Εκπαίδευση σε κουτάβι 6 μηνών

BaNi

Member
17 Ιανουαρίου 2025
14
6
47
Αυτό μου ακούγεται ουτοπικό....
Επειδή θα μένει αρκετές ώρες μόνος τα πρωινά, με φοβίζει τί θα κάνει.
Δεν ξέρω η εκπαίδευση πόσο θα βοηθήσει..
Όλα στην ώρα τους. Και τα παιδιά μας 2 ετών δεν τα αφήνουμε μόνα στο σπίτι. Ξαφνικά όμως φτάνει μια μέρα που φεύγουν μόνα τους κι εμείς αναπολούμε τις μέρες που κρέμονταν από πάνω μας..

Koutavomama

Active Member
14 Φεβρουαρίου 2025
32
9
52
Όλα στην ώρα τους. Και τα παιδιά μας 2 ετών δεν τα αφήνουμε μόνα στο σπίτι. Ξαφνικά όμως φτάνει μια μέρα που φεύγουν μόνα τους κι εμείς αναπολούμε τις μέρες που κρέμονταν από πάνω μας..

Πόσο αληθινό είναι αυτό....
Ωστόσο ένα σκυλάκι ωριμάζει ποτέ ώστε να μείνει μόνο στο σπίτι αρκετή ώρα χωρίς ζημιές?
Εμένα μου λένε ότι θα έχω εφ' ορου ζωής του ένα "μωρό"..

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.766
7.300
Φυσικά γιατί ποτέ δεν θα ανεξαρτητοποιηθεί για να φροντίζει για τη διαβίωση του μόνο του. Πάντα θα εξαρτάται από σένα.

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα περάσει την κουταβοπεριοδο του φυσιολογικά όπως όλα τα κουτάβια κ δεν θα αλλάξει φάσεις ζωής κ συμπεριφοράς.

BaNi

Member
17 Ιανουαρίου 2025
14
6
47
Πόσο αληθινό είναι αυτό....
Ωστόσο ένα σκυλάκι ωριμάζει ποτέ ώστε να μείνει μόνο στο σπίτι αρκετή ώρα χωρίς ζημιές?
Εμένα μου λένε ότι θα έχω εφ' ορου ζωής του ένα "μωρό"..
Ωριμάζει, ηρεμεί (αν έχει τις βόλτες με την ανάλογη εκτόνωση για τον κάθε σκύλο) και δεν σταματάει ποτέ να σε περιμένει για να κάνει τα πάντα για εσένα..

Koutavomama

Active Member
14 Φεβρουαρίου 2025
32
9
52
Πόσο όμορφο ακούγεται αυτό μέσα στην απίστευτη τρέλα που ζω εδώ και δύο εβδομάδες....

• Like
Reactions: BaNi