Βοήθεια... εάν γνωρίζει κανείς.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
sorry αλλά πιστευω πως είστε υπερβολικοι και χαλάτε και την πιάτσα . Αν ήμουν εκτροφέας θα έτριβα τα χέρια διαβάζοντας σας .
Έννοια σου και δεν θεωρούμε εκτροφέα όποιον δηλώνει απλά ότι είναι. Όταν τεθεί θέμα κρίσης τέτοιου, που άλλο δηλώνει κι άλλο είναι, μην ανησυχείς, τον ξετινάζουμε κι αυτόν. Εκεί όμως δεν γίνεται τσουβάλιασμα γιατί υπάρχουν και κάποιοι λίγοι με μεράκι και γνώσεις που τα κάνουν πράξεις. Οπότε δεν μπορείς να πεις "όλοι οι εκτροφείς είναι για τα μπάζα", γιατί πολύ απλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Παλαιότερα μάλιστα για να ξεχωρίζουμε τους εκτροφείς από τους φερόμενους ως εκτροφείς τους χωρίζαμε σε εκτροφέα κι Εκτροφέα (με το Έψιλον κεφάλαιο. Αλλά μάλλον ήταν μόδα μόνο και το σταματήσαμε).

Δεν υπάρχει κόλλημα πουθενά. Όλα τίθενται υπό συζήτηση, και η μαλακία κράζεται, ακόμα κι η εκτροφική

• Like
Reactions: vrmode and ISKENDER

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
το ματι δεν την βλεπει την διαφορα...
το ποδι την καταλαβαινει ομως....
Μα αν παρεις σκυλο συγκεκριμενης φυλης απο λαθος πηγη (κυριως) δειχνεις οτι σε νοιαζει το "ματι" και οχι το "ποδι",δεν εννοησα κατι διαφορετικο απο αυτο που ειπες και εσυ.

• Like
Reactions: GRDANE and Orilis

Μπλου

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
120
50
Μιας και αναφερθηκατε και σε αλλα εκτος σκυλων,ειδαμε και την VW (στην κορυφη μετα το 2008) με το παρανομο λογισμικο και δωσε ρυπους στη φυση .

Ο αλλος δεν εφερνε μαιμουδες σε καταστημα κατσε καλα στη Πατρα και τα χρυσοπληρωνες τα ρουχαλακια ως ΓΝΗΣΙΑ?

Το οτι πληρωνεις παιρνεις,πλεον ισχυει σε ελαχιστα ειδη (τα οποια ο μεσος ανθρωπος ΔΕΝ μπορει να τα αποκτησει) .

υ.γ ξεφυγατε ομως με αστοχα παραδειγματα,απο τις ψυχες πηγατε σε αψυχα αντικειμενα.

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
40
Κω
Μιας και αναφερθηκατε και σε αλλα εκτος σκυλων,ειδαμε και την VW (στην κορυφη μετα το 2008) με το παρανομο λογισμικο και δωσε ρυπους στη φυση .

Ο αλλος δεν εφερνε μαιμουδες σε καταστημα κατσε καλα στη Πατρα και τα χρυσοπληρωνες τα ρουχαλακια ως ΓΝΗΣΙΑ?

Το οτι πληρωνεις παιρνεις,πλεον ισχυει σε ελαχιστα ειδη (τα οποια ο μεσος ανθρωπος ΔΕΝ μπορει να τα αποκτησει) .

υ.γ ξεφυγατε ομως με αστοχα παραδειγματα,απο τις ψυχες πηγατε σε αψυχα αντικειμενα.
Καλησπέρα σας κύριε Μπλε , πετάξατε το τούβλο της ημέρας !! Συγχαρητηρια , κερδίσατε μια ταμπέλα για την αυλή σας , κατι ρεαλιστικό ...
image.png

Μπλου

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
120
50
Καλησπέρα σας κύριε Μπλε , πετάξατε το τούβλο της ημέρας !! Συγχαρητηρια , κερδίσατε μια ταμπέλα για την αυλή σας , κατι ρεαλιστικό ...
View attachment 57251

Το ρεαλιστικό είναι ότι είσαι ένας από τους απεριοριστους ρατσιστές ελληναρες. Ο οποίος παίρνει ένα σκύλο βιτρίνας να το παίξει δήθεν και ταυτόχρονα βρίζει όποιον έχει σκύλο χωρίς χαρτιά.

Τσίπα δεν έχεις πάνω σου.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Εγώ που έχω σκύλο χωρίς χαρτιά μπορώ να βρίσω ελεύθερα, γιατί αν είχα από αυτά που δεν έχω θα μου χαν γίνει ζέπελιν, ή κινδυνεύω να χαρακτηριστώ ρατσίστρια;

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
40
Κω
Το ρεαλιστικό είναι ότι είσαι ένας από τους απεριοριστους ρατσιστές ελληναρες. Ο οποίος παίρνει ένα σκύλο βιτρίνας να το παίξει δήθεν και ταυτόχρονα βρίζει όποιον έχει σκύλο χωρίς χαρτιά.

Τσίπα δεν έχεις πάνω σου.
Έχω παρει σκυλί απο πετ σοπ κ το λάτρεψα μεχρι θανάτου , παρουσίασε αρκετά προβληματα κ εμαθα εκ των υστέρων τους λόγους .......εμαθα απο το λάθος μου !! Δεν ειμαι ρατσιστής , ελληναρα που υποστηρίζεις την λανθασμένη επιλογή σου , μονο κ μονο επειδη την έκανες ΕΣΥ !!! Εισαι πιο γραφικός απο το γιοφύρι της Άρτας !! Τον σκύλο σου , τον λατρευω !!! Εσένα προσπαθώ να βάλω μυαλό , αλλα το iq σου ειναι χειμωνιάτικο τοπίο !!! Ξυπνά επιτέλους , παραδέξου την παπαρια σου !!! Κ διαβασε να μάθεις !!!!

Μπλου

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
120
50
Εγώ που έχω σκύλο χωρίς χαρτιά μπορώ να βρίσω ελεύθερα, γιατί αν είχα από αυτά που δεν έχω θα μου χαν γίνει ζέπελιν, ή κινδυνεύω να χαρακτηριστώ ρατσίστρια;
Κοίτα λίγο στο κλειδωμένο θέμα cane corso τι γράφει ο υβριστής για το σκύλο μου.

Δυστυχώς στη κοινωνία μας τέτοιοι κυκλοφορούν πολλοί και είναι πολύ κρίμα.

Μπλου

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
120
50
Έχω παρει σκυλί απο πετ σοπ κ το λάτρεψα μεχρι θανάτου , παρουσίασε αρκετά προβληματα κ εμαθα εκ των υστέρων τους λόγους .......εμαθα απο το λάθος μου !! Δεν ειμαι ρατσιστής , ελληναρα που υποστηρίζεις την λανθασμένη επιλογή σου , μονο κ μονο επειδη την έκανες ΕΣΥ !!! Εισαι πιο γραφικός απο το γιοφύρι της Άρτας !! Τον σκύλο σου , τον λατρευω !!! Εσένα προσπαθώ να βάλω μυαλό , αλλα το iq σου ειναι χειμωνιάτικο τοπίο !!! Ξυπνά επιτέλους , παραδέξου την παπαρια σου !!! Κ διαβασε να μάθεις !!!!
Θα βάλεις εσύ μυαλό σε μένα; χαχαχαχαχα το δικό σου IQ είναι καλοκαιρινό ηλιοκαυτωμα.

Πότε λατρεψες εσύ τον δικό μου σκύλο; Όταν τον ειπες μπασταρδακι; Στάχτη στα μάτια ρίχνεις.

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
40
Κω
Θα βάλεις εσύ μυαλό σε μένα; χαχαχαχαχα το δικό σου IQ είναι καλοκαιρινό ηλιοκαυτωμα.

Πότε λατρεψες εσύ τον δικό μου σκύλο; Όταν τον ειπες μπασταρδακι; Στάχτη στα μάτια ρίχνεις.
Μιλας κ για iq τρομάρα σου , μπάσταρδος ειναι ο ημίαιμος σκύλος δεν ειναι βριςια , ειναι κυρίως χαϊδευτικό προσωνύμιο ......απο εκει έβγαλες το συμπέρασμα πως ειμαι ρατσιστής ;;; Φέρε τον έλεγχο να σου βάλω 10 !!

Μπλου

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
120
50
Μιλας κ για iq τρομάρα σου , μπάσταρδος ειναι ο ημίαιμος σκύλος δεν ειναι βριςια , ειναι κυρίως χαϊδευτικό προσωνύμιο ......απο εκει έβγαλες το συμπέρασμα πως ειμαι ρατσιστής ;;; Φέρε τον έλεγχο να σου βάλω 10 !!
Στο ξαναλεω, στάχτη στα μάτια ρίχνεις.

Τέλος

υ.γ τον σκύλο μου τον λατρεύουν πολλοί και φυσικά μέσα σε αυτούς δεν βρίσκεσαι εσύ.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
στην τιμή πώλησης του κουταβιού καλό θα είναι να συμπεριληφθεί και το εκτροφικό κόστος διαβίωσης και συντήρησης των γεννητόρων ( που δεν είναι μόνο οικονομικό...)

εννοείται το συγκεκριμμένο στα παπυμιλς είναι μηδαμηνό..

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
στην τιμή πώλησης του κουταβιού καλό θα είναι να συμπεριληφθεί και το εκτροφικό κόστος διαβίωσης και συντήρησης των γεννητόρων ( που δεν είναι μόνο οικονομικό...)

εννοείται το συγκεκριμμένο στα παπυμιλς είναι μηδαμηνό..
Για ποιο λόγο; Δεν ζητάω από κανέναν να αποσβέσει το κόστος διαβίωσης του σκύλου μου, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί να πληρώσω για το κόστος διαβίωσης του άλλου. Για το έξτρα κόστος, που αφορά τη γέννα, ναι. Η σκύλα δεν θα έτρωγε έξτρα ενισχυμένη τροφή αν δεν γεννούσε το κουτάβι μου, οπότε ναι, το καταλαβαίνω, αλλά γιατί να πληρώσω την orijen του πατέρα, που αυτήν θα έτρωγε είτε ζευγαρώσει είτε όχι. Να πληρώσω όμως για τις εξετάσεις για patella luxation, γιατί χωρίς αυτές δεν θα έπρεπε να ζευγαρώσει οπότε ναι έχει σχέση με το κουτάβι μου.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
η διατήρηση και η δημιουργία των ικανών και υγιών σωματικά και ψυχικά γεννητόρων δεν είναι τυχαία γεγονότα και ούτε γίνεται χωρίς κόστος (όχι μόνο οικονομικό)
λυπάμαι αλλά επιμένω οτι και αυτό συνδιαμορφώνει την τιμή του εκτροφικού κουταβιού

και η ΜΗ ύπαρξη αυτου κόστους διαμορφώνει τις τιμές των παπυμυλάδικων
το θέμα δεν είναι λοιπόν μόνο ηθικό αλλά και είναι και καθαρά οικονομικό
και δεν έχει να κάνει μόνο με τις συθήκες, την περίθαλψη, την υγεία και τον τρόπο διαβίωσης των σκύλων που στα παπυμυλάδικα σκυλιά είναι παραπάνω απο άθλιες.

παρεμπιπτόντως το κουτάβι τελικά πέθανε απο τύφο ;

• Like
Reactions: johnk