Δηλητηρίαση κουταβιού στην έκθεση

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.363
10.510
Athens
ωπ να και το κρυφο χαρτι του παλιου ατσα!!! αμα θες να την βγαλεις να την μετρησεις βγαλτην και μετρα την δικαιωμα σου , απλα να σου πω δεν με ενδιαφερει βρε βι ρ μοντ ποσο την εχεις ειλικρινα και οτι πας εκει την συζητηση δειχνει πολλα για τον χαρακτηρα σου που για μενα δεν ειναι τοσο θετικα . εγω δεν το επαιξα ποτε ειδημονας απλα ειπα μια γνωμη , τωρα αμα δε σου αρεσει και νευριασες τι να σου πω , περαστικα σου. Απλα εφοσον εισαι τοσο παλια στο χωρο πως και δεν ειχες ακουσει για βαν και φωλιασματα σε εκθεσεις εντυπωση μου κανει , κοιτα να δεις κατι πραματα .

Σχολιαζε οσο θες και οπου θες , απλα οπως σου ειπα την στιγμη που δεν συμμετεχεις σε κατι και δε κανεις κατι να το διορθωσεις μην απορεις μετα οτι δεν παει τιποτα μπροστα . Αυτο αμα θες να το καταλαβεις καλως, αν οχι τι ειχαμε τι χασαμε ...
Δεν πιάνεις και τα νοήματα... αυτός που την έβγαλε να την μετρήσει ως ο ενεργός εκθεσάκιας και σωτήρ της ελληνικής κυνοφιλίας είσαι εσύ - διάβασε τα ποστς σου προς τα πίσω. Βάλε και κανα σημείο στίξης για να τα διαβάζεις και πιο εύκολα.

Μιας και λοιπόν είμαστε όλοι οι υπόλοιποι χασομεράκηδες του πληκτρολογίου, μη ενεργοί εκθεσάκηδες και καθυστερημένοι γενικότερα αφού δεν παίρνουμε χαμπάρι πράγματα, αναμένουμε να σε δούμε με το σκουφί του τσε γκεβάρα μπροστά από το μάραθονλαντ την επόμενη φορά. Πάμε επανάσταση?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
@Sirkos και @vrmode είναι παραπάνω από βέβαιο, ότι κοντράρεστε χωρίς ουσιαστικό λόγο. Δεν νομίζω ότι πρεσβεύετε διαφορετικές αντιλήψεις. Απλώς εκφράζεστε διαφορετικά, πιάνεστε από χαζές εκφράσεις και παρεξηγιέστε ενώ δεν πρέπει.

[Δεν πάω καλά ε; Κάτι μου συμβαίνει. Δεν εξηγείται αλλιώς :oops:]
To like το δικό μου πάει στη τελευταία πρόταση και μόνο :p

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
..
@Sirkos και @vrmode είναι παραπάνω από βέβαιο, ότι κοντράρεστε χωρίς ουσιαστικό λόγο. Δεν νομίζω ότι πρεσβεύετε διαφορετικές αντιλήψεις. Απλώς εκφράζεστε διαφορετικά, πιάνεστε από χαζές εκφράσεις και παρεξηγιέστε ενώ δεν πρέπει.

[Δεν πάω καλά ε; Κάτι μου συμβαίνει. Δεν εξηγείται αλλιώς :oops:]

Βάστα... βάστα γερά γιατι βλεπω ρήγμα στο μέτωπο... μας την
πέσανε οι φιλοdydιδες και δεν αμολησανε και τις
εφεδρείες(Kostillos) ακομα :D

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Βρε @Sirkos αυτή η στάση που δείχνεις εσύ τώρα, ως προσωπική, είναι περίπου και η στάση που δείχνει η λεγόμενη "οργανωμένη κυνοφιλία" (λανθασμένος όρος κατά την γνώμη μου).

Έτοιμη να "μειώσει" όποιον τολμά να έχει διαφορετική άποψη, "εσωστρεφής" ως και "παρεΐστικη" με περισσότερα από τα αρνητικά που φέρει ο όρος, χωρίς όρεξη να "εξηγήσει", να ενημερώσει, να κάνει "άνοιγμα", χωρίς αυτοκριτική και αρκετά ακόμα.

Αυτή είναι η άποψη μου... Η άποψη ενός ανθρώπου που ήταν παρών στην 1η Πανελλήνια Έκθεση Καθαρόαιμων Σκύλων, παρουσίασε σκύλο στην 2η Πανελλήνια Έκθεση, κλπ... Έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει και σε 20-30 εκθέσεις στο εξωτερικό και έχει αποφασίσει τις μπύρες του να τις πίνει αλλού και την αλλαγή που θέλει, να την επιδιώκει διαφορετικά.

Σε ευχαριστώ για την πρόσκληση!
Δυστυχως βρε Κανις εισαι ακριβως οτι μου προσαπτεις οτι ειμαι και αυτη η απαντηση σου μου επιβεβαιωνει καποια πραματα για εσενα , μου βαζεις ταμπελες με λες εσωστρεφη και παρειστικο που δεν κανω αυτοκριτικη και δεν κανω ανοιγμα . μμμ πολυ ωραια ......
Το που θα κανω εγω το ανοιγμα μου σε καποιον που ενδιαφερεται , θα το κανω οπως ,οταν και οπου θελω εγω , το οτι δε θελω να μιλαω για καποια θεματα σε ενα φορουμ που κυριαρχει η εσωστρεφεια και τα παρεακια με συνχωρεις αλλα με κανεις να γελαω οταν με αποκαλεις εσωστρεφη και παρεακια .Εδω λεω μια γνωμη διαφορετικη απο οτι πιστευουν πολλοι απο εδω και ετοιμαστικανε να τις βγαλουν να τις μετρησουν τις γνωμες τους , κατι το οποιο σε κανει να απορεις και να κουνας το κεφαλι σου......
Τωρα αμα εσυ θεωρεις οτι εσωστρεφεια ειναι , να προσκαλεις τον κοσμο να συμμετεχει σε εκθεσεις ειτε σαν θεατης ειτε σαν εκθετης , τι να σου πω παω πασο ειλικρινα και σηκωνω τα χερια ψηλα . Για πες μου με το χερι στην καρδια τι ειναι προτιμοτερο να κατσει καποιος να διαβασει σε ενα φορουμ τι ειναι οι εκθεσεις η να παρει τον κωλο του και να παει σε 2-3 να δει απο μονος του και να μιλησει ΕΚΕΙ με 5-10 ανθρωπους ??
Ισως ναι, να ειναι ρομαντικο να πιστευεις οτι με την συμμετοχη σου μπορεις να αλλαξεις κατι αλλα για εμενα χιλιες φορες να προσπαθησεις απο το να κατσεις απ εξω και να κραζεις . Οχι τιποτα αλλο απο ωχ αδερφισμο η ελλαδα δοξα τω θεω ειμαστε φουλ και εχω βαρεθει να ακουω κοσμο να κραζει οταν δεν σηκωνει το κωλο του απο το καναπε.
Το οτι πιστευω οτι οταν καποιος δε συμμετεχει και δεν εχει σφαιρικη γνωμη σε ενα θεμα , δεν πρεπει να πολυμιλαει ουτε να εκφερει αποψη για το συγκεκριμενο θεμα , ειναι μια αποψη . Το συμφωνεις δε συμφωνεις ναι ειναι δικαιωμα σου δεν ειπα κατι αλλο , απλα να σου επισημανω οτι συνηθως αυτοι που μιλανε χωρις να ξερουν συνηθως καταντανε γραφικοι .

Κατι τελευταιο σε ολες τις συζητησεις μου εδω ποτε δε το επαιξα ειδημονας ουτε καθησα να μετρησω ποσες εκθεσεις εχω παει σαν θεατης και σαν εκθετης ουτε σε ποσους αγωνες κυναθληματων εχω παραστει σαν θεατης και σαν αγωνιζομενος και ουτε ποσα σεμιναρια εκπαιδευτικα εχω παρακολουθησει ουτε καν θα μετρησω και τις χωρες που εχω επισκεφτει με τον σκυλο μου , δεν ειναι του στυλ μου και ουτε θα πεσω σε αυτο το τρυπακι, αλλωστε για αυτο δοξα τω θεω εχουμε τους "παλιους" σαν εσενα να μας επενθυμιζουν τις ιστοριες "καποτε στο φαρ γουεστ" αλλα ρε κανις ειλικρινα αφου θεωρεις εσυ οτι το φορουμ ειναι καταλληλο(εφοσον παροτρυνεις αλλους να το κανουν ) για μια συζητηση τετοια γιατι δεν την αρχιζεις ? το να ξεφυγεις με την ατακα τυπου οτι θα ηθελα να ακουσω την δικια σου γνωμη δεν μου λεει τιποτα , απλα οπως και οι υπολοιποι βαζεις και εσυ ταμπελες στους αλλους χωρις να κανεις την δικια σου αυτοκριτικη .

Last edited:

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
@Sirkos
Αρα επανερχομαστε στο αρχικο, 'οποιος δεν παει σε εκθεσεις, δεν μπορει να σχολιασει'. :(
Και συμπληρώνω εγω:
Και αυτοί που πάνε μουγκα στην στρουγκα αντί να γράψουν 5 πράγματα να μαθαίνουμε και εμείς.

Δεν ξαναγράφω τίποτα στο παρόν θέμα. Όχι τουλάχιστον μέχρι την επόμενη έκθεση που θα τα παρατήσω όλα εδώ και θα πάρω το καράβι για να παρευρεθω μπας και αποκτήσω το δικαίωμα να λέω την γνώμη μου.

Υ.Γ : αντί να γίνειμια εεπικοδομητικη συζήτηση από τα άτομα που ξέρουν και συμμετέχουν ώστε να έχει νόημα η και αποτέλεσμα, κρατάνε το στόμα τους κλειστό και αφήνουν σε εμάς τους άσχετους το πεδίο ελεύθερο να λέμε το κοντό και το μακρύ μας. Και κράζουν κιόλας που το κάνουμε ενώ με την στάση τους έχουν ευθύνη για αυτό.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Δεν πιάνεις και τα νοήματα... αυτός που την έβγαλε να την μετρήσει ως ο ενεργός εκθεσάκιας και σωτήρ της ελληνικής κυνοφιλίας είσαι εσύ - διάβασε τα ποστς σου προς τα πίσω. Βάλε και κανα σημείο στίξης για να τα διαβάζεις και πιο εύκολα.

Μιας και λοιπόν είμαστε όλοι οι υπόλοιποι χασομεράκηδες του πληκτρολογίου, μη ενεργοί εκθεσάκηδες και καθυστερημένοι γενικότερα αφού δεν παίρνουμε χαμπάρι πράγματα, αναμένουμε να σε δούμε με το σκουφί του τσε γκεβάρα μπροστά από το μάραθονλαντ την επόμενη φορά. Πάμε επανάσταση?
μα τω θεω δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι διαβαζεις . Ισως οταν σταματησεις να την μετρας την γνωμη σου και ηρεμησεις ισως με καταλαβεις μεχρι τοτε περαστικα σου βρε βι ρ μοντ

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Υ.Γ : αντί να γίνειμια εεπικοδομητικη συζήτηση από τα άτομα που ξέρουν και συμμετέχουν ώστε να έχει νόημα η και αποτέλεσμα, κρατάνε το στόμα τους κλειστό και αφήνουν σε εμάς τους άσχετους το πεδίο ελεύθερο να λέμε το κοντό και το μακρύ μας. Και κράζουν κιόλας που το κάνουμε ενώ με την στάση τους έχουν ευθύνη για αυτό.
Υπάρχουν και άλλοι στο φόρουμ που μπορουν να απαντήσουν μιας και τη πεσαμε μόνο στον @Sirkos.
Επαναλαμβάνω, πολύ θα ηθελα να ακουσω τι ειναι αυτό που απολαμβάνουν στις εκθέσεις (κυρίως αυτά που αφορούν το σκύλο, γιατι καταλαβαίνω ότι ειναι και ενα κοινωνικό event που βρίσκεις γνωστούς, φίλους, ανθρώπους με κοινα ενδιαφέροντα κλπ.) και τι θα άλλαζαν;

canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.415
6.551
@Sirkos

Δεν χαρακτηρίζω και δεν περιγράφω εσένα, δηλαδή τον χαρακτήρα σου, μα την στάση σου στην συγκεκριμένη συζήτηση. Νομίζω πως υπάρχει διαφορά και είμαι σίγουρος πως μπορείς να την κατανοήσεις.

Σου ζητάω απλά να εξηγήσεις την άποψη σου, όποια και αν είναι... Να επικοινωνήσεις την άποψη σου για τα όποια κακώς κείμενα και να εξηγήσεις τους τρόπους με τους οποίους εσύ επιλέγεις να προσπαθείς να τα διορθώσεις μέσω της συμμετοχής. Θεωρώ πως αν αυτό γίνει συγκεκριμένο και ξεκάθαρο μπορεί να το βρουν και άλλοι καλή ιδέα και να το κάνουν.

Το να προσκαλείς κάποιον σε κάτι που του φαίνεται από άχρηστο ως κακό, χωρίς να επιθυμείς να του εξηγήσεις και να τον ενημερώσεις, μπορείς να καταλάβεις πως είναι μάλλον λάθος. Πόσο μάλλον όταν τον καλείς σε αυτό για να διορθώσει τα κακώς κείμενα, χωρίς να του λες πως αυτό είναι εφικτό.

Πες μου λοιπόν εσύ τι είναι προτιμότερο και αποτελεσματικότερο να προσκαλείς απλά ή να εξηγείς, να ενημερώνεις, να προτείνεις λύσεις και να προσελκύεις πλέον;

Αναφορά στις εκθέσεις μορφολογίας έγινε για να σου δώσω να καταλάβεις πως, μέχρι ένα σημείο, γνωρίζω για τι πράγμα μιλάμε (μια που εσύ ζήτησες από άλλους να μη μιλούν αν δεν έχουν συμμετάσχει και με το οποίο δεν συμφωνώ)... μια που δεν οφείλεις να γνωρίζεις αν έχω πάει ποτέ σε έκθεση μορφολογίας.

@Sirkos η συζήτηση ήδη γίνεται... :)

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Σε ευχαριστώ @FrenchieFan για την απάντηση, που ούτως ή άλλως δεν απευθυνόταν (η ερώτηση) ακριβώς σε εσένα.

Κοίταξε όμως κάτι, η λέξη που χρησιμοποίησα (και δεν το έκανα εγώ πρώτος) είναι "κυνοφιλία" και η κυνοφιλία δεν είναι μόνο εκθέσεις μορφολογίας, φυλές, κρίσεις... Κυνοφιλία είναι, επίσης (ίσως και περισσότερο), αδέσποτα, pet shops, BYB, παιδεία, νόμοι, κτηνιατρική, ενημέρωση, εκπαίδευση, διατροφή, σωματεία και πολλά άλλα.

Ποιος, λοιπόν, μπορεί να φέρει αυτόν τον χαρακτηρισμό (ειδήμων); ...και πως μπορεί ο καθόλα αξιότιμος κύριος Κωστόπουλος να είναι περισσότερο "ειδήμων" από την, επίσης, αξιότιμη κυρία Μαρία "τάδε" με το καταφύγιο "τάδε" και τα 35 χρόνια εθελοντικής εργασίας και προσπάθειας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του Έλληνα;

Η λέξη είναι "κυνοφιλία".
Εχεις δικιο!

• Like
Reactions: d-friend and canis

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.363
10.510
Athens
Και συμπληρώνω εγω:
Και αυτοί που πάνε μουγκα στην στρουγκα αντί να γράψουν 5 πράγματα να μαθαίνουμε και εμείς.

Δεν ξαναγράφω τίποτα στο παρόν θέμα. Όχι τουλάχιστον μέχρι την επόμενη έκθεση που θα τα παρατήσω όλα εδώ και θα πάρω το καράβι για να παρευρεθω μπας και αποκτήσω το δικαίωμα να λέω την γνώμη μου.

E μα είναι "σικ" εσύ να ξέρεις αλλά να μιλάς κρυπτογραφημένα για να μην καταλαβαίνει η πλέμπα... η οποία πλέμπα παρεμπιπτόντως είναι πλέμπα επειδή δεν είναι κάτοχος του άγιου δισκοπότηρου δηλαδή της γνώσης.

μα τω θεω δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι διαβαζεις . Ισως οταν σταματησεις να την μετρας την γνωμη σου και ηρεμησεις ισως με καταλαβεις μεχρι τοτε περαστικα σου βρε βι ρ μοντ
H αλήθεια είναι ότι τα γραπτά σου δεν είναι και τα πιο εύληπτα μέσα στο κλίμα παροξυσμού που γράφεις. Και ξεκόλλα με τις μεζούρες γιατί θα σου μείνει κουσούρι...

ΥΓ. Η έκφραση "περαστικά σου" είναι τρε μπανάλ πλέον και δεν χρησιμοποιείται. Αντί εντυπωσιασμού επιφέρει αντίθετα αποτελέσματα.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Το να συμμετέχω σε έκθεση δεν σημαίνει να πάω θεατής. Ο θεατής, συνήθως, βλέπει μόνο το show του θέματος. Ακόμα κι όποιος συμμετέχει με τον σκύλο του, δεν μαθαίνει τα εκ των έσω. Αυτό συμβαίνει με την δικτύωση. Κι εν τέλει δεν χρειάζεται και να κατεβάσει το σκύλο του για να δικτυωθεί. Συμφωνώ ότι με η συμμετοχή έχει κανείς μεγαλύτερο οπτική των πραγμάτων, αλλά το να πρέπει να αποκτήσω καθαρόαιμο σκύλο, και να τον κατεβάσω σε εκθέσεις για να μπορώ να μιλήσω για πράγματα μου κάνει κάπως άδικο...

Κάτι άσχετο αλλά το έχω αρκετά χρόνια απορία. Γιατί τη λέξη κυνοφιλια την έχουν καβατζάρει όσοι ασχολούνται με τα κυνολογικά; Κυνόφιλος δεν είναι ο οποιοσδήποτε αγαπά το είδος; Γιατί έχουν αντικαταστήσει οι λέξεις "οργανωμένη κυνοφιλία" τις λέξεις "οργανωμένη κυνολογία";

• Like
Reactions: Aslan

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
@vrmode,
Οταν δεν μιλαει καποιος δεν σημαινει οτι θεωρει τους αλλους πλεμπα...

Εγω προσωπικα εχω φαει πολλα σκ@τ@ στα μουτρα γιατι το εχω ανοιξει το ρημαδι μου και το εχω πληρωσει και ακριβα:(

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
@Sirkos

Δεν χαρακτηρίζω και δεν περιγράφω εσένα, δηλαδή τον χαρακτήρα σου, μα την στάση σου στην συγκεκριμένη συζήτηση. Νομίζω πως υπάρχει διαφορά και είμαι σίγουρος πως μπορείς να την κατανοήσεις.

Σου ζητάω απλά να εξηγήσεις την άποψη σου, όποια και αν είναι... Να επικοινωνήσεις την άποψη σου για τα όποια κακώς κείμενα και να εξηγήσεις τους τρόπους με τους οποίους εσύ επιλέγεις να προσπαθείς να τα διορθώσεις μέσω της συμμετοχής. Θεωρώ πως αν αυτό γίνει συγκεκριμένο και ξεκάθαρο μπορεί να το βρουν και άλλοι καλή ιδέα και να το κάνουν.

Το να προσκαλείς κάποιον σε κάτι που του φαίνεται από άχρηστο ως κακό, χωρίς να επιθυμείς να του εξηγήσεις και να τον ενημερώσεις, μπορείς να καταλάβεις πως είναι μάλλον λάθος. Πόσο μάλλον όταν τον καλείς σε αυτό για να διορθώσει τα κακώς κείμενα, χωρίς να του λες πως αυτό είναι εφικτό.

Πες μου λοιπόν εσύ τι είναι προτιμότερο και αποτελεσματικότερο να προσκαλείς απλά ή να εξηγείς, να ενημερώνεις, να προτείνεις λύσεις και να προσελκύεις πλέον;

Αναφορά στις εκθέσεις μορφολογίας έγινε για να σου δώσω να καταλάβεις πως, μέχρι ένα σημείο, γνωρίζω για τι πράγμα μιλάμε (μια που εσύ ζήτησες από άλλους να μη μιλούν αν δεν έχουν συμμετάσχει και με το οποίο δεν συμφωνώ)... μια που δεν οφείλεις να γνωρίζεις αν έχω πάει ποτέ σε έκθεση μορφολογίας.

@Sirkos η συζήτηση ήδη γίνεται... :)
Η σταση του καθε ανθρωπου ειναι δειγμα και τι ανθρωπος ειναι , και εφοσον κρινεις την σταση μου κρινεις και τι ανθρωπος ειμαι . Απο την στιγμη που κρινεις και προσαπτεις χαρακτηρισμους στην σταση μου προσαπτεις χαρακτηρισμους και στον χαρακτηρα μου. Εκτος αμα εισαι συνηθησμενος αλλα να λες και να πιστευεις αλλα ,εκει μαλλον δημιουργουνται αλλου ειδους προβληματα πολυ πιο σοβαρα . Οποτε ασε τους πλαγιους ελιγμους , δεν πιανουν.

Μου ζητας να σου εξηγησω την γνωμη μου και ευγενικα σου απανταω οτι δε το θεωρω εδω το φορουμ το καταλληλο μεσο για να κανουμε τετοια συζητηση και σου ειπα τους λογους παραπανω

Προσκαλω καποιον να παει να δει κατι το οποιο ειναι μερος της λεγομενης " κυνοφιλιας " ωστε να εχει μια εικονα και ο ιδιος , τι στο καλο ειναι αυτες οι κωλοεκθεσεις . Πες μου τωρα ειλικρινα ειναι κακο? Οτι και να του πω θα ειναι λιγο πισω απο μια οθονη, μπροστα σε αυτα που μπορει να δει ο ιδιος με τα ματακια του σε δυο-τρεις εκθεσεις και να καθησω να του εξηγησω ΕΚΕΙ αυτα τα λιγα που εχω καταλαβει πινωντας και γιατι οχι μια μπυρα (ελπιζω παλι μην κολλησετε στην μπυρα ελεος δηλαδη ) . Που το κακο σε αυτο ? οχι πες μου ?
Εγω το βλεπω ετσι , θες να να κανω κατι το οποιο εγω το θεωρω ανουσιο ? οχι ευχαριστω, τωρα αμα συμφωνεις με τον τροπο μου η δεν συμφωνεις , δικαιωμα σου, αλλα ειναι επισης δικαιωμα μου να πραττω οπως νομιζω εγω και οταν το θελω εγω .

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.363
10.510
Athens
@vrmode,
Οταν δεν μιλαει καποιος δεν σημαινει οτι θεωρει τους αλλους πλεμπα...

Εγω προσωπικα εχω φαει πολλα σκ@τ@ στα μουτρα γιατι το εχω ανοιξει το ρημαδι μου και το εχω πληρωσει και ακριβα:(
Καταλαβαίνω τι λες αλλά:

To να πει κάποιος ότι "Ο Τάδε Ταδόπουλος φόλιασε ένα σκυλί στην έκθεση" είναι βαρύ, θέλει αποδείξεις, μπορεί να γυρίσει σε μήνυση για συκοφαντία αν δεν στέκει κοκ. Εάν αποδειχτεί πράγματι ότι το έκανε ο Τάδε Ταδόπουλος και ειδικά αν γραφτεί και στα μέσα, τότε άνετα μπορούμε να το κάνουμε βούκινο.

Το να πει κάποιος ότι αποτελεί πάγια τακτική να φολιάζουν σκυλιά σε εκθέσεις είναι άλλο πράγμα και σαφώς και πρέπει να ειπωθεί. Ή ότι κάποιοι στοιβάζουν σκύλους σαν σαρδέλες επίσης πρέπει να ειπωθεί. Τα λέμε όλα, καλά και κακά.

Αλλιώς θα καταντήσουμε σαν κάτι αναμαλλιασμένες φιλοζωικούδες που τους λες ότι πήρες σκύλο από εκτροφέα και χτυπιούνται και ορύονται.

• Like
Reactions: manolo

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
E μα είναι "σικ" εσύ να ξέρεις αλλά να μιλάς κρυπτογραφημένα για να μην καταλαβαίνει η πλέμπα... η οποία πλέμπα παρεμπιπτόντως είναι πλέμπα επειδή δεν είναι κάτοχος του άγιου δισκοπότηρου δηλαδή της γνώσης.

H αλήθεια είναι ότι τα γραπτά σου δεν είναι και τα πιο εύληπτα μέσα στο κλίμα παροξυσμού που γράφεις. Και ξεκόλλα με τις μεζούρες γιατί θα σου μείνει κουσούρι...

ΥΓ. Η έκφραση "περαστικά σου" είναι τρε μπανάλ πλέον και δεν χρησιμοποιείται. Αντί εντυπωσιασμού επιφέρει αντίθετα αποτελέσματα.
νταξ ηρεμησες τωρα ? ολα καλα ? η πιεση ?