@Μαρια&Ηρα
η χειρότερη αφετηρία (=petshops,byb,οποτε αναγκαστικα σερνομαι κ γω στην εξισωση ετσι οπως τιθεται κ ο/η καθε "εγω") δεν θα επρεπε καν μεσα στις επιλογές αυτού που λέει και θέλει να πιστευει ότι
αγαπάει το σκυλο.
Που ακριβώς έχει γραφτεί αυτό?
Κοιτα πιο πανω...σιγουρα ετσι φαινεται παντως εε
1)οταν εφευγα γυρισα και τα κοιταξα και προσπαθουσαν να βγουν εξω.... 2)ξερω οτι πολλοι θα κραξετε
1)Οταν ειχα πρωτοπαρει την Ηρα,κ ειχα μπει στα διαφορα φορουμς,κ ειχα φαει το μπινελικι μου,κ το κεφαλι μου "γυριζε" απτις τοσες πληροφοριες,(παρεμενα ομως) κ ημουν τρελαμενη με το καινουριο μου μωρο,κ ηθελα να τα μαθω ολα κ να τα δω ολα,ειχα παει βολτα με τον αντρα μου στο κεντρο της Αθηνας (ξερετε εκει πουναι μαζεμενα ολα τα πετσοπς),εψαχνα αν θυμαμαι καλα ενα στηθολουρο,κ ΤΣΟΥΠ,νασου σε μια γυαλα ενα μικρο,τοσο μικρο,καχεκτικο ροτβαιλερακι,που αγωνιζοταν,πραγματικα το εβλεπες κ με τις λιγες δυναμεις που ειχε,παλευε,να τραβηξει την προσοχη σου,να βγει απο κει μεσα,να σωθει!
Δεν μπορουσα παρα να κανω την συγκριση της καλοζωισμενης,blissfulλy ignorant Ηρας κ σαυτο το μικρακι που το τριχωμα του (το μωρουδιακο) ηταν θαμπο,επιανες ανετα τα πλευρα του,κ παρολο που χτυπιοταν σα παλαβο,δεν ειχε μεσα του χαρα,δεν ειχε...τιποτα...
Απτην πρωτη στιγμη λοιπον που πηρα την Ηρα,δεν ξερω,εγινα πιο ευαισθητη να το πω?ειχα ξαναδει σκυλια σε γυαλες,ειχα επαφες με σκυλια φιλων,ειχα γνωρισει αδεσποτα,hell ειχα περασει 1 μηνα στο νοσοκομειο εξαιτιας ενος σκυλου,τεσπα μαυτα κ μαυτα ανοιχτηκε μπρος μου ενας εντελως καινουριος κ αγνωστος κοσμος (τον οποιο ακομη τον μαθαινω...κ οχι,δεν μαρεσει παντα) γυρισα κ ειπα του αντρα μου "αυριο θα με ξαναφερεις,αμα ειναι ακομη εδω θα το παρω το μικρο" με κοιταξε κ αυτος καπως ετσι
κ φυγαμε
φυσικα δεν με ξαναγυρισε ποτε (για αλλους λογους εκεινος κ οχι οσους ειπωνονται εδω) κ καθε βραδυ που πεφτω για υπνο,αναμεσα στα πολλα,παρα πολλα,σκυλακια που βρεθηκαν στο διαβα μου,αυτον τον ελαχιστο χρονο που ειμαι στον κοσμο της "κυνοφιλιας",το θυμαμαι κ αυτο...κ ξερετε...μουχει δημιουργηθει μια "τρυπα",καπου στο στομαχι την εντοπιζω,σα καποιος να με γρονθοκοπαει που κ που εκει,οποτε τα θυμαμαι...
Γυρναω κ κοιταζω την Ηρα που ηρεμη κοιτατε παντα απτην πλευρα μου (εγω δλδ να μην απλωθω ποτε σαν ανθρωπος) καμια φορα μεσταγριο ξημερωμα ανασηκωνομαι κ την χαιδευω,ετσι,αλλα δεν αισθανομαι καλυτερα,παλι οταν ξαπλωνω μου φευγει αθελα μου κ ενα ξεφυσημα.
2)Αυτο ακριβως δεν καταλαβαινω...με ποιο δικαιωμα καποιος κραζει?κ γιατι δλδ ναναι ο αλλος "ετοιμοπολεμος" να υπερασπιστει τον εαυτο του,τον σκυλο του,την ολη του υπαρξη βρε αδελφε?
Μπαινεις σε ενα φορουμ,με ανθρωπους,οχι με ολους,εχετε,καποια κοινα ενδιαφεροντα,να συζητησεις,να μοιραστεις,να μαθεις,να ενημερωθεις,απλα να κ@υλ@ντισεις,γιατι να καθεσαι να μαλωνεις?ειλικρινα δλδ...
@zeledaki αντιλαμβάνεσαι ότι με την πράξη σου θα σώσεις αυτά αλλά θα καταδικάσεις άλλα τόσα και η δουλειά πάει μετά αλυσιδωτή αντίδραση?
αντιλαμβανεσαι ποσο δυσκολο ειναι το αντιληφθεις αυτο οταν τοχεις μπροστα σου...
1)Αυτό δεν τον κανει χειροτερο ιδιοκτητη ή το σκυλό του δευτερης κατηγοριας.
2)Τετοιοι πχ ειναι οι ορισμενοι byb που τα χουν σαν παιδιά τους...
3)Εντιτ:
Θα αγόραζες/αγοράζατε ποτέ κλεμμενο ποδήλατο; Είναι ήδη κλεμμενο οπότε δεν είναι ότι το κλέβω εγω η ίδια;
1)Παντως καπως ετσι αισθανονται οσοι καινουριοι μπαινουν κ πριν προλαβουν καλα καλα να αρθρωσουν δευτερη κουβεντα γινεται
Η συρραξη (τι?κανω λαθος?)
2)Ενα ενα,μη με μπερδευεις (δεν ειρωνευομαι,seriously) εδω δε λεμε παντα οτι ενας byb δεν εχει συνειδηση κ χρησιμοποιει την σκυλα του σαν κουταβομηχανη για να βγαζει κανα χοντρο (ψιλο βγαζουν μονο οι εκτροφεις) ?εε κ το ενα κ το αλλο,κομματακι δυσκολο μου ακουγεται να συνυπαρχουν.
3)Εξαρταται το ποδηλατο,αμα ηταν κανα mountain,εγω προσωπικα οχι,για κανα bmx ομως το συζηταμε το θεμα (εχεις κανα καλο???)
Δεν ειναι το ιδιο οπως καταλαβαινεις...αλλο το αψυχο το αντικειμενο κ αλλο ενα κουταβι (αλλα i got your point)
κ μιας κ το φερε η κουβεντα κλεψαν του αδελφου μου ενα merida,εχετε το νου σας (κ το νουνου σας...)