Πιστεψε με μπορώ!
Όπως μπορώ και να ξεχωρίζω τους ανθρώπους...
Εγώ δεν είπα ποτέ ότι ξέρω από εκτροφείς!
Εσύ έχεις πει!
Και να σου πω και κάτι...καλύτερα πισαυλίτης από την Σερβία παρά....πισαυλίτης από την Σερβία μέσω Λαμίας..... με Ελληνικό pedigree
Τέλος να σου πω ότι έχω ένα χαρακτηριστικό...
Δεν ξεχνάω....
Κι όσοι διαβάζουν,ελπίζω κι εύχομαι να καταλαβαίνουν τη διαφορά ύφους ανάλογα τον συνομιλητή μου !!!
Ουτε εγω ξεχναω τρελοπαιδο !!! , στο δικο σου νημα ελεγες οτι δεν ηξερες για εκτροφεις και τα σχετικα αλλα μετα ελεγεσ οτι ειχες παρει και τηλεφωνα και εκτροφεις στην ελλαδα και μαλιστα μετα απο λιγες μερες ελεγες οτι ξερεις εκτροφεα ροδεσιανου σε αλλο νημα και συμβουλευες και εδινες τηλεφωνα . Οποτε μια χαρα ηξερες φιλε αλλα επελεξες τον ευκολο δρομο , και εφοσον δεν σου αρεσε ο λαμιωτης γιατι δεν εκατσες να ψαξεις αλλου ? σου αρεσε περισσοτερο να κατηγορεις οσους προσπαθησαν να σου υποδειξουν το λαθος σου και να ειρωνευεσαι οτι ναι ειδαμε και εσας που ξερετε και κατι αρλουμπες και ποτε δεν ειπες κατι συγκεκριμενο απλα αρκεστικες στο να πετας κατηγοριες για να θολωσεις τα νερα . Το οτι δεν σου αρεσε ενας εκτροφεας ειναι δικαιωμα σου αλλα αυτο δεν ειναι λογος για να καταληξεις σε πισαυλιτη στην σερβια , υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια . Ασε δε τις κατηγοριες σου προς εμενα που αναθεμα και αν ξερεις απο που ειναι ο σκυλος μου και τι θυσιες εκανα για να τον παρω , αλλα τεσπα μεχρι εκει φτανεις , αυτα λες ..
Τωρα στο εν λογω θεμα η συμμετοχη σου περιοριζεται στο να την λες σε διαφορα μελη χωρις λογο και ουσια ακομα και οταν σου απαντανε σοβαρα , οκ δηλαδη ωριμοτητα μηδεν . Τα ξερεις ολα και εχεις γνωμη για τα παντες εδω αφου ξερεις να κρινεις οπως λες χαρακτηρες , ντααααξ ουτε η πυθια να ησουν , βουλωμενο γραμμα διαβαζεις σαν την βασιλειαδου στο κλεαρχος η μαρνα και ο κοντος , ωρεε που παμεεε ωρεεε που παμεεεεε!!
@jdim
Σε ρωτησα δυο τρεις σελιδες πριν αν εχεις ορεξη να κατσεις να διαβασεις 2-3 νηματα εδω για να καταλαβεις τι εστι παπι μιλ και πισωαυλιτης , οχι τιππτα αλλο αλλα για να ενημερωθεις και να καταλαβεις επιτελοθς γιατι καποιοι ανθρωποι κοπανιουνται να σου γραφουν και να προσπαθουν να σου εξηγησουν . Βεβαια δεν ειδα απαντηση σε αυτο ουτε απο εσενα προσπαθεια να κατσεις να καταλαβεις .
Μετα λες οτι δεν ενδιαφερεται κανεις εδω για το κουταβι και ολοι γουσταρουν μονο να με βριζουν, πιστευεις ωρε παιδι οτι το μονο που μας ενδιαφερει ειναι να στην λεμε? και οχι η υγεια του κουταβιου ?? κανεις τραγικο λαθος αν το νομιζεις αυτο ,αν δεν μας ενδιεφερε ο σκυλος πανω απ ολα δεν θα καθομασταν να σου γραφουμε .
Ο τροπος αποκτησης του σκυλου ειναι το αλφα και το ωμεγα , δυστυχως ενα τραγικα μεγαλο ποσοστο κουταβιων απο παππι μιλλ και πετ σοπ νοσουν , ενημερωσου διαβασε και θα δεις οτι εχουμε δικιο . Μετα Λες οτι δε σε καταλαβαινουμε και οτι πολλοι εδω ηταν επιθετικοι , εσυ μπηκες στον κοπο να καταλαβεις τι σου λενε εδω ? γιατι ο διαλογος ειναι αμφιδρομος , δεν γινεται να λες δε με ενδιαφερει τι λετε απαντηστε μου σε αυτο που θελω εγω , δε νομιζεις οτι ειναι λιγο εγωιστικο αυτο ? ξερω οτι εχεις ανεβασει ασπιδες λογω επιθεσης , αλλα κατεβασε τες και κανε μια προσπαθεια να μας καταλαβεις και να σαι σιγουρος οτι δε θα χασεις
Και εγω δεν συμφωνω με αρκετα στο φορουμ αλλα στο τροπο αποκτησης σκυλου συμφωνω 100% και αμα μας ειχες βρει νωριτερα θα ειχες ενημερωθει εγκαιρα και ειχες καταλαβει οσα προσπαθουν να σου πουν εδω . Οποτε ξεκολλα ενημερωσου και εδω ειμαστε και ενημερωνε μας για το κουταβι .