Δευτερος σκυλος - συμβουλες

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Boogie: "Kαλό είναι το γκομενάκι που μου'φερε, αλλά ζόρικο βρε παιδί μου.... πολύ δύσκολη μας το παίζει..."

Τiny: "μμμ..... καλό το μούσκουλο, αλλά βιάζεται πολύ! Δε θα του κάτσω κι απ'το πρώτο βράδυ! Μην πάρει και πολύ αέρα! Αστον να ψηθεί λιγάκι....."

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Tricky πως παει ο Μπουλις με τα αυτια του?
Εννοω μενουν καθαρα η θα σου βγαλει προβλημα,επειδη ειναι σχεδον κλειστα εχουν προβλημα,και ο δικος σου βλεπω τα εχει πολυ ψηλα και πιεσμενα.

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Αφασια σας λεω :D

Το μαυρο πραγμα στον -απεναντι πλεον- καναπε ειναι η Tiny :) Ο Boogie αποκοιμηθηκε οπου βρηκε ...η σομπα καιει φουλ :D

Ξεμωραθηκα παλι :p

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Tricky πως παει ο Μπουλις με τα αυτια του?
Εννοω μενουν καθαρα η θα σου βγαλει προβλημα,επειδη ειναι σχεδον κλειστα εχουν προβλημα,και ο δικος σου βλεπω τα εχει πολυ ψηλα και πιεσμενα.
Δεν εχει προβλημα ...ισως σε καποιες φωτο να φαινονται ετσι αλλα γενικα αεριζονται :D

Εχει περασει μια φορα ωτιτιδα οταν τον πρωτοπηρα περσι (ηταν Σεπτεμβρης , εμενε σε κενελ και γουσταρε να αραζει μεσα στα νερα) αλλα απο τοτε κανενα προβλημα:)

Του τα πλενω καθε μηνα με epiotic ...τιποτε αλλο.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Στο λεω γιατι εγω ειχα χρονια ωτιτιδα με την θυληκια μου και υποφεραμε,αντε να ναι καλα,σουλτανο τον βλεπω τον μπουλι:D:D:D

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
To βραδυ κοιμηθηκα στον καναπε για να τα επιτηρω ...ο Boogie κοιμηθηκε μαζι μου ενω η Tiny στον απεναντι καναπε ...το πρωι , ηταν και τα δυο διπλα μου :D Η μικρη ειναι σαν φαντασμα ..ουτε που καταλαβα ποτε ανεβηκε.

Το πρωι στον κηπο αρχισε η σκυλοσυνεργασια στη ''φυλαξη'' (πανε σαν τους Χιωτες στην πορτα οταν περναει καποιος) . Ο Boogie ακομα προσπαθει να την καβαλησει αλλα δεν εχει ελπιδα ...ζηλευει αν τη χαιδευω αλλα οχι τρελα πραγματα.

Πιστευω πως μεχρι το νεο ετος θα ειμαστε σουπερ:)

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
To βραδυ κοιμηθηκα στον καναπε για να τα επιτηρω ...ο Boogie κοιμηθηκε μαζι μου ενω η Tiny στον απεναντι καναπε ...το πρωι , ηταν και τα δυο διπλα μου :D Η μικρη ειναι σαν φαντασμα ..ουτε που καταλαβα ποτε ανεβηκε.

Το πρωι στον κηπο αρχισε η σκυλοσυνεργασια στη ''φυλαξη'' (πανε σαν τους Χιωτες στην πορτα οταν περναει καποιος) . Ο Boogie ακομα προσπαθει να την καβαλησει αλλα δεν εχει ελπιδα ...ζηλευει αν τη χαιδευω αλλα οχι τρελα πραγματα.

Πιστευω πως μεχρι το νεο ετος θα ειμαστε σουπερ:)
Tελεια!!!!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Μπράβο μπράβο, πολύ πολύ χαίρομαι!! (ναι, ξέρω, σας το'πα).:):)

Είμαι σίγουρη ότι θα βρεθεί η ισορροπία πολύ γρήγορα!!!!

Βγάλε φωτό και απο τον κήπο να δούμε τους.... φύλακες!!!! (σου είπα οτι η Τiny είναι σκληρό καρύδι....!! κι έχει μάθει να παίζει με τ'αγοράκια! Ξέρει εκείνη!!).

Με το κατούρημα πως πάτε? Κατάλαβε που είναι ο καμπινες??

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Με το κατούρημα πως πάτε? Κατάλαβε που είναι ο καμπινες??
Ναι , κανενα προβλημα μεχρι στιγμης ...τα εβγαζα χθες καθε 2ωρο εξω.Σημερα το πρωι , μολις τους ανοιξα, πηγαν και τα δυο για τις δουλειες τους (ο Boogie βγηκε απο την πορτα ενω η Tiny απο το παραθυρο - πηδαει σαν λαγος :D)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μπράβο μπράβο, πολύ πολύ χαίρομαι!!
Κι εγώ κι εγώ!!! (μηδέν πρωτοτυπία, το ξέρω αλλά αφού χαίρομαι, να μην το πω? :D )

Σας εύχομαι βίον ανθόσπαρτον! :) :D

Από ότι φαίνεται μια χαρά θα τα πάνε τα δυο τους!

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Ημερολογιο θα καταντησει το thread :D

Εφυγα το πρωι για κανα 4ωρο ...ελεγα να τα χωρισω μεσα στο σπιτι αλλα τελικα τα αφησα μαζι.

Γυρνωντας , ηρθαν και τα δυο στη πορτα ολο χαρα.

Καμμια ζημια στο σπιτι , και τα δυο σκυλια σε αριστη κατασταση ....το μοναδικο περιεργο ηταν πως βρηκα το καλυμμα του καναπε στο πατωμα :eek::p ...τωρα , τι εκαναν μονα τους , μονο αυτα ξερουν.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97