Αλλαγή τροφής από Brit Fresh Beef (Junior) σε Adult

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.764
7.956
Θα βοηθησει να δώσεις ένα μηνιαίο budget που διαθέτεις για να σου προτείνουμε τροφές.
Εγώ μια ζωή έδινα acana ,, τώρα έχω περάσει στην arden sensitive που δεν τον πειράζει γιατί είχε πάντα προβλήματα με το έντερο του τα οποία ξεκίνησαν όταν ήταν κουτάβι και συντέλλεσε και αρκετά ότι κατάπινε στις βόλτες με τη ταχύτητα του φωτός ότι έβρισκε. Μια φορά είχαν πετάξει φόλα στο πεζοδρόμιο δίπλα στο σπίτι μας και η τύχη του ήταν ότι βγήκαμε από άλλη είσοδο γιατί δεν θα είχα προλάβει το κακό.
Επίσης δες και την περίπτωση να του μαγειρεύεις αν έχεις το χρόνο.

• Wow
Reactions: Koutavomama

Koutavomama

Active Member
14 Φεβρουαρίου 2025
32
9
52
Θα βοηθησει να δώσεις ένα μηνιαίο budget που διαθέτεις για να σου προτείνουμε τροφές.
Εγώ μια ζωή έδινα acana ,, τώρα έχω περάσει στην arden sensitive που δεν τον πειράζει γιατί είχε πάντα προβλήματα με το έντερο του τα οποία ξεκίνησαν όταν ήταν κουτάβι και συντέλλεσε και αρκετά ότι κατάπινε στις βόλτες με τη ταχύτητα του φωτός ότι έβρισκε. Μια φορά είχαν πετάξει φόλα στο πεζοδρόμιο δίπλα στο σπίτι μας και η τύχη του ήταν ότι βγήκαμε από άλλη είσοδο γιατί δεν θα είχα προλάβει το κακό.
Επίσης δες και την περίπτωση να του μαγειρεύεις αν έχεις το χρόνο.
Σκοπεύω να του μαγειρεύω απλά όχι σε σταθερή καθημερινή βάση. Οπωσδήποτε θα υπάρχει κάποια ξηρά τροφή παράλληλα.
Στα 6,5ε/κιλό νομίζω μπορώ να βρω κάτι ποιοτικό. Επίσης φοβάμαι για το εντερό του... έχει ευαισθησία

Koutavomama

Active Member
14 Φεβρουαρίου 2025
32
9
52
Επειδή αναζητώ μάρκες τροφών κατάλληλων για κουτάβια που θα γίνουν μεγαλόσωμα, καθώς βγαίνουμε από την gastrointestinal που έτρωγε λόγω διαρροιών ως τώρα και πρέπει να μπουμε σε κανονικη τροφή, μου είπαν (εκτός από την Brit care puppy lamb) και για την Ambrosia chicken and salmon puppy, καθώς και
για την Black Olympus puppy.

Eχει κάποιος άποψη γιαυτές τις τροφές??

GSD92

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2020
239
147
33
Η ambrosia είναι «αντιγραφή» της primordial...η primordial όμως είναι πιο ποιοτική.
Η black olympus είναι στην ίδια εταιρεία με την ambrosia. Αν θες low grain(λίγα σιτηρά), καλές είναι η vivere, η alleva, η markus muhle, η harper and bone.