Βασικά... Καλησπέρα σας!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
μπραβο γκελυ σε σενα και στα μοντελα σου!
αλλα η θαλασσα...πολυ γκρι ειναι
Είναι κόντρα ο ήλιος. Ουτε τους αχινούς δε βλέπαμε...
ωραια φωτο εκεινη με το μαυρο κουρτινακι και το ερωτηματικο
Προστασία προσωπικών δεδομένων ntoulis! Αλλά ο πίσω από το μαύρο κουρτινάκι βράχος, το βλέμμα στα σκυλιά!

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Προστασία προσωπικών δεδομένων ntoulis! Αλλά ο πίσω από το μαύρο κουρτινάκι βράχος, το βλέμμα στα σκυλιά!
και τα σκυλια βρε παιδι μου.. μια βασικη εκπαιδευση θετικης κατευθυνσης πως την λενε σε τετοιες καταστασεις δεν κανατε ? επρεπε να ειχαμε τον Ντουλη εκει... να σου ελεγα ! :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τώρα που το παρατσούκλι του γύρισε σε "χοντρός" το νιντζα είναι λιγότερο κι από 10% του βάρους του. Πιο κοντά στο 5% πάει
ναι αλλά σε γαυγισμα, σας ριχνουμε άαααααανετα

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
γιατι για να το βαλει στο στομα ουτε λόγος...
της Σελιν τα μπαλάκια πετουσαμε στην αρχή!!!
Εκαναν και βουτιές από την προβλήτα για να τα πιάσουν! Αλλά η μικρη ξενερώνει αν της παρει αλλος το μπαλάκι και ενω ξεκινά μετά από λιγο σταματα να κυνηγα!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κι επειδή όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν, ο Ρας φρόντισε εχθές να δαγκώσει όλα τα μπαλάκια της Σελίν, ώστε να έχει να τα κυνηγάει μόνο αυτός.

Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος και σχεδόν τίποτα δεν άλλαξε. Ή άλλαξε;

Στα "δεν άλλαξε" είναι το βάρος του (έχουμε ακόμα θεματάκι παρά τις ολοένα μειούμενες ποσότητες τροφής), η ξεροκεφαλιά του, τα απίστευτα (και λατρεμένα) αυτιά του και η ανοιξιάτικη αλλεργία που τον ταλαιπωρεί. Φέτος προσπαθήσαμε να λάβουμε μέτρα με τις πρώτες ενδείξεις φαγούρας, αλλά εν τέλει και πάλι δεν προλάβαμε εγκαίρως τα συμπτώματα. Έχει δάκρυα, έχει αρχίσει το μάδημα στο εσωτερικό των αγκώνων και πλέον και ελαφρύ μάτωμα των ούλων.

Στα "άλλαξε" τώρα. Έχει γίνει πολύ πιο συνεργάσιμος, υπομονετικός και δεν θα μου βγάλει το χέρι για να καβγαδίσει όταν περνάει άλλο αρσενικό. Προς Θεού, δεν εννοώ ότι ξέπέρασε την έχθρα του με τα άλλα σκυλιά, απλά ότι θα με ακούσει πιο εύκολα στο "προχώρα" ή καμιά φορά θα πάψει να κορδώνεται στον απέναντι με ένα "ούτε να περάσει απο το μυαλό σου". Κάτι άλλο που άλλαξε είναι οι αντοχές του. Πάνε τα ατέλειωτα πάνω κάτω στην εξοχή. Τώρα αράζει κιόλας. "Βρε η ξάπλα είναι πιο ωραία σας λέω". Άλλαξε και κάτι άλλο! Πλέον καταδέχεται την αγκαλιά του η γάτα!
image.jpg

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
ναι ρε όριλις, φιτ είναι το αγόρι, καλά λέει η αποπανινή μου

τι ναι αυτό με την αλεργία σας ρε παιδί μου...

και ξέρεις ε; για το γατί, μπορεί απλά να σκέφτηκε "ωραίο μαλακό και ζεστό σημείο να ξαπλώσω" και όχι κάτι πιο γουτσουγουζέ ας πουμε :p :D

ΑΡΓΥΡΩ ΣΤ.

Well-Known Member
20 Απριλίου 2014
194
221
Πειραιάς - Χίος
Γειά σας κι από μένα !!!! Να κάνω μια ερώτηση;; Πόσο χρόνο πήρε για ν' αναπτύξουν αυτή τη σχέση, αγάπης να το πω :love:;; Ανεκτικότητας να το πω :eek:;;; Αδιάφορης συνύπαρξης να το πω :whistle:;;;; Γιατί εμείς είμαστε στο στάδιο της ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ !!! :cry:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ο Ρας την αποδέχτηκε με το που σταμάτησε να του κάνει χου και κχχχχχ, που σημαίνει καμιά βδομάδα μετά που τη βρήκαμε την κυρία. Η Νάλλα είναι αυτή που δεν του δίνει σημασία, σχεδόν τρία χρόνια μετά, εκτός στην επιστροφή από τη βόλτα που τον καλοσορίζει που γυρνάμε.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τον σφαλιαρίζει όλες τις υπόλοιπες ώρες. Το τετράκιλο δέρνει χαλαρά το τριαντάκιλο. Απλά δεν είναι σε φάση καβγά, είναι σε φάση "σε δέρνω απλά επειδή έχω όρεξη και μπορώ" που το κάνει και σε εμάς δηλαδή, όχι μόνο στο Ρας (αν κι από όταν γύρισε σπίτι είναι συνέχεια σε φάση αγαπούλες και γουργουρίσματα με όλους μας)

ΑΡΓΥΡΩ ΣΤ.

Well-Known Member
20 Απριλίου 2014
194
221
Πειραιάς - Χίος
Τρία χρόνια μετά;;;;; Τρία χρόνια μετά;;;;;;;;:(:cry:
Εμείς τον έχουμε (τον γάτο) από τέλη Δεκεμβρίου στο σπίτι και γίνετε το έλα να δεις (θα σας γράψω τα της απόκτησης του αργότερα).
Ο γάτος (9 μηνών τώρα) ορμά στην Ίρις και τούμπαλιν. Υπάρχουν και στιγμές ηρεμίας και "αρμονικής συμβίωσης", λέμε τώρα, αλλά αυτές είναι ελάχιστες.
Αν με ρωτήσει κάποιος « Σε τι φάση είναι αυτόν τον καιρό τα τετράποδα της οικογενείας;;» θα του παρέθετα τον ακόλουθο διάλογο:

ΙΡΙΣ: Αϊ στ' ανάθεμα ψωρόγατα (είπαμε κυρία, κυρία και μορφωμένη αλλά πόσα ν' αντέξω η καψερή;;;)
ΓΑΤΟΣ: ψόφα
Ακολουθεί η έλευση του Αρμαγεδδών

Πάντως αισιοδοξώ… Τουλάχιστον τώρα ανταλλάσουν μια κουβέντα μεταξύ τους. :p

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τρία χρόνια μετά είναι η κατάσταση "χειμώνας είναι, κρύο κάνει, μπορεί και να είναι καλή ιδέα να ξαπλώσω πάνω στην τριχωτή θερμάστρα". Έχθρα είχαμε την πρώτη βδομάδα, πες δυο (πάει και καιρός και το Αλτσχάιμερ δεν με βοηθάει). Μετά περάσαμε στη φάση "αδιαφορώ για την πάρτη σου ποταπό σκυλί, αλλά μιας που βρέθηκες μπροστά μου, άρπα μια νυχιά να σου βρίσκεται" μετά περάσαμε στη φάση "μέσα στο σπίτι αγαπάμε τους πάντες γιατί είναι χρήσιμοι. Οι άνθρωποι μου βάζουν φαγητό, με χαϊδεύουν και είναι παρόντες όποτε θέλω να δαγκώσω κανέναν. Ο σκύλος είναι παρόν όποτε θέλω να δαγκώσω κανέναν και με βολεύει και στο ύψος! Ας του δείξω την αγάπη μου τώρα που γύρισε από τη βόλτα, έτσι για να ξέρει ότι τον βαράω με αγάπη τις υπόλοιπες φορές" και τώρα είμαστε στη φάση "είμαι σπίτι μας. Αγαπάω τη μαμά μου, ρρρρρρρ. Αγαπάω το μπαμπά μου ρρρρρρρρρρ. Αγαπάω το ποταπό τετράποδο, αλήθεια πως το λένε δε θυμάμαι αλλά ας του γουργουρήσω ρρρρρρρ". Δεν ξέρω αν είναι προσωρινή αυτή η φάση κι αν ναι πόσο θα κρατήσει.

Πάντως αυτό που έχω καταλάβει από τη συμβίωση μου με το Ρας είναι ότι αν ο σκύλος δεν έχει γενικό θέμα με τις γάτες, το τι σχέση θα έχουν τα γατόσκυλο μεταξύ τους εξαρτάται από τις ορέξεις της γάτας κι όχι του σκύλου. Εξού και οι παραπάνω φάσεις σχέσης ορίζονται από τη Νάλλα κι όχι από το Ρας. Με την Τίνα είχαν αγκαλιές και παιχνίδια με το που συνήθισε την παρουσία του

Status
Κλειδωμένο θέμα