λόγο;
και στην τελική αφού έκανε τόσο λάθος η Κατερίνα να βγει και να της πει γιατί κοπέλα μου το λες παρέ αυτό και αυτό και εκείνο το επιχείρημα να δείτε όλοι τα λάθη της αλλά να μιλήσει με επιχειρήματα και όχι με κάθε είδους απειλές
σε αυτό και εγώ συμφωνώ απόλυτα όσο και να θύμωσε το να πάρει τηλ και να απειλεί μια γυναίκα δεν είναι σωστό.

Ektor 13

Banned
Banned
15 Ιανουαρίου 2010
160
9
Αναφερθηκα γενικα, όπως κι εσυ. Θες να το γυρισουμε αλλιως?
Εγω γραφω πολύ, οπότε μπορεις να ανατρεξεις και να δεις τις μεθοδους μου.
Εάν αναφερόσουν γενικώς τότε ok ανακαλώ .

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Καλημέρα σε όλους σας. Και με τη σειρά μου να καλωσορίσω τα δύο νέα μέλη....
Είναι πάρα πολλά τα post από χθες για να απαντήσω σε όλους..οπότε θα προσπαθήσω να καλύψω όσα περισσότερα μπορώ..
Λοιπόν...καταρχήν τον συγκεκριμένο εκτροφέα τον γνωρίζω από το 2000 ίσως και λίγο αργότερα..εδώ θέλω να διευκρινίσω το εξής...
Και η άποψη που έχω σχηματίσει για το συγκεκριμένο εκτροφείο δεν είναι ΜΟΝΟ από ιστορίες άλλων..έχω και δικά μου επιχειρήματα...και πιστεύω ότι όλοι όσοι με γνωρίζετε η έχετε διαβάσει τα post μου...ξέρετε ότι δεν είμαι άνθρωπος που θα κατηγορούσε κάποιον ΜΟΝΟ επειδή δεν μου αρέσει η "φάτσα" του...η επειδή τυχαίνει τα σκυλιά μου να προέρχονται από αντίπαλο εκτροφείο...
Δεν είμαι εκτροφέας...δεν βγάζω χρήματα από την ενασχόλησή μου με τη κυνοφιλία...και δεν αβαντάρω κανενός τα σκυλιά.
Ο εκτροφέας κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος του με κατηγόρησε ότι "αβαντάρω" τα κουτάβια του Amalthea...
Αν ήθελα να τον ειρωνευτώ θα του απαντούσα ότι "εννοείται ότι τα αβαντάρω...αφού για κάθε κουτάβι που πουλάει η Amalthea μέσω του forum..εγώ παίρνω προμήθεια"....
Επειδή όμως πρέπει να δώσω μία απάντηση για τους λόγους που δεν θα συνέστηνα το συγκεκριμένο εκτροφείο...ακούστε με λοιπόν...

1. Δεν μου προκαλεί αίσθημα εμπιστοσύνης ένας εκτροφέας ο οποίος ζευγαρώνει μία θηλυκιά σκύλα ξένης ιδιοκτησίας με άλλο αρσενικό από αυτό που είχε αρχικά συμφωνήσει με την ιδιοκτήτρια της σκύλας...και χωρίς να την έχει ενημερώσει.
2. Έναν εκτροφέα ο οποίος έκανε εκτροφή : μπιγκλ, επανιέλ, ροτβαιλερ, λαμπ, golden....(χμμμ) και αποφάσισε να μείνει στα ριτρίβερ ..γιατί? ίσως επειδή τα ριτρίβερ "είχαν χρήμα"?
3. 'Έναν εκτροφέα ο οποίος γυρνούσε με μία κάμερα σε όλες τις εκθέσεις και βιντεοσκοπούσε μόνο τα σκυλιά του "αντίπαλου εκτροφέα"...στον στοίβο, (μιλάω για τα Golden).
Θα μου πει κάποιος "ωραία...κακό είναι αυτό?"...και εγώ θα απαντούσα..."εξαρτάται"...έγκλημα δεν είναι, εννοείται...αλλά όταν ο εκτροφέας αντι να κάτσει να διαβάσει....να ενημερώθει...να το ψάξει...να αποκτήσει γνώσεις για τη φυλή...και να δημιουργήσει τις δικές του γραμμές και τύπο...αντί για αυτά..απλά προσπαθεί να μιμηθεί και να φτιάξει τις ίδιες γραμμές και να αποκτήσει τα ίδια αίματα με το αντίπαλο εκτροφείο...
4. Ένας εκτροφέας που προκειμένου να αποκτήσει μία θηλυκιά από το εξωτερικό και από ένα εκτροφείο που ήξερε ότι δεν θα του την έδιναν...έβαλε κάποιον άλλον να την αγοράσει για λογαριασμό του και η σκύλα κατέληξε στα χέρια του...χωρίς να το γνωρίζει ο εκτροφέας της..
5. Έναν εκτροφέα που όταν κατέβηκε ως κριτής για πρώτη φορά η "αντίπαλη εκτροφέας"....δεν κατέβασε ούτε ένα δικό του σκυλί , ενώ κατέβασε όλα του τα σκυλιά την επομένη...και μάλιστα τσέκαρε και τον κατάλογο της έκθεσης κατά τη διάρκεια της κρίσης ψάχνοντας εναγωνίως για κάποια παρατυπία για να κάνει ένσταση...(για όσους δεν γνωρίζουν από αυτά...να εξηγήσω ότι ο κριτής/εκτροφέας απαγορεύεται να κρίνει σκυλιά ιδιοκτησίας του, αλλά μπορεί να κρίνει σκυλιά εκτροφής του ). Αυτό, από προσωπική μου άποψη είναι μικροπρέπεια...
6. Έναν εκτροφέα που ζητάει "φορολογική ενημερότητα" από υποψήφιο αγοραστή? Για όνομα του Θεού...
7. Έναν εκτροφέα ο οποίος αρνείται να πουλήσει κουτάβι του σε κάποιον ο οποίος μένει σε πολυκατοικία με ενοίκιο...? Και μάλιστα του το αρνείται από το τηλέφωνο με το "καλημέρα σας" , χωρίς καν να ενδιαφερθεί να γνωρίσει από κοντά τον υποψήφιο ιδιοκτήτη...
8. Έναν εκτροφέα ο οποίος κοιτάει περισσότερο την μορφολογία παρά τον χαρακτήρα των σκύλων εκτροφής του...να θυμηθώ ένα πανέμορφο Λαμπ, το οποίο στη τελευταία έκθεση του Ομίλου , ήταν απομονωμένος σε μία γωνία με έναν χειριστή ο οποίος προσπαθούσε να το συγκρατήσει για να μην επιτεθεί σε όποιο σκύλο πέρναγε στα 2 μέτρα απόσταση. Ένας σκύλος ο οποίος μόλις μπήκε στο στοίβο για να κριθεί όρμησε και δάγκωσε στο αυτί το διπλανό λαμπ...χωρίς λόγο.
9. Έναν εκτροφέα ο οποίος παίρνει τηλέφωνο , βρίζει και απειλεί με μηνύσεις κάποιον που έγραψε ένα αρνητικό σχόλιο για το εκτροφείο του...
10. Έναν εκτροφέα που αντί να έχει το θάρρος να γραφτεί στο forum και να απαντήσει μόνος του...βάζει τους πελάτες και φίλους να μιλήσουν για λογαριασμό του...υποτιμώντας τουλάχιστον τη δική μου νοημοσύνη...
Οι ιστορίες που αφορούν άλλους δεν μπορούν να γραφτούν με ονόματα γιατί ακριβώς..αφορούν άλλους..και όχι εμένα.
Αλλά επειδή εδώ δεν είναι δικαστήριο, όπως πολύ σωστά ειπώθηκε, είναι ένα forum στο οποίο ο καθένας μπορεί να γράψει ελεύθερα τη γνώμη του και επειδή μου ζητήθηκε να τεκμηριώσω την άποψη μου...αυτό έκανα.
Εξακολουθώ να έχω κακή άποψη για το συγκεκριμένο εκτροφείο και δεν έχει να κάνει ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ αν ανήκω η δεν ανήκω σε αντίπαλο εκτροφείο...πρώτον γιατί απέχω από τις εκθέσεις εδώ και 4 χρόνια...οπότε κανείς δεν μπορεί να με κατηγορήσει για υστεροβουλία...δεν πουλάω κουτάβια οπότε δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού...και δεν πιστεύω καν στις εκφράσεις "αντίπαλα εκτροφεία"...
Η γνώμη του καθενός είναι σεβαστή , και της Αντριάνας και του Αλέξη...και της Νάνσυ...αλλά και η δική μου...και δεν πρόκειται να ανεχτώ κανενός είδους λαικό διακαστήριο η απειλητικά τηλεφωνήματα επειδή είπα τη γνώμη μου...
Επίσης, θα ήθελα να προσθέσω κάτι...πολλά ακούγονται η έχουν ακουστεί στο χώρο της κυνοφιλίας για πολλούς εκτροφείς...κάποια δυστυχώς δεν μπορούν να αποδειχτούν...κάποια είναι ανυπόστατα....κάποια ίσως και να είναι αλήθεια...
Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει...και ο καθένας μας επιλέγει να πιστέψει η να μην πιστέψει αυτό που ακούει...είναι δικαίωμα του καθενός μας.

canin

New Member
9 Ιανουαρίου 2010
2
1
Καλησπερα σε ολους ειναι πολυ αδικο να γραφονται ολα αυτα τα πραγματα για ενα εκτροφειο που με τις συμμετοχες του σε εκθεσεις του εξωτερικου παγκοσμιου επιπεδου εχει πολλες διακρισεις ανεβαζοντας το επιπεδο της χωρας μας κυνολογικα πολυ ψηλα πραγμα το οποιο ειναι πολυ δυσκλολο και ειναι αποτελεσμα πολλων χρονων δουλειας. επειδη δεν μου αρεσει να μιλαω απροσωπα το ονομα μου ειναι αλεξανδρος ιωαννιδης

• Like

steve

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2008
73
1
athina
Το ονομα μου ειναι Σταυρος απο το Μ.C. of Palmhill εχω παρει 2 λαμπραντορ,το ενα το πηρα πριν 2,5 περιπου χρονια και το κρατησα μονο 10 μερες (προσωπικοι λογοι με αναγκασαν να το παω παλι στο εκτροφειο).Επειτα απο 3 χρονια πηρα τηλεφωνο και μιλησα με τον εκτροφεα και του ζητησα να τα πουμε απο κοντα,πηγα γιατι ειχα μαθει οτι ειχε γεννα και ηθελα ενα κουταβι.Στο πρωτο κουταβι που αγορασα ειδα μονο την Κα. Μαργαριτα ο Κος Χρηστος ελειπε,οταν εφτασα εκει μιλησαμε μονο για το πως τα μεγαλωσω το κουταβι και τιποτα αλλο(δεν μου ζητησε ουτε φορολογικες δηλωσεις ουτε τι περιουσια εχω ουτε ποσα περνω απο την δουλεια που κανω!!!).Στο δευτερο κουταβι που πηρα πριν 6,5 μηνες περιπου ειδα και την Κα Μαργαριτα και τον Κ.Χρηστο μιλησαμε παλι και ειπα οτι θελω ενα κουταβι,τοτε ο Κος Χρηστος μου ειπε ''αν εισουν στην θεση μου και ειχες αυτο εδω το εκτροφειο και σου ερχοταν ενα ατομο να παρει δευτερη φορα ενα σκυλι που το πρωτο στο εφερε πισω στο πρωτο δεκαημερο...θα του εδεινες?'' τοτε αναστεναξα και του ειπα την αληθεια...''Ο Χ Ι ''.
Εκεινος ομως μου ειπε πως θα σου δωσω και οχι απλα μου εδωσε ενα κουταβι,μου εδωσε ενα πολυ καλο κουβατι το οποιο το κατεβασα στην εκθεση και βγηκε BEST PUPPY.Στον Χρηστο εγω δεν εχω φερθει καθολου καλα,ο Χρηστος ομως οτι ωρα και αν τον πηρα τηλεφωνο μου εδωσε λυση στο προβλημα που ειχα με το κουταβι μου.Οταν πηρα το κουταβι μου ειπε 5 πραγματα δεν εκανα κανενα και αυτη τη στιγμη τα τρωω στην μουρη...μετα απο ολη την απαραδεκτη συμπεριφωρα μου ο Χρηστος με βοηθαει ακομα,που ανετα μπορουσε να μου πει οτι δεν σε βοηθαω αλλο γιατι δεν ακους,γιατι δεν εχεις την καλυτερη συμπεριφορα και στο κατω κατω εχεις κανει πολλα σου ειπα 5 πραγματα τα οποια δεν τα ακουσες τωρα βγαλτα μονος σου περα...ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ!!!
Κατα καιρους εχουν βγει ατομα και λενε διαφορα πραγματα...ολα αυτα που συμβαινουν,ολες τις αντιδρασεις που υπαρχουν για αυτο που κανει και για αυτο που ειναι.Ολοι - μερικοι - ή και οι περισσοτεροι στο θεμα ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ - ΝΤΑΗΣ!! εχουν μια ταση κα μια διαθεση να περασουν διαφορα μηνυματα πως ο Χρηστος ή το Palmhill.....(μπλα μπλα μπλα....!!!),αυτα τα ατομα λοιπον τα βρησκω σε ενα βαθμο εμπαθη.Το πιο συμαντικο πραγμα στο συνταγμα οπως μας εμαθαν στο σχολειο ειναι να σεβομαστε την ανθρωπινη αξιοπρεπια του αλλου,και τους χαρακτηρισμους αυτους αυτο που παιρνει καποιος οταν το διαβασει ειναι η υποτημηση της αξιας τοσο του εκτροφειο οσο και του εκτροφεα.To οτι εχουμε να κανουμε με ''χαζους'' το ξερουμε και οχι απλα το ξερουμε εχουμε μαθει κιολας και εσεις και εμεις και ολοι μας,αλλα με ''εξυπνους χαζους'' δεν ξερω...λυπαμε! Τελος οφειλουμε να ειμαστε λιγο πολιτισμενοι και να ειμαστε στα πλαισια του κοινωνικου αποδεκτου τροπου συμπεριφορας.

• Like

M.C. of Palmhill

New Member
15 Ιουλίου 2010
3
1
Γεια σας. Είμαι ο εκτροφέας του M.C. of Palmhill. Αισθάνομαι άβολα, γιατί δεν είναι καθόλου κομψό άλλωστε, να γνωριζόμαστε λίγο- πολύ κάτω από τέτοιες συνθήκες. Δεν είμαι ο άνθρωπος που αρέσκεται στο να κάνει συζητήσεις μέσω του internet, αλλά θαυμάζω το έργο σας, όταν αυτό αποκτά κυνοφιλικό χαρακτήρα και δίνει λύσεις σε προβλήματα που βασανίζουν αυτούς που ασχολούνται με το σκύλο. Θεωρώ ανάγκη πλέον να τοποθετηθώ όσο μπορώ, αλλά κυρίως κυνοφιλικά και να εκφράσω άποψη, αφού το θέμα περιστρέφεται γύρω από το όνομά μου. Οι φίλοι με φωνάζουν Χρήστο και κάποιοι μη φίλοι προσπαθούν να μου αποδώσουν ονόματα και χαρακτηρισμούς που δεν μου ανήκουν. Θα σταθώ σε ένα μόνο που αποτελεί και το τίτλο σε post. Αυτό του "νταή". Νταής είναι αυτός που χρησιμοποιεί την όποια δύναμη έχει ή νομίζει ότι έχει, για να δημιουργήσει φασαρίες, να κάνει τσακωμούς, μη υπολογίζοντας τις στοιχειώδεις ελευθερίες του άλλου, εκ των οποίων, της ψυχικής γαλήνης και του δικαιώματος του επαγγέλματος. Για την ενημέρωση σας και τη ροή του λόγου, πρέπει να αναφερθώ πρώτα στο ατυχές περιστατικό (λόγω της απρόβλεπτης για μένα έκβασης) του τηλεφωνήματός μου προς την Κατερίνα Κ.. Συστήθηκα ευγενέστατα και προσφωνώντας τη "γλυκιά μου Κατερίνα", της ζήτησα να μου εξηγήσει τους λόγους της για την αρνητική προς το εκτροφείο άποψη. Δεν απαντούσε, λέγοντας ότι είναι εντυπωσιασμένη από το χωρίς λόγο τηλεφώνημά μου και με ρωτούσε συνεχώς αν την πήρα τηλέφωνο για να την απειλήσω. Τη διαβεβαίωνα ότι πρόθεσή μου ήταν να της αλλάξω την άποψη που είχε για μένα και σε δεύτερο βήμα την προσκάλεσα σπίτι μου για να δει τη δουλειά μου, με στόχο να διασκεδάσω τις όποιες προκαταλήψεις ή αρνητικές απόψεις της και μου αρνήθηκε. Της πρότεινα επίσης ότι μετά την επίσκεψη της, αν συνέχιζε να έχει την ίδια άποψη, θα απέσυρα την όποια αξίωση μου, για την ανάκληση που απαιτούσα των γραφομένων της στο forum. Αρνήθηκε και πάλι! Μιλούσε συνεχώς για δημοκρατία, ελευθερία λόγου και έκφρασης, εκφράζοντας πλέον ανοιχτά και χωρίς αιτιολογία τη δυσαρέσκειά της για το εκτροφείο. Σχεδόν παραληρούσε αναφερόμενη σε δημοκρατίες και ελευθερίες. Μίλησα για δικαστήριο και γελούσε. Συνέχισε να παραληρεί, κουράστηκα και έκλεισα το τηλέφωνο χωρίς να χαιρετήσω και χωρίς να εξαπολύσω το υπονοούμενο "αλλιώς". Θα μπορούσα για όλα αυτά να επικαλεστώ τη μαρτυρία ανθρώπων, θα μπορούσα επίσης να αναφέρω το τετριμμένο "μάρτυς μου ο Θεός", αλλά θα επικαλεστώ το λόγο της τιμής μου και αυτό γιατί κάποιοι ή τον έχουν χάσει ή δεν είχαν ποτέ και καταφεύγουν σε μικρότητες και ασύστολα ψεύδη, προκειμένου να γεμίσουν την καθημερινότητα τους. Νταής λοιπόν θα μπορούσε να είναι αυτός που χρησιμοποιεί το όποιο βήμα του προσφέρεται, για να διαβάλει ή να ταλαιπωρήσει κάποιον, ακόμα-ακόμα να καταστρέψει τη φήμη κάποιου, καλυπτόμενος πίσω από την "δύναμη" της ανωνυμίας, πεπεισμένος ότι θα παραμείνει στο απυρόβλητο.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να επιστήσω τη προσοχή σε όλο το καλόβουλο σώμα, όλων όσων γράφουν στο forum με σκοπό την προστασία και αναβάθμιση του σκύλου μέσα στην Ελληνική κοινωνία. Μετά την "καταγγελία του νταή" δέχτηκα μια μαζική άδικη επίθεση με την οποία αισθάνθηκα να απειλούμαι, αισθάνθηκα πίκρα και θλίψη. Έχω όμως μια πορεία μέσα στο κυνοφιλικό χώρο, έχω ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το χαρακτήρα μου, έχω ανθρώπους που με πιστεύουν και με εμπιστεύονται, ανθρώπους που με στηρίζουν και μπορώ τουλάχιστον, με επιτυχία ή όχι, να αντιδράσω. Αν με τον ίδιο τρόπο αντιδράτε σε όλους όσους έχουν αντιπαλότητα με ένα γνωστό σας μέλος του forum, νομίζω ότι έχετε χάσει την αντικειμενική σας κρίση και χρειάζεστε να την ανακτήσετε, για να γίνετε χρηστικοί μέσα από αυτό το δημόσιο χώρο που έχετε επιλέξει να εκφράζεστε. Σε αντίθετη περίπτωση μη νομίζετε ότι απέχετε πολύ από το να χαρακτηριστείτε "νταήδες". Χαρακτηρισμοί και χυδαιολογήματα όπως αυτά που εκστόμισαν κάποια μέλη, είναι ανεπίτρεπτο να εκστομίζονται σε ένα δημόσιο χώρο και να απευθύνονται σε άτομα, πολύ περισσότερο όταν αυτά δεν έχουν απολογηθεί. Αυτά τα μέλη υποβαθμίζουν το έργο σας και πρέπει να τα νουθετήσετε ή αλλιώς να τα περιθωριοποιήσετε και όχι το forum να θυμίζει ατμόσφαιρα αρένας ή καταγωγείου.
Σε ότι αφορά σε όσα μου καταλογίζει η Κατερίνα Κ. ή Κατερίνα Καλφοπούλου ή Κουρουκλή ή όπως αλλιώς ονομάζεται, άλλωστε θα φροντίσω πολύ σύντομα να το μάθω καλά, για ευνόητους λόγους, κάποια τα θεωρώ ασαφή (κατά συνέπεια μου είναι αδύνατο να απολογηθώ), άλλα μου φαίνονται ανούσια και κάποια άλλα ανόητα. Απ' ότι φαίνεται όταν δεν υπάρχει διάθεση να συγχωρείς και να αποδέχεσαι στοιχειωδώς ανθρώπινα τον άλλο, πάντοτε βρίσκεις ένα λόγο, ακόμη και ανόητο, για να τον στηλιτεύσεις.
Στα όσα αναφέρονται για το ότι είμαι δύσκολος ώστε να δώσω τα κουτάβια μου σε ενδιαφερόμενους και ότι ζητώ και ζητώ γιατί έχω μια ελιτίστικη συμπεριφορά, είναι η ώρα να καταθέσω σε αυτό το forum την αγωνία μου. Πιστεύω ίσως περισσότερο από τον καθένα, στη σχέση σκύλου - ανθρώπου και στο θαυμαστό αποτέλεσμα που μπορεί αυτή να επιφέρει. Είναι όμως βαθύτατη πεποίθηση μου ότι για να μπορέσει αυτή η σχέση να "ανθίσει" χρειάζεται ισορροπία μεταξύ τους, η οποία επιτυγχάνεται μόνο μέσα από την επαφή. Δεν μπορώ να διανοηθώ μοναχικά σκυλιά σε μπαλκόνια ή ακόμα και σε υπέροχους κήπους, γιατί η άποψή μου είναι ότι βιώνουν την απόλυτη μοναξιά τους. Κυρίως όταν πρόκειται για κουτάβια, που έχουν ανάγκη να διδαχθούν και κατά την απουσία των ιδιοκτητών παίρνουν ερεθίσματα από οπουδήποτε αλλού, εκτός από εκεί που πρέπει, για να ενταχθούν ομαλά στην ανθρώπινη καθημερινότητα. Η πολύωρη απουσία κατά τη διαπαιδαγώγηση του κουταβιού είναι σχεδόν βέβαιο, τουλάχιστον για στην ελληνική πραγματικότητα, ότι θα οδηγήσει σε μια σχέση βασανιστική και για τους δύο, άνθρωπο και σκύλο. Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των κουταβιών μου έχουν δοθεί σε ανθρώπους που κατοικούν σε πολυκατοικίες, οι οποίοι έχουν τον τρόπο ώστε τουλάχιστον κατά το πρώτο χρόνο της ηλικίας, να βρίσκονται σε συνεχή επαφή. Δεν είναι λοιπόν για μένα το κριτήριο η φορολογική ενημερότητα και ούτε ρωτώ από επαγγελματικό υπερβάλλοντα ζήλο. Μοναδικά μου κριτήρια είναι η αναγκαιότητα του ανθρώπου για τη σχέση με το σκύλο και η ύπαρξη από αυτόν όσο το δυνατόν περισσότερου χρόνου, ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη ενσωμάτωση της διαφορετικής φύσης του σκύλου μέσα στην ανθρώπινη καθημερινότητα.
Τέλος απευθυνόμενος στην Κατερίνα Κ. θα ήθελα να κλείσω λέγοντας ότι, δεν θεωρώ τον εαυτό μου αλάνθαστο, όμως για ένα πράγμα είμαι σίγουρος, ποτέ δεν είχα πρόθεση να δημιουργήσω πρόβλημα ή να βλάψω κάποιον. Όταν αποφάσισα να δώσω σκυλιά μου στο κόσμο αποφάσισα να επωμιστώ τα σκυλιά και τους ιδιοκτήτες τους για όλη τη διάρκεια της ζωής των σκύλων. Όπως καταλαβαίνεις δεν μου περισσεύει χρόνος για να ασχολούμαι με το πως θα αποκαταστήσω τη θιγμένη υπόληψη και τιμή μου, μα είμαι υποχρεωμένος να το κάνω όταν χρειαστεί.-

• Like

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
βλεπω τα εβγαλες ολα στη φορα
απο ζευγαρωματα μεχρι χαρακτηρα
ευτυχως που απεχεις απο της εκθεσεις
φαντασου να μην κιολας
την αλλη φορα ενα ονομα σου ελεγα να πεις
για τον γιατρο και το εκανες γαργαρα και τωρα....σεντονι
1 δεν ξερω ας απαντησει ο εκτροφεας
2 οι πολλες φυλες δεν μου λενε τιποτα το αποτελεσμα μετραει
3 δεν ξερω δεν σχολιαζω
4 δεν ξερω δεν σχολιαζω
5 !!!!!!!!!!
6 μια λεμε ο εκτροφεας να περναει απο
κοσκινο τους αγοραστες κα τωρα λες γιατι ρωταει για
την οικονομικη ανεση τους?λογικο μου φαινεται
7 ο καθενας με τα πιστευω του τον κατηγορεις παλι
γιατι δεν δινει σε πολυκατοικια?!!!!!!!
8 μεμονομενο περιστατικο?εχει ξανασυμβει?
και εγω εχω δει ροτ να δαγκωνει κριτη και να το βγαζει 1
και ηταν απο κορυφαιο εκτροφειο(γνωμη μου)
9 λαθος του αν εγιναν ετσι αλλα περιμενω να γραψει εδω για να εχουμε και μια
αλλη πλευρα
10 οτι και στο 9
αν θυμαμαι καλα τα σκυλια σου δεν εχουν ζευγαρωσει?δωρεαν το εκανες?
σε πιο παλια ποστ μια χαρα υποστηριζεις συγκεκριμενο εκτροφειο(καλα κανεις)
αρα εισαι απο την αλλη πλευρα(λογω ζευγαρωματος)
δεν ειμαι ουτε πελατης του ουτε φιλος του ουτε με εβαλε κανεις
μου αρεσει που την λετε και σε καινουργιες εγραφες!!!!!!
ο χρονος θα δειξει.
περιμενω τον εκτροφεα να απαντησει
και μετα θα πω αν ειχα λαθος.που βεβαια και
αυτος να γραψει θα τα γραψει οπως θελει
αρα τι μενει?
μενουν οι διακρισεις που εχει και οι ευχαριστημενοι πελατες του που βλεπω εχει πολλους εκτος αν ειναι διπλοι λογαριασμοι
+ οτι δεν εχω ξανα ακουσει κατι για αυτον
φιλικα παντα :)
δεν ειχα διαβασει την απαντηση του εκτροφεα οταν εγραψα το ποστ μου
οταν το εγραφα φοιβοδεν ηξερα οτι εχει απαντησει δεν γραφω γρηγορα τι να κανω

Last edited:
  • Like

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ζοuzounos, ο εκτροφέας απάντησε ακριβώς το προηγούμενο post από το δικό σου!
Παρεμπιπτόντως προσωπικά χαίρομαι που ήρθες στην παρέα μας και σε καλοσωρίζω MC of Palmhill!

• Like

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ο εκτροφεας και ο πελατης του Αλεξης (μελος A.D.) εχουν τον ιδιο τροπο γραφης και χρησιμοποιουν την ιδια ακριβως γραμματοσειρα και μεγεθος χαρακτηρων.
Τα ποστ είναι ολοφάνερα γραμμενα από το ιδιο ατομο.
Η ΙΡ είναι σιγουρα η ιδια.

Ektor 13

Banned
Banned
15 Ιανουαρίου 2010
160
9
Ο εκτροφεας και ο πελατης του Αλεξης (μελος A.D.) εχουν τον ιδιο τροπο γραφης και χρησιμοποιουν την ιδια ακριβως γραμματοσειρα και μεγεθος χαρακτηρων.
Τα ποστ είναι ολοφάνερα γραμμενα από το ιδιο ατομο.
Η ΙΡ είναι σιγουρα η ιδια.
Kαι εσύ είσαι σίγουρα ο sherlock holmes... Aσε μας ρε φίλε ... πές κάτι πάνω ατο θέμα ή άσε την καταδίωξη για τα λαγωνικα

• Like

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Θέλω, με μεγάλη λεπτότητα και ευαισθησία και διακριτικά να κάνω μία (ακόμα) πρώτη, σύντομη, προσέγγιση στο θέμα.

Το σκέφτομαι από το μεσημέρι που διάβασα την τοποθέτηση της Κατερίνας, του "γνωστού" μας ανθρώπου. Ενός ανθρώπου, που ούτε και αυτόν τον έχω δει ζωγραφιστό, αλλά ενός ανθρώπου που τον διαβάζω εδώ και πολύ καιρό και έχω εκτιμήσει το νηφάλιο χαρακτήρα και τόνο του, καθώς και την ευθυκρισία του.

Από το μεσημέρι, σε διάφορες ευκαιρίες, προσπαθούσα να συγκεντρωθώ και να γράψω κάτι, αλλά δεν τα κατάφερνα. Σκέψεις πολλές, παραλληλισμούς με αντίστοιχα της δουλειάς μου κλπ.

Μπήκα για λίγο τώρα, το βράδυ και διάβασα και την απάντηση του φίλου MC of Palmhill, του εκτροφέα που απασχολεί το συγκεκριμένο thread. Δάβασα και τις δικές του αιτιάσεις και προβληματίστηκα περισσότερο.

Θα μου πείτε "ποιός είναι ο προβληματισμός σου, αφού πλέον έχεις και τις 2 απαντήσεις μπροστά σου?" Να σας απαντήσω:
Η Κατερίνα θίγει συγκεκριμένα θέματα, αρκετά έως πολύ εξειδικευμένα, που δεν θα τα κατανοούσα ιδιαίτερα εάν δεν είχα πλέον ένα καθαρόαιμο σκυλί, εάν δεν είχα συμμετάσχει μαζί του σε μία έκθεση, εάν δεν είχα ανταγωνιστεί με άλλους ΦΙΛΟΥΣ (και εάν δεν είχα νιώσει τα συναισθήματα της νίκης και της ήττας), εάν δεν είχα κερδίσει και δεν είχα χάσει, εάν δεν είχα παρακολουθήσει από κοντά 2-3 εκθέσεις ακόμα και εάν δεν είχα μελετήσει πολύ, τα τελευταία χρόνια, θέματα που αφορούν την "καθαρόαιμη" κυνοφιλία, τους εκτροφείς και τον επαγγελματισμό που διέπει όλον αυτό το χώρο. Αν δεν είχα όλα τα ανωτέρω εφόδια, όλα αυτά που είπε η Κατερίνα θα μπορούσαν να με δυσκολέψουν στην κατανόησή τους. Ακόμα και τώρα, έχω πολλές ερωτήσεις για την Κατερίνα και πιστεύω ότι θα δοθεί κάποτε η ευκαιρία να μου απαντηθούν. Το κείμενο αυτό έχει πολλές "γωνίες" που θα πρέπει να εξηγηθούν. Ακόμα και τώρα, παραμένει το "γιατί" που είχα εμμέσως ρωτήσει από την πρώτη στιγμή.

Από την άλλη μεριά, σήμερα το βράδυ τοποθετήθηκε ο φίλος MC of Palmhill, με ένα πολύ όμορφο, στρωτό και καλογραμμένο κείμενο. Το μελέτησα πολύ. Το ξαναδιάβασα και, όσο γράφω, επιστρέφω και το ξαναδιαβάζω. Κείμενο θεωρητικό. Κείμενο κοινά αποδεκτό. Τόσο πολύ, που θα μπορούσε να αποτελεί αντιγραφή (ή, αν θέλετε, ελεύθερη απόδοση) της θεωρίας γύρω από τη σχέση ανθρώπου και σκύλου και γύρω από τον ορισμό του ευσυνείδητου εκτροφέα. Δείχνει ευγενέστατος και αντικρούει και την παραμικρή, έστω, υποψία απειλής που μπορεί να είχε η τηλεφωνική του επαφή με την Κατερίνα.

Το θέμα, όμως, παραμένει εδώ βασανιστικά: Δεν είναι η σχέση σκύλου και ανθρώπου, δεν είναι ο ορισμός του ευσυνείδητου εκτροφέα, ας τα αφήσουμε αυτά για αργότερα. Είναι η απειλή και το νταηλίκι.

Και εδώ, φίλοι μου, παρότι δεν έχω δει κανέναν σας, είναι μοιραίο να μετρήσει (ταπεινά, σε μένα) το εξής: Εχω διαβάσει 3.611 μηνύματα της Κατερίνας. Εχω διαβάσει μόνο 1 μήνυμα του φίλου MC of Palmhill...
Παρότι αισθάνομαι ότι μπορεί οι δύο να έχουν ανταλλάξει διαφωνίες και αλλού (έμμεσα ή άμεσα), παρότι αισθάνομαι ότι η Κατερίνα ενδεχομένως να είναι πιό κοντά (ας πούμε) στον ισχυρότερο ανταγωνιστή του φίλου MC of Palmhill, ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ότι η Κατερίνα δικαιολογημένα θορυβήθηκε από απειλή. Και επειδή το θέμα αφορά ακριβώς αυτό, ο φίλος MC of Palmhill θα πρέπει, εκτός από τον κατάλογο των ευχαριστημένων πελατών του (που γράφτηκαν χτες και σήμερα στο forum - και θα πρέπει σίγουρα να αυξηθούν σημαντικά για να έχει ουσία αυτή η παρέμβαση, εφόσον είναι biassed), να συνεχίσει να παρουσιάζει περισσότερα ΔΙΚΑ ΤΟΥ επιχειρήματα προκειμένου να πείσει τα μέλη του συγκεκριμένου forum και τους εν δυνάμει υποψήφιους πελάτες του, όσον αφορά στην διαλακτικότητα - ακεραιότητα του χαρακτήρα του.

κάτι έγινε εδώ και χάθηκε το κείμενό μου?

mariapro

Member
29 Νοεμβρίου 2009
9
0
Ρέθυμνο
Κ. Χρήστο κάνατε πολύ καλά που ζητήσατε εξηγήσεις από την Κατερίνα για τα λεγόμενά της αλλά με πολύ άδοξο τρόπο. Το να σε παίρνει κάποιος τηλέφωνο με αφορμή ένα σχόλιο σε κάποιο φόρουμ που διατηρείς το δικαίωμα της ανωνυμίας είναι αρκετά απειλητικό από μόνο του όσο καλές προθέσεις κι αν είχατε. Η δουλεία σας και οι πελάτες σας θα διατηρήσουν την καλή σας φήμη και όχι η ανάκληση της Κατερίνας. Αν πάλι το φόρουμ είναι τόσο σημαντικό για εσάς έχετε στη διάθεσή σας ένα εξαίσιο μέσο να ενημερώνετε τόσο παλιούς όσο και υποψήφιους πελάτες. Αν διαβάσετε θέματα που αφορούν την απόκτηση κουταβιού θα δείτε ότι αυτό στο οποίο συμφωνούν όλοι είναι ότι για να επιλέξεις εκτροφέα πρέπει να τον γνωρίσεις τόσο τον ίδιο όσο και τη δουλεία του από κοντα και να μη σταθείς σε φήμες και προσωπικές απόψεις. Σας καλοσωρίζω λοιπόν!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Kαι εσύ είσαι σίγουρα ο sherlock holmes... Aσε μας ρε φίλε ... πές κάτι πάνω ατο θέμα ή άσε την καταδίωξη για τα λαγωνικα
Κι εδώ που τα λέμε, μπορεί το κείμενο του φίλου MC of Palmhill να μην είναι μόνο 1, αλλά 2, μιάς και οι συμπτώσεις που αναφέρει ο harryf3 είναι εντυπωσιακές. Ιδωμεν...

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Κι εδώ που τα λέμε, μπορεί το κείμενο του φίλου MC of Palmhill να μην είναι μόνο 1, αλλά 2, μιάς και οι συμπτώσεις που αναφέρει ο harryf3 είναι εντυπωσιακές. Ιδωμεν...
Η αλήθεια είναι πως το πρώτο πράγμα που παρατήρησα κι εγώ ήταν η ομοιότητα στα δύο κείμενα μορφολογικά.
Η πιο σύντομη οδός είναι η ευθεία, το γιατί ο άνθρωπος προτιμά τις στροφές και τις περικοκλάδες είναι κάτι που με βασανίζει χρόνια...

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
47
Γιάννενα
εγώ πάντως απο την απάντηση του Κου Χρήστου δε βλέπω πουθενά νταηλίκι... ειδικά αν ισχύουν τα

Συστήθηκα ευγενέστατα και προσφωνώντας τη "γλυκιά μου Κατερίνα"....
την προσκάλεσα σπίτι μου για να δει τη δουλειά μου, ....
θα μου πείτε ακόμα και αν υπήρχε απειλή θα το παραδεχόταν ο εκτροφέας εδω? με τίποτα... ούτε με ενδιαφέρει αν έγραφε με ενα ψευδωνυμο ή 2.... λανθασμένα ίσως, το θεωρώ λεπτομέρεια μπροστά σε όλο το θέμα που έχει προκύψει..

το θέμα δεν είναι ομως να δημιουργηθούν απλα 2 στρατόπεδα του τύπου "εχει δικιο ο/η..." το ρεζουμέ για μένα είναι οτι αυτά που γραφει ο καθένας έχουν βαρύτητα και πολλές φορές αυτά που γράφουμε επηρεάζουν κάποιους.. χαζά ίσως αλλά τους επηρεάζουν ...

αν υποθέσουμε πως εγω Η ΑΣΧΕΤΗ ενδιαφερόμουν να πάρω κουτάβι ριτρίβερ απο εκτροφέα, διαβάζοντας το ποστ της Κατερίνας (ακριβώς επειδή έχω διαβάσει και έχω εκτιμήσει τη γνώμη και τη γνώση της σε πολλά απο τα ποστ της) πιθανόν να διέγραφα κατευθείαν απο τη λίστα τον συγκεκριμένο εκτροφέα..

γιατί??? ΓΙΑΤΙ υποθέτουμε πως είμαι τόσο άσχετη που το μόνο που με νοιάζει είναι ενα εκτροφικό κουτάβι χωρίς να ξέρω τι πρέπει να ψάξω και που.. λίγοι τέτοιοι υποψήφιοι υπάρχουν???

και όχι μόνο αυτό αλλά πολύ πιθανόν σε κάποια κουβέντα με φίλους να ελεγα "κουτάβι απο κει? με τίποτα ! εχω ακουσει τα χειρότερα"
και απο τους 5 που το έλεγα εγώ θα το μαθαιναν αλλοι 5 κ.ο.κ.

οσο για την ανακριση προς τον υποψήφιο ιδιοκτήτη και την οικονομική του δυνατότητα?...εγω το μωρό μου το πήρα απο byb γιατί δεν ήξερα και το μόνο που με ρώτησε ο ανθρωπος ήταν που θα μένει το σκυλί και αν είχα ποτε ξανα σκυλί.. ανήταν εκτροφέας ίσως και να μη μου το έδινε ... γιατί δεν είχα ιδεα απο τις απαιτήσεις της βέλγας μου (εστω και ημίαιμης) διαβασα ομως και αντι να προσαρμοστεί αυτη στα δεδομένα μας, προσαρμοστηκακε εμεις στις ανάγκες της... και απο φορολογικής ενημερότητας πλευρα να το παίρναμε πάλι ακατάλληλη ιδιοκτήτης θα ήμουν μιας και ειμαι στην ανεργία εδώ και ένα χρόνο που άλλαξα πολη αλλά μπορεί εγω να έχω να ψωνίσω για μένα 1 χρόνο αλλά απο την Κίλλα δε λείπει τίποτα...
ακόμα και αν ειχα φουσκωμένο εισόδημα τη στιγμή που θα αγόραζα σκύλο δε μπορεί άνετα να ξεφουσκώσει απο τη μια στιγμη στην άλλη?

επαναλαμβάνω ειμαι ασχετη με το θέμα εκτροφέας αλλά πολλές φορές απο αυτά που διαβάζω νιώθω πως μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρα... ρωτανε πολλά? φταίνε... δε ρωτάνε? πάλι φταίνε.... δίνουν κουτάβια? τα δινουν αψήφιστα για το χρήμα.. δε δίνουν? είναι ιδιοτροποι και παράξενοι.... και εγώ που θα είχα ισως χαρακτηριστεί ακατάλληλος ιδιοκτήτης τελικά με τα σημερινά δεδομένα δεν αναιρείται αυτό?

εκει που θελω να καταλήξω είναι πως υπάρχουν πολλά μέτρα και πολλά σταθμά και δε γίνεται ΟΛΟΙ να κάνουμε σε ΟΛΟΥΣ... ειτε αναφερόμαστε σε υποψήφιους ιδιοκτήτες είτε σε εκτροφείς... οπότε έχουν κάποιο νόημα τελικά τα πυρά? μου κάνει λίγο σε φαυλο κύκλο και αέναη αντιπαράθεση

και για τους τύπους, με λένε Ελπίδα και δε γνωρίζω ούτε την Κατερίνα ούτε τον Κο Χρήστο, ούτε καν ζωγραφιστούς...

υγ . συγνώμη αν τυχόν είμαι εκτός θέματος ή αν είναι μπερδεμενα αυτά που γραφω...είναι απλά σκέψεις που προκύπτουν διαβάζοντας όλο το θέμα...

edit: ΗΜΟΥΝ ανεργη...αει σιχτήρ, ολο το ξεχνάω πως η Δευτέρα θα ναι διαφορετική επιτέλους :D:D

Last edited:

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Δεν μας είναι καθόλου ευχάριστο να δημιουργούνται τέτοιου είδους θέματα στο φόρουμ αν και γνωρίζουμε πως είναι αναπόφευκτο κάτι τέτοιο σε κοινότητες ενεργές και με μακρόχρονη παρουσία.

Το θέμα δεν παρουσιάζει κανένα κυνολογικό ή κυνοφιλικό ενδιαφέρον, τουλάχιστον κατά την άποψη μας και κατά πάσα πιθανότητα θα είχε κλειδωθεί και διαγραφεί αν αφορμή για τα γραφώμενα δεν ήταν μία δημοσίευση που έγινε στο ίδιο το φόρουμ.

Θα θέλαμε όμως να παρακαλέσουμε οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί και οι "επιθέσεις" να περιοριστούν και ιδιαίτερα από άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με το συμβάν, που δεν γνωρίζουν τι ακριβώς έγινε ή ποιά είναι τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Υποθέσεις, εικασίες και σχόλια χωρίς στοιχεία και επιχειρήματα, μάλλον, δεν βοηθούν.

Στους άμεσα εμπλεκόμενους θα προτείναμε, αν έχουν κάτι να προσθέσουν εδώ, να το κάνουν και να "κλείσουν" το θέμα, τουλάχιστον όσον αφορά το δημόσιο διάλογο στο dogforum.gr.

Είναι προτιμότερο οι όποιες διαφορές ή διαφωνίες για ένα μη κυνοφιλικό/κυνολογικό θέμα να λυθούν κάπου αλλού και όχι εδώ.

Μπορεί να υπάρχει ελευθερία γνώμης και άποψης, όπως και ελευθερία τοποθέτησης από κάθε πλευρά όταν πληρεί κάποιους κανόνες, αλλά ας κρατηθεί αυτός ο χώρος, όσο γίνετε, "καθαρός" από προσωπικές διενέξεις.

Ας διοχετεύσουμε όλη αυτή την ενέργεια και τον χρόνο που διαθέτουμε, μάλλον σπάταλα σε τέτοιου είδους θέματα, σε πιο ποιοτικές και χρήσιμες δημοσιεύσεις.

Τέλος, ας αφήσουμε τα θέματα ip και κανονισμών στους διαχειριστές του φόρουμ που έχουν δυνατότητα και αρμοδιότητα να τα παρακολουθούν.Διαβεβαιώνουμε πως δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα και πως καμία ip δεν βρέθηκε να είναι ίδια (να υπάρχει διπλή εγγραφή).

Ευχαριστούμε πολύ και παρακαλούμε ξανά για την συνεργασία και βοήθεια σας!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα