Δηλητηρίαση κουταβιού στην έκθεση

canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.415
6.551
@Sirkos

Ποια είναι τα κακώς κείμενα για τα οποία εσύ κάνεις κάτι ώστε να αλλάξουν και αν θες, μπορείς να γράψεις και τι κάνεις ...και μπορεί κάποιος να το θεωρήσει καλή ιδέα και να το κάνει και εκείνος.

• Like
Reactions: TheCat and ptf

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
1. Θα ήθελα δύο ονόματα ανθρώπων που θεωρούνται "ειδήμονες της κυνοφιλίας";

Ευχαριστώ! :)
1. Της ελληνικης- η διεθνες??

Ελληνικης : Γιωργος Κοστοπουλος, Στελιος Μακαριτης

Διεθνες : Υπαρχουν παααρα πολλοι!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.363
10.510
Athens
ειναι οταν δεν συμμετεχεις σε κατι δεν εχεις και δικαιωμα να σχολιαζεις
Eπειδή θες ...να τις βγάλουμε και να τις μετρήσουμε (τις συμμετοχές μας στις εκθέσεις), να σε ενημερώσω ότι όταν εγώ κατέβαινα σε εκθέσεις εσύ δεν ήξερες από που κλάνει το καναδέζικο...

Επίσης κάθε δικαίωμα να σχολιάζω είτε ως συμμετέχοντας είτε ως μη συμμετέχοντας. Εσύ ας πούμε αν σχολιάζεις την κατάσταση στη Συρία, δικαιούσαι το κάνεις επειδή έχεις πάει και έχεις διαβιώσει εκεί?

• Like
Reactions: nfeel

canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.415
6.551
Σε ευχαριστώ @FrenchieFan για την απάντηση, που ούτως ή άλλως δεν απευθυνόταν (η ερώτηση) ακριβώς σε εσένα.

Κοίταξε όμως κάτι, η λέξη που χρησιμοποίησα (και δεν το έκανα εγώ πρώτος) είναι "κυνοφιλία" και η κυνοφιλία δεν είναι μόνο εκθέσεις μορφολογίας, φυλές, κρίσεις... Κυνοφιλία είναι, επίσης (ίσως και περισσότερο), αδέσποτα, pet shops, BYB, παιδεία, νόμοι, κτηνιατρική, ενημέρωση, εκπαίδευση, διατροφή, σωματεία και πολλά άλλα.

Ποιος, λοιπόν, μπορεί να φέρει αυτόν τον χαρακτηρισμό (ειδήμων); ...και πως μπορεί ο καθόλα αξιότιμος κύριος Κωστόπουλος να είναι περισσότερο "ειδήμων" από την, επίσης, αξιότιμη κυρία Μαρία "τάδε" με το καταφύγιο "τάδε" και τα 35 χρόνια εθελοντικής εργασίας και προσπάθειας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του Έλληνα;

Η λέξη είναι "κυνοφιλία".

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Eπειδή θες ...να τις βγάλουμε και να τις μετρήσουμε (τις συμμετοχές μας στις εκθέσεις), να σε ενημερώσω ότι όταν εγώ κατέβαινα σε εκθέσεις εσύ δεν ήξερες από που κλάνει το καναδέζικο...

Επίσης κάθε δικαίωμα να σχολιάζω είτε ως συμμετέχοντας είτε ως μη συμμετέχοντας. Εσύ ας πούμε αν σχολιάζεις την κατάσταση στη Συρία, δικαιούσαι το κάνεις επειδή έχεις πάει και έχεις διαβιώσει εκεί?
ωπ να και το κρυφο χαρτι του παλιου ατσα!!! αμα θες να την βγαλεις να την μετρησεις βγαλτην και μετρα την δικαιωμα σου , απλα να σου πω δεν με ενδιαφερει βρε βι ρ μοντ ποσο την εχεις ειλικρινα και οτι πας εκει την συζητηση δειχνει πολλα για τον χαρακτηρα σου που για μενα δεν ειναι τοσο θετικα . εγω δεν το επαιξα ποτε ειδημονας απλα ειπα μια γνωμη , τωρα αμα δε σου αρεσει και νευριασες τι να σου πω , περαστικα σου. Απλα εφοσον εισαι τοσο παλια στο χωρο πως και δεν ειχες ακουσει για βαν και φωλιασματα σε εκθεσεις εντυπωση μου κανει , κοιτα να δεις κατι πραματα .

Σχολιαζε οσο θες και οπου θες , απλα οπως σου ειπα την στιγμη που δεν συμμετεχεις σε κατι και δε κανεις κατι να το διορθωσεις μην απορεις μετα οτι δεν παει τιποτα μπροστα . Αυτο αμα θες να το καταλαβεις καλως, αν οχι τι ειχαμε τι χασαμε ...

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Ας αρχισουμε λοιπον απο τα βασικα: ειναι ή δεν ειναι οι εκθεσεις απαραιτητο κομματι του καθαροαιμου σκυλου? Μπορουν να αντικατασταθουν απο κατι αλλο? Απο τι?

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
νομίζω ότι μιας και δεν έχουν ολοκληρωθεί οι τοξικολογικές εξετάσεις στο κουτάβι θα ήταν σοφό να κρατούνται χαμηλά η τόνοι....

• Like
Reactions: vek

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
@Sirkos και @vrmode είναι παραπάνω από βέβαιο, ότι κοντράρεστε χωρίς ουσιαστικό λόγο. Δεν νομίζω ότι πρεσβεύετε διαφορετικές αντιλήψεις. Απλώς εκφράζεστε διαφορετικά, πιάνεστε από χαζές εκφράσεις και παρεξηγιέστε ενώ δεν πρέπει.

[Δεν πάω καλά ε; Κάτι μου συμβαίνει. Δεν εξηγείται αλλιώς :oops:]

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
@Sirkos

Ποια είναι τα κακώς κείμενα για τα οποία εσύ κάνεις κάτι ώστε να αλλάξουν και αν θες, μπορείς να γράψεις και τι κάνεις ...και μπορεί κάποιος να το θεωρήσει καλή ιδέα και να το κάνει και εκείνος.
βρε κανις αμα θες αρχισε εσυ την συζητηση , εφοσον το θες γιατι εγω δεν εχω καμια ορεξη να αρχισω τετοια συζητηση , οποιος θελει να ενημερωθει θα το ψαξει το θεμα και θα την βρει την λυση , οποιος δεν θελει οσο και να του εξηγεις δεν προκειται ουτε να καταλαβει ουτε να ασχοληθει και αυτο ισχυει οχι μονο στον κοσμο του σκυλου αλλα σε ολα τα φασματα της ζωης , εδω εχω γραψει 10 φορες το εξης απλο αμα δεν συμμετεχεις δεν προκειται να αλλαξουν τα κακως κειμενα και ασχολουνται με τις μπυρες και τα σουβλακια και τις βγαζουν να τις μετρησουν τις .... "γνωμες" τους . Οποτε εσυ σαν αντμιν που εισαι αμα θες κανε την αρχη και καλη τυχη σου ευχομαι

canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.415
6.551
Εγώ σαν admin δεν κάνω τέτοια πράματα (δεν ξεκινώ θέματα)... σαν canis όμως σου απευθύνω 2 ερωτήματα που είναι απόλυτα συνδεδεμένα με δικά σου γραφόμενα και όχι "κάποιο άλλο θέμα"...

2. Ποια είναι τα κακώς κείμενα για τα οποία εσύ κάνεις κάτι ώστε να αλλάξουν και αν θες, μπορείς να γράψεις και τι κάνεις ...και μπορεί κάποιος να το θεωρήσει καλή ιδέα και να το κάνει και εκείνος.

• Like
Reactions: Amaliaz

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
βρε κανις αμα θες αρχισε εσυ την συζητηση , εφοσον το θες γιατι εγω δεν εχω καμια ορεξη να αρχισω τετοια συζητηση , οποιος θελει να ενημερωθει θα το ψαξει το θεμα και θα την βρει την λυση , οποιος δεν θελει οσο και να του εξηγεις δεν προκειται ουτε να καταλαβει ουτε να ασχοληθει και αυτο ισχυει οχι μονο στον κοσμο του σκυλου αλλα σε ολα τα φασματα της ζωης , εδω εχω γραψει 10 φορες το εξης απλο αμα δεν συμμετεχεις δεν προκειται να αλλαξουν τα κακως κειμενα και ασχολουνται με τις μπυρες και τα σουβλακια και τις βγαζουν να τις μετρησουν τις .... "γνωμες" τους . Οποτε εσυ σαν αντμιν που εισαι αμα θες κανε την αρχη και καλη τυχη σου ευχομαι
Συζητηση δεν κανεις. Οπότε τι λες τοση ώρα;

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Δεν υπαρχουν ειδημονες της κυνοφιλιας.
Αντε να εχεις αριστη γνωση του αντικειμενου σε ενα-δυο τομεις.
Δεν μπορεις να εισαι λιγο απ'ολα και να θεωρεισαι ειδημων.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Εγώ σαν admin δεν κάνω τέτοια πράματα (δεν ξεκινώ θέματα)... σαν canis όμως σου απευθύνω 2 ερωτήματα που είναι απόλυτα συνδεδεμένα με δικά σου γραφόμενα και όχι "κάποιο άλλο θέμα"...

2. Ποια είναι τα κακώς κείμενα για τα οποία εσύ κάνεις κάτι ώστε να αλλάξουν και αν θες, μπορείς να γράψεις και τι κάνεις ...και μπορεί κάποιος να το θεωρήσει καλή ιδέα και να το κάνει και εκείνος.
1 Τωρα αν το "μαλιστα αλλος ειδημονας της κυνοφιλιας" το θεωρεις οτι μιλησα για ειδημονες μαλλον κατι καλα δεν καταλαβες , αλλα αφου το θες, για μενα ειδημονας θα ηταν καποιος που τα ξερει ολα και εχει ασχοληθει με ολους του τομεις της κυνοφιλιας σε προχωρημενο βαθμο . δηλαδη να εχει ασχοληθει με εκθεσεις , κυναθληματα , φιλοζωικες κτλπ . Μεχρι στιγμης απο την μικρη μου εμπειρια δεν ξερω καποιον που να τα εχει κανει ολα αυτα μαζι και σε προχωρημενο βαθμο , οποτε τι θες να σου πω ? οτι δεν υπαρχει? δεν θα στο πω γιατι θελω να ελπιζω καποιος καπου θα υπαρχει, αν και το κοβω λιγο δυσκολο

2. οτι σου ειπα πιο πανω , αμα θες βεβαια σαν κανις να αρχισεις αναλογο θεμα και σε ενδιαφερει τοσο πολυ καντο .

Last edited:

canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.415
6.551
Εμένα, σαν canis, με ενδιέφεραν οι δικές σου απαντήσεις... Θα αρκεστώ στην αντίδραση σου (με την έννοια της αντίδρασης σε συγκεκριμένο ερέθισμα και όχι της αντίστασης). :)

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Συζητηση δεν κανεις. Οπότε τι λες τοση ώρα;
ουτε και εσυ βρε μπεττυ ? το |"εδω εχω γραψει 10 φορες το εξης απλο αμα δεν συμμετεχεις δεν προκειται να αλλαξουν τα κακως κειμενα " κανεις δε το διαβαζει ρε γμτ ? τι πιο απλο , ελεος.....

canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.415
6.551
Το διαβάζω εγώ, μα όταν ρωτάω "Ποια είναι τα πράγματα που θεωρείς εσύ, που συμμετέχεις, πως πρέπει να αλλάξουν; ...και πως εσύ προσπαθείς να τα αλλάξεις για να μάθω κι εγώ μήπως και θεωρήσω καλό να το κάνω;" ...Μου απαντάς "καλή τύχη"... :)

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Το διαβάζω εγώ, μα όταν ρωτάω "Ποια είναι τα πράγματα που θεωρείς εσύ, που συμμετέχεις, πως πρέπει να αλλάξουν; ...και πως εσύ προσπαθείς να τα αλλάξεις για να μάθω κι εγώ μήπως και θεωρήσω καλό να το κάνω;" ...Μου απαντάς "καλή τύχη"... :)
οποιος θελει και ενδιαφερεται ας ερθει σε μια εκθεση να τα πουμε και να συζητησουμε , πισω απο το πληκτρολογιο δεν θα βγει νοημα κανις . εδω κολλησαμε στα πιο απλα πραματα που να πιασουμε και την ουσια . Αμα θες να το κανεις το πειραμα καντο, οποτε το μονο που μπορω να σου πω ειναι καλη τυχη :) :)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Βρε Canis τι επιμενεις? Η απαντηση αυτη δε δινεται ποτε.
Συμμετεχεις με σκεπτικο να αλλαξεις τα κακως κειμενα και τελικα παυεις να συμμετεχεις μετα απο λιγα χρονια που καταλαβαινεις ποσο παραμυθι ειναι αυτο ή γινεσαι ενα με τα κακως κειμενα. Τελος. :)

canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.415
6.551
Βρε @Sirkos αυτή η στάση που δείχνεις εσύ τώρα, ως προσωπική, είναι περίπου και η στάση που δείχνει η λεγόμενη "οργανωμένη κυνοφιλία" (λανθασμένος όρος κατά την γνώμη μου).

Έτοιμη να "μειώσει" όποιον τολμά να έχει διαφορετική άποψη, "εσωστρεφής" ως και "παρεΐστικη" με περισσότερα από τα αρνητικά που φέρει ο όρος, χωρίς όρεξη να "εξηγήσει", να ενημερώσει, να κάνει "άνοιγμα", χωρίς αυτοκριτική διάθεση ή διάθεση να "καθαρίζει τα του οίκου της" και αρκετά ακόμα.

Αυτή είναι η άποψη μου... Η άποψη ενός ανθρώπου που ήταν παρών στην 1η Πανελλήνια Έκθεση Καθαρόαιμων Σκύλων, παρουσίασε σκύλο στην 2η Πανελλήνια Έκθεση, κλπ... Έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει και σε 20-30 εκθέσεις στο εξωτερικό και έχει αποφασίσει τις μπύρες του να τις πίνει αλλού και την αλλαγή που θέλει, να την επιδιώκει διαφορετικά.

Σε ευχαριστώ για την πρόσκληση!

Last edited: