@east49 διάβασες τι αναφέρει η κυρία στο ποστ; Γιατί βάσει του ποστ κρίνουμε..δεν τη γνωρίζουμε να μας τα αναλύσει..άρα ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΟΣΤ
α) ΔΕΝ είχε πάει για κυνήγι, αλλα όπως λέει για την ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ στο βουνό
β) ΔΕΝ αναφέρει αν τα σκυλιά τα χρησιμοποιεί για κυνήγι και κατά πόσον η ίδια έχει λάβει σχετική άδεια κυνηγού με ότι αυτό συνεπάγεται αν και τη μέρα αυτή ΔΕΝ είχε πάει για κυνήγι ξαναλέω
γ) η ίδια τονίζει ότι ΔΕΝ είχε μαζί κυνηγετικό εξοπλισμό ΑΡΑ ΔΕΝ είχαν καμία δουλειά τα σκυλιά να φύγουν και να πάνε να κυνηγήσουν κάτι (δε ξέρω πόσες φορές πρέπει να το τονίσω..)
δ) το μικρό παραλίγο να τραυματιστεί και αυτό (όπως η ίδια αναφέρει)
ε) της έφυγαν και τα έψαχνε. Και είχε αγχωθεί. Άρα δεν την ακούνε - δεν είναι εκπαιδευμένα τόσο όσο χρειάζεται για να τα λύνει σε δρυμούς και δάση κλπ αλλιώς δε θα τηλεφωνούσε σε φίλους και γνωστούς να έρθουν να ψάξουν τα σκυλιά.
στ) αναφέρει ότι τα σκυλιά της το έχουν ξανακάνει - να σκοτώσουν κάποιο άλλο ζώο. Μην έχοντας αναφέρει όμως το κατά πόσο έχει σχετική άδεια, φρικάρει τον αναγνώστη (πάντα βάσει του ποστ κρίνουμε ξαναλέω - όχι σε προσωπική βάση). ο οποίος αναρωτιέται γιατί..; Αφού έχεις σκυλιά που σε γράφουνε..για ποιο λόγο;
ζ) οι περισσότεροι "εδώ μέσα" τονίζουν και ξανατονίζουν την ασφάλεια που παρέχει το λουρί στο σκύλο. Υπάρχουν και κάποιοι που έχουν υπάκουα και εκπαιδευμένα σκυλιά ίσως, δεν ξέρω. Να είσαι σίγουρη πάντως ότι αν τα "λυτά" του φόρουμ τραυματίζονταν βαριά λόγω αμέλειας, το ίδιο "κράξιμο" θα έτρωγε ο ιδιοκτήτης (όπως το έφαγα κι εγω άλλωστε).