Και νομιζεις πως δν μιλουσε με τα ματια του ?Viper μου,εμένα δεν έπαιρνε καν φάρμακα η κατασταση του....απλά πονουσε και δεν μιλούσε.....μονο κοιτούσε.....
Δν στα ελεγε ολα ?
Last edited:
Και νομιζεις πως δν μιλουσε με τα ματια του ?Viper μου,εμένα δεν έπαιρνε καν φάρμακα η κατασταση του....απλά πονουσε και δεν μιλούσε.....μονο κοιτούσε.....
Για μενα καμια αφιερωση παιζει ?Αυτό είπα και εγω με τους παρακάτω στιχους.....Αχ τα ματια σου.....διαβασε το ταιριάζει απόλυτα....
Εχεις απόλυτο δίκιο....Πραγματικά δεν ξέρω πως θα ήταν η ζωή μου χωρίς να είχα γνωρίσει το τι πάει να πει σκυλούνι.....θεωρώ οτι αυτοί που δεν θα το γνωρίσουν ποτε....θα μείνουν μισοι....κενοι δίχως την αγάπη που μπορούν να σου εκφράσουν 2 σκυλο-ματάκια όταν σε κοιτούν....Τωρα σκεφτουμαι ολους αυτους τους ασχετους απο σκυλους ανθρωπους. Που δεν εχουν νιωσει ΠΟΤΕ αυτο που νιωθουμε εμεις καθε μερα.
Σχεδον τους λυπαμαι- δεν ξερουν τι χανουν!
Εγω ειμαι αθωοςρε Viper μου τι μας εκανες παλι?καθε μερα ολο και κατι θυμόμαστε....ολο κλαιμε και απο λιγο....
Και με το παραπάνω!!!!!!Εγω ειμαι αθωος
Ενταξει ειναι απλα μια καταθεση ψυχης για τους χαμενους φιλους μας.
Δν το αξιζουν πιστευετε?
Και λιγα κανουμε...Και με το παραπάνω!!!!!!
Δεν εχω Σκαννερ- και οι φωτογραφιες ειναι τοσο παλιες- που δεν υπηρχαν ψηφιακες τοτε και ειναι πολλα τα χαμενα φιλαρακια!Και λιγα κανουμε...
Θα προτεινα να βαλει ο καθενας καποιες φωτος απο τα φιλαρακια του που σημερα δν ειναι μαζι μας.
Δεν φαινεται καμια φωτογραφια....View attachment 8064View attachment 8063View attachment 8062View attachment 8061 View attachment 8060 (Μπεν,Μινι,Μπατμαν, Λιζα,Μαξ....) Πειραζει που εχω μεσα και τα αλλα ζωάκια μου?!Ηθελα να βάλω και τους 2 γυμνοσαλιαγκες μωρά που ειχα βρει σ'ενα μαρουλι και τους κρατησα μεχρι να μεγαλωσουν,αλλα δεν φορτωνε την φωτο...Τα άλλα ζωάκια μου (παπακι,κουνελακια,νεροχελωνακια) δεν τα εχω σε ψηφιακή μορφη...
Χαζο μΟυτε πανω στο link δεν ανοιγουν Amaliaz?Δεν ξέρω τι αλλο να κανω...!
Να πω κατι χαζο ? Τραβας μια φωτο στην φωτογραφια απο το κινητο η απο την ψηφιακη και το περναςΔεν εχω Σκαννερ- και οι φωτογραφιες ειναι τοσο παλιες- που δεν υπηρχαν ψηφιακες τοτε και ειναι πολλα τα χαμενα φιλαρακια!