Βοήθεια... εάν γνωρίζει κανείς.


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Περαστικά στο μικρό... Το εννοώ και το ελπίζω.
Τούτων λεχθέντων, συνεχίζω το ελπίζω σύντομο ποστ μου.

@Jdrim κι εγώ θα είχα πάει το κουτάβι σε γιατρό της εμπιστοσύνης μου. Αν ο γιατρός με τον οποίο συνεργάζεται το πετ σοπ είναι εμπιστοσύνης, τότε πάω πάσο.

Μου έχουν δημιουργηθεί τρεις απορίες.
α) Αν στο (αίσιο ελπίζω) τέλος της όλης περιπέτειας το πετ σοπ σου πει "κύριε, ορίστε ο λογαριασμός για τη νοσηλεία του κουταβιού", τι θα κάνεις;
β) Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, θα κινηθείς νομικά σε περίπτωση κατάληξης του κουταβιού. Γιατί όχι κι αν τα καταφέρει τελικά; Θα πάψει τότε το πετ σοπ να είναι υπεύθυνο για την ταλαιπωρία τόσο του κουταβιού, όσο και τη δική σας;
γ) Αν το κουτάβι καταλήξει (που πραγματικά το απεύχομαι), θα πάρετε άλλο από το πετ σοπ σε αντικατάσταση ή τα χρήματά σας πίσω;

Και πάλι τις ευχές μου για πλήρη ανάρρωση του μικρού.
 


Jdrim

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2016
153
100
48
Jdrim
τωρα εισαι φαουλ πολυ ευκολα ομως
περα απο τις οποιες συμπεριφορες οποιουδηοτε, ενα πραγμα δεν μορεις να ισχυριστεις, οτι δεν υπηρξε ενδιαφερον για την υγεια του κουταβιου (εχω την εντυωση οτι δεν αναφερθηκε κ η "ρατσα", αν θες μας λες)

νομιζω οτι πρεπει να μας πεις και την κατασταση στην οποια βρισκεται και τι εγινε-τι να γινει που λεει κ ενας ραδιοφωνικος παραγωγος(...) και γενικα να ενημερωσεις ενας αγενες αν θες μερος ου ενδιαφερθηκε και εξακολουθει να ενδιαφερται ομως, μην αδικεις τον εαυτο σου

δεν εχω εκφρασει αποψη επι του θεματος προσωπικα, θα εκφρασω οταν ο κουταβος ξεμπερδεψει με τους γιατρους και η αποψη μου εχει διαμορφωθει απο την πρωτη σελιδα
Έχουν αναφερθεί ολα . Και η ράτσα στο 1ο post York και ολα τα αλλα. Κουράστηκα πραγματικά να γράφω τα ίδια και τα ίδια.
Και νομίζω δεν πρέπει να αναφερθώ δημόσια στην κατάσταση της υγείας του.
Όταν θα ειναι ολα καλά θα σας στείλω και φωτογραφία μέχρι τότε αφήστε με να έχω τις επιφυλάξεις μου σχετικά με το κατα ποσο όλοι έχουν θετικές σκέψεις για το συγκεκριμένο περιστατικό.
 


coutragenio

Member
16 Μαϊου 2015
5
21
44
Όσοι έχουν ενδιαφερθεί πραγματικά έχουν επικοινωνήσει με PM.
Σε καμια περιπτώσει δε θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες της υγείας του δημόσια γιατί πιστεύω οτι δεν ενδιαφέρονται όλοι γιαυτό.
Πραγματικά νομίζω ότι τώρα γίνεσαι άδικος και πρώτα απ' όλα αδικείς τον εαυτό σου. Υπάρχουν αρκετά μέλη που διαβάζουν το θέμα εδώ και δύο μέρες και ενδιαφέρονται πραγματικά για την πορεία του μικρού. Όλοι όσοι ασχολήθηκαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο νομίζω ότι προτίστως ή μόνο για το μικρό ενδιαφέρονται.
 


Jdrim

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2016
153
100
48
έχουμε κανένα νέο ; να ρωτήσω κάτι.... όταν το πήρατε είχε κάνει τα πρώτα εμβόλια ; για τύφο, μόρβα, πνευμονοϊό...
Θεωρητικά ναι. Και λέω θεωρητικά γιατί στην Ουγγαρία μπορεί να κολλάνε απλά χαρτάκια στα βιβλιάρια, μπορεί και οχι βέβαια...
 


Jdrim

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2016
153
100
48
Πραγματικά νομίζω ότι τώρα γίνεσαι άδικος και πρώτα απ' όλα αδικείς τον εαυτό σου. Υπάρχουν αρκετά μέλη που διαβάζουν το θέμα εδώ και δύο μέρες και ενδιαφέρονται πραγματικά για την πορεία του μικρού. Όλοι όσοι ασχολήθηκαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο νομίζω ότι προτίστως ή μόνο για το μικρό ενδιαφέρονται.
Δυστυχώς η ευτυχώς αυτή την γνώμη έχω σχηματίσει τις τελευταίες ημέρες.
Πιστεύεις οτι υπάρχει έστω κι ενας που νοιάζεται περισσότερο απο εμένα για τον μικρό; ( χωρίς να υπονοώ οτι κάποιος δε νοιάζεται γενικά για τα κατοικίδια. ) βάζω παρένθεση για να προλάβω μερικούς και να γλιτώσουμε κανένα post.
 


yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Ακου λοιπον jdrim για να τελειωνει η ιστορια γιατι σε λιγο θα μας πεις οτι υπαρχουν και καποιοι που ευχονται το κακο του κουταβιου σου.

Ειτε το πιστευεις ειτε οχι υπαρχουν ανθρωποι που νοιαζονται ισως περισσοτερο και απο σενα για το μικρουλι σου.
Ποιοι ειναι αυτοι?
Αυτοι που μερα νυχτα τρεχουν με τα αδεσποτα,που εχει μαυρισει η ψυχη τους και εχει αδειασει η τσεπη τους.
Που δανειζονται για να πανε τα σκυλια στον καλυτερο κτηνιατρο μηπως και τα σωσουν.

Δικα τους σκυλια ειναι?Οχι!!

Οταν λοιπον καποιος διαβαζει την ιστορια σου μπορει να σιχτιριζει την επιλογη σου,ποναει ομως για το κουταβι και ευχεται το καλυτερο!
 


Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
Ωρε τι ξεσαλωμα κ μαλλιοτραβηγμα ηταν αυτο...με μερικα ποστ'ς επεσα κατω...kostilos Θεουλης :ROFLMAO:

Κυρ θεματοθετη μας,believe μας,μερικους απο μας πιο πολυ θα μας τσουξει να παθει κατι ενα τετραποδο παρα ενα διποδο...γιαυτο μην αμφιβαλεις καν...

Καλο ειναι να το ενημερωνεις το θεμα σου (εε εφαγες τον γαιδαρο...) γιατι διαγνωση εξ αποστασεως ουδεις μπορει να κανει,αλλα εαν τελικα σου δωσουν διαγνωση υπαρχουν ΠΟΛΛΟΙ εδω μεσα που (δεν τους πιανει το ματι σου) ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ κ παντα βοηθανε (ανεξαιρετως προσωπικων αντιπαραθεσεων..)

Για τα πμ συμφωνω με την προλαλησασα ( ετσι για να το spice it up κ να συμφωνουμε κιολας που κ που) την συνονωματη :cool:
 


Rigal my baby

Member
30 Μαρτίου 2016
18
3
32
Εχετε δικιο .υπαρχουν και ανθρωποι που ενδιαφερονται.δεν τους ενδιαφερει τα λεφτα αλλα η ζωουλα που θ παει χαμενοι αν δν επεμβαινει.να νε καλα το σκυλακι.
 


Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Πιστεψε με μπορώ!
Όπως μπορώ και να ξεχωρίζω τους ανθρώπους...



Εγώ δεν είπα ποτέ ότι ξέρω από εκτροφείς!
Εσύ έχεις πει!
Και να σου πω και κάτι...καλύτερα πισαυλίτης από την Σερβία παρά....πισαυλίτης από την Σερβία μέσω Λαμίας..... με Ελληνικό pedigree

Τέλος να σου πω ότι έχω ένα χαρακτηριστικό...
Δεν ξεχνάω....
Κι όσοι διαβάζουν,ελπίζω κι εύχομαι να καταλαβαίνουν τη διαφορά ύφους ανάλογα τον συνομιλητή μου !!!
Ουτε εγω ξεχναω τρελοπαιδο !!! , στο δικο σου νημα ελεγες οτι δεν ηξερες για εκτροφεις και τα σχετικα αλλα μετα ελεγεσ οτι ειχες παρει και τηλεφωνα και εκτροφεις στην ελλαδα και μαλιστα μετα απο λιγες μερες ελεγες οτι ξερεις εκτροφεα ροδεσιανου σε αλλο νημα και συμβουλευες και εδινες τηλεφωνα . Οποτε μια χαρα ηξερες φιλε αλλα επελεξες τον ευκολο δρομο , και εφοσον δεν σου αρεσε ο λαμιωτης γιατι δεν εκατσες να ψαξεις αλλου ? σου αρεσε περισσοτερο να κατηγορεις οσους προσπαθησαν να σου υποδειξουν το λαθος σου και να ειρωνευεσαι οτι ναι ειδαμε και εσας που ξερετε και κατι αρλουμπες και ποτε δεν ειπες κατι συγκεκριμενο απλα αρκεστικες στο να πετας κατηγοριες για να θολωσεις τα νερα . Το οτι δεν σου αρεσε ενας εκτροφεας ειναι δικαιωμα σου αλλα αυτο δεν ειναι λογος για να καταληξεις σε πισαυλιτη στην σερβια , υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια . Ασε δε τις κατηγοριες σου προς εμενα που αναθεμα και αν ξερεις απο που ειναι ο σκυλος μου και τι θυσιες εκανα για να τον παρω , αλλα τεσπα μεχρι εκει φτανεις , αυτα λες ..
Τωρα στο εν λογω θεμα η συμμετοχη σου περιοριζεται στο να την λες σε διαφορα μελη χωρις λογο και ουσια ακομα και οταν σου απαντανε σοβαρα , οκ δηλαδη ωριμοτητα μηδεν . Τα ξερεις ολα και εχεις γνωμη για τα παντες εδω αφου ξερεις να κρινεις οπως λες χαρακτηρες , ντααααξ ουτε η πυθια να ησουν , βουλωμενο γραμμα διαβαζεις σαν την βασιλειαδου στο κλεαρχος η μαρνα και ο κοντος , ωρεε που παμεεε ωρεεε που παμεεεεε!!

@jdim

Σε ρωτησα δυο τρεις σελιδες πριν αν εχεις ορεξη να κατσεις να διαβασεις 2-3 νηματα εδω για να καταλαβεις τι εστι παπι μιλ και πισωαυλιτης , οχι τιππτα αλλο αλλα για να ενημερωθεις και να καταλαβεις επιτελοθς γιατι καποιοι ανθρωποι κοπανιουνται να σου γραφουν και να προσπαθουν να σου εξηγησουν . Βεβαια δεν ειδα απαντηση σε αυτο ουτε απο εσενα προσπαθεια να κατσεις να καταλαβεις .
Μετα λες οτι δεν ενδιαφερεται κανεις εδω για το κουταβι και ολοι γουσταρουν μονο να με βριζουν, πιστευεις ωρε παιδι οτι το μονο που μας ενδιαφερει ειναι να στην λεμε? και οχι η υγεια του κουταβιου ?? κανεις τραγικο λαθος αν το νομιζεις αυτο ,αν δεν μας ενδιεφερε ο σκυλος πανω απ ολα δεν θα καθομασταν να σου γραφουμε .
Ο τροπος αποκτησης του σκυλου ειναι το αλφα και το ωμεγα , δυστυχως ενα τραγικα μεγαλο ποσοστο κουταβιων απο παππι μιλλ και πετ σοπ νοσουν , ενημερωσου διαβασε και θα δεις οτι εχουμε δικιο . Μετα Λες οτι δε σε καταλαβαινουμε και οτι πολλοι εδω ηταν επιθετικοι , εσυ μπηκες στον κοπο να καταλαβεις τι σου λενε εδω ? γιατι ο διαλογος ειναι αμφιδρομος , δεν γινεται να λες δε με ενδιαφερει τι λετε απαντηστε μου σε αυτο που θελω εγω , δε νομιζεις οτι ειναι λιγο εγωιστικο αυτο ? ξερω οτι εχεις ανεβασει ασπιδες λογω επιθεσης , αλλα κατεβασε τες και κανε μια προσπαθεια να μας καταλαβεις και να σαι σιγουρος οτι δε θα χασεις
Και εγω δεν συμφωνω με αρκετα στο φορουμ αλλα στο τροπο αποκτησης σκυλου συμφωνω 100% και αμα μας ειχες βρει νωριτερα θα ειχες ενημερωθει εγκαιρα και ειχες καταλαβει οσα προσπαθουν να σου πουν εδω . Οποτε ξεκολλα ενημερωσου και εδω ειμαστε και ενημερωνε μας για το κουταβι .
 
  • Like
Reactions: coutragenio


coutragenio

Member
16 Μαϊου 2015
5
21
44
@Jdrim
Φιλικά στο λέω είτε το πιστέψεις είτε όχι αρκετούς από αυτούς που δεν σου άρεσαν τα σχόλια τους, τους έχω δει στο παρελθόν μετά από μερικές σελίδες και εφόσον σιγουρευτούν για ορισμένες σταθερές (και σίγουρα αφού πέσουν οι παλμοί) να γίνονται πολύτιμοι "βοηθοί - στηρίγματα" και να αντιλαμβάνονται αρκετοί θεματοθέτες τα κίνητρα και τις προθέσεις τους.
Ελπίζω ο μικρός να είναι καλύτερα.;)
Υ.Γ. Ας γίνει με το καλό ο μικρός καλά και έπειτα ξεκίνα να διαβάζεις εδώ μέσα. Θα καταλάβεις πολλά.
 


coutragenio

Member
16 Μαϊου 2015
5
21
44
Ουτε εγω ξεχναω τρελοπαιδο !!! , στο δικο σου νημα ελεγες οτι δεν ηξερες για εκτροφεις και τα σχετικα αλλα μετα ελεγεσ οτι ειχες παρει και τηλεφωνα και εκτροφεις στην ελλαδα και μαλιστα μετα απο λιγες μερες ελεγες οτι ξερεις εκτροφεα ροδεσιανου σε αλλο νημα και συμβουλευες και εδινες τηλεφωνα . Οποτε μια χαρα ηξερες φιλε αλλα επελεξες τον ευκολο δρομο , και εφοσον δεν σου αρεσε ο λαμιωτης γιατι δεν εκατσες να ψαξεις αλλου ? σου αρεσε περισσοτερο να κατηγορεις οσους προσπαθησαν να σου υποδειξουν το λαθος σου και να ειρωνευεσαι οτι ναι ειδαμε και εσας που ξερετε και κατι αρλουμπες και ποτε δεν ειπες κατι συγκεκριμενο απλα αρκεστικες στο να πετας κατηγοριες για να θολωσεις τα νερα . Το οτι δεν σου αρεσε ενας εκτροφεας ειναι δικαιωμα σου αλλα αυτο δεν ειναι λογος για να καταληξεις σε πισαυλιτη στην σερβια , υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια . Ασε δε τις κατηγοριες σου προς εμενα που αναθεμα και αν ξερεις απο που ειναι ο σκυλος μου και τι θυσιες εκανα για να τον παρω , αλλα τεσπα μεχρι εκει φτανεις , αυτα λες ..
Τωρα στο εν λογω θεμα η συμμετοχη σου περιοριζεται στο να την λες σε διαφορα μελη χωρις λογο και ουσια ακομα και οταν σου απαντανε σοβαρα , οκ δηλαδη ωριμοτητα μηδεν . Τα ξερεις ολα και εχεις γνωμη για τα παντες εδω αφου ξερεις να κρινεις οπως λες χαρακτηρες , ντααααξ ουτε η πυθια να ησουν , βουλωμενο γραμμα διαβαζεις σαν την βασιλειαδου στο κλεαρχος η μαρνα και ο κοντος , ωρεε που παμεεε ωρεεε που παμεεεεε!!

@jdim

Σε ρωτησα δυο τρεις σελιδες πριν αν εχεις ορεξη να κατσεις να διαβασεις 2-3 νηματα εδω για να καταλαβεις τι εστι παπι μιλ και πισωαυλιτης , οχι τιππτα αλλο αλλα για να ενημερωθεις και να καταλαβεις επιτελοθς γιατι καποιοι ανθρωποι κοπανιουνται να σου γραφουν και να προσπαθουν να σου εξηγησουν . Βεβαια δεν ειδα απαντηση σε αυτο ουτε απο εσενα προσπαθεια να κατσεις να καταλαβεις .
Μετα λες οτι δεν ενδιαφερεται κανεις εδω για το κουταβι και ολοι γουσταρουν μονο να με βριζουν, πιστευεις ωρε παιδι οτι το μονο που μας ενδιαφερει ειναι να στην λεμε? και οχι η υγεια του κουταβιου ?? κανεις τραγικο λαθος αν το νομιζεις αυτο ,αν δεν μας ενδιεφερε ο σκυλος πανω απ ολα δεν θα καθομασταν να σου γραφουμε .
Ο τροπος αποκτησης του σκυλου ειναι το αλφα και το ωμεγα , δυστυχως ενα τραγικα μεγαλο ποσοστο κουταβιων απο παππι μιλλ και πετ σοπ νοσουν , ενημερωσου διαβασε και θα δεις οτι εχουμε δικιο . Μετα Λες οτι δε σε καταλαβαινουμε και οτι πολλοι εδω ηταν επιθετικοι , εσυ μπηκες στον κοπο να καταλαβεις τι σου λενε εδω ? γιατι ο διαλογος ειναι αμφιδρομος , δεν γινεται να λες δε με ενδιαφερει τι λετε απαντηστε μου σε αυτο που θελω εγω , δε νομιζεις οτι ειναι λιγο εγωιστικο αυτο ? ξερω οτι εχεις ανεβασει ασπιδες λογω επιθεσης , αλλα κατεβασε τες και κανε μια προσπαθεια να μας καταλαβεις και να σαι σιγουρος οτι δε θα χασεις
Και εγω δεν συμφωνω με αρκετα στο φορουμ αλλα στο τροπο αποκτησης σκυλου συμφωνω 100% και αμα μας ειχες βρει νωριτερα θα ειχες ενημερωθει εγκαιρα και ειχες καταλαβει οσα προσπαθουν να σου πουν εδω . Οποτε ξεκολλα ενημερωσου και εδω ειμαστε και ενημερωνε μας για το κουταβι .
@Jdrim Από το σημείο που αφορά εσένα και μετά
Ακριβώς αυτό
 


johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ξέρετε γιατί δεν "μιλάω" στο συγκεκριμένο θέμα, αν και το παρακολουθώ ανελλειπώς... μου ανασύρει μνήμες...
Και δεν θυμάμαι αν σας το έχω πει ποτέ "εδώ μέσα"...


Σας έχω εξομολογηθεί(in memoriam) για το πρώτο κουτάβι που απέκτησα, προσωπικά, στην ηλικία των 27 ετών (παιδάκι μου!)? Για την ιστορία, ένα Γ.Π. (όχι κάμπριο, κανονικό - σεντάν)...
Σας έχω εξομολογηθεί πως το απέκτησα? Όχι... όχι από pet shop... ήμουν "γάτα" εγώ...
Σας είπα ποτέ για τα συμπτώματά του (guess what), τις πρώτες εκείνες μέρες? Την αγωνία μου? Και να μην υπάρχει φόρουμ να ρωτήσω...
Ανέφερα ποτέ πως με κοίταζε "εκείνες" τις τελευταίες στιγμές? Κι εγώ, απελπισία...

Υ.Γ. Κοιμάται, τώρα... στα Τουρκοβούνια... και (όχι πολύ σπάνια) έρχεται και με κοιτάζει στον ύπνο μου, όπως όλα "εκείνα" τα κουτάβια... "Αθάνατο", όπως έχουμε ξαναπεί...
 




Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Να ρωτησω κατι, το σκυλακι τωρα βρισκεται σε κτηνιατρειο στη Νεα Ερυθραια (Φεραιου) ? ..ισως το θεμα τελικα εχει και αλλο ενδιαφερον ως προς τις παραμετρους του (περα απο το δυστηχες της υποθεσης που (Παλιους και νεους) ολους μας αγγιζει - απορω πως ο φιλος μας δεν το βλεπει)
 




ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Αν ρωτήσεις νέους εν δύναμη ιδιοκτήτες σκυλου απο που πρεπει
να παρουν σκυλο το 1% θα σου πει απο εκτροφείο αλλο 1% θα
σου πει θα βγω στον δρόμο να μαζέψω κανένα, ενα 49% θα σου
πει οτι θα το παρω απο Lidl(οπως εγω δηλ) και τελος ενα 49% θα σου
πει "...μαααα θα μας το φερει ο πελαργός".

Ο θεματοθέτης απο το πρώτο μήνυμα μας λέει οτι ενημερώθηκε
κατόπιν εορτής απο τον γιατρό του για την κακή επιλογή όποτε
να του την λεμε και να του την ξανα λεμε μου θημιζει μια
ξαδέλφη μου που δεν παντρεύτηκε και καθε φορά σε συγγενικούς
γάμους την πέρνουνε σβάρνα κατι θειές και την ρωτάν και την
ξανα ρωτάν "παντρεύτηκες;" " γιατι δεν παντρεύεσε" "ποτε θα
παντρεύτεις" και μεχρι να τελειώσει ο γάμος της βγενει η ψυχή.

Τι νόημα εχει να του το τρίβουμε στην μούρη σε καθε μήνυμα
απο την στιγμή που ζητά άλλη βοήθεια οποια κι αν ειναι αυτη;

Απο την άλλη αφου ο σκυλος εκτός απο ζωντανή ψυχή ειναι και
εμπόρευμα με αγοροπωλησία με συμβόλαια με χαρτια βάση νόμου
γιατι υπάρχει ταμπού για συζήτηση των οικονομικών περιεχομένων
αν και διαφωνώ οτι τέθηκαν οπως τα εςεις τα ερμηνεύεται.
Νοικιάζω σκυλα για γέννα, πληρώνω επίβαση, είμαι συνιδιοκτήτης
κ.α. ωραία που τα ξεχνάμε.

Οι περισσότερες περιπτώσεις με χοντρά προβληματα προέρχονται
απο σκυλια πετ σοπ την πλέον κακή απόκτηση. Δεν ειναι ομως
καθολου αμελητέες οι περιπτώσεις απο εκτροφεία που συναντάμε
εδω στο φορουμ εκει ομως δεν τραβάνε 250 μηνύματα αλλα
σβήνουν στα 10-20 και καποιοι αποφεύγουν επιμελώς να γράψουν
μην τυχών και χαλάσουμε τον σωστό τροπο απόκτησης ή
στην χειρότερη μην πέσει στο στόμα "ανιδεων" κανενας εκτροφέας.
 


sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Έχει το κουτάβι στον κτηνίατρο του πετσοπ για να είναι νομικά "κατοχυρωμένος", αντί σε κτηνίατρο της επιλογής του.
Εσύ συμφωνείς με αυτό Ισκεντέρ?
Είναι κάτι "του παρελθόντος" που του το τρίβουμε, ή τρέχον λάθος?
 
  • Like
Reactions: l.Kyveli and vrmode


ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
ειχα ρωσικο "καυκασιο" πριν αρκετα χρονια οχι καθαρο ομως και ξερω περιπου τι σκυλι ειναι.

τωρα θα ζευγαρωσει . 3 σκυλες ο πατερας ειναι ενας... αν δειτε τον πατερα θα παθετε σοκ .
δεν υπαρχει τετοιο αρσενικο στην Ελλαδα απο οσα εχω δει και ξερω....

Τρεις σκύλες ενας πατέρας στο επόμενο σύντομο διάστημα;
Φαντάζεστε €€€εκτροφικό πλάνο$$$
Και με οχτακοσες οκάδες βραβεία και κύπελα.

Αυτο ολίγοι το κατάλαβαν κανεις δεν το σχολίασε.
Σε αλλο μήτο έγραψα οτι ειναι καλο εκτροφειο και επιμένω σε
αυτο για διαφορετικούς λόγους απο κάποιους.
 
  • Like
Reactions: Hiraeth




ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Έχει το κουτάβι στον κτηνίατρο του πετσοπ για να είναι νομικά "κατοχυρωμένος", αντί σε κτηνίατρο της επιλογής του.
Εσύ συμφωνείς με αυτό Ισκεντέρ?
Είναι κάτι "του παρελθόντος" που του το τρίβουμε, ή τρέχον λάθος?

Με βάση το 98% όπου ανήκομεν (εις την Δύση) εγω και εσυ δεν θα ειχαμε
κανει τιποτα διαφορετικό απο αυτον.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.195
Μηνύματα
896.955
Μέλη
19.978
Νεότερο μέλος
Tina78