Αναβάθμιση

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Ότι είναι θέμα συνήθειας, είναι!
Αλλά τώρα, μοιάζει με τα άλλα φόρουμ.... δεν είναι τόσο σοβαρό κι αυστηρό, όπως πριν που μου άρσε! :(
υγεία, που θα πάει! θα το συνηθίσουμε κι έτσι!

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!
Axx και εμένα δεν μου είναι εύκολο να το συνηθίσω αν και είναι πιο εύκολο στην χρήση του!
Το προηγούμενο είχε το στυλ του!:D
Είναι θέμα συνήθιας!

Last edited:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εγώ πάλι ελπίζω να γίνει κάτι και τα emoticons να εποστρέψουν και στην γρήγορη απάντηση γιατί είναι αρκετή ταλαιπορεία όποτε θέλουμε να βάλουμε κάποιο να μπαίνουμε στον επεξεργαστή κειμένου με αποτέλεσμα πιστεύω πολλοί να τα παραλείπουμε και αυτό δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το να αντιληφθεί όποιος διαβάζει το post μας τον τόνο γραφής μας!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Έτσι λέγανε και οι μαλλιάδες της apple παλιά... δεκαετίες πριν!
Ναι, μόνο που τότε μαλακίστηκαν και χάσανε το momentum! Τώρα τα πάνε περίφημα και θα τους φάνε τους τυπάδες της Microsoft. Εγώ πάντως ετοιμάζομαι να αλλάξω μέχρι και από Office στο iWork, μόλις το παράγγειλα! Καταπληκτικό το Keynote, καμιά σχέση με κείνο το unimaginative το Powerpoint. Διαβάστε ρε το αριστούργημα του Presentation Zen του Garr Reynolds. Εγώ διαβάζω δυο-τρεις σελίδες κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ όπως άλλοι διαβάζουν τη Βίβλο!! Έχω iPod, iPod Nano και το έχω συνδέσει με το τσιπάκι του παπουτσιού μου που είναι Nike. Μόλις μάλιστα σταθεροποιηθεί και το iPad να δείτε που θα φάει και το Kindle όπως έγινε το iTunes ο βασιλιάς των πωλήσεων μουσικής και βίντεο!!

Πάντως δε μ' αρέσει καθόλου η αναβάθμιση του φόρουμ, έχουν χαθεί πολλά πράγματα και δεν είναι τόσο user friendly. Sorry, Admin, καλύτερο ήταν το προηγούμενο και δεν είναι καθόλου θέμα συνήθειας.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εγώ πάντως εκτός από το ζήτημα με τα emoticons δεν βρίσκω κάτι πουνα μεπροβληματίζει στην νέα μορφή του forum!
Το βολεύτηκα αμεσως, αν και η αλήθεια είναι ότι δεν αντιλαμβάνομαι πέρα από την μορφή του να υπάρχει κάποια άλλη διαφορά σε σχέση με το παλιό...

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!
Ε όσο να νε δεν (μου) είναι τόσο φιλικό.Αν και είναι πιο εύκολο στην χρήση του.Για παράδειγμα στις φότο και στα βίντεο δεν χρειάζεται να κάνουμε όλα αυτά που κάναμε.Καλό είναι και αυτό μορέ.Μπορεί να μας φαίνετε έτσι επειδή είναι καινούργιο σε αντίθεση με το άλλο που το είχαμε τόσο καιρό!:rolleyes:

Last edited:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
η σιωπή του αντμίν προς απάντησή μας
ή αλλιώς
"καλά...τραγουδάτε εσείς"

-εδώ σμάιλι-

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Με διπλό κλικ στο "Απάντηση στο Θέμα" έχετε το πλήρες "μενού" με τα smiles άμεσα διαθέσιμα.

Για τα υπόλοιπα, κάνουμε και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μην υπάρχουν μεγάλα παράπονα και προβλήματα.

Για ένα μόνο όμως μπορούμε να είμαστε όλοι σίγουροι, πως αποκλείτε να μην υπάρχουν παράπονα και μικροπροβλήματα.

:)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
.

Για ένα μόνο όμως μπορούμε να είμαστε όλοι σίγουροι, πως αποκλείτε να μην υπάρχουν παράπονα και μικροπροβλήματα.

:)
χαχαχαχα...αυτό αγαπητέ admin λέγεται...''περηφάνια και προκατάληψη'':D:D:D:D

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
εγώ έχω ένα θέμα με τις φωτογραφίες..μπαίνω στα photo albums και μου βγάζει μόνο μερικών και όχι όλων όπως παλιά..

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ο admin μπορεί να αλλάξει το λινκ για το διαγωνισμό φωτογραφίας; Αν κάποιος θέλει να βάλει φωτό στο διιαγωνισμό, να μην τον βγάζει στο παλιό...