Δεν εχω λόγια...


Status
Κλειδωμένο θέμα

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.446
12.872
Aθήνα
Υπάρχει η γενετική δεξαμενή κάθε φυλής η οποία ξέρεις τι έχει μέσα.
Τόσα χρόνια επιλεκτικότητας φρόντισαν για αυτό.
Οποτε ξέρεις τι ένστικτα κουβαλάει κάθε φυλή.
Το πως θα εκφραστούν (ενταση) σε ατομικό επίπεδο εξαρτάται από τον συνδυασμό των επιλογών μας.
 


Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.446
12.872
Aθήνα
Εξακολουθώ να έχω τις ίδιες ενστάσεις. Δεν αναφέρθηκαν μικρόσωμα στο παράδειγμα, ώστε να φύγει το παράδειγμα από το μέγεθος και να πάει στα ένστικτα.
Για την πηγή... Υπάρχουν πολλά παραδείγματα, εκτροφικών σκύλων με κακή κοινωνικοποίηση στο εκτροφείο (και άλλα και αργότερα στο σπίτι των ανθρώπων που το πήραν) και με άγνωστα γονίδια. Όπως και υπάρχουν εκτροφικά σκυλιά που έχουν δοθεί σε ανευθυνους ιδιοκτήτες.
Νομίζω διευκρίνισα πολλές φορές, πως δεν τίθεται θέμα μεγέθους. Και θα το ξαναπώ. Τα ένστικτα μας ενδιαφέρουν, όχι το μέγεθος.
Σε ενστικτα που εμείς οι ίδιοι επεμβηκαμε ανάλογα το τι θέλαμε.
Ένα γουεστι πχ αν και μικρόσωμο, έχει ένστικτα που μπορεί να εκπλήξουν κάποιον που δεν ξέρει την φυλή και την απέκτησε επειδή του άρεσε η φάτσα τους. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με ένα γιόρκι ή ένα τζακ. Τα ίδια ένστικτα μοιράζονται ανηκοντας στην ίδια οικογένεια.
Έτσι και αμολησεις 3 τέτοια αντιπροσωπευτικά δείγματα της φυλής τους σε ένα βουνό ή ένα άλσος με άλλα άγρια ζωάκια της φύσης, θα γίνει το έλα να δεις.

Στο δεύτερο σκέλος που λες για την πηγή θα συμφωνήσω.
 




ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Οταν δεν ξερεις τα υλικα οφειλεις να προσεχεις ας πουμε 2 φορες παραπανω.

Αλλα....για φαντασου να τα ξερεις,να τα εχεις ανακατεψει κιολας και να εχεις παρει συγκεκριμενα αποτελεσματα και να βγαζεις λογους για το ποσο επικινδυνο ειναι να εχεις τη φυλη που γνωριζεις καλα ελευθερη και τα δικα σου να μην ξερουν τι παει να πει λουρι,που λεει ο λογος ε????
και να περηφανεύεσαι ειρωνευόμενος τα ταγκς και τα μπαλάκια που παίζουν άλλα σκυλάκια, για ελλειπές pray drive (προσευχή και περισυλλογή αυτά τα σκυλια) ε....


(πολύ σε αγαπάω εσένα...)
 


DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.213
261
37
απο την στιγμη ομως που αυτο που λεμε τωρα <<ατυχημα>> (λογω ελειψη μετρων ασφαλειας ή γενικοτερη ασυνειδησια απο την πλευρα της ιδιοκτητριας) την ιδια στιγμη ειναι νομιμο σπορ-χομπυ ποιο το νοημα ολων αυτων που γραφουμε,το ιδιο περιστατικο συμβαινει με την πολυ μικρη διαφορα οτι δεν γινεται στην παρνηθα και γενικα στην περιοχη που εχει αναρτισει το μελος πιο πανω αλλα αλλου,εδω το προβλημα ειναι οτι δεν σεβαστηκε την παρνηθα; γιατι μου φαινεται οτι το προβλημα ειναι τα καημενα τα αγρια ζωα που με την ασυνειδησια ή την απροσεξια του καθενα τραβανε τα πανδεινα...

και οκ δεν θα αφηνουμε τα εργασιακα ή μη σκυλια μας ποτε χωρις λουρι (ασχετως αν συμφωνω ή οχι) για να μην γινει και κανενα ατυχημα με την αγρια ζωη,αλλα ποιο το νοημα,για περισσοτερα μελλοντικα θηραματα στον <<βροντεα>>....ειναι λιγο ατοπο ολο αυτο που συζηταμε και για αυτο δεν θα συμφωνησουμε ποτε...

κατα τ'αλλα,ακυρο εκ μερος της ιδιοκτητριας ολο αυτο που της ετυχε,συνηθως ασχετως του περιορισμου των πιθανοτητων καποιες φορες συναντιεσαι με αυτο το <<μια στο εκατομυριο>> και πρεπει να αναλαβεις τις ευθυνες σου...
 


tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
Τον κάθε σκύλο οφείλεις να τον κρίνεις ξεχωριστά λαμβάνοντας υπόψη όλα τα χαρακτηριστικά του.
Μα ακριβως αυτο,γιαυτο κ στο ποστ μιλαγε για πρευ κλπ και για παλιομπαλακια η παλιοταγκα.
Εκει ειναι η μαγκια στο αληθινο θυραμα που βεβαια δεν ξερουμε τι ηταν αλλα δεν μαμιεται μωρε....ωχου
Και ας μου πει καποιος οτιμπρωτη φορα της ετυχε,αμ δε με τα οσα λεει.

Οπως ειπε σωστα ο θαλασσιος λυκος ετσι πρεπει να λεμε εδω μεσα,στο λουρι κ ας τα λυνουμε..αν εβγαινε κανεις που πηρε κανα μπιμπαδικο πολεμος θα γινοταν!τωρα ομως....γατακια..

Απο την αλλη ολοι τα λυνουμε,ακομα και εγω που ο μεγαλος μου ηταν επιθετικος κ ηθελε να φαει κ τον αερα που αναπνεει αλλα παντα για νανπρολαβω αυτη την μαμημενη στιγμη του ειχανπανω το ηλ κολαρο μηπως κ δεν με ακουσει οταν επρεπε κ ευτυχως δεν χρειαστηκε ποτε γιατι παροτι μαλεας ηταν καλος.
Ακομα κ στην μεγαλη μου που δεν εχει τετοιες λοξες αν την αμολυσω θα το εχεινπανω της παλι γιαυτη τηννστιγμη αλλα αυτη ειναι δεν με ενοχλεις;κανε οτι θες.
Ακομα κ τηννμικρη που εβαλα μυαλο κ ειναι βουτυρο (δεν της βαζω κολαρο αυτης) αλλα ξερω οτι θα με ακουσει ακομα κ αν της κεντρισει κατι το ενδιαφερον κ παει να το κυνηγησει κ στο πρωτο επ ειναι απικο δεν αφηνω με τοση ανεση ελευθερη.
Αν ομως αφηνα αυτα ταβτρια ζουδια ελευθερα κ βαζαν κατι στο κυνηγι τι θα προλαβενα να κανω,πιο να πρωτοφωναξω κ πιο να πρωτοπιασω;

Οπως ειπες τον καθε σκυλο τον αξιολογεις χωριστα αλλα ξεχωριστα αξιολογεις κ τον ιδιο σκυλο οταν ειναι με την παρεα του κ εδω εχει δειξει τηννεπικυνδνοτητα της πιανοντας πολες φορες θυραματα κ γυρνωντας (μαλλον ο αρχηγος) με το θυραμα πισω.
Οποτε σκεδτομαι ποσο μαλακας ειμαι που κανω αυτα στα σκλια μου για να τα αφησω ελευθερα για να προστατεψω πρωτα αυτα απο την μαλακια που μπορει να τυχει κ μετα το τι μπορει να ειναι απεναντυ τους κ δεν τα αφηνω κ εγω χυμα κ να βγαλω κ καμια φωτο με κανα κουναβι,γατι,τραγο......κ να βγω μετα κ να λεω ολο γουστο κ μαγκια. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΙΑ ΓΑΤΑΚΙΑ.
 
Last edited:


Malamute

Active Member
27 Ιουνίου 2014
40
28
34
[QUOTE= Αλλά σίγουρα, σίγουρα, δεν έχει καμία σχέση με το χαρακτήρα αυτού του πρώτου, σχεδόν μονίμως λυτού, σκύλου και την αξιοπιστία που πρόσφερε εκείνος ο χαρακτήρας.

Το θέμα είναι αν υπάρχει σχέση αιτίου αποτελέσματος μεταξύ της συμπεριφοράς ενός σκύλου και στο αν είναι δεμένος ή όχι. Άποψή μου είναι πως υπάρχει. Για παράδειγμα όταν το δικό μου τρελαίνεται και τραβάει να πάει σε σκύλο(φιλικά), σταματάει αμέσως αν αντιληφθεί ότι αφήνω το λουρί και παύει κατά κάποιον τρόπο να υπάρχει αυτός ο «ομφάλιος λώρος ασυδοσίας». Δεν εννοώ να μην τους βάζουμε λουρί, ούτε να το αφήνουμε να περπατάει μπροστά μας, απλά νομίζω πως το λουρί βγάζει το σκύλο απτις ευθύνες του και του επιτρέπει να σε νιώθει μέσω της τάσης ενώ κοιτάζει αλλού και παράλληλα όπως τον κρατάς εσύ έτσι σε «κρατά» και αυτός διασφαλίζοντας πως δεν θα εξαφανιστείς όσο συγκεντρώνεται σε ένα ερέθισμα. Το σκύλο τον έχω με λουρί και αν κάποια στιγμή πάψω να το κρατάω έρχεται από μόνος του δίπλα στο πόδι μου(το ανακάλυψα τυχαία), και το λέω για να μην νομίζετε πως το έχω αμολητό. Απλά είναι μια σκέψη που με απασχολεί καιρό κατά πόσο τα πράγματα θα ήταν ευκολότερα αν ήμασταν πιο χαλαροί και κατά πόσο το λουρί δημιουργεί εμμονές στο σκύλο.
Ένα άλλο φαινόμενο που ισως έχετε παρατηρήσει στα σκυλιά σας είναι πως στο φανάρι το σκυλί μπορεί να προσπαθήσει να περάσει απέναντι αν δει τα αυτοκίνητα να σταματούν ή ανθρώπους να περνάνε το δρόμο, ποτέ όμως όταν δεν το συνδέει με εμάς το λουρί. Νομίζω πως σκέφτεται κάπως: «Α, οι άλλοι περνάνε άρα είναι ασφαλές να περάσω και'γω. Ας το επιχειρήσω , χωρίς να τραβήξω, και αν κάνω λάθος Αυτός θα με σταματήσει».
 
  • Like
Reactions: LaCat and epial


east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
@manolo
Αυτο που μου παραθεσες ειναι οι χρησεις γης.
Απο την αναλυση δεν βλεπω καλα, αλλα μου φαινεται οτι δεν υπαρχει οριο δρυμου.

Επειδη ΞΕΡΩ οτι πολυς κοσμος παει βολτα στην ευρυτερη περιοχη της Παρνηθας, καλο ειναι να εχει ριξει μια ματια στο χαρτη, που ειναι ο Δρυμος κατα συνεπεια που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βρισκεται με το σκυλι (νομοθεσια+κοινη λογικη) κ επισης να ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ οτι τα ζωα του δασους πλεον εχουν κατεβει πολυ χαμηλοτερα απο το Δρυμο, εκτος οριων κ εκτος του δασους πολλες φορες οποτε μπορει κ να συναντηθει μαζι τους σε καποια βολτα, με δεμενο η ελευθερο σκυλο......

Υ. Γ. Ειχα την (λανθασμενη?) εντυπωση οτι αυτος ηταν κ ο σκοπος της αναρτησης. Απ οτι καταλαβαινω ομως (μπαλακια, prey drive κλπ) υπηρχε background συζητηση που τουλαχιστον εγω κ ο @epial το χασαμε......
 
  • Like
Reactions: epial


east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
@Yorkaddict

ΥΓ Ποιά είναι τα επιτρεπόμενα θηράματα;
Αυτα:

Για την τρεχουσα κυνηγετικη περιοδο.

Υπ οψιν οτι για τους "κατα τυχη κυνηγους" αν ξεφυγουν απο αυτα τα ειδη εστω κι αν τα σκοτωσουν με.... αυτοκινητο στο χωματοδρομο, οι ευθυνες ειναι τεραστειες.......

Ενημερωτικα επειδη ρωτησες.....
 
  • Like
Reactions: Yorkaddict




tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
Προφανως ιστ δεν ειδες την φωτο που ανεβασε η βεκ κάπου στην αρχη.
Απλα εχεις κολησει αν στο μερος επιτρέπεται η οχι το κυνηγι
Δεν σε νοιαζει αν εχει αδεια
Δεν σε νοιαζει που ξαμολυσε τεσσερα σκλια χωρις να την ακουν
Δεν σε νοιαζει τι τελικα ηταν το θυραμα (,ε ρε κ να ηταν κ κανας αστεγος)
Πολλα ακομα δεν σε νοιαζουν περα του αν ειναι νομιμο εκει το κυνηγι.
Εγω πχ λεω ειναι νομιμη (αφου παντα κολας στους νομους) ολα τα αλλα ειναι νομιμα;;;
 


east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
@tasos malinoua

Προφανως μιλας για το ποστ #107?
Ειναι ενα αποσπασμα απο......?
Καποια αλλη συζητηση προφανως!!!!!
My point exactly.
Οχι λοιπον δεν παρακολουθησα αυτη τη συζητηση κ δεν βρισκω λογικο να εξαγω συμπερασματα απο ενα μονο τμημα της.
Μου λες δλδ οτι η αναρτηση ηταν να κοκορευτει για το "κυνηγι"? Γιατι εγω που το διαβασα απο 2nd hand κοινοποιηση αλλο καταλαβα.....

Τι ακριβως εγινε εκει, δεν ξερω, πιθανολογω ουτε εσυ..... Οπως επισης αν εχει η οχι..... κυνηγετικη αδεια η που ακριβως ηταν!!!!!
Οποτε απλα κανουμε υποθεσεις, μερικες απο τις οποιες ειναι κ εντελως ακυρες......

Θα σου πω ομως το εξης: ο καθενας ειναι υπολογος για τις πραξεις του κ αν αυτες ειναι παρανομες σαφως υπαρχουν αρμοδιοτεροι απο μας να τις κρινουν, που θα γνωρισουν κ τις λεπτομεριες.
Απο ολο αυτο που διαβασα εγω, το μονο κατακριτεο ηταν οτι ειχε (?) (παρανομα?) ελευθερα τα σκυλια κ δεν την ακουσαν...... Το ειπα παραπισω.

Στο βαθμο που με/μας αφορα περισσοτερο ομως πρακτικα εδω μεσα, το κυριοτερο ειναι το μερος καθως εκτος απο παρανομο ειναι κ ηθικα κατακριτεο να πηγαινεις ενα σκυλο "βολτα" στον εθνικο δρυμο η σε μια προστατευομενη περιοχη. Κι αυτο το εγραψα παραπισω.

Αν δεν ηταν (που ειναι απιθανο να ηταν) εντος εθνικου δρυμου, θα μπορουσαν να ειναι στην θεση της πολλοι απο μας ακομα κ αν ο σκυλος ηταν στο λουρι.

Γιατι;
Απλα γιατι ο κοινος βολταδορος του σου-κου δεν περιμενει εκει να συναντησει αγριογουρουνο η..... ελαφι (εξ ισου πιθανο μιας κ πλεον κατεβαινουν μεχρι κ τις αυλες σπιτιων) γιατι μπορει αν ο σκυλος τραβηξει αποτομα να παραπατησει κ να πεσει κ να φυγει απο τα χερια το λουρι, η να σπασει το κολλαρο κ ο σκυλος να βρεθει απο "περιπατητης" "κατα λαθος κυνηγος".

Παντα κ πρωτα απ ολα, οχι μονο εμενα, πρεπει να μας αφορα το κομματι της νομιμοτητας. Εχω πει πολλες φορες οτι το ηθικο ειναι σχετικο.....

Οπως ειπα κ παραπισω, εστω οτι ηταν σε προβλεπομενο μερος κ επισης προβλεπομενο ηταν κ το θηραμα.
Θα ειχαμε κατι να συζητησουμε;;;;;
Θα ειχε καμια διαφορα το περιστατικο αυτο απο το "αλλο" μερικα χλμ παραδιπλα που ο κυνηγος θα σκοτωνε το θηραμα του σε μια καθ ολα νομιμη διαδικασια;;;;
Δεν νομιζω.......
 
  • Like
Reactions: Yorkaddict and TARA


Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
41
Athens
πολλά από αυτά για τα οποία αντέδρασαν πολλοί, ήταν σε σχόλια της κοπέλας κάτω από το βασικό κείμενο.

όταν βγαίνει και λέει κάτι του στυλ "μη μου πείτε πως τα σκυλιά μου δεν έχουν prey drive, τα μπαλάκια και τα ταγκάκια σας να τα λέτε αλλιώς" προφανώς και προκαλεί με άσχημο τρόπο.

την πόρωση μερικών εδώ, συμπεριλαμβάνωντας κυρίως εσένα ηστ, να αποδείξεις πως είναι σούπερ ντούπερ η κοπέλα δεν την καταλαβαίνω. και δε μας ενδιαφέρει η κοπέλα ως άτομο (εμένα τουλαχιστον).

Οι πράξεις της και τα σχόλιά της εξετάζονται, τα οποία σε δημόσια μέσα όπως το facebook μπορεί να επηρεάσουν πολύ κόσμο αρνητικά, και σε ένα μήνα να δεις 10-15 άτομα με 2-3 λυτά ο καθένας στα σύνορα του δρυμού.

η κοπέλα έσφαλε είναι το μόνο βέβαιο.

σίγουρα έχει ξανακάνει κάτι παρόμοιο (και ισως κάνει και πάλι στο μέλλον)

προκάλεσε και με τα σχόλιά της άσχημα, ε λογικό να τρώει κράξιμο.

πόσο μάλλον δε, όταν με την ιδιότητα του εκπαιδευτή, έχει 3 στα 3 σκυλιά να μην υπακούν εκείνη τη στιγμή.

Εφ΄όσον δεν είχε βγει για κυνήγι, και το "προβλεπόμενο" μέρος το βλέπεις μόνο εσύ στο νήμα, όχι δεν έκανε καλά. Και το προβλεπόμενο είναι πολύ σχετικό. Γιατί εφ' όσον τα σκυλιά λείπανε 2 ώρες, έυκολα μεταφέρθηκαν στο χώρο του δρυμού που απαγορεύονται ρητώς. Και εφ΄όσον μιλάμε για δεσποζόμενα σκυλιά, και όχι αδέσποτα, ο / η ιδιοκτήτης επρέπε να ΚΟΨΕΙ το λαιμό του / της να μην φτάσουν τα σκυλιά εκεί.

Ούτε και ξέρουμε το θήραμα τί ήταν. Αγριογούρουνο, ελάφι, άλλο σκυλί, αλεπού. Και δε φαίνεται να νοιάζεται και κανείς.

Αν ήταν στο κολάρο, και σκόνταφτε ή εσπαγε το λουρί ή γινόταν οτιδήποτε άκυρο, ενώ είχε λάβει τα ΣΩΣΤΑ μέτρα, θα πηγαινα με τα ποδια να βρω και το θήραμα να της το πάω σπίτι.

εφ' όσον βόλταρε άνετη χωρίς να έχει λάβει ΚΑΝΕΝΑ μέτρο σε μέρος που έπρεπε να τα έχει λάβει, ναι είναι 100% υπόλογη.

επισης το κυνήγι έχει κανόνες. δεν πας απλά έτσι και ότι γίνει. και μισοσκοτωμένο θήραμα κανένας ΣΩΣΤΟΣ κυνηγός δεν άφησε στο δάσος. Πάνε πάντα να το βρουν, να το αποτελειώσουν και να το πάρουν.

Ίσως αν δεν είχε αυτή τη στάση και με τις ιδιότητες του εκτροφέα και της εκπαιδεύτριας παράλληλα, να ήταν περισσότερος κόσμος πιο "χαλαρός"

Αν ήταν τόσο εντάξει και η ίδια με τον εαυτό της, το ποστ δεν θα το είχε κατεβάσει. Αν ήταν σίγουρη πως δεν έσφαλε ότι και να λεγανε από κάτω το ποστ θα έμενε.. ειδικά αφου υποτίθεται ανέβηκε για να "προειδοποιήσει" κόσμο...

Οκ κάνετε παρέα, είναι πασιφανές, αλλά μη ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Δεν ειναι ανάγκη η υπέρμετρη υπεράσπιση της. Τουλάχιστον όχι εδώ. Ισως σε καμιά ομάδα στο facebook μόνο.

Καλό βέβαια θα ήταν, να φτιάξει και η ίδια ένα λογαριασμό στο φόρουμ (αν δεν είναι ήδη μέλος) και να πει τη δική της εκδοχή, καθώς "δικάζεται" ερήμην.

ΥΓ : Αν σπέρνεις καταιγίδες, θερίζεις θύελλες. Και η κοπέλα έσπειρε καταιγίδες... και πολλές.
 


PXM-DANBULL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
692
2.264
Παρακολουθώ από χθες το θέμα, αλλά δεν είχα χρόνο.
Δεν έχω fb, οπότε θα μείνω στην αρχική μεταφορά από το μήνυμα της. Το θέμα του λυτού ή δεμένου ήδη το συζητάμε αλλού. Δεν θα εστιάσω στο θήραμα γιατί έχουν άλλοι τοποθετηθεί εκτενώς ούτε στην περιοχή. Εγώ θα ήθελα να επισημάνω αυτό που εμένα μου κάνει εντύπωση.

Διαβάζω στο βιογραφικό της κατά χρονολογική σειρά: Ζωόφιλη, Agility, σωματοφυλακή και φύλαξη χώρου, handler, ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ, διατροφολόγος, groomer, εκπαιδεύτρια και ψυχολόγος σκύλων, Ζωοτέχνης και στο τέλος βοηθός κτηνιάτρου.

Επίσης μέσα στο site, καταθέτει την προσωπική της άποψη για το αρχέγονο πρότυπο του shar pei, και μέσω αυτής, αμφισβητεί κρίσεις σκυλιών της και αφήνει υπονοούμενα για άλλους εκτροφείς που εκτρέφουν λάθος. Παρουσιάζει επίσης κάτι video, με τα σκυλιά να βολτάρουν αέρα πατέρα σε κάτι χωράφια, να μυρίζουν ένα δύστυχο λαγό μέσα σ' ένα κλουβί, και σε ένα μάλιστα τον σέρνουν ψόφιο μ' ένα σχοινί και τα σκυλιά τον κυνηγούν.

Για όσους έχουν απορίες για τον αν ήταν ατύχημα, μια άσχημη στιγμή, ή ένα στιγμιαίο λάθος, οι απαντήσεις όλες είναι μέσα στο site της. Έχει πει τα πάντα σε φωτογραφίες, video και animation, όπου περιγράφει όλους τους ευσεβείς πόθους της και όλα αυτά που έχει στο ταραγμένο της μυαλό.

Γι' αυτό πιστεύω ακράδαντα. Έχουμε πολύ μακρύ δρόμο μπροστά μας.
 




vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
@east49
Λοιπόν ας τα πάρουμε από την αρχη ΑΝ λοιπόν είναι κυνηγός και ΑΝ έχει άδεια και ΑΝ είχε βγει νόμιμα για κυνήγι σε περιοχή που επιτρέπεται το κυνήγι και ΑΝ είχε έλεγχο στα σκυλιά της , όπως κάθε κυνηγός οφείλει να έχει, τότε δεν υπάρχει θέμα, όπως λες και εσύ ειναι νόμιμη και μας αρέσει η δεν μας αρέσει έτσι ειναι ! Αλλά όλα αυτά τα ΑΝ που φαίνονται από την δημοσίευση της ?
Αυτό που διάβασα εγώ ειναι ξεκάθαρο, το λέει και η ίδια στην ανάρτηση της (η και αυτή είναι από άλλη συζήτηση ? )και ξανακοπιαρω
"Οσοι εχετε γουρουνοσκυλα η΄γενικοτερα κυνηγοσκυλα τριχωτου θυραματος προσοχη στο τατοι (βασιλικα κτηματα)!
χθες το μεσημερι πειρα το κοπαδι μου κ πηγα για την συνηθισμενη βολτα στο βουνο κ μαλιστα επειδη ημουν μονη , διαλεξα μια ''ακινδυνη'' , πολισυχναστη διαδρομη απο τσιμεντενιο μονοπατι, στην πρωτη εισοδο των βασιλικων κτηματων, πριν την ταβερνα του ''λεωνιδα''.

Άρα μας λέει ξεκάθαρα ότι πήγε στα βασιλικά κτήματα ? Δεν το λέω εγώ , ούτε το φαντάζομαι ούτε εγώ ούτε οι άλλοι το λέει η ίδια.
και σε συνδυασμό με το δικό σου ποστ :
Στο βαθμο που με/μας αφορα περισσοτερο ομως πρακτικα εδω μεσα, το κυριοτερο ειναι το μερος καθως εκτος απο παρανομο ειναι κ ηθικα κατακριτεο να πηγαινεις ενα σκυλο "βολτα" στον εθνικο δρυμο η σε μια προστατευομενη περιοχη.

μαλλον δεν διαφωνουμε ;)
 




east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
@Gaara
Να σου πω οτι δεν παρακολουθουμε ολοι τις συζητησεις στο fb?
Να σου πω επισης οτι αν σας προκαλεσε εκει κ τα εχετε παρει κρανιο η ξερετε αλλες λεπτομεριες δεν τις ξερουμε κ οι υπολοιποι??
Να σου πω επισης οτι την κοπελα την ξερει το μισο φορουμ κ να σε στεναχωρισω λεγοντας σου οτι δεν κανουμε παρεα οπως θα σου αρεσε να πιστευεις;

Να σου πω ομως οτι δεν μπορεις να καταδικαζεις καποιον χωρις να ξερεις καν το βασικοτερο: που ηταν!!!!!!!

Και ναι @vek δεν διαφωνουμε αν μιλαμε για εθνικο δρυμο. Μιλαμε ομως;
 


vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
@Gaara
Να σου πω οτι δεν παρακολουθουμε ολοι τις συζητησεις στο fb?
Να σου πω επισης οτι αν σας προκαλεσε εκει κ τα εχετε παρει κρανιο η ξερετε αλλες λεπτομεριες δεν τις ξερουμε κ οι υπολοιποι??
Να σου πω επισης οτι την κοπελα την ξερει το μισο φορουμ κ να σε στεναχωρισω λεγοντας σου οτι δεν κανουμε παρεα οπως θα σου αρεσε να πιστευεις;

Να σου πω ομως οτι δεν μπορεις να καταδικαζεις καποιον χωρις να ξερεις καν το βασικοτερο: που ηταν!!!!!!!

Και ναι @vek δεν διαφωνουμε αν μιλαμε για εθνικο δρυμο. Μιλαμε ομως;
δεν το λέω εγώ η ίδια το λέει εγώ δεν ξέρω αν ήταν στα βασιλικά η αν ήταν στο Καπανδρίτι , ότι διαβάζω σχολιάζω τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
 
  • Like
Reactions: Kimigaz


east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
@vek
Κι απο αυτο που διαβασες εσυ συμπαιρενεις οτι ειχε μπει μεσα στον εθνικο δρυμο;;;
 


Status
Κλειδωμένο θέμα