ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ - ΝΤΑΗΣ!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Βιντεοσκόπηση ή ηχογράφηση δεν ωφελεί και δεν γίνεται δεκτή ως νόμιμο αποδεικτικό.

Η ενημέρωση όμως στην αστυνομία ότι δέχτηκες απειλή και να γίνει καταγραφή και σύσταση γίνεται ωραιότατα.

Πάντως εγώ στη θέση του τύπου, αντί να εξαπολύω απειλές και νταηλίκια θα καθόμουν ΝΑ ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΩ λίγο και να δω αν με παίρνει ΝΑ ΤΟ ΧΟΝΤΡΥΝΩ το παιχνίδι:

Για παράδιεγμα...
Να κάνω μια μήνυση στην Katerina K. κλπ. ας πούμε για δυσφήμιση της δουλειάς μου. Ποια δουλειάς μου? Πουλάω προϊόν ή υπηρεσία? Έχω επωνυμία/εταιρεία? Έχω φορολογικό μητρώο? Κόβω αποδείξεις? Άδεια εκτροφής έχω? Οι εγκαταστάσεις μου πληρούν τους χώρους υγειινής?
Μπράβο, ρε μεγάλε, έχεις μυαλό! Ρε σεις, δε φωνάζουμε την εφορεία κλπ. να κάνουν μια επιθεωρησούλα του τυπά? Χρειάζονται οι καημένοι και λεφτά τώρα με την κρίση, οπότε ας ρίξουν και κανα πρόστιμο.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.411
10.603
Athens
Πάντως ρε παιδιά με αφορμή αυτό το συμβάν, δεν κρατιέμαι - θα το πω!
Πολύ κατινιά ρε πουλάκι μου αυτή η πιάτσα - να πω ότι παίζονται και τίποτα μύρια, να πω πάει στο διάολο... Αλλά πέντε-δέκα νοματαίοι όλοι κι όλοι και να πηγαίνει η μπινιά σύννεφο - τι να πω...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μου φτάνει ότι έχω ενημερώσει εσάς για το τι έχει συμβεί...και αυτό από μόνο του αρκεί...
Και αυτό ίσως λειτουργήσει ως μία προειδοποίηση προς κάθε άλλον "εκτροφέα, εκπαιδευτή, κτηνίατρο, κλπ - νταή" ώστε να καταλάβουν ότι μόνο μέσω της σωστής δουλειάς τους..και της σωστής συμπεριφοράς προς τον "πελάτη" θα πάνε μπροστά...
Όλοι οι άλλοι τρόποι..είναι απλά...λάθος...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Άμα θέλεις να κάνεις δουλειά και να πουλήσεις και να χεις και καθαρό το κούτελο στην κενωνία (σικ!) δεν συμπεριφέρεσαι σαν τραμπούκος λες κι είσαι της νύχτας.
Εκτός κι αν είσαι της νύχτας...

Μου φτάνει ότι έχω ενημερώσει εσάς για το τι έχει συμβεί...και αυτό από μόνο του αρκεί...
Και αυτό ίσως λειτουργήσει ως μία προειδοποίηση προς κάθε άλλον "εκτροφέα, εκπαιδευτή, κτηνίατρο, κλπ - νταή" ώστε να καταλάβουν ότι μόνο μέσω της σωστής δουλειάς τους..και της σωστής συμπεριφοράς προς τον "πελάτη" θα πάνε μπροστά...
Όλοι οι άλλοι τρόποι..είναι απλά...λάθος...
Κατερίνα, σωστή.
Η καλή φήμη χρειάζεται χρόνια να χτιστεί και 2-3 λανθασμένες κινήσεις για να καταστραφεί.
Επιστημονικές (σοβαρολογώ) μελέτες λένε ότι για το 99% των πελατών που θα χάσεις, δεν θα μάθεις ποτέ τους λόγους. Απλά, α) αν είναι ήδη πελάτες σου, δεν θα τους ξαναδείς, ή β) αν είναι υποψήφιοι πελάτες σου, δεν θα μάθεις ποτέ ότι υπήρξαν...

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Τελαια. Να φοβομαστε να λεμε την γνωμη μας για εκτροφεις και εκπαιδευτες για να μην μας δειρουν.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Σιγά ρε μη σας δείρει! Μέσα θα πάει Κορυδαλλό διακοπές και δεν ξέρω κι αν διαθέτει ο Κορυδαλλός αρκουδίσιο. Άσε δε τώρα το μπινελίκι που έφαγε απ' όλο το φόρουμ. Πάντως η διαχείριση θα μπορεί να πει αν μπαίνει μέσα με το ΙΡ του και να τον μπλοκάρει. Κι αν είναι κανένα από τα μέλη θα το δει αμέσως κι απ' τη σελίδα του μαλάκα! Ακου κει να απειλεί!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Το θεωρώ τουλάχιστον αστείο για ένα σοβαρό; άνθρωπο -για να μην πω επαγγελματία- να προβαίνει σε τέτοια κίνηση απελπισίας. Και ακόμη αστειότερο να του δώσουμε περισσότερη αξία. Πραγματικά θεωρώ ότι δεν χρειάζεται καμμία καταγγελία (άλλωστε έχουμε ξαναπεί ότι η Κατερίνα είναι μεσοτοιχία με αστυνομικό τμήμα) και καμμία περαιτέρω ενασχόληση. Αν νομίζει ότι χρειάζεται να υπερασπιστεί την φήμη του/της, τον/την καλούμε να το κάνει δημόσια, όπως δημόσια έγινε και το επίμαχο ποστ. Γι' αυτό υπάρχει ο διάλογος, χρόνια τώρα.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Άντε τώρα διότι τα έχω κιόλας πάρει στο κρανίο. Παρέα με το Μελ Γκίπσον πρέπει να τον στείλουνε να κάνει και θα σταματήσω εδώ διότι θα γίνω πολύ αθυρόστομη έτσι και πιάσω τις αμερικανικές φυλακές και θα τσαντιστεί μετά η διαχείριση, αφήστε που θα χάσω τη φινέτσα μου και πολύ θα στεναχωρηθεί το Μουφ.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ψυχραιμία Sara μου....δεν χρειάζεται να στρεσάρεται το Μουφ...γιατί θα του κοπεί η όρεξη..και είναι κρίμα!!
Mareco...έτσι είναι τα πράγματα...και συμφωνώ μαζί σου...
Ο κύριος έβγαλε τα μάτια του με τα χέρια του..και η ζημιά έγινε και δεν μπορεί να ξεγίνει...
Τουλάχιστον ας παραδειγματιστούν οι επόμενοι φιλόδοξοι "νταήδες" από αυτό το γεγονός και αν αισθάνονται αδικημένοι από κάποιο σχόλιο μας...να μπαίνουν και να υπερασπίζονται τον εαυτό τους και τη δουλειά τους με διάλογο και επιχειρήματα...

A.D.

Member
14 Ιουλίου 2010
6
3
Athens Ag. Paraskevi
Κατερίνα καλησπέρα σε σένα και σε όσους μοιράζονται την ανησυχία σου.
Στα πλαίσια της πραγματικής ελευθερίας λόγου και όχι της κατ’ επίφαση ελευθερίας που επικαλείσαι παρακαλώ σκέψου λίγο πάνω στα παρακάτω:
Η ελευθερία του λόγου παρέχει το δικαίωμα σε οποιοδήποτε την επικαλείται να θίγει χωρίς αποδείξεις (όπως άλλωστε από μόνη σου παραδέχεσαι λέγοντας ότι βασίζεσαι σε πράγματα που έχεις ακούσει) ανθρώπους και τη δουλειά που κάνουν συμπαρασύροντας όσους τους στηρίζουν ή ελπίζουν σε αυτούς;
Η ελευθερία του λόγου δεν είναι αρκετά ευρεία έννοια, ώστε να επιτρέπει και στον απροκάλυπτα θιγόμενο να ζητά διευκρινίσεις ή έστω ακόμα και ένα λόγο ή μια λογική πίσω από τις προσβολές;
Η θέση σου είναι τόσο αίολη ώστε να αισθάνεσαι ότι απειλείται η ζωή σου ή των σκυλιών σου επειδή είπες αλήθεια; Συνήθως φοβούνται όσοι λένε ψέματα.
Αν εσύ πιστεύεις ότι ένας άνθρωπος που προσβλήθηκε από τις εικασίες σου και ζητά το λόγο είναι απειλή, τότε με την ίδια λογική εσύ τι αποτελείς για αυτόν;
Δεν προκύπτει λόγω ή έργω απειλή σε καμία περίπτωση εις βάρος σου. Σε νομικό επίπεδο προκύπτει μόνο συκοφαντική δυσφήμηση εκ μέρους σου οπότε απειλείσαι μόνο από τον ¨κακό¨ σου εαυτό.
Αλλά ας δούμε λίγο και την ουσία.
Το εκτροφείο αποτελεί υπόδειγμα και το διαχειρίζονται με αυταπάρνηση υποδειγματικοί άνθρωποι τους οποίους γνωρίζω και σέβομαι, όπως άλλωστε σέβομαι όλους τους κυνόφιλους.
Να είσαι βέβαιη ότι υπάρχουν δεκάδες άνθρωποι που, όπως εγώ, βρήκαν στο πρόσωπο του ¨νταή¨ σου, ένα πράο άνθρωπο με περίσσια ψυχής, που τους έμαθε να αγαπάνε τα ζώα όχι από ένστικτο αλλά με το μυαλό και τη καρδιά τους. Στάθηκε πλάι τους στα δύσκολα, στις χαρές και τις ανησυχίες τους, τους στήριξε τους εμψύχωσε και τους βοήθησε να γίνουν άξιοι ώστε να μπορούν να μοιραστούν τη ζωή τους με τα υπέροχα πλάσματα τα οποία εκτρέφει.
Αναρωτήθηκες ποτέ αν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος με τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις να μπορούσε να ανατρέφει Labrador και Golden Retriever;
Αναρωτήθηκες ποτέ αν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος με τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις μπορεί να σταθεί τόσα χρόνια σε ένα τόσο κλειστό κύκλο;
Είναι ώρα να αποδείξουμε όλοι ότι η αγάπη μας για τα ζώα μας κάνει καλλίτερους ανθρώπους.
Γράψε λοιπόν με τη σειρά σου ακριβώς τι ξέρεις για το M.C of Palmhill, και άσε τα πράγματα να κυλίσουν προς όφελος της αλήθειας και της λογικής αφήνοντας κατά μέρους τις, επίτρεψέ μου, μικρότητες. Έτσι, αν δικαιωθείς με αποδείξεις, θα κοιμάσαι ήσυχη χωρίς κοριούς στο τηλέφωνο και κάμερες ασφαλείας.

• Like
Reactions: Loretzos

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Ωραίο κείμενο, αλλά δεν θα έπρεπε να μας συστηθείτε κιόλας;

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Καλως ηρθες.

Με ποια ιδιοτητα γραφεις αν επιτρεπεται?
Δεν μας αφηνεις να νομιζουμε ότι εισαι ο ιδιοκτητης του εν λογω εκτροφειου.
Εισαι καποιος φιλος του?
Ενας πολύ ευχαριστημενος πελατης?
Ο δικηγορος του?

Η συζητηση θα εχει νοημα μονο αν γνωριζουμε ακριβως ποιος εισαι.
Την Κατερινα την γνωρίζουμε, και τα στοιχεια της και το ατομο της.

A.D.

Member
14 Ιουλίου 2010
6
3
Athens Ag. Paraskevi
mareco & harryf3 καλησπέρα.

Είμαι ο Αλέξης, ένας πολυ ικανοποιημένος ιδιοκτήτης golden retriever εκτροφής M.C of Palmhill και φίλος έκτοτε του εκτροφέα. Είμαι Αρχιτέκτονας και όχι Δικηγόρος. Ζώ στην Αθήνα και γράφω με την ιδιότητα του κυνόφιλου. Εσείς ?

• Like

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Αν ήσουν Αλέξης, κοντός και δικηγόρος θα υπήρχε ένα θέμα :D
Εμείς είμαστε κάμποσο καιρό εδώ και τα λέμε αναμεταξύ μας κατά διαστήματα, αναλόγως την διάθεση δηλαδή :p
Καλώς ήρθες λοιπόν και να χαίρεσαι τον σκυλάκο σου :)
Δεν αμφισβητούμε τα λεγόμενά σου και θα χαρούμε να σε έχουμε στην παρέα μας, αλλά μήπως θα έπρεπε να διατηρήσεις κι εσύ κάποιες αμφιβολίες; Μήπως θα έπρεπε να αφήσεις τον εκτροφέα να μας πει αν θέλει κάτι, παρά να μιλήσεις εσύ στην θέση του; Δεν ξέρεις καμμιά φορά τι μπορεί να ισχύει ;)
Προς αποφυγήν λοιπόν παρεξηγήσεων, να ενημερώσω τους οποιουσδήποτε ενδιαφερόμενους, ότι η Κατερίνα δεν θα έχει μέχρι αύριο, πρόσβαση σε η/υ. Μην θεωρηθεί δηλαδή, ότι κολώνει να απαντήσει. Δεν φημίζεται άλλωστε για την εγκράτειά της :)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Το Αλεξης και τα λοιπα δεν φτανουν σε ένα θεμα σαν αυτό, εφοσον είναι το πρωτο σου ποστ και δεν εισαι εδώ καιρο ώστε να εχει σχηματιστει μια καποια γνωμη για σενα και την αξιοπιστια σου.

Με την ιδια λογικη μπορω να παω σε έναν άλλο υπολογιστη, να ανοιξω έναν λογαριασμο και να γραψω ακριβως τα αντιθετα με σενα.

Ποια αξια θα εχει η δημοσιευση μου? Καμία απολυτως, όπως και η δικια σου.

Εγω ειμαι ο Αρης, Μηχανολογος Μηχανικος, ζω στην Ξανθη, κλπ κλπ. Και λοιπον?

aris83

Well-Known Member
17 Απριλίου 2010
202
0
Γέρακας
Καταρχήν να το πάμε σωστά
Το όνομα μου είναι Αριστοτέλης τα πτυχία δεν παίζουν ρόλο
Φίλε συγχαρητήρια που κατάφερες και πήρες σκύλακο από το Palmhill θα ήθελα να σε ρωτήσω αν σου ζήτησαν φορολογική ενημερότητα γιατί
σε έμενα μου την ζήτησαν
Προφανώς και η συζήτηση έκλεισε εκεί από μέρους μου γιατί δεν πάω να πάρω αμάξι αλλά να αποκτήσω σύντροφο
Ο καλός δεν είναι πάντα και ο δύσκολος αντίθετα τα πολλά φούμαρα και τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες κάποια στιγμή θα μείνουν στα χεράκια μας...

Last edited:

A.D.

Member
14 Ιουλίου 2010
6
3
Athens Ag. Paraskevi
Δεν νομίζω ότι η πρώτη δημοσίευση σε ένα forum ή η πρώτη κουβέντα σε μία συζήτηση στερούνται κύρους λόγω πρωτιάς, αντιθέτως. Λυπάμαι για τη περίσταση που με έκανε μέλος, θα ήθελα να σας είχα γνωρίσει σε καλύτερες συνθήκες.
Χαίρομαι που σας βρίσκω.
Τις επιφυλάξεις μου τις ξεπέρασα εδώ και καιρό. Ο εκτροφέας δεν έχει ανάγκη την εκπροσώπησή μου, τα καταφέρνει και μόνος του.
Αν μου επιτρέπετε μία συμβουλή σε τέτοια θέματα, μην κοιτάτε το δένδρο, δέστε το δάσος.
Θα τα λέμε συχνά.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Aφού μας συστήνεσαι που μας συστήνεσαι, φίλε μου A.D., πέρνα κι από το "Νέο Μέλος" να σε καλωσορίσουμε κι εμείς όπως πρέπει!:D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Εφοσον ο εκτροφεας δεν εχει αναγκη υπερασπισης του εαυτου του και της δουλειας του, ας περασει μια βολτα από δω να τον γνωρισουμε. Τετοια μελη τα χρειαζομαστε, γιατι από αυτους μαθαινουμε.

Εικαζεις, λογω προσωπικης γνωριμιας και θετικων εμπειριων (υπαρχει βεβαια μεροληψία εδω) ότι ο ιδιοκτητης του εκτροφειου αποκλειεται να φερθηκε και να μιλησε ετσι στην Κατερινα.

Η μαρτυρια σου θα ληφθει υποψιν ως ελαφρυντικο στοιχειο (αστειευομαι).

Συγνωμη, ηθελα να πω οτι η γνωμη σου λογω φιλιας ειναι υποκειμενικη (απλά ο τροπος γραφης μου δεν συναδει με την ηλικια μου).

nancy7

Member
14 Ιουλίου 2010
6
2
Κ.Πατήσια
Καλησπέρα!
Είμαι η Νάνσυ και είμαι (όντως) μια πολυ ικανοποιημένη πελάτισσα του εν λόγω εκτροφείου. Ήθελα να πω την άποψή μου για όσα διαβάζω σήμερα και παρακολουθώ από χτες βράδυ, καθώς έτυχε να βρίσκομαι στο MC OF Palmhill χτες (για να παρω τη σκυλίτσα μου) και να πληροφορηθώ για τη συζήτηση που έγινε στο forum και από την οποία ξεκίνησε όλο αυτό το ζήτημα.
Καταρχήν να πω πως ανεξάρτητα από την προσωπική μου εμπειρία από το εκτροφείο MC OF Palmhill, θεωρώ ότι το "ασχολίαστο" σχόλιο της κα.Κατερίνας ήταν ανεπίτρεπτο. Δεν ήταν μια απλή παράθεση της προσωπικής της άποψης αλλά μια προσπάθεια για δημιουργία λανθασμένων εντυπώσεων, είτε κατα λάθος είτε δολίως. Και όχι, προς θεού, δε θα φοβόμαστε να λέμε τη γνώμη μας για εκτροφεία και εκπαιδευτές(αυτό πρέπει να γίνεται), αλλά όταν το κάνουμε έχουμε την ηθική υποχρέωση να παραθέτουμε αποδείξεις και τεκμηριωμένα γεγονότα, γιατί μην ξεχνιόμαστε, εδώ προσβάλλεται η προσωπικότητα ενός ανθρώπου και πάνω από όλα γκρεμίζεται η πολύχρονη δουλειά και προσπάθεια του.
Μήπως οι υποστηρικτές της κα.Κατερίνας θα έπρεπε να διατηρείτε κάποιες αμφιβολίες επίσης??? Γιατί αναρωτιέμαι πόσο εύκολο είναι να κατηγορείτε κάποιον, χωρίς οι ίδιοι να έχετε χειροπιαστές αποδείξεις επί του θέματος και να αρκείστε μόνο σε έναν λόγο... Φανταστείτε πως στον δικό σας κύκλο εργασίας μαθαίνατε ότι διαδίδονται κατηγορίες εις βάρος σας! Εσείς πως θα νιώθατε αν τόσος κόσμος στρεφόταν εναντίον σας, ειδικά όταν η πελατεία σας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την καλή σας φήμη? Γιατί κακά τα ψέματα, αν εγώ έψαχνα για σκυλάκι και έμπαινα στο forum και έπαιρνα υπόψιν τις δικές σας "μεροληπτικές" απαντήσεις, τότε το σίγουρο είναι πως δε θα επέλεγα το συγκεκριμένο εκτροφείο...Διανοηθείτε το τι πραγματικά δημιουργείτε και πείτε μου τη γνώμη σας...Μόνο εγώ το βλέπω έτσι...???
Δε μπορώ ουσιαστικά να γνωρίζω το τι έχει γίνει, απλά να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου και να υποστηρίζω το εκτροφείο MC OF PALMHILL, λόγω της θετικής μου εμπειρίας από τους ανθρώπους της! Αυτό που ζητάω δεν είναι να πιστέψετε εμένα ή κάποιον άλλο, μόνο να γίνει πραγματική παράθεση των στοιχείων που έχει η κα.Κατερίνα και στην τελική, αν ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε να το μάθουμε κι εμείς!
Αυτό που ειπώθηκε χτες από την κα.Κατερίνα άφησε υπόνοιες αρνητικές για την αξία του εκτροφείου και θεωρώ πως η αντίδρασή του να μην απαντήσει στο forum ήταν σωστή. Δεν απαντάς σε μια δυσφήμιση με χαλαρή κουβεντούλα στο chat όταν παίζονται η υπόληψή και η συνολική σου δουλειά.
Σύμφωνα με τους όρους που διάβαζα σήμερα για να γίνει η εγγραφή στο dogforum.gr (Τα μηνύματα (μήνυμα) των μελών μπορεί να εκφράζουν τις προσωπικές τους απόψεις, αλλά παρακαλούνται οι συμμετέχοντες στην όσο το δυνατόν πληρέστερη τεκμηρίωση των απόψεών τους......Φροντίστε να μην δυσφημίζετε οποιοδήποτε αλλά να παραθέτετε επιχειρήματα σε χαμηλούς τόνους. Τα παράπονα σας ακούγονται και πέρα απο τα όρια του Forum και δεν θα πρέπει να δώσουμε σε κανέναν δικαίωμα να μας κατηγορήσει χωρίς λόγο. ) κατάλαβα ότι η πλήρης τεκμηρίωση της θέσεως είναι αναγκαία και ότι πρέπει να γίνεται πλήρης παράθεση επιχειρημάτων. Όπως σωστά διάβασα, τα παράπονα ακούγονται πολύ μακριά...Με αυτή τη λογική αφού ζητείται η απομάκρυνση του εκτροφείου από οποιαδήποτε δραστηριότητα στο forum γιατί να μην τεθεί υπό σκέψη η διαγραφή του λογαριασμού της κα.Κατερίνας? Για ανυπόστατες κατηγορίες που δεν τεκμηριώνονται...
Λοιπόν, δε θέλω να κουράζω άλλο, απλά την επόμενη φορά ας σκεφτούμε καλύτερα πριν πούμε το οτιδήποτε για οποιονδήποτε και ας βάζουμε τον εαυτό μας στη θέση του πριν μιλήσουμε! Και όταν έχουμε κάτι να πούμε, αξίζει να το λέμε (για να βελτιώνονται τα εκτροφεία μας) αλλά με αποδείξεις και πιθανόν συμβουλές για επίλυση των προβλημάτων. Οι μικρότητες δεν κάνουν καλό σε κανέναν...

• Like

Status
Κλειδωμένο θέμα