ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ - ΝΤΑΗΣ!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
μην φοβαστε για τους υποστηρικτες της Κατερινας...

...απ'οτι βλεπω και το MC OF PALMHILL εχει ενθερμους οπαδους!...:rolleyes:

...αρα το derby αυτο θα εχει ενδιαφερον...

*ειμαι περιεργος να δω,ποσοι κατοχοι σκυλου απο το συγκεκριμενο εκτροφειο θα γινουν μελη του φορουμ...και ποσο αμεσα θα μαθουν τι "εγινε" απο το προηγουμενο ποστ της Κατερινας...?

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Θέση γαι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν θα πάρω μια που δεν έχω αρκετά στοιχεία για να μου επιτρέπουν κάτι τέτοιο.

Θα ήθελα όμως να πω το εξής...

Όποιο μέλος ή απλός αναγνώστης του φόρουμ στηρίξει ή στηρίζει τις αποφάσεις του σε μια δημοσίευση της katerinas k. ή του A.D. ή της nancy7 ή δικής μου...είναι άξιος της τύχης του!

Είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να κάνει, τόσα αυτά που πρέπει να μάθει και τόσα αυτά που αξίζει να διαβάσει ακόμα και μέσα σε αυτό το φόρουμ, που το συγκεκριμένο θέμα ίσως να μην αξίζει το "κλικ" του (μη με παρεξηγείσετε, δεν έχω σκοπό να θίξω κάποιον).

Όσοι λοιπόν "πέσετε" πάνω σε αυτό το θέμα και τυχαίνει να θέλετε να αποκτήσετε σκύλο αφιερώστε τον ίδο χρόνο που κάνατε να διαβάσετε το παρόν στα παρακάτω:

Εμπειρίες από pet-shop

Θέλω κουτάβι ράτσας, αλλά...

Πως διαλέγω εκτροφέα

Να υιοθετήσω σκυλάκι;
http://www.dogforum.gr/v3/../v2/showthread.php?t=38
http://www.dogforum.gr/v3/../v2/showthread.php?t=370...για να αποκομίσετε και κάτι.

• Like
Reactions: Loretzos

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Προσωπικα, αν εγω ή καποιος φιλος ηθελε λαμπραντορ ή γκολντεν, η πρωτη γνωμη που θα επαιρνα θα ηταν της Κατερινας.
Και δεν θα επηρεαζε την αποφαση μου μια δημοσίευση της, αλλά το ολο υποβαθρο της που ειναι τεραστιο, αλλά και το αισθημα εμπιστοσυνης και ασφαλειας που μου δινει.
Φυσικα θα εψαχνα κι άλλο πριν παρω οριστικη αποφαση.

Τα δυο νεα αγαπητα μας μελη μπορει να εχουν εμπειρια και γνωση, μπορει όμως και να μην υπαρχουν κάν (πολύ πιθανο) και ελπιζω να σταματησει αυτή η παρωδια ξαφνικων εγγραφων.

Το πρωτο βασικο χαρακτηριστικο του εκτροφεα είναι το ηθος. Ο εν λογω εκτροφεας δεν φαινεται να το διαθετει σε μεγαλο βαθμο.

Όχι μονο απο τον τροπο που συμπεριφέρθηκε στην Κατερινα (το θεωρω σιγουρο ότι εγινε ετσι ακριβως) αλλά και από τον τροπο που το αντιμετωπιζει τωρα.

Αν γραφοταν ο ιδιος και ελεγε ότι ηταν μια στιγμη αδυναμιας και νευρων επειδη θιχτηκε η δουλεια του, θα ηταν πολύ καλυτερα. Στην τελικη ας εκανε και καυγα δημοσια. Δεκτο κι αυτό. Ακομα καλυτερα βεβαια θα ηταν αν σιωπουσε από την αρχη.

Πηγε να υπερασπιστει την δουλεια του πρωτα με προσωπικες απειλες και μετα στελνοντας τσιράκια, πραγματικα ή ψηφιακά, και εκανε μια τρυπα στο νερο.

A.D.

Member
14 Ιουλίου 2010
6
3
Athens Ag. Paraskevi
Όποιος προκαλεί δημόσια ανθρώπους σε καυγά, αποκαλεί αγνώστους του ¨τσιράκια¨ ή ¨ανύπαρκτους¨ κλπ προκαλεί αυτομάτως τη ταύτησή του με τον όρο ¨Νταής¨.
Αν κανείς θέλει να μπλέξει σε ¨σκυλοκαυγά¨ δεν είναι ανάγκη να τον ακολουθήσουν όλοι όσοι προκαλούνται.
Φτάνει τόσο.
Καλή σας νύκτα, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

• Like

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Παιδια,μπορειτε να βρειτε τι εγραψε η Κατερινα,για να μπουμε στι κλιμα κι εμεις;Για ποια δημοσιευση της γινεται ολο αυτο;

nancy7

Member
14 Ιουλίου 2010
6
2
Κ.Πατήσια
Αυτοί οι φανατισμοί και οι απόλυτοι χαρακτήρες μας έχουν καταντήσει έτσι...Για άλλη μια φορά μιλάτε για πράγματα που δεν τεκμηριώνετε...Η άποψή σας για το ήθος του εκτροφέα προήλθε από προσωπική σας εμπειρία?
Ο "ανύπαρκτος" χρήστης nancy7 θα είναι σε επαφή...

• Like

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Δεν προκαλω κανεναν δημοσια σε καυγα και παντα προσπαθω να τον αποφυγω, αλλά θα τον διεξαγω ευχαριστως και με επιτυχια αν χρειαστει.

Νταης δεν ειμαι, αλλά ουτε και μοσχαρι ή προβατο. Δεν παιρνω εντολες, δεν με τραβανε από τη μυτη, δεν ακολουθω κανεναν γκουρού της κυνοφιλιας.

Αν δεν σου αρεσει ο όρος τσιρακι και ανυπαρκτος, το αλλαζω σε αλεξιπτωτιστής. Δεν μπορω να βρω καποιον πιο απαλό για την περισταση.

Καλή σου νύκτα, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Αγαπητά νέα μέλη μας,
Δεκτή και σεβαστή η άποψή σας, αλλά τουλάχιστον ακολουθήστε τον δρόμο που ακολουθήσαμε όλοι μας μπαίνοντας στο φόρουμ. Αυτοσυστηθείτε με ψυχραιμία. Μιλήστε μας για τα σκυλιά σας και για εσάς και δώστε μας επιχειρήματα να σας καλωσορίσουμε. Δεν έχουμε κανέναν απολύτως λόγο για το αντίθετο. Το φόρουμ δεν μας ανήκει. Ο καθένας -υπό νορμάλ συνθήκες- δικαιούται να λέει την άποψή του. Εσείς απλώς δεν έχετε κάνει καλή αρχή. Μιλήστε μας για τον εαυτό σας και τα σκυλιά σας και αν στην συνέχεια νομίζετε ότι το καλύτερο που έχετε να προσφέρετε, είναι υπεράσπιση ενός εκτροφέα, με γειά σας με χαρά σας.

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Βρε τι κανει ο καπετανιος για να σωσει το πλοιο που βυθιζεται!!!
Μεχρι αυριο το πρωι αλλοι 3-4 οπαδοι του εκτροφειου!!!

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
πρεπει να ειναι πολυ καλη η κατερινα για να εχει τοση υποστηριξη . γιατι τοσο μισος ια το palmhill εκτροφεας ειναι ο ανθρωπος νομιζα οτι με τους εκτροφεις δεν ειχαμε προβλημα. θελω να γραψει ο promitheas (οταν επιστρεψει γιατι εμαθα ειναι σε επαγγελματικο ταξιδι :) )

• Like

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Συγγνώμη, το μίσος πού το είδες?! Το ότι πήρε το κάθαρμα τηλέφωνο την Κατερίνα και την απείλησε με βία δε σε απασχολεί καθόλου?! Στέκεσαι στο γεγονός ότι υπάρχει δίκαια κατακραυγή εναντίον του?! Θέλω να πιστεύω ότι η Ελλάδα ΔΕΝ έχει γίνει τελείως Μπανανία, αλλά στις πολιτισμένες χώρες αυτό που έκανε ο τύπος λέγεται ποινική απειλή (criminal threat) και διώκεται. Επίσης σε τέτοια περίπτωση γίνεται δεκτή από το δικαστήριο και μαρτυρία ηχογράφησης τηλεφωνήματος. Ρώτησα μόλις φίλη μου δικηγόρο στην Αμερική και αύριο το πρωί (που σε σας είναι ήδη πρωί) θα πάρω από περιέργεια τηλέφωνο και φίλο δικηγόρο στην Ελλάδα να δω τι λέει ο εκεί ποινικός κώδικας.

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
δεν ακουσα τι ειπαν στο τηλεφωνο δεν ξερω κανεναν απο τους 2 οποτε ο λογος τους εχει την ιδια αξια για μενα

• Like

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Ναι, αλλά που είδες κάποιος να φέρεται εναντίον του εκτροφείου;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Δεν σε καταλαβαίνω. Εννοείς το post της Κατερίνας ή το δικό μου;

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
δεν ακουσα τι ειπαν στο τηλεφωνο δεν ξερω κανεναν απο τους 2 οποτε ο λογος τους εχει την ιδια αξια για μενα
Αν διάβαζες το αρχικό μήνυμα της Κατερίνας που ξεκίνησε αυτό το νήμα θα ήξερες τι ειπώθηκε στο τηλέφωνο. Ο τύπος παρενόχλησε την Κατερίνα το σπίτι της και την απείλησε. Αυτό είναι παράνομο και διώκεται ποινικά. Η Κατερίνα καλά θα κάνει να πάει στην αστυνομία και στον ΚΟΕ και να κάνει καταγγελία. Εγώ στη θέση της θα πήγαινα μια βόλτα κι απ' την εφορεία. Αυτό που έκανε ο τύπος ήταν απαράδεκτο. Επομένως δεν τίθεται καν ζήτημα υπεράσπισής του.

Status
Κλειδωμένο θέμα