Να σαι κλεχω βαλαντωσει.
δυναμη...σε ολους οσους τα περασαν...τα περνανε...θα τα περασουμε...
Να σαι κλεχω βαλαντωσει.
δυναμη...σε ολους οσους τα περασαν...τα περνανε...θα τα περασουμε...
Εμείς να δεις Amaliaz...που μεχρι να τα γράψουμε γινόμαστε χάλια...αλλά μετά τα σκεφτόμαστε και νιώθουμε μια γαλήνη....η αύρα τους μας συντροφεύει...είναι παντου....Bρε παιδια εχουμε πλανταξει στο κλαμα... φτανει!
Ειμαι της αποψης πως πρεπει που και που να τους αποδιδουμε εναν φορο τιμης.Bρε παιδια εχουμε πλανταξει στο κλαμα... φτανει!
Θα συμφωνήσω με την άποψη αυτή, οπότε...Ειμαι της αποψης πως πρεπει που και που να τους αποδιδουμε εναν φορο τιμης.
Ειμαστε η αγελη τους η οικογενεια τους οι φιλοι τους ! Εξαρτονται απο μας και μονο.πραγματικα πιστευω πως αυτα τα πλασματα ΑΓΑΠΑΝΕ!
Εγώ, πάντως, θα σε ακούσω. Σε καμιά ώρα θα πάρω τη σκύλα μου και θα πάμε στον εκπαιδευτή μας.Ρε τι σας έπιασε πρωινιάτικα/απογευματιάτικα? Πάρτε τα σκυλούνια σας να τρέξτε έξω, καλή άσκηση και για σας και για το σκύλο, να σας ανεβεί και η σεροτονίνη στο κεφάλι διότι από την πολλή κατάθλιψη πολύ μαυρίλα έπεσε, μαύρη σα καλλιακούδα!! Και όχι τίποτ' άλλο, σκεφτείτε λίγο και μένα και το Μουφ που πρέπει να χάσει 4,5 κιλά και κάθε φορά που σας διαβάζω κλονίζομαι και σκέφτομαι να ενδώσω στα παρακάλια του και να του παραδώσω το βαζάκι με τα high-value treats!!!!!![]()
Ναι συμφωνω. Ειμασταν πολυ τυχεροι. Αλλα ολα τα ωραια τελειωνουνΜη στεναχωριέστε, να χαίρεστε που τα σκυλάκια σας ζήσανε μια καλή ζωή μαζί σας και που ήσαστε τυχεροί/τυχερές που τα είχατε....![]()
Όχι όμως με το αυτοκίνητο. Τρέχοντας. Να ανεβεί κι εκείνη η έρμη η σεροτονίνη....Εγώ, πάντως, θα σε ακούσω. Σε καμιά ώρα θα πάρω τη σκύλα μου και θα πάμε στον εκπαιδευτή μας.![]()
Ρε έχεις το Δία που συναγωνίζεται το Μουφ σε ομορφιά! Το ξέρω ότι δεν αλλάζεις το ένα σκυλί με το άλλο, αλλά τελικά όλοι εκεί θα καταλήξουμε. Σκέψου εκείνο τον έρμο το σκύλο του Μότσαρτ που ήταν ο μόνος που ακολούθησε το φέρετρό του ιδιοκτήτη του διότι έρριχνε καταρρακτώδη βροχή!! Και πού τον ακολούθησε? Στον κοινό τάφο για τους φτωχούς! Είχανε όμως πολύ στενή σχέση: ο Μότσαρτ ισχυριζόταν ότι το θέμα από το τρίτο μέρος του κοντσέρτου του νούμερο 17 για πιάνο και ορχήστρα του το "τραγούδησε" ο σκύλος του όταν ήταν 6 μηνών κουτάβι!! Ορίστε και το κομμάτι, μη με ρωτάτε όμως πώς το τραγούδησε το κουτάβι:Οχι Sara να μην ενδώσεις στο να δώσεις λιχουδιές στο Μουφ...και εννοείται πως χαιρόμαστε τα σκυλούνια μας τωρα..απλά να μωρέ είναι η καθημερινότητα που είχαμε μαζι τους και τώρα...οχι!
Οταν λες πως περιτριγυριζοσουν απο σκυλους τι εννοεις? Ειχες νεα σκυλια σαν συντροφια η σκυλια φιλων η της γειτονιας?Περασαν χρονια μεχρι να επιτρεψω να δεθω με καποιον αλλο σκυλο,
οσο και αν παντα περιτριγυριζομουν απο σκυλους.
Τη δικη του θεση στην ψυχη μου δεν την πηρε κανεις αλλος...!
Δυστυχώς... δεν μπορώ να μην το σκέφτομαι... ίσως άφησα τον εαυτό μου να δεθεί υπερβολικά, αλλά δεν το μετανιώνω...Μην σκεφτεσαι κατι π δν εχει καν συμβει . Χανεις το σημερα. Δν ειναι το ιδιο οταν εισαι γεματη φοβους. Απελευθερωσου.
Θα εχεις χρονο να φοβηθεις και να θρηνησεις την ΣΩΣΤΗ ΩΡΑ πιστεψε με....
Οταν περασει η επομενη 4αετια κ οταν ερθει η επομενη 10ετια θα εχεις χρονο να σκεφτεις πολλα. Τοτε και μονο τοτε πρεπει.Δυστυχώς... δεν μπορώ να μην το σκέφτομαι... ίσως άφησα τον εαυτό μου να δεθεί υπερβολικά, αλλά δεν το μετανιώνω...
Απλά ο χρόνος περνάει υπερβολικά γρήγορα. 4 χρόνια πέρασαν από τότε που εδώ μέσα ήρθε το χαρητομένο κουτάβι. 4 χρόνια ακόμα αυτό το κουτάβι (πρώτα ο Θεός) θα είναι 8 χρονών, και άλλα 4 μετά... ίσως να μην είναι πια εδώ. 4 χρόνια, τι είναι 4 χρόνια; Τόσο σύντομο χρονικό διάστημα για τόσα πολλά που μας προσφέρουν...
Δυστυχώς δεν ξέρεις ούτε τι σου επιφυλάσσει το αύριο, παράδειγμα ο Κούκης έπρεπε την προηγούμενη βδομάδα να του κάνουν νάρκωση για ακτηνογραφείες, εκείνη τη στιγμή τα πάντα μου πέρασαν από το μυαλό... "κι αν κάτι πάει στραβά"?Οταν περασει η επομενη 4αετια κ οταν ερθει η επομενη 10ετια θα εχεις χρονο να σκεφτεις πολλα. Τοτε και μονο τοτε πρεπει.
Μην χανεται το σημερα με τους φοβους αυτους. Δν εχει συμβει... Θα αργησει να συμβει... δν εχει καν δωσει δικαιωμα πως θα συμβει!!!
Προσφερετε κ εσεις κ εγω οτι καλυτερο μπορειτε στους φιλους σας και οταν αρχιζει να πεφτει σιγα σιγα να ειστε διπλα του μεχρι τελους.
Μπορει να σας ποναει αλλα δν θα το μετανιωσετε ποτε.
Εχουμε καιρο και δρομο ακομα μεχρι να μας αφησουν τα μικρα μας.