ναι έχεις δίκιο , ας μην μιλήσουμε για πρόσωπα το θέμα μου δεν ειναι καν το συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν το ξέρω και δεν μπορώ να έχω άποψη ! μένω στην πράξη και μόνο σε αυτήν και το χειρότερο για εμένα δεν ειναι ούτε ίσως αυτή από μόνη της ! ένα ατύχημα , μια στιγμή που δεν προβλέψαμε και έγινε το ¨κακό" μπορούμε να έχουμε όλοι μας , εμένα πιο πολύ με "θύμωσαν" οι περιγραφές , το καμάρι και πολύ πιο πολύ οι συνηθισμένες "κλικες" που υπάρχουν παντού σε όλους τους χώρους ότι ο δικός άνθρωπος επειδή ειναι καλός ειναι στο απυρόβλητο, τα σχόλια κάτω από την κοινοποίηση που δεν υπήρχε ούτε ενα να ενδιαφερθεί για την τυχη του θηραματος να θίξει ότι δεν αφήνουμε ελεύθερα βρε αδερφέ 3 ζώα που ειναι αγέλη και ξέρουμε οτι λειτουργούν έτσι να κυνηγάνε άγρια ζώα στο βουνό, ήρεμα χωρίς εμπάθεια ένας να βρεθεί να γράψει το στραβό ! το θεμα των σχολίων ηταν αν ηταν μεγαλο το θήραμα και αν τελικα τα σκυλια αυτα εχουν prey ! Λυπάμαι ... είμαστε πολύ αυστηροι με τους "αλλους και πολυ χαλαροι με τους δικούς μας ...Για αυτό όμως και δεν πρέπει να στεκόμαστε "στα πρόσωπα", να βγάζουμε συμπεράσματα για χαρακτήρα, προθέσεις... και τέλος, δίπλα στο κατηγορητήριο, να αποδίδονται ελαφρυντικά και επιβαρυντικά στοιχεία,να εξετάζουμε "πρότερο έντιμο βίο" ή όχι και να περιμένουμε και... ποινές.
Το λεγόμενο "λαϊκό δικαστήριο".
Είμαι της άποψης πως πρέπει τα γεγονότα, μετά από το "συμφωνώ" ή "διαφωνώ" και μια κρίση γενικότερη ίσως, να γίνονται αφορμή για περαιτέρω συζήτηση (γενική ή εξειδικευμένη, αλλά ποτέ προσωποποιημένη) και αυτοκριτική.
Προσωπική άποψη πάντα.
Και να είναι, δεν την έχω δει.να γράφει απ'οτι ανακάλυψα το φόρουμ. Γιατί; Αλλάζει κάτι;plot twist
πήπως ειναι και συμφορουμίτισσα;
Δεν έμεινα μόνο εγώ άφωνη ε; Γιατί το διάβασα και ήθελα να δείρω τη τύπισσα..απο πολλές απόψεις για την παρακάτω δημοσίευση Ελεύθερα και χύμα σκυλια λυτά σε δρυμό -όπου απαγορεύεται και το κυνήγι για την ιστορία-να κατασπαράζουν και να κατασπαράζονται απο το "θήραμα"..να εξαφανίζονται για μια ωρα ετσι απλα..κριμα πραγματικά
Ο κυνηγος βγαζει αδεια,πληρωνει γιαυτο κ παει κ κυνηγαει..νομιμα...εχει αδεια η κυρια;;;;;@HolywoodBrn
Κ ο κυνηγος οταν παει χωρις οπλο "καθιερωμενη βολτα" παει.....
Πως αποκλειεται οτι προκειται για κυνηγοσκυλα;
Το μονο κατακριτεο βαση του ποστ σημειο ειναι οτι τα καλουσε κ δεν επεστρεφαν, ;
Εγω απαντησα,ειπα για ροζ σκυλακι@vek
Πραγματικά θα ήθελα κάποια σχόλια στο ερώτημα που έθεσα νωρίτερα, αλλά δε βλέπω τόση προθυμία όση στο να "καταδικάσουμε την βία από όπου κι αν προέρχεται", που λένε και οι άλλοι.
Το κατακριτέο δεν είναι τόσο αυτό, γιατί αν συνέβη πρώτη φορά προσωπικά λέω οκ, δεν ήξερε και τώρα έμαθε. Είναι ότι συμβαίνει κατ'εξακολούθηση όπως η ίδια λέει και δεν έχει κάνει κάτι για αυτό (περαιτέρω εκπαίδευση ή αν επιβάλλει η περίσταση περιορισμό).Το μονο κατακριτεο βαση του ποστ σημειο ειναι οτι τα καλουσε κ δεν επεστρεφαν, αλλα ποσοι μπορουν να σταματησουν ενα κυνηγοσκυλο την στιγμη που καταδιωκει θηραμα;;
Να κάνω και μια προβοκατόρικη ερώτηση...
Ποιες οι διαφορές των κυνομαχιών (με σκυλιά που δαγκώνουν και δαγκώνονται, που τραυματίζονται και τραυματίζουν, που πιθανόν να πεθαίνουν ή να σκοτώνουν) με αυτό ή κάτι παρεμφερές, όπως ένα κυνήγι μεγάλων ή μικρότερων θηραμάτων (την ελευθερία να κυνηγήσει, να μονομαχήσει, να τραυματίσει και να τραυματιστεί, να σκοτώσει ή να πεθάνει);
έχεις κάποια σχετική μελέτη; Για τα ημίαιμα και τις μη αναγνωρισμένες φυλές τι ισχύει; Και γιατί ΠΡΕΠΕΙ; Σε αντίθετη περίπτωση ποιές οι παρενέργειες; Δηλαδή τη μικρή να τη βάλω να σκοτώσει ένα σκύλο έτσι για το χαβαλέ;Ολοι οι σκύλοι κάποια στιγμή της σύντομης ζωής τους πρεπει
να εργαστούν στην εργασία για την οποια κατασκευάστηκαν
έχεις κάποια σχετική μελέτη; Για τα ημίαιμα και τις μη αναγνωρισμένες φυλές τι ισχύει; Και γιατί ΠΡΕΠΕΙ; Σε αντίθετη περίπτωση ποιές οι παρενέργειες; Δηλαδή τη μικρή να τη βάλω να σκοτώσει ένα σκύλο έτσι για το χαβαλέ;
Αυτό λες ? για εμένα καμία διαφορά στο ηθικό κομμάτι, καλώς η κακώς το ένα κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες είναι νόμιμο το άλλο όχι.Να κάνω και μια προβοκατόρικη ερώτηση...
Ποιες οι διαφορές των κυνομαχιών (με σκυλιά που δαγκώνουν και δαγκώνονται, που τραυματίζονται και τραυματίζουν, που πιθανόν να πεθαίνουν ή να σκοτώνουν) με αυτό ή κάτι παρεμφερές, όπως ένα κυνήγι μεγάλων ή μικρότερων θηραμάτων (την ελευθερία να κυνηγήσει, να μονομαχήσει, να τραυματίσει και να τραυματιστεί, να σκοτώσει ή να πεθάνει);
καλά..I rest my case. Μιλάμε για γ@@ώ τα επιχειρήματα όχι αστεία..καλά..θα "πνίξω ένα κουνέλι" να μου περάσει.Δεν υπάρχουν ημίαιμα ολα εχουν κάπου μια κλήση. Αν πχ ο δικός
σου εχει κλήση στο κυνήγι παρτου κάποια στιγμή ενα κουνέλι
να το πνίξει Τις παρενέργειες τις ξέρετε καλητερα απο μένα.
Αν ο σκυλος σου ειναι απο παππού προς παππού κατασκευασμένος
για κυνομαχιες βρες ενα μουστερή με τον ιδιο καημό και
εκτονώσετε τα λιγο . Αντέχεται να τα βλέπετε συνέχεια καταπιεσμένα;