Ας χαλαρώσουμε λίγο.....

Status
Κλειδωμένο θέμα

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τα παρανομα πριν 25 χρονια και τα δασικα του Ντραφιου,τα κανανε νομιμα...τα παραπονα σας λοιπον στον συστημα και σε αυτους που τα νομιμοποιησαν,ΟΧΙ στους σημερινους ιδιοκτητες που οι περισσοτεροι απο αυτους πεθαναν για να κανουν ενα ονειρο ζωης,οπως το χτισημο ενος σπιτιου.
Α, να και η γνωστή καραμέλα! Δεν φταίει κανείς, το σύστημα!

Τα δικά σας σπιτάκια δεν τα χτίσατε πάνω στις στάχτες? Ή πίστεψες ότι ξαφνικά το Ντραφι έγινε άρτιο και οικοδομήσιμο εν μια νυκτι?
Η χειρότερη τιμωρία σας λοιπόν είναι να γίνουν τα πολύτιμα σπιτάκια σας στάχτη και μπουρμπερη την επόμενη φορά που κάποιος θελήσει να χτίσει παραδίπλα (ή μήπως πιστέψατε ότι έχετε την αποκλειστικότητα στα δάση?).

Μην διαμαρτυρηθείτε! Δεν φταίει κανείς! Το σύστημα!

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Διαφωνω. Δηλαδη δεν πρεπει ο Θοδωρης να παει να αγορασει οικοπεδο, απο αυτους που ενδεχομενως εβαλαν σημερα τη φωτια, σε 10-20 χρονια γιατι καποτε ηταν δασος? Αν δεν παει ο Θοδωρης, δεν θα παει αλλος? 'Η δεν θα παει κανεις να αγορασει για να τιμωρησει αυτους που τα εκαψαν και να τους μεινουν απουλητα τα φιλετακια?(μιας και το θεμα συνεχιζεται):(

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
όπως συνήθως η γνωστή Rottie:)

...αιχμηρά λόγια χωρίς γνώση και ίσως χωρίς σκέψη.

α....... και για να σε ενημερώσω τα ελάφια της Πάρνηθας δεν ζουν μόνο στην Μόλα,φτάνουν μέχρι τον Κιθαιρώνα, κατεβαίνουν κοντά στον Αυλώνα......

Δεν φοράω καμμία στολή παραλλαγής γιατί δεν χρειάζεται να παραλλάξω τίποτα απο αυτό που είμαι. Είναι ωραία η κριτική της πολυθρόνας αλλά τους ανθρώπους που το κάνουν τους έχω απορρίψει εδώ και πολλες δεκαετίες.
Τα δακτυλάκια κάποιων είναι μαλακά,η μόνη σκληράδα που μπορεί να έχουν είναι απο το πάτημα των πλήκτρων του υπολογιστή. Γιαυτό πάρε καμμία μέρα και εσύ τις αξίνες σου και έλα να καθαρίσουμε το δάσος.Την σφεντόνα ας την στο σπίτι σου ,εδώ δεν χρειάζεται.

όσο για τα καταπατημένα, πότε πρόλαβες και πήγες τόσο άμεσα στο Δασαρχείο και έβγαλες πάλι το πόρισμά σου? όπως πάντα βιαστική......:rolleyes:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Διαφωνω. Δηλαδη δεν πρεπει ο Θοδωρης να παει να αγορασει οικοπεδο, απο αυτους που ενδεχομενως εβαλαν σημερα τη φωτια, σε 10-20 χρονια γιατι καποτε ηταν δασος? Αν δεν παει ο Θοδωρης, δεν θα παει αλλος? 'Η δεν θα παει κανεις να αγορασει για να τιμωρησει αυτους που τα εκαψαν και να τους μεινουν απουλητα τα φιλετακια?(μιας και το θεμα συνεχιζεται):(
Ο Θοδωρής και κάθε Θοδωρής είναι μέρος του συστήματος και κρίκος της αλυσίδας του θανατου, της καταστροφής, της παρανομίας και της διαφθοράς. Κατανοητό?
Όλοι οι άλλοι φταίνε (το σύστημα, το κράτος, η παλιοκοινωνία) εκτός από τα τομάρια μας! Τι πρωτότυπο!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
A, να και το ψυχογράφημα της TARA! Το άκρον άωτον της πρωτοτυπίας βιώνουμε σε αυτό το θέμα!

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
και τι να κανουμε τωρα, να κατσουμε να αλληλοκατηγορουμαστε για το που φταιει ο καθενας αναλογα με το τι μερος του συστηματος ειναι? Ολοι ειμαστε μερη καποιου συστηματος που εγκληματει σε βαρος αλλων, ειτε ειναι περιβαλλον, ειτε οικοσυστημα, ειτε ατμοσφαιρα, ειτε ζωικο βασιλειο, ακομη και εις βαρος σε συνανθρωπους μας καλοπερναμε. Ο αναμαρτητος ας ριξει πρωτος το κοτρωνι...
Ετσι ολοι μπουρλωτο θελουμε να παμε απο κει που ηρθαμε

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ο Θοδωρής και κάθε Θοδωρής είναι μέρος του συστήματος και κρίκος της αλυσίδας του θανατου, της καταστροφής, της παρανομίας και της διαφθοράς. Κατανοητό?
Όλοι οι άλλοι φταίνε (το σύστημα, το κράτος, η παλιοκοινωνία) εκτός από τα τομάρια μας! Τι πρωτότυπο!
Τολμω να πω πως εχεις δικιο σε πολλα οσον αφορα τα δαση σε αυτην την συζητηση αλλα το χανεις ετσι πως μιλας, με αυτον τον τονο εννοω!!!

Να παρακαλεσω να πεσουν οι τονοι?Γιατι το πρωτο ποστ ηταν πολυ ομορφο!!!

Last edited:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ψυχογράφημα νο2 από το Στέλιο που αυτοδιορίστηκε moderator και κάνει συστάσεις! :paja1::maria:

α....... και για να σε ενημερώσω τα ελάφια της Πάρνηθας δεν ζουν μόνο στην Μόλα,φτάνουν μέχρι τον Κιθαιρώνα, κατεβαίνουν κοντά στον Αυλώνα......
Παρεμπιπτόντως TARA, δεν ξέρω αν το έμαθες, τον έκαψαν τον Κιθαιρωνα φέτος!

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
δεν νομιζω κανεις να διαφωνει μαζι σου, απλα η αποδωση ευθυνων πρεπει να ξεκινησει πολυ πριν απο τον τελευταιο κρικο της αλυσιδας που ειναι ο αγοραστης του οικοπεδου...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Πιστευω οτι μιλησα με πολυ ευγενικο τροπο για να παρω αυτην την απαντηση!!!

Ωστοσο απαξιω...

Τι να πεις κανεις...

Παιδες τα λεμε σε αλλο τοπικ...

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
@ ddoctor
η δική μου προσπάθεια είναι να βγώ έξω απο τον κύκλο.

Στην Ελλάδα πολύ δύσκολα κανείς αποδεικνύει το νόμιμο και το παράνομο, γιατί πάντα τα καλύπτουν κάποιες φωνές που το μόνο που κάνουν είναι θόρυβος-καμμία ουσία.
Η κριτική σου με βρίσκει σύμφωνη στο μεγαλύτερο μέρος της.Έχω να πώ όμως το εξής:
Δύο τρόποι υπάρχουν για να ζήσουν τα ελάφια και όλα τα ζώα της φύσης , ο ένας είναι το απέραντο δάσος κάτι που σήμερα δύσκολα το βρίσκεις στην Αττική και ο άλλος το προστατευμένο απο τον άνθρωπο δάσος όχι απο μακριά και με ευχολόγια ,αλλά κοντά, καθημερινά και με σεβασμό σε ότι ζωντανό υπάρχει γύρω μας.

Λιγότερο δάσος έχουμε όταν χτίζονται ανεξέλεγκτα βιλάρες ή πολυκατοικίες.

Το δάσος παραμένει ζωντανό όταν υπάρχουν μικρές κατοικίες απομακρυσμένες η μία απο την άλλη,για να καλύπτουν απλά τις ανάγκες και όχι τις ματαιοδοξίες. Αν ακολουθούσαμε αυτή την αντίληψη μπορεί να είχαμε μια Αθήνα η οποία θα εκτινόταν μέχρι την Χαλκίδα (σχέδιο Δοξιάδη) η οποία όμως θα ήταν μία ανθρώπινη πόλη μέσα στο δάσος.
Ας σταματήσει επιτέλους η όποια οικοδομική δραστηριότητα στην Αθήνα, ας φυτευθούν σε όποιον ελεύθερο χώρο έχει απομείνει πεύκα και άλλα δέντρα, ας μη χτισθεί ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού και ας φυτευθεί όλο με δέντρα, και τότε σιγά σιγά θα αρχίσει να φαίνεται το δάσος μέσα στην πόλη με την ελπίδα ότι οι μελοντικές γενιές θα ζήσουν σε μια πόλη μέσα στο δάσος.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Και τα ελάφια που ζουσαν εκεί και που νόμιζες ότι εξακολουθουν και ζουν στο Κιθαιρωνα, το έζησαν επίσης. Μήπως είναι αυτά που ήρθαν στον κήπο σου? Αυτά τα πολύ "αμέριμνα.... ατάραχα .....απίστευτα... γλυκά"?

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
Τα ελάφια Rottie μου ζούν στην ευρύτερη περιοχή της Πάρνηθας και όχι μόνο στην Μόλα που πήγες εσύ .
Η Πάρνηθα δεν είναι μόνο το καζίνο και η Μόλα.
Όσον αφορά τον Κιθαιρώνα σε πληροφορώ ότι κάηκε η μία πλευρά του. Την άλλη που δεν κάηκε δεν την έδειξε η τηλεόραση για να την δείς και εσύ.

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Αν αντί του "Θα αγόραζες οικόπεδο που πριν ήταν δάσος;" και του "Θα έχτιζες έκει που πριν καιγόταν το δάσος;", βάλουμε "Θα αγόραζες σκύλο από pet-shop;" και "Θα έπαιρνες κουτάβι από την γέννα του γείτονα;" δε σας θυμίζει κάτι;

Δε σας θυμίζουν κάτι τα επιχειρήματα "Μα είναι νόμιμο!", "Αν δεν αγοράσω εγώ θα το κάνει κάποιος άλλος!", κλπ...

Να μη παρεξηγηθώ, εύχομαι υγεία και να το χαίρονται σε όσους έχουν το σπίτι των ονείρων τους, όπως και σε αυτούς που απέκτησαν ένα κουταβάκι, όπως και όπου και αν έγινε αυτό...αλλά κάποια στιγμη, πιστεύω, καλό είναι να αποδεχόμαστε τις ευθύνες μας (...ή αμαρτίες μας).

Για να μην υπεκφύγω της ερώτησης, να σας πω πως είμαι "παραλιακός" τύπος και ήδη ψάχνω παραθαλάσσιο οικόπεδο, πολύ κοντά στην θάλασσα, αν έχει και δάσος κοντά ακόμα καλύτερα και δεν με νοιάζει αν είναι και παράνομο, αρκεί να είναι νομότυπο ή να έχω εγγυήσεις πως δε με κουνά κανείς.

Ουδείς άσφαλτος!...Που λέει και η Άντζελα!

μαρκος

Well-Known Member
7 Μαϊου 2009
253
0
43
Νεα Ιωνια
rottie σε ποία περιοχή της Αθήνας μένεις ???

εγώ σου βρίσκω άμεσα φώτο που ήταν Δάσσος Κάποτε !!!! Και ναι αύτη η στάση οτι το δάσος είναι ιερό και δεν κάνει να το ακουμπάμε μας καίει κάθε χρόνο και κάνει τον teo να πληρώνει χρυσό το σπίτι που πήρε ο Συνεταιρισμός Καλαβρυτινής Φέτας το 1920 !!!!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Tara, όταν πήγαινα εγώ στη Πάρνηθα, τα ελάφια δεν ζούσαν μονο στην Μολα, όπως δεν ζούσαν μόνο σε ότι απέμεινε στον Κιθαιρωνα.

Μάρκο, εσύ με όσα γράφεις, καλύτερα να φύγεις και να ρθεις του χρόνου. ;)

Θανάση, αν βρεις φτηνό οικοπεδακι στη Σαρωνιδα (κατά προτίμηση μεταξύ 2ου και 3ου τομεα), ενημέρωσε με! :D

Status
Κλειδωμένο θέμα