Λοιπόν, επειδή έτυχε να φιλοξενήσω ένα σκυλάκι γέρικο όμως, με υποθερμία να σου πω ότι ο κτηνίατρος μου είπε να το έχω στα ζεστά, πολύ ζεστά όμως, με θερμαντική πηγή δίπλα του, έτσι αφού του έκανα ένα ζεστό μπανάκι γιατί βρώμαγε [είχε και διάρροια] το στεγνωσα, το τύλιξα σε κουβερτούλα, άναψα κλιματιστικό, και το έβαλα πάνω στο κρεβάτι μου άναψα και το ηλεκτρ. υπόστρωμα, και επειδή δεν είχα ηλεκτρ. σομπα , έβαλα δίπλα του το πιστολάκι των μαλλιών αναμμένο στο φουλ.
Τώρα μπορώ να πω την γνώμη μου και για τα υπόλοιπα.... το να επιστρέψεις το σκυλάκι στο κατάστημα ήταν λάθος πιστεύω , λάθος του κτηνίατρου αρχικά, ο σκύλος δεν είναι εμπόρευμα που το επιστρέφουμε γιατί δεν μας έκανε. Το κρατάμε και το σώζουμε κι αν ο δικός μας κτηνίατρος δεν θέλει να συνεργαστεί, πάμε σε άλλον και σε άλλον.
Εγώ ποτέ δεν θα αγόραζα σκύλο από κατάστημα αλλά αν ήθελα να αποκτήσω σκύλο ράτσας, θα ζητούσα από τον Σύλλογο Εκτροφέων να μου συστήσει κάποιον στην περιοχή μου, νόμιμο και σοβαρό.
Πήγαινε πάρτο πίσω τώρα αν γίνεται!!!! παρε τους τηλ πρώτα ότι πηγαίνεις να το πάρεις. Θα μείνει το μωρό μέσα σε ένα κλειστό χώρο μόνο του μέχρι αύριο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;