Όπως δεν είναι όλα τα δάχτυλα ίδια, έτσι δεν είναι και όλες οι φιλοζωικές/σωματεία ίδιες/ίδια. Υπάρχουν κάποιες που κάνουν δουλειά και με το παραπάνω και κάποιες άλλες που για μένα προσωπικά, χίλιες φορές να βρίσκονταν τα ζώα που "περιθάλπτουν", στο δρόμο. Απο κει και πέρα..ο καθένας κάνει ότι μπορεί και μέχρι όπου αντέχει η ψυχολογία του και η τσέπη του. Εγω πχ προτιμώ να κάνω πράγματα μόνη μου για πολλούς και διάφορους λόγους και να στηρίζω επιλεκτικά κάποιους ανθρώπους. Μπορείς κι εσυ να κάνεις το ίδιο. Να κρίνεις και να στηρίζεις μόνο αυτούς που αξίζουν κατά τη δική σου γνώμη, είτε στην Αττική είτε στην περιφέρεια. Το πιο σημαντικό όμως για μένα, είναι να κάνεις πράγματα. Χωρίς να τα διατυμπανίζεις κιόλας. Να βοηθάς όπου και όσο μπορείς. Όλα τ άλλα που λες..δεν με απασχολούν. Το τι γίνεται μέσα στο φόρουμ κλπ κλπ Αν δε σου αρέσει ο χώρος εδώ, μπορείς να μη συμμετέχεις πάντα. Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους..
υγ Εγω ακόμα περιμένω να μάθω για εκείνο το κουτάβι που απέκτησες (αν δε το έχεις διευκρινήσει σε κάποιο άλλο νήμα).
υγ2 σόρυ για το οφ αλλά επειδή με πήρε κι εμένα η μπάλα σε προηγούμενο νήμα που έκλεισε και δεν πρόλαβα να απαντήσω..πολύ σύντομα. Περί βόλτας, σου είχα πει να προσαρμόσεις το χρόνο σου για το νέο κουτάβι ανάλογα, έτσι ώστε να εκτονώνεται το σκυλί σωστά. Συνήθως η εκτόνωση γίνεται στη μεγάλη βόλτα της μέρας (και ανάλογα πάντα με τις ανάγκες του κάθε σκύλου) και οι υπόλοιπες 2-3 φορές είναι για κατούρημα. Τα δικά μου σκυλιά έχουν χώρο για κατούρημα, οπότε η βόλτα μια φορά τη μέρα που είπες, αφορά καθαρά την εκτόνωσή τους. Κι εγώ, όπως και όλοι, προσάρμοσα το πρόγραμμά μου έτσι ώστε να μην τους λείπει το στοιχείο αυτό, το οποίο είναι από τα πιο βασικά κατ εμέ.-