To πρόβλημα είναι οτι εξακολουθείς να μην καταλαβαίνειςΤο πρόβλημα είναι ότι εξακολουθείς να κάνεις λάθος.
To πρόβλημα είναι οτι εξακολουθείς να μην καταλαβαίνειςΤο πρόβλημα είναι ότι εξακολουθείς να κάνεις λάθος.
Ίσως επειδή σε οτιδήποτε σου έχω κάνει συγκεκριμένη ερώτηση, δεν έχω πάρει συγκεκριμένη απάντησηTo πρόβλημα είναι οτι εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις
δηλαδη εξεταζουμε οτι μας συμφερει να ακουσουμε και οτι μας χαιδευει τα αφτια . τα υπολοιπα δε βαριεσαι ειναι ψιλα γραμματα !!! δε λεω εχεις ενα δικιο .......Αυτό το post έπρεπε να είναι το πρώτο στη σειρά και χαίρομαι που γίνεται απο παλιο μέλος του forum. Καλό είναι να παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι από εσένα.
Δεν εξετάζουμε το εαν έκανα ή όχι λάθος αυτή τη στιγμή. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Γιαυτό και βλέπεται τον τρόπο που αντιδρώ σε άτοχα για την περίσταση posts.
Αυτό μπορούμε να το συζητάμε για μια 10ετία αφού ξεπεράσει το πρόβλημα ο μικρός.
Γεια χαρα νταν και τα κουκια μπαγλαν ....ποιος νομιζεις οτι εισαι ωρε παιδι για αραξε λιγο τα κυβικα σου δεν κανει κακο , παρτο λιγο πιο ψυχραιμα ναι ξερω οτι η αντιδραση σου αυτη ειναι επειδη εφαγες επιθεση και παιζεις αμυνα τωρα και θες να μας κανεις το μαυρο ασπρο , νταααξ ....
1) Θεωρώ ότι μετά από τόσα κατεβατά μελών, το μόνο σίγουρο ότι πρέπει να ανησυχείς, άσχετα με το μέγεθος του προβλήματος. Εδώ ένα απλό τσίμπημα μέλισσας άμα δεν το προσέξεις, μπορεί να αποβεί μοιραίο για το σκύλο σου.Συμφωνώ απόλυτα. Έθεσα ένα θέμα πολύ συγκεκριμένο με ένα και μόνο ερώτημα.
Μήπως λογω εμπειρίας κάποιος θα μπορούσε να μου πει κάτι που θα με βοηθούσε στο να συνεχίσω ή όχι να ανησυχώ για την κατάλυξη του μικρού. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ !
Εαν δεν επιδέχεται καμίας απάντησης δε θα έπρεπε να υπάρχει καμία απάντηση ή μια υπόδειξει σαν και τη δική σου, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΩΤΕΡΑ ΜΕΛΗ.
Σε αντίθεση αυτού βλέπεις οτι νέα μέλη αντιμετωπίζουν την κατάσταση σχετικά ψύχραιμα και πολύ πιο στοχευμένα και ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΕΛΗ... πλησιάζουν... το ΘΕΟ.
Δε θα μετέφερα καμία λύση στον κτηνίατρο γιατί σίγουρα ξέρη πολλά περισσότερα απ' όλους μας. ( εκτός αν είσαι κτηνίατρος οπότε δεν συμπεριλαμβάνεσαι στο "μας" )
Σε ευχαριστώ για τις ευχές.
οι σοβαροι εκτορφεις κανουν συμβολαια και βαζουν ορο που λεει αν το σκυλι παθει τυφο μεσα σε μια εβδομαδα (καπου εκει ειναι η περιοδος που χρειαζεται να εμφανιστει η νοσος) που σημαινει οτι εφυγε απο το εκτροφειο με το μικροβιο τοτε καλυπτουν ολα τα εξοδα και αν πεθαινει το κουταβι η επιστρεφουν τα λεφτα η δινουν αλλο κουταβι απο ιδια η παρομοια γεννα . Αυτη ειναι η διαφορα του καθε βλακα που ζευγαρωνει χωρις αισθημα ευθυνης τα σκυλια του με ενα σοβαρο εκτροφεα που αγαπαει αυτο που κανει@Tricky
ΥΓ
το yorkshire των 1500 ευρώ, δεν παθαίνει τύφο ή εάν (χτύπα ξύλο, τικ τοκ) πάθει, δεν έχει ..."εγγύηση" ???
Στο πρώτο post του ο άνθρωπος λέει ότι τον πήγε στον γιατρό μια, τον πήγε δυο και την δεύτερη φορά του είπε ο γιατρός να το επιστρέψει στο petshop! (δες τα υπογραμμισμένα)Τι μας λες βρε kostillos?
Ότι κάποιος μπαίνει και γράφει ότι το κουτάβι του παραπαίει και το έδωσε πίσω στο petshop για να είναι καλυμμένος νομικά αντί να το τρέξει το θέμα με τον γιατρό του, κι εμείς θα λέμε "σώπα καημένε, καμιά γρίπη θα ναι, καλή τύχη" ????
Ειλικρινά βρίσκεις κάποια λογική σ αυτό, ή απλώς μπήκες να μαζέψεις κόσμο για το κλαμπ των κραγμένων όπως συνήθως?
Όσο για το club των κραγμένων ... υπάρχει για να σας θυμίζει ποσο ανάγωγοι (ευγενικά μιλώντας ) είστε ορισμένοι (ες)Το Σάββατο το βράδυ ξεκίνησε να βήχει ( σα να του εχει κάτσει κάτι στο λαιμό ) περίπου ανα 1 ωρα. Εχθές ήταν χειρότερα από άποψη συχνότητας ´μαι τον πήγα στο γιατρό ο οποίος μου είπε οτι εάν εχει κανει τα εμβόλια που αναγράφονται ίσως να ειναι μια τραχιοβροχιτιδα και του ξεκίνησε αντιβίωση. Σήμερα το πρωί το σκυλάκι ήταν χειρότερα και έκανε περίπου 5 εμετούς και τα κόπρανα του ήταν αρκετά μαλακά. Τον ξαναπήγα στο γιατρό και μου είπε να το επιστρέψω άμεσα στο pet shop γιατι είχε υποθερμία 36, εξηγώντας μου και τις συνθήκες εκτροφής στην Ουγγαρία και το τι μπορεί να συμβεί στο σκυλάκι..
ακομα εσυ βλεπω ασχολεισαι με χαζομαρες , οχι τιποτα αλλο σου απαντησα και σοβαρα πιο πανω , σορρυ δε θα ξαναεπαναληφθει , εκανα λαθος που νομισα οτι σοβαρευτηκεςΓεια χαρα νταν και τα κουκια μπαγλαν ....
Στη πάντα όλοι...ήρθε ο sirkos με τα like του !!!
Χαχαχαχα!ακομα εσυ βλεπω ασχολεισαι με χαζομαρες , οχι τιποτα αλλο σου απαντησα και σοβαρα πιο πανω , σορρυ δε θα ξαναεπαναληφθει , εκανα λαθος που νομισα οτι σοβαρευτηκες
ΣΤο κλαμπ των κραγμενων ας κοιταξουν πρωτα τις βλακειες που λενε (ευγενικα μιλωντασ)και να μαθουν οτι πριν μιλησουν να χρησιμοποιουν τον εγκεφαλο τους αν εχουν δηλαδηΌσο για το club των κραγμένων ... υπάρχει για να σας θυμίζει ποσο ανάγωγοι (ευγενικά μιλώντας ) είστε ορισμένοι (ες)
Αν δεν κάνει like η Mareco θεωρώ το ποστ άκυρο !ΣΤο κλαμπ των κραγμενων ας κοιταξουν πρωτα τις βλακειες που λενε (ευγενικα μιλωντασ)και να μαθουν οτι πριν μιλησουν να χρησιμοποιουν τον εγκεφαλο τους αν εχουν δηλαδη
Να 'σαι καλα !Τα παιδια στην παιδικη χαρα συμπεριφερονται με μεγαλυτερη ωριμοτητα Kostillos
Βλεπεις που δε μπορεις να συζητησεις σαν ανθρωπος? Ναι δεν ειχα δει τι ειχες γραψει και σου μιλησα και σου απαντησα ευγενικα , και οχι μονο δεν καθεσαι να σκεφτεις αυτα που ειπα αλλα συνεχιζεις και καλα να με ειρωνευσαι , και λεω και καλα γιατι η ειρωνια θελει και λιγο μυαλο .Χαχαχαχα!
Το κατάλαβα ότι δεν το είχες διαβάσει!
Ελα, έλα...σε πειράζω....
Όσο για τα συμβόλαια καλά το είπες...οι σοβαροί εκτροφείς όχι κάτι τυχάρπαστοι...ξέρεις εσύ....
ΥΓ
Εγώ σοβαρός ήμουν και είμαι!
Για άλλους (ες) έχω τις αμφιβολίες μου (εάν μου επιτρέπεις φυσικά )
Πιστεψε με μπορώ!Βλεπεις που δε μπορεις να συζητησεις σαν ανθρωπος?
Εγώ δεν είπα ποτέ ότι ξέρω από εκτροφείς!Το να ξερεις απο εκτροφεις και τροπο αποκτησης σκυλου και να καταληγεις σε καποιον πισωαυλιτη στην σερβια , να μας το παιζεις τρελιτσα ,να γραφεις συνεχεια αρλουμπες και να προσπαθεις να υποτιμησεις τον οποιοδηποτε σε φερνει αντιμετωπο με τα λαθη σου καθε αλλο ,παρα σοβαρο μπορει να σε χαρακτηρισει