Δευτερος σκυλος - συμβουλες

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Λοιπον , τα σκυλια μεταξυ τους ειναι μια χαρα ...παραειναι καλα θα ελεγα :D (κοιμουνται μαζι , το ενα γλυφει το αλλο , μαζι βγαινουν/μπαινουν στο σπιτι , στη βολτα λυνω το Boogie και κραταω στο λουρι μονο την Tiny η οποια θελει να περπαταει διπλα στο Boogie κλπ)

Εχω ενα προβλημα με τον ανταγωνισμο στα χαδια ...οποτε αγγιζω το ενα , θελει και το αλλο (στην αρχη ''απαιτουσε'' μονο ο Boogie - τωρα η Tiny κανει τα ιδια).Ανεβαινει o Βοοgie στον καναπε διπλα μου , η Tiny παει να χωθει αναμεσα , τα καταφερνει , μετα κανει το ιδιο ο Boogie ....παει η ταινια , χαθηκε :D.

Πως αντιμετωπιζουμε αυτη την εκρηξη αγαπης ?:D

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
  1. Βάζεις τον ένα δεξιά και την άλλη αριστερά σου στο καναπέ
    η
  2. αποφασίζεις ποιος από τους 2 θα κάτσει δίπλα σου
    η
  3. δεν αφήνεις κανένα στο καναπέ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Κάπως έτσι... και υπομονή... Κι εμείς μοιράζουμε τα χάδια μας και τα γλυκόλογά μας (και τα δικά μου "σκοτώνονται" ποιός θα πάρει θέση πιο κοντά στα χέρια), παίρνουν την αναλογία τους και γρήγορα στα χαλάκια τους γιατί δεν έχει τελειωμό αυτή η κόντρα :)

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
Το να έχεις δύο σκύλλους είναι πολύ δύσκολο! Φυσικά και το bulldog σου θα ζηλέψει το άλλο σκυλλί, πράγμα το οποίο είναι πολύ φυσικό! Και εγώ στο παρελθό είχα 2 σκυλιά(visla,french bulldog) και η Visla η οποία ήταν η πρώτη ζήλεψε και έδειξε επειθετικότητα!Σκέψου καλά αυτό που θα κάνεις! Κατά εμένα είναι λίγο λάθος αν και οι δύο θα είναι στο σπίτι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Σωστά. Ποτέ δεν ξέρεις. Το ότι θα υπάρχει ζήλια, δεν ακυρώνει αυτομάτως την συμβίωση των δύο σκυλιών. Δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι θα φαγωθούν. Από τις περιγραφές του Tricky άλλωστε, δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά. Το να σπρώχνονται τώρα ποιός θα χαιδευτεί περισσότερο, δεν είναι δα και ότι πιο επικίνδυνο μπορεί να συμβεί. Καλό θα είναι βέβαια να εξακολουθεί να τα παρατηρεί και να επεμβαίνει όποτε κρίνει ότι χρειάζονται διόρθωση. Προσωπικά, ασχολούμαι λίγο περισσότερο με τον "παλιό" μου, γιατί όπως και να το κάνουμε είναι αλλιώς..., αλλά και γιατί το "καινούργιο" κοριτσάκι μας, ξέρει πολύ καλύτερα να διεκδικεί αυτά που νομίζει ότι της ανήκουν... Πάντως, τα πράγματα παίρνουν από μόνα τους τον δρόμο τους και ο καθένας την θέση που πρέπει να έχει. Θεωρώ ότι δεν χρειάζονται ιδιαίτερες παρεμβάσεις, εκτός κι αν είναι ιδιαίτερη περίπτωση.

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Σκέψου καλά αυτό που θα κάνεις! Κατά εμένα είναι λίγο λάθος αν και οι δύο θα είναι στο σπίτι.
Οτι ηταν να κανω , το εκανα :) ...τα σκυλια συμβιωνουν εδω και 15 ημερες χωρις προβληματα.

Οι ζηλειες μεταξυ τους δεν εχουν ιχνος επιθετικοτητας ...εμενα ενοχλουν :D

Το μεσημερι εκατσα στον καναπε ...ανεβηκε η Tiny να κοιμηθει διπλα μου , μετα ηρθε ο Boogie και χωθηκε αναμεσα μας.Το αποτελεσμα ηταν να κοιμηθουν και τα δυο σαν σιαμαια :D ...

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ειναι διαφορετικου φυλου και γι αυτο νομιζω δεν εχεις προβληματα.
Θα αφηνες δυο σκυλια ιδίου φύλου μονα και ελευθερα στο σπιτι?

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
δεν ειναι απολυτο αυτο με το φυλο.
εχω 2 σκυλιτσες και ειναι μια χαρα!
εχουμε και εμεις το "προβλημα"για το ποια θα χαιδευτει πρωτη και που και που γινεται ενας καυγας του λεπτου οταν παιζουν αλλα σταματαει αμεσως.
οταν λειπουμε απο το σπιτι για ωρα δεν υπαρχει προβλημα ολα οκ και το σπιτι και αυτες!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Νομίζω όμως ότι είναι ακόμα νωρίς για να είσαι απόλυτα σίγουρος για την μεταξύ τους σχέση!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Eξαρτάται απο τα σκυλιά και τη σχέση τους. Πολύς κόσμος το κάνει.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Πως αντιμετωπιζουμε αυτη την εκρηξη αγαπης ?:D
E ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος!!!!:D:D:D

(Κατερίνα: Στας Ευρώπας..... αλλα γύρισα! Χρόνια πολλά και σε σας! :p )

Originally Posted by french bulldog
Σκέψου καλά αυτό που θα κάνεις! Κατά εμένα είναι λίγο λάθος αν και οι δύο θα είναι στο σπίτι.
:D:D Μηπως να βγάλεις το Βοοgie εξω απο δω και περα, Tricky??:D:D

Last edited:

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Χαϊδεύεις πρώτο το ανώτερο στην αγέλη και αν το άλλο απαιτεί χάδια σπρώξε τη μούρη του και πες του να φύγει. Μετά κάνεις το ίδιο με το δεύτερο.Θα το καταλάβουν γρήγορα. Εσύ άλλωστε είσαι ο αρχηγός, εσύ θα αποφασίσεις που θα δώσεις την προσοχή σου.

@Αρη: Έχω αφήσει επανειλλημένα μόνα τους κι ελεύθερα στο σπίτι αρσενικά Ελληνικό Ποιμενικό και πιτμπουλ και μέχρι στιγμής δεν έχει φάει το ένα το άλλο. (Χωρίς κόκκαλα στον χώρο βέβαια :D). Μιλάω βέβαια για συγκεκριμένα σκύλια, εννοείται ότι δε θα έπαιρνα δύο αρσενικά τέτοιων φυλών να τα αμολήσω μαζί και να φύγω.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τσούφι & Keagan...μένουν μαζί 6 χρόνια τώρα...κοιμούνται αγκαλιά...τρώει ο ένας από το πιάτο του άλλου....στριμώχνονται και οι δύο στο καναπέ (και προσπαθούν να χωρέσουν μαζί μου)...παίζουν συνέχεια μαζί...No Problem...

Αυτό που λες...ισχύει...αλλά εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97