Καλησπέρα!
Είμαι η Νάνσυ και είμαι (όντως) μια πολυ ικανοποιημένη πελάτισσα του εν λόγω εκτροφείου. Ήθελα να πω την άποψή μου για όσα διαβάζω σήμερα και παρακολουθώ από χτες βράδυ, καθώς έτυχε να βρίσκομαι στο MC OF Palmhill χτες (για να παρω τη σκυλίτσα μου) και να πληροφορηθώ για τη συζήτηση που έγινε στο forum και από την οποία ξεκίνησε όλο αυτό το ζήτημα.
Καταρχήν να πω πως ανεξάρτητα από την προσωπική μου εμπειρία από το εκτροφείο MC OF Palmhill, θεωρώ ότι το "ασχολίαστο" σχόλιο της κα.Κατερίνας ήταν ανεπίτρεπτο. Δεν ήταν μια απλή παράθεση της προσωπικής της άποψης αλλά μια προσπάθεια για δημιουργία λανθασμένων εντυπώσεων, είτε κατα λάθος είτε δολίως. Και όχι, προς θεού, δε θα φοβόμαστε να λέμε τη γνώμη μας για εκτροφεία και εκπαιδευτές(αυτό πρέπει να γίνεται), αλλά όταν το κάνουμε έχουμε την ηθική υποχρέωση να παραθέτουμε αποδείξεις και τεκμηριωμένα γεγονότα, γιατί μην ξεχνιόμαστε, εδώ προσβάλλεται η προσωπικότητα ενός ανθρώπου και πάνω από όλα γκρεμίζεται η πολύχρονη δουλειά και προσπάθεια του.
Μήπως οι υποστηρικτές της κα.Κατερίνας θα έπρεπε να διατηρείτε κάποιες αμφιβολίες επίσης??? Γιατί αναρωτιέμαι πόσο εύκολο είναι να κατηγορείτε κάποιον, χωρίς οι ίδιοι να έχετε χειροπιαστές αποδείξεις επί του θέματος και να αρκείστε μόνο σε έναν λόγο... Φανταστείτε πως στον δικό σας κύκλο εργασίας μαθαίνατε ότι διαδίδονται κατηγορίες εις βάρος σας! Εσείς πως θα νιώθατε αν τόσος κόσμος στρεφόταν εναντίον σας, ειδικά όταν η πελατεία σας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την καλή σας φήμη? Γιατί κακά τα ψέματα, αν εγώ έψαχνα για σκυλάκι και έμπαινα στο forum και έπαιρνα υπόψιν τις δικές σας "μεροληπτικές" απαντήσεις, τότε το σίγουρο είναι πως δε θα επέλεγα το συγκεκριμένο εκτροφείο...Διανοηθείτε το τι πραγματικά δημιουργείτε και πείτε μου τη γνώμη σας...Μόνο εγώ το βλέπω έτσι...???
Δε μπορώ ουσιαστικά να γνωρίζω το τι έχει γίνει, απλά να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου και να υποστηρίζω το εκτροφείο MC OF PALMHILL, λόγω της θετικής μου εμπειρίας από τους ανθρώπους της! Αυτό που ζητάω δεν είναι να πιστέψετε εμένα ή κάποιον άλλο, μόνο να γίνει πραγματική παράθεση των στοιχείων που έχει η κα.Κατερίνα και στην τελική, αν ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε να το μάθουμε κι εμείς!
Αυτό που ειπώθηκε χτες από την κα.Κατερίνα άφησε υπόνοιες αρνητικές για την αξία του εκτροφείου και θεωρώ πως η αντίδρασή του να μην απαντήσει στο forum ήταν σωστή. Δεν απαντάς σε μια δυσφήμιση με χαλαρή κουβεντούλα στο chat όταν παίζονται η υπόληψή και η συνολική σου δουλειά.
Σύμφωνα με τους όρους που διάβαζα σήμερα για να γίνει η εγγραφή στο dogforum.gr (Τα μηνύματα (μήνυμα) των μελών μπορεί να εκφράζουν τις προσωπικές τους απόψεις, αλλά παρακαλούνται οι συμμετέχοντες στην όσο το δυνατόν πληρέστερη τεκμηρίωση των απόψεών τους......Φροντίστε να μην δυσφημίζετε οποιοδήποτε αλλά να παραθέτετε επιχειρήματα σε χαμηλούς τόνους. Τα παράπονα σας ακούγονται και πέρα απο τα όρια του Forum και δεν θα πρέπει να δώσουμε σε κανέναν δικαίωμα να μας κατηγορήσει χωρίς λόγο. ) κατάλαβα ότι η πλήρης τεκμηρίωση της θέσεως είναι αναγκαία και ότι πρέπει να γίνεται πλήρης παράθεση επιχειρημάτων. Όπως σωστά διάβασα, τα παράπονα ακούγονται πολύ μακριά...Με αυτή τη λογική αφού ζητείται η απομάκρυνση του εκτροφείου από οποιαδήποτε δραστηριότητα στο forum γιατί να μην τεθεί υπό σκέψη η διαγραφή του λογαριασμού της κα.Κατερίνας? Για ανυπόστατες κατηγορίες που δεν τεκμηριώνονται...
Λοιπόν, δε θέλω να κουράζω άλλο, απλά την επόμενη φορά ας σκεφτούμε καλύτερα πριν πούμε το οτιδήποτε για οποιονδήποτε και ας βάζουμε τον εαυτό μας στη θέση του πριν μιλήσουμε! Και όταν έχουμε κάτι να πούμε, αξίζει να το λέμε (για να βελτιώνονται τα εκτροφεία μας) αλλά με αποδείξεις και πιθανόν συμβουλές για επίλυση των προβλημάτων. Οι μικρότητες δεν κάνουν καλό σε κανέναν...