Αδέσποτα

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Οραματίζομαι ένα φόρουμ φιλόξενο προς όλους , αιθεροβατώ ;
Οχι... το μέλος xotikouli σε μένα ήθελε να την πει... αλλά (για να μιλήσω με στρατιωτικούς όρους) εγώ είμαι "παλιοσειρά"... και την ψιλοείπε σε σένα...:D

Υ.Γ. Μεταξύ μας, σε όποιον και να την έλεγε, πάλι δίκιο θα είχε!:)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Η λεοπάρδαλη ήταν εκεινη στο νησι με το νεκρό δάσος? Τη Μοσγουέο?

Ε ρε κλάμα που ειχα ριξει με αυτή

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Οχι... το μέλος xotikouli σε μένα ήθελε να την πει... αλλά (για να μιλήσω με στρατιωτικούς όρους) εγώ είμαι "παλιοσειρά"... και την ψιλοείπε σε σένα...:D

Υ.Γ. Μεταξύ μας, σε όποιον και να την έλεγε, πάλι δίκιο θα είχε!:)
εχεις δικιο, δίκιο ειχε :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
στειλτε μου το λινκ ρεπαιδια, θελω κι εγω να το δω!!

το ειχα δει περσυ πρώτη φορά εγώ και εκτοτε το εβλεπα διαρκώς στο nat geo wild αν θυμαμαι καλα.... μετα πηρε σειρά ενα αλλο με τη Λακαντίμα (αλλη λεοπάρδαλη)

Αλλά όντως αυτό που λέει ο JohnK ήταν.... πηγε για κυνηγι η Μοσγουεο και ακουσε στην αλλη ακρη του νησιου τσιριδες του μικρου της, το οποιο παίζοντας πιαστηκε το πόδι του σε διχάλα κορμου, εσπασε η σπονδυλική και εμεινε παράλυτο. Η Φυση όμως δεν "συγχωρει", ειδικά στα αγρια ειδη, αναπηρία και ετσι το μικρό ετοιμαστηκε για αποδήμηση. Η λεοπάρδαλη τριβόταν στα ξερά δεντρα μετά τον αποχωρισμό και θυμάμαι που ειχε πει ο εκφωνητης "σαν να θέλει να βγάλει από πάνω της την μυρωδιά του επικειμενου θανάτου του μικρου της"

http://www.youtube.com/watch?v=mC8D3OtZDzY

Last edited:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
1) ...Η Φυση όμως δεν "συγχωρει", ειδικά στα αγρια ειδη, αναπηρία...

2)...Η λεοπάρδαλη τριβόταν στα ξερά δεντρα μετά τον αποχωρισμό και θυμάμαι που ειχε πει ο εκφωνητης "σαν να θέλει να βγάλει από πάνω της την μυρωδιά του επικειμενου θανάτου του μικρου της"
...
1) Ναι... απλά, οφείλουμε (στον εαυτό μας και στους συνανθρώπους μας, κυρίως) να θυμόμαστε ότι αυτή η (ιδιαίτερα σκληρή!) "Μητέρα Φύση" επιτρέπει σε όλα τα είδη να ευημερούν και να μοιράζονται τον πλανήτη (πως τα λέω, ο π...)...
Εμείς είμαστε αυτοί που ΔΕΝ τους το επιτρέπουμε!

2) .........:(

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
το ειχα δει περσυ πρώτη φορά εγώ και εκτοτε το εβλεπα διαρκώς στο nat geo wild αν θυμαμαι καλα.... μετα πηρε σειρά ενα αλλο με τη Λακαντίμα (αλλη λεοπάρδαλη)

Αλλά όντως αυτό που λέει ο JohnK ήταν.... πηγε για κυνηγι η Μοσγουεο και ακουσε στην αλλη ακρη του νησιου τσιριδες του μικρου της, το οποιο παίζοντας πιαστηκε το πόδι του σε διχάλα κορμου, εσπασε η σπονδυλική και εμεινε παράλυτο. Η Φυση όμως δεν "συγχωρει", ειδικά στα αγρια ειδη, αναπηρία και ετσι το μικρό ετοιμαστηκε για αποδήμηση. Η λεοπάρδαλη τριβόταν στα ξερά δεντρα μετά τον αποχωρισμό και θυμάμαι που ειχε πει ο εκφωνητης "σαν να θέλει να βγάλει από πάνω της την μυρωδιά του επικειμενου θανάτου του μικρου της"

Леопарды дельты Окаванго,NatGeoWild - YouTube
thanks!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
1) Ναι... απλά, οφείλουμε (στον εαυτό μας και στους συνανθρώπους μας, κυρίως) να θυμόμαστε ότι αυτή η (ιδιαίτερα σκληρή!) "Μητέρα Φύση" επιτρέπει σε όλα τα είδη να ευημερούν και να μοιράζονται τον πλανήτη (πως τα λέω, ο π...)...

Χμ όσον αφορά το 1, θα ελεγα ότι η Φύση, ειναι δικαια, απλά καπου την ειδαμε εμεις Θεοί και τα κάναμε μπάχαλο. Η Φυση παντα διατηρούσε και παντα θα διατηρει ισορροπιες, χωρις να τιμωρει....
Για το 2.... αυτο ακριβως.

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Χμ όσον αφορά το 1, θα ελεγα ότι η Φύση, ειναι δικαια, απλά καπου την ειδαμε εμεις Θεοί και τα κάναμε μπάχαλο. Η Φυση παντα διατηρούσε και παντα θα διατηρει ισορροπιες, χωρις να τιμωρει....
Για το 2.... αυτο ακριβως.
το δικαιο του ισχυροτερου , να συμπληρωσω.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.922

Aκριβώς!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.102
Αφιερωμένο...

Αντέχετε σε υπερβολικές δόσεις αγκαλιών, φιλιών και αγάπης..? Τότε είστε ευπρόσδεκτοι να έρθετε να μας βοηθήσετε τώρα που τα σκυλάκια μας σας έχουν ανάγκη..!! Οι δουλειές είναι πολλές, η εργασία χειρωνακτική κ όχι πάντα σε ιδανικές συνθήκες καθώς βρέξει / χιονίσει θα πρέπει καθημερινά κάποιος να τα φροντίζει. Επίσης μία βασική εξοικείωση με τα ζώα είναι αναγκαία. Ελάτε και θα σας δείχνουν κάθε λεπτό που θα είστε στο καταφύγιο την ευγνωμοσύνη τους και την λατρεία τους με χίλια δυο κόλπα, όπως κάνουν κ σ' εμάς...!! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο http://www.facebook.com/kristin8424 ή να καλέσετε την Χριστίνα στο 6977407833. Αν πάλι θέλετε να βοηθήσετε με τροφές, φάρμακα, αμπούλες, κολλάρα αποπαρασίτωσης, προώθηση των σκυλιών μας για υιοθεσία σε PET SHOPS, κτηνιατρεία, ΙΝΤΕΡΝΕΤ κ εφημερίδες, κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη...Βρισκόμαστε κοντά στο κέντρο της Αθήνας εύκολα προσβάσιμο με συγκοινωνία αλλά κ αυτοκίνητο.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Μπράβο, mareco, παιδί μου!!!

Αγαπάς τα σκυλιά (τον "σκύλο" - και τη "σκύλα" - που λέω κι εγώ)??? ΑΠΟΔΕΙΞΗ !!!

Υ.Γ. Μάλιστα, αυτές τις μέρες, που περνούν "ακατάστατες" σκέψεις από το μυαλό... για το τι σημαίνει: "φιλοζωία" vs "σκύλος"... για... για... για πράγματα που χρειάζονται περισσότερο το "απόδειξη"... παρακαλώ, συγχωρήστε με για την ακαταστασία του μυαλού μου σήμερα...

D

Deleted member 14614

Guest
Όσον αφορά την επικοινωνία με το καταφύγιο Ζωγράφου (ευχαριστούμε mareco:p) υπάρχει και το e-mail: [email protected]
(δεν άντεξα, θα έσκαγα αν δεν το έγραφα!)

Vasilis_87

New Member
26 Δεκεμβρίου 2013
2
0
Kαλησπερα παιδια θελουμε να υοθετισουμε αυτο το σκυλακι και αναρωτιομαστε αν μπορει να ξεχωρισει καποιος τι διασταυρωση ειναι και πως θα μπορουσε να εξελιχθει σε μεγεθος

dog1.jpg

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.102
Καλά θα κάνετε να το υιοθετήσετε, γιατί έχει ξεκινήσει ήδη την ζωούλα του, πάρα πολύ άσχημα, αλλά το τι είναι και το πως θα γίνει, ούτε μπορεί να σας το πει κανείς με σιγουριά, ούτε και θα έπρεπε να σας νοιάζει.

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Kαλησπερα παιδια θελουμε να υοθετισουμε αυτο το σκυλακι και αναρωτιομαστε αν μπορει να ξεχωρισει καποιος τι διασταυρωση ειναι και πως θα μπορουσε να εξελιχθει σε μεγεθος

View attachment 47743
καλησπερα Βασίλη και καλώς όρισες. Συγχαρητήρια για την πολύ ωραία σας σκέψη, ελπίζω να γίνει και πράξη. Για το τελικό μέγεθος και το ειδος της διασταυρωσης ενδεχομένως να μπορεί κατα προσέγγιση να σας ενημερώσει ενας κτηνίατρος. Αυτή είναι μία απο τις δυσκολίες με τα ημίαιμα , κρύβουν εκπλήξεις. τα πλεονεκτήματα όμως ειναι πολλά και αξίζει να προχωρήσετε !

Vasilis_87

New Member
26 Δεκεμβρίου 2013
2
0
ευχαριστω για την ανταποκριση σας,
Ο μονος λογος που μας αποσχολει το μεγεθος ειναι για να ξερουμε αν ο υπαρχων χωρος
θα ειναι επαρκης για να ειναι ανετα το ζωακι