Αναβάθμιση

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Παντως στο γραφειο που ειμαι τωρα, δεν εχω κανενα προβλημα με τον firefox, παρολο που ο υπολογιστης ειναι κατωτερος απο αυτον που εχω στο σπιτι. Κατι τον επηρεαζει στο σπιτι αλλά αντε να το βρεις τωρα.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Παντως στο γραφειο που ειμαι τωρα, δεν εχω κανενα προβλημα με τον firefox, παρολο που ο υπολογιστης ειναι κατωτερος απο αυτον που εχω στο σπιτι. Κατι τον επηρεαζει στο σπιτι αλλά αντε να το βρεις τωρα.
Τσέκαρες για ιούς;

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Πιθανον να εχει ξανα-αναφερθει, αλλά στην παλια εκδοση, όταν ψαχναμε τα ποστ καποιου μελους ή δικα μας ποστ, πηγαιναμε στο προφίλ και μετα βλεπαμε τα ποστ υπο μορφη κειμενου και μπορουσαμε αμεσως να παμε σε αυτό που μας ενδιαφερει.

Τώρα βλεπουμε μονο τους τιτλους των θεματων οπου ποσταρε το μελος ή εμεις και δεν μπορουμε να ξερουμε σε ποιο θεμα και σελιδα του θεματος εγινε η δημοσιευση που ψαχναμε, καθιστωντας την αναζητηση ενός ποστ δυσκολη έως αδυνατη.

Υπαρχει τροπος να βλεπουμε τις δημοσιευσεις με τον παλιο τροπο?

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Υπαρχει ενα σφαλμα στην αναζητηση. Παραδειγμα μπαινω στο προφιλ μου για να βρω ένα θεμα στο οποιο εχω ποσταρει.
Παταω Find all posts και βλεπω την λιστα των θεματων οπου εχω ποσταρει (που εχω πει κι άλλες φορες ότι δεν είναι πρακτικη και η παλια μορφη με προεπισκοπηση είναι πολύ καλυτερη).
Αν δεξια σε καποιο θεμα παω τον κερσορα/χερακι πανω στα βελακια >> τοτε από κατω γραφει «Μεταβαση στο τελευταιο μηνυμα». Αν το πατησω όμως με παει στο πρωτο μηνυμα του θεματος.