τελεια φωτο
χαχα τελεια φωτο Βασιλη. Να σου ζησουν φιλε!
Ευχαριστω πολυ παιδιαπολυ ομορφη φωτογραφια Βασιλη!
ο "χοντρος" ομως ολα τα λεφτα!
Δεν εχει προβλημα ...ισως σε καποιες φωτο να φαινονται ετσι αλλα γενικα αεριζονταιTricky πως παει ο Μπουλις με τα αυτια του?
Εννοω μενουν καθαρα η θα σου βγαλει προβλημα,επειδη ειναι σχεδον κλειστα εχουν προβλημα,και ο δικος σου βλεπω τα εχει πολυ ψηλα και πιεσμενα.
Tελεια!!!!To βραδυ κοιμηθηκα στον καναπε για να τα επιτηρω ...ο Boogie κοιμηθηκε μαζι μου ενω η Tiny στον απεναντι καναπε ...το πρωι , ηταν και τα δυο διπλα μου Η μικρη ειναι σαν φαντασμα ..ουτε που καταλαβα ποτε ανεβηκε.
Το πρωι στον κηπο αρχισε η σκυλοσυνεργασια στη ''φυλαξη'' (πανε σαν τους Χιωτες στην πορτα οταν περναει καποιος) . Ο Boogie ακομα προσπαθει να την καβαλησει αλλα δεν εχει ελπιδα ...ζηλευει αν τη χαιδευω αλλα οχι τρελα πραγματα.
Πιστευω πως μεχρι το νεο ετος θα ειμαστε σουπερ
Ναι , κανενα προβλημα μεχρι στιγμης ...τα εβγαζα χθες καθε 2ωρο εξω.Σημερα το πρωι , μολις τους ανοιξα, πηγαν και τα δυο για τις δουλειες τους (ο Boogie βγηκε απο την πορτα ενω η Tiny απο το παραθυρο - πηδαει σαν λαγος )Με το κατούρημα πως πάτε? Κατάλαβε που είναι ο καμπινες??
Κι εγώ κι εγώ!!! (μηδέν πρωτοτυπία, το ξέρω αλλά αφού χαίρομαι, να μην το πω? )Μπράβο μπράβο, πολύ πολύ χαίρομαι!!