Θες να πάμε ραντεβουδάκι τα δυο μας σαν πιτσουνάκια σε έκθεση και να μου εξηγήσεις κάτω από το φεγγαρόφωτο αυτά που δεν γράφεις εδώ?νταξ ηρεμησες τωρα ? ολα καλα ? η πιεση ?
Η μπύρα μου φέρνει συχνοουρία - θα πάρω ένα κοσμοπόλιταν.
Θες να πάμε ραντεβουδάκι τα δυο μας σαν πιτσουνάκια σε έκθεση και να μου εξηγήσεις κάτω από το φεγγαρόφωτο αυτά που δεν γράφεις εδώ?νταξ ηρεμησες τωρα ? ολα καλα ? η πιεση ?
Αμα μου υποσχεθεις οτι θα εχεις παρει τα χαπια σου για την πιεση μεσα !!!Θες να πάμε ραντεβουδάκι τα δυο μας σαν πιτσουνάκια σε έκθεση και να μου εξηγήσεις κάτω από το φεγγαρόφωτο αυτά που δεν γράφεις εδώ?
Η μπύρα μου φέρνει συχνοουρία - θα πάρω ένα κοσμοπόλιταν.
Να πάρεις τα ρίσκα σου. Εδώ ρισκάρουμε με το τι σκυλί θα πάρουμε - στα χάπια θα κολλήσουμε?Αμα μου υποσχεθεις οτι θα εχεις παρει τα χαπια σου για την πιεση μεσα !!!
Ε δεν μπορω στο καθε τι να παιρνω ρισκα σε αυτα που μπορω να μειωσω τις πιθανοτητες κινδυνου θα το κανω ! Α ολα και ολα να ειμαστε σωστοιΝα πάρεις τα ρίσκα σου. Εδώ ρισκάρουμε με το τι σκυλί θα πάρουμε - στα χάπια θα κολλήσουμε?
Οχι δεν με προσεβαλες απλα σε ευχαριστω γιατι με ακριβως αυτη την φραση μου ξαναεπιβεβαιωνεις καποια πραματακια για εσενα βρε κανις , οχι τιποτα αλλο να ξερω με ποιον εχω να γελαω εε να μιλαω , να σαι καλα βρεε !!
Δε βρισκω κατι κακο στο να δειχνει καποιος την πραγματεια του. Αφου ο σκοπος ειναι το προξενιο ή η πωληση. Και στοιβαγμενα να μεινουν στα κλουβια για μιση μερα, εφοσον δεν ειναι επικινδυνο, δεν τρεχει κατι. Μην ειμαστε υπερβολικοι. Ο σκυλος ο συγκεκριμενος μπορει να μην κερδιζει κατι αλλα εστω οτι ετσι ωφελείται εμμεσα η φυλη. Αρκει να υπαρχει μετρο.Οι εκθεσεις δεν ειναι γιορτη της κυνοφιλιας,λιγοι ρομαντικοι το πιστευουν αυτο!
Παω και δειχνω την πραματεια μου,την οποια στοιβαζω σαν σαρδελα,βασανιζω με τις ωρες πανω σε ενα τραπεζι,μην φυγει καμια τουφα,την τραβολογαω αν δεν περπαταει,ριχνω και καμια γιατι δεν μπορω να το χωνεψω οτι εχασα κλπ κλπ
Και καπου εκει αναμεσα βρισκονται και αυτοι οι εκτροφεις και ιδιοκτητες σκυλων που πηγαν να παρουν μια κριση,να δουν φιλους και να περασουν ομορφα.
Από τη στιγμή που δεν υπάρχει απόδειξη για οτιδήποτε, δεν νομίζω πως μπορούσε να κάνει κάτι άλλο.Διαβάζοντας, λοιπόν, την ανακοίνωση του Κ.Ο.Ε. για το συμβάν, ποια νομίζετε ότι θα έπρεπε να είναι η στάση του και τα "αντανακλαστικά" του μετά από κάτι τέτοιο;
Ποιοι θα ήταν, κατά την γνώμη σας, οι κατάλληλοι χειρισμοί;
Κάποτε είχα ένα αφεντικό που ήθελε να κάνουμε κάθε Τρίτη "progress meeting" στις 9.00 αλλά ακριβώς στις 9.00 (ούτε να 9.02 ούτε 9.05).Διαβάζοντας, λοιπόν, την ανακοίνωση του Κ.Ο.Ε. για το συμβάν, ποια νομίζετε ότι θα έπρεπε να είναι η στάση του και τα "αντανακλαστικά" του μετά από κάτι τέτοιο;
Ποιοι θα ήταν, κατά την γνώμη σας, οι κατάλληλοι χειρισμοί;
Πολυ θα θελα να με διορθωσει ο @Yorkaddict αν το βλεπω λαθος. Αλλα σε αντιθεση πχ με ενα agility διαγωνισμό στον οποιο κρινεται η απόδοση του σκυλου τη συγκεκριμενη στιγμη, δεν μπορω να καταλαβω πως αξιολογειται η λειτουργικοτητα με ορους πρωτος, δευτερος, τριτος στο σοου. Την κριση την καταλαβαινω και δεχομαι και τη σημασια της.@betty coltrane τα συγκεκριμενα βαθρα (υποθετικα παντα μιλωντας) δεν γιορταζουν την κορμοστασια αλλα την "λειτουργικοτητα", την σωστη ή οσο πιο σωστη γινεται κατασκευη του σκυλου για να εκτελεσει τα οποια καθηκοντα του. Πιο σωστα βεβαια θα το εξηγησει ο @Yorkaddict οπως το εχει κανει σε πολλα γραπτα του.
Ας αρχισουμε λοιπον απο τα βασικα: ειναι ή δεν ειναι οι εκθεσεις απαραιτητο κομματι του καθαροαιμου σκυλου? Μπορουν να αντικατασταθουν απο κατι αλλο? Απο τι?
@matilda@canis κατανοητη η απογοητευση απο τον κοσμο της εκτροφης. Ομως δεν εχω καταλαβει ακομα την αποψη σου για το μελλον των καθαροαιμων.
Δε βρισκω κατι κακο στο να δειχνει καποιος την πραγματεια του. Αφου ο σκοπος ειναι το προξενιο ή η πωληση. Και στοιβαγμενα να μεινουν στα κλουβια για μιση μερα, εφοσον δεν ειναι επικινδυνο, δεν τρεχει κατι. Μην ειμαστε υπερβολικοι. Ο σκυλος ο συγκεκριμενος μπορει να μην κερδιζει κατι αλλα εστω οτι ετσι ωφελείται εμμεσα η φυλη. Αρκει να υπαρχει μετρο.
Το να παρουσιαζει ομως καποιος κατι αλλο απο αυτο που εχει ειναι απατη.
Προσωπικα εχω θεμα με βαθρα που γιορταζουν οχι καποιο κατόρθωμα αλλα την κορμοστασιά, τη γούνα και το στήσιμο. Καλυτερο σκυλι στο σοου(!). Κατι σαν το people's sexiest man of the year award. Στο χρονο πανω γινεται μπαζο, σου λεει, οποιος απο τους Hemsworth ειναι φετος. Ή ακομα χειροτερα σκετο σεξυ. Τι ντροπη!!