@tasos malinoua
Προφανως μιλας για το ποστ #107?
Ειναι ενα αποσπασμα απο......?
Καποια αλλη συζητηση προφανως!!!!!
My point exactly.
Οχι λοιπον δεν παρακολουθησα αυτη τη συζητηση κ δεν βρισκω λογικο να εξαγω συμπερασματα απο ενα μονο τμημα της.
Μου λες δλδ οτι η αναρτηση ηταν να κοκορευτει για το "κυνηγι"? Γιατι εγω που το διαβασα απο 2nd hand κοινοποιηση αλλο καταλαβα.....
Τι ακριβως εγινε εκει, δεν ξερω, πιθανολογω ουτε εσυ..... Οπως επισης αν εχει η οχι..... κυνηγετικη αδεια η που ακριβως ηταν!!!!!
Οποτε απλα κανουμε υποθεσεις, μερικες απο τις οποιες ειναι κ εντελως ακυρες......
Θα σου πω ομως το εξης: ο καθενας ειναι υπολογος για τις πραξεις του κ αν αυτες ειναι παρανομες σαφως υπαρχουν αρμοδιοτεροι απο μας να τις κρινουν, που θα γνωρισουν κ τις λεπτομεριες.
Απο ολο αυτο που διαβασα εγω, το μονο κατακριτεο ηταν οτι ειχε (?) (παρανομα?) ελευθερα τα σκυλια κ δεν την ακουσαν...... Το ειπα παραπισω.
Στο βαθμο που με/μας αφορα περισσοτερο ομως πρακτικα εδω μεσα, το κυριοτερο ειναι το μερος καθως εκτος απο παρανομο ειναι κ ηθικα κατακριτεο να πηγαινεις ενα σκυλο "βολτα" στον εθνικο δρυμο η σε μια προστατευομενη περιοχη. Κι αυτο το εγραψα παραπισω.
Αν δεν ηταν (που ειναι απιθανο να ηταν) εντος εθνικου δρυμου, θα μπορουσαν να ειναι στην θεση της πολλοι απο μας ακομα κ
αν ο σκυλος ηταν στο λουρι.
Γιατι;
Απλα γιατι ο κοινος βολταδορος του σου-κου δεν περιμενει εκει να συναντησει αγριογουρουνο η..... ελαφι (εξ ισου πιθανο μιας κ πλεον κατεβαινουν μεχρι κ τις αυλες σπιτιων) γιατι μπορει αν ο σκυλος τραβηξει αποτομα να παραπατησει κ να πεσει κ να φυγει απο τα χερια το λουρι, η να σπασει το κολλαρο κ ο σκυλος να βρεθει απο "περιπατητης" "κατα λαθος κυνηγος".
Παντα κ πρωτα απ ολα, οχι μονο εμενα, πρεπει να μας αφορα το κομματι της νομιμοτητας. Εχω πει πολλες φορες οτι το ηθικο ειναι σχετικο.....
Οπως ειπα κ παραπισω, εστω οτι ηταν σε προβλεπομενο μερος κ επισης προβλεπομενο ηταν κ το θηραμα.
Θα ειχαμε κατι να συζητησουμε;;;;;
Θα ειχε καμια διαφορα το περιστατικο αυτο απο το "αλλο" μερικα χλμ παραδιπλα που ο κυνηγος θα σκοτωνε το θηραμα του σε μια καθ ολα νομιμη διαδικασια;;;;
Δεν νομιζω.......