Βασικά... Καλησπέρα σας!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Ojeriza

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
217
2
Rion
ΡανΤανΠλαν, με γυναικεία τσαχπινιά γυρίζουν όλα σχεδόν τ'αρσενικά χε χε χε
..Μόνο ο δικός μου είναι τόσο....αναίσθητος? :lol:
Τι τσαχπινιές μας κάνουν , τι σε ραντεβού μας έχουν ζητήσει , τι δεν μας έχουν τάξει ο δικός μου εκεί...
Ερωτευμένος μόνιμα μόνο με τον μπαμπά! :lol:

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
ΡανΤανΠλαν, με γυναικεία τσαχπινιά γυρίζουν όλα σχεδόν τ'αρσενικά χε χε χε
Πες το ψέμματα!! Ολα...ανεξαιρέτως!! Και αν κάποιο αρσενικό, φυσικά...γιά σκύλο μιλάω,δεν πέφτει ανάσκελα με το καλό,τότε να δεις παντόφλα...εεε γρύλισμα που πέφτει! Οχι θα μας κάνουν τους μάγκες.

Last edited:

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
..Μόνο ο δικός μου είναι τόσο....αναίσθητος? :lol:
Τι τσαχπινιές μας κάνουν , τι σε ραντεβού μας έχουν ζητήσει , τι δεν μας έχουν τάξει ο δικός μου εκεί...
Ερωτευμένος μόνιμα μόνο με τον μπαμπά! :lol:
Αμα βρεί την κατάλληλη και φάει το κόλλημα,θα παραπονιέσαι ότι σε βάζει στο περιθώριο!

Ojeriza

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
217
2
Rion
...Εμείς είμεθα προοδευτικοί με τον Μάρκο...
Δεν μας αρέσουν και δεν υιοθετούμε οπισθοδρομικές αντιλήψεις :lol:
Θέλουμε να....ερωτευθούμε , αλλά μέχρι τότε όπως προείπα παραμένουμε....αναίσθητοι :p

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Ψιτ, ψιτ, θα παρακαλούσα όχι προξενιά στο θέμα του στειρωμένου μου.
Στειρωμένος μεν ο σκυλάκος σου,μην μου πείς πως δεν ξενοκοιτάει στην βόλτα?
Εμείς έχουμε και τον πρώτο έρωτα,που δεν ξεχνιέται.Είναι ο σκύλος ενός γείτονα,που πρωτογνώρισε κουταβάκι ακόμη. Οταν περνάμε από εκεί κοντά,θέλει να κάνουμε παράκαμψη,για να πάει στην καγκελόπορτα του φίλου της. Αν δεν φαίνεται,του γρυλίζει σιγά-σιγά και νάτος!! Μυρίζονται,τρώει τα μπισκότα του και αποχωρούμε.
**Ασχετο,αλλά σημαντική βοήθεια.Οταν πάω να κατεβάσω φωτό,έχει και επιλογή από το κομπιούτερ.Κάνω όλη την διαδικασία,αλλά τίποτα.Δεν λειτουργεί?

Last edited:

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Θέλουμε να....ερωτευθούμε , αλλά μέχρι τότε όπως προείπα παραμένουμε....αναίσθητοι :p
Εντάξει,δεκτό! Αλλά μια φίλη έστω,να αλλάζουν μια κουβέντα...ένα γρύλισμα! Βρε Μάρκο,τι κόλλημα είναι και αυτό με τον πατέρα σου!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
**Ασχετο,αλλά σημαντική βοήθεια.Οταν πάω να κατεβάσω φωτό,έχει και επιλογή από το κομπιούτερ.Κάνω όλη την διαδικασία,αλλά τίποτα.Δεν λειτουργεί?
Photobucket και απλό copy / paste, το img code, απευθείας στο ποστ.
Χωρίς εικονίδια, παράθυρα, link κλπ

Ojeriza

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
217
2
Rion
Εντάξει,δεκτό! Αλλά μια φίλη έστω,να αλλάζουν μια κουβέντα...ένα γρύλισμα! Βρε Μάρκο,τι κόλλημα είναι και αυτό με τον πατέρα σου!
Έχουμε πολλές Ran Tan Plan μου , αλλά μόλις τις μυρίσουμε λίγο άντε και να παίξουμε μαζί τους (επίσης λίγο) μετά μας φεύγει η κάψα , το παίζουμε αδιάφοροι και με αρχοντικό στυλ συνεχίζουμε την ρομαντζάδα μας (και τραβάει και εμένα με το ζόρι πανάθεμα τον)! :lol:
Είναι αυτό που λέμε ο γιος Star , ο μπαμπάς Anti-star :lol:
ΥΓ: Orilis έχουμε καταχραστεί την φιλοξενία σου (όπως καταλαβαίνεις) εγώ και ο Μάρκος (ολίγον τι) :rolleyes: :lol:

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie