Αδέσποτα

Sokofreta

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2013
70
0
Καλά, και είναι τόσο δύσκολο ο ενδιαφερόμενος να ψάξει λίγο τι άλλο μπορεί να κάνει εκτός από υιοθεσία? 5 λεπτά υπόθεση είναι! Πολύ μυαλό θέλει?
Αλλού ήταν η ουσία του αρχικού μου ποστ αλλά μάλλον δεν την κατάλαβες ή ξέχασες το για ποιο λόγο τα έγραψα εξαρχής.

Γκέλυ κλασικά βγάζεις χολή αλλά δεν θα πέσω στο επίπεδό σου, λυπάμαι.

ΥΓ: εκτός από ιστοσελίδα με πληρωμή υπάρχουν και τα δωρεάν μπλογκ, καθώς και οι σελίδες στο φέισμπουκ.

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Άντε τράβα να παράσχεις εσύ τις υπηρεσίες σου,να φτιάξεις εσύ τις σελίδες και να τους οργανώσεις..

Τι μου μυξοκλαίγεσαι από το forum στο τι κάνουν οι άλλοι.
Μάλλον εσύ είσαι ο ορισμός της μάζας που κατηγορείς. Έχεις άποψη για όλα και περιμένεις να τα κάνει πάντα κάποιος άλλος για να τα βρεις έτοιμα.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Άντε τράβα να παράσχεις εσύ τις υπηρεσίες σου,να φτιάξεις εσύ τις σελίδες και να τους οργανώσεις..

Μάλλον εσύ είσαι ο ορισμός της μάζας που κατηγορείς. Έχεις άποψη για όλα και περιμένεις να τα κάνει πάντα κάποιος άλλος για να τα βρεις έτοιμα.

Μην της κάνεις καλε υποδείξεις.... μην εισαι control freak!:p

bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
εμένα με την εγγραφή γιατί δεν μου στείλατε τα ναρκωτικά που δικαιωμουν!
παρτάλια![-(

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
@sokofreta Αν δεν ζησεις τον εθελοντισμο εκ "των εσω" δεν θα μπορεις να εισαι αντικειμενικη...
οσο για την "οργανωση" που λες οτι υπολειπεται στις επαρχιακες φιλοζωικες...να ξες οτι οσοι τις απαρτιζουν προσπαθουν για το καλυτερο δυνατο στο μετρο του εφικτου με πολλα δικα τους εξοδα...!!Για σκεψου τωρα να εισαι καπου εθελοντρια εσυ...να φιλοξενεις απο 1 εως 3 σκυλια τα οποια χρηζουν ιατρικης αγωγης ανα καποιες τακτικες ωρες...να πρεπει να βγουνε βολτα,να φανε,να πας για εξετασεις στον κτηνιατρο και ολα αυτα με προσωπικα σου εξοδα..και παραλληλα να δεχεσαι και τηλεφωνηματα για εγκαταλελημενα σκυλια η σκυλια χτυπημενα απο αμαξι κτλπ....και μεσα σε ολα αυτα να τρεχει και η προσωπικη σου ζωη (εργασια,οικογενεια κτλπ) πιστεψε με το τελευταιο πραγμα που θα σκεφτεις ειναι αν μια σελιδα στο fb η ενα μπλοκ εχει καλη οργανωση για την δραση της φιλοζωικης!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.386
10.557
Athens
Eγώ ψηφίζω Sokofreta δαγκωτό να μπει να οργανώσει μια φιλοζωική με facebook, με blog, με twitter και του πουλιού το γάλα και να την κάνει λαμπίκο γιατί τό 'χει!

Ε Sokofreta? Είσαι?

Sokofreta

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2013
70
0
Αυτό κατάλαβες εσύ? Ότι για τον εαυτό μου τα λέω? χαχαχα! Δεν είναι όλοι εγωκεντρικοί σαν και σένα φιλαράκι!

Μάθατε όλοι να κάνετε την προπαγάνδα σας μέσω του φόρουμ και οποιοσδήποτε εκφράσει αντίθετη γνώμη πέφτετε να τον φάτε. Έχω δει πως συμπεριφέρεστε γενικά στα νέα μέλη εδώ μέσα! Λες και είστε οι παλιοί στο στρατό. Για να συμμαζευτούμε λίγο λέω εγώ. Αν θέλατε προπαγάνδα ας κάνατε δική σας σελίδα, όχι φόρουμ "ανταλλαγής απόψεων"!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.745
7.263
Γιατί δεν ακολουθείς τη συμβουλή της vrmode λοιπόν και να κάνεις εσύ μια δική σου σελίδα, όπου θα μπορείς κιόλας ελεύθερα να υπαγορεύεις στη μάζα πώς να συμμαζευτεί και πώς να κανονίσει την πορεία της όταν παρεκκλίνει από τη δικιά σου, να τους καταδεικνύεις πόσο εγωκεντρικοί είναι όταν λένε την άποψή τους και δε συμφωνεί με τη δικιά σου και να ελέγχεις ότι γράφουν καταδεικνύοντας σε κάθε τους ποστ πόσο control freaks είναι? Να μας ξεφορτωθείς κι εμάς αφού δε σου κάνουμε και να μαστε όλοι χαρούμενοι?

Sokofreta

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2013
70
0
@sokofreta Αν δεν ζησεις τον εθελοντισμο εκ "των εσω" δεν θα μπορεις να εισαι αντικειμενικη...
οσο για την "οργανωση" που λες οτι υπολειπεται στις επαρχιακες φιλοζωικες...να ξες οτι οσοι τις απαρτιζουν προσπαθουν για το καλυτερο δυνατο στο μετρο του εφικτου με πολλα δικα τους εξοδα...!!Για σκεψου τωρα να εισαι καπου εθελοντρια εσυ...να φιλοξενεις απο 1 εως 3 σκυλια τα οποια χρηζουν ιατρικης αγωγης ανα καποιες τακτικες ωρες...να πρεπει να βγουνε βολτα,να φανε,να πας για εξετασεις στον κτηνιατρο και ολα αυτα με προσωπικα σου εξοδα..και παραλληλα να δεχεσαι και τηλεφωνηματα για εγκαταλελημενα σκυλια η σκυλια χτυπημενα απο αμαξι κτλπ....και μεσα σε ολα αυτα να τρεχει και η προσωπικη σου ζωη (εργασια,οικογενεια κτλπ) πιστεψε με το τελευταιο πραγμα που θα σκεφτεις ειναι αν μια σελιδα στο fb η ενα μπλοκ εχει καλη οργανωση για την δραση της φιλοζωικης!
Δεν νομίζω ότι με κατάλαβες. Ναι όντως μπορεί να ισχύουν όλα αυτά, και φυσικά θα ισχύουν αφού κανείς δε βάζει μια αγγελία για να πάρουν κι άλλους εθελοντές για βοήθεια. Αφού κανείς δε ζητάει βοήθεια από νέους εθελοντές, και τα κάνουν όλα οι ίδιοι και οι ίδιοι πως θα έχουν χρόνο?? Και μη μου πεις ότι δεν μπορούν να βρουν εθελοντές.

Μου έχει τύχει περίπτωση να είμαι νέο μέλος (όπως και άλλοι) σε εθελοντική ομάδα και τα παλιά μέλη να κλαίγονται ότι όλα αυτοί τα κάνουν και δεν έχουν χρόνο κτλ. αλλά κανείς δεν σκέφτηκε (?) να αξιοποιήσει τους νέους εθελοντές στα πόστα που οι άλλοι είχαν θέμα (παρόλο που οι νέοι εθελοντές μπήκαν υποτίθεται στην ομάδα για να βοηθήσουν). Για κάποιο λόγο απλά ήθελαν να τα κάνουν όλα αυτοί για να μπορούν μετά να κάθονται να γκρινιάζουν ότι τα κάνουν όλα αυτοί! Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!

Sokofreta

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2013
70
0
Γιατί δεν ακολουθείς τη συμβουλή της vrmode λοιπόν και να κάνεις εσύ μια δική σου σελίδα, όπου θα μπορείς κιόλας ελεύθερα να υπαγορεύεις στη μάζα πώς να συμμαζευτεί και πώς να κανονίσει την πορεία της όταν παρεκκλίνει από τη δικιά σου, να τους καταδεικνύεις πόσο εγωκεντρικοί είναι όταν λένε την άποψή τους και δε συμφωνεί με τη δικιά σου και να ελέγχεις ότι γράφουν καταδεικνύοντας σε κάθε τους ποστ πόσο control freaks είναι? Να μας ξεφορτωθείς κι εμάς αφού δε σου κάνουμε και να μαστε όλοι χαρούμενοι?
Γιατί μου αρέσει να ακούγονται και οι 2 πλευρές ενός νομίσματος σε αντίθεση με εσάς.

Όσο για τους υπόλοιπους χαρακτηρισμούς που είπες ότι λέω, φυσικά και όταν μου γίνεται προσωπική επίθεση θα χαρακτηρίσω κι εγώ.

Last edited:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.745
7.263
Ποιός σε φίμωσε?

Σε ποιό νόμισμα νομίζεις ότι είσαι εσύ η μία πλευρά και όοολοι "εμείς" η άλλη?

Η αντίθετη άποψη στην άποψη που εκφράζεις είναι προσωπική επίθεση?

Sokofreta

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2013
70
0
Ποιός σε φίμωσε?

Σε ποιό νόμισμα νομίζεις ότι είσαι εσύ η μία πλευρά και όοολοι "εμείς" η άλλη?

Η αντίθετη άποψη στην άποψη που εκφράζεις είναι προσωπική επίθεση?
Για να καταλάβω εσύ το συγκεκριμένο κείμενο:
"Άντε τράβα να παράσχεις εσύ τις υπηρεσίες σου,να φτιάξεις εσύ τις σελίδες και να τους οργανώσεις..

Τι μου μυξοκλαίγεσαι από το forum στο τι κάνουν οι άλλοι."
το θεωρείς "αντίθετη άποψη"?

Γιατί εγώ το θεωρώ προσωπική επίθεση.

Και ποιος με φίμωσε? Μη μου πεις ότι δεν έχεις καταλάβει ότι μέσα σε αυτό το φόρουμ οποιοσδήποτε εκφράσει μια διαφορετική άποψη από αυτή που πρεσβεύουν τα βασικά μέλη είναι δακτυλοδεικτούμενος και υφίσταται προσωπικές επιθέσεις από παντού.. Μη σου πω ότι δέχεται και απειλές ότι θα έχουν συνέπειες τα λόγια του..

Last edited:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εγώ απο την άλλη θεωρώ ότι αργία μήτηρ πάσης κακίας.
(Και υποθέτω ότι τον τελευταίο καιρό ο χρήστης sokofreta βρίσκεται σε αργία είτε λόγω ανεργίας, είτε λόγω απεργίας ή ακόμα κι αλλεργίας)

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Για να καταλάβω εσύ το συγκεκριμένο κείμενο:...το θεωρείς αντίθετη άποψη?

Γιατί εγώ το θεωρώ προσωπική επίθεση.
Δεν είναι προσωπική επίθεση.
Υπόδειξη είναι. Σου υποδεικνύω τι να κάνεις απλώς.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Και ποιος με φίμωσε? Μη μου πεις ότι δεν έχεις καταλάβει ότι μέσα σε αυτό το φόρουμ οποιοσδήποτε εκφράσει μια διαφορετική άποψη από αυτή που πρεσβεύουν τα βασικά μέλη είναι δακτυλοδεικτούμενος και υφίσταται προσωπικές επιθέσεις από παντού.. Μη σου πω ότι δέχεται και απειλές ότι θα έχουν συνέπειες τα λόγια του..
Οι σωστότεροι τρόποι για την απόκτηση σκύλου είναι οι εξής 3:

• Κατευθείαν υιοθεσία από τον δρόμο
• Κατευθείαν υιοθεσία από την Φιλοζωική
• Από εκτροφέα

Αυτούς τους 3 τρόπους υποστηρίζει ετούτο εδώ το forum!
Εάν θέλεις να ακολουθήσεις καλώς, αν όχι και επιμένοντας να λες αυτά που λες, ναι θα είσαι δακτυλοδεικτούμενη!

Επίσης οι παραπάνω 3 τρόποι είναι αντικειμενικοί και πηγάζουν από τον σεβασμό στην ζωή και κατ'επέκταση για την διαβίωση, υγεία του ζωντανού!

Τα λεγόμενα περί απειλών, φίμωτρων κτλ τα αντιπαρέρχομαι...

Με τα παραπάνω λεγόμενα κλείνω το θέμα αυτό!

[HR][/HR]
Επειδή δεν βγάζω νόημα από αυτά που λες θα επιχειρήσω να απαντήσω όσο μπορώ πιο λογικά στα ερωτήματα που σε βασανίζουν όσον αφορά τις φιλοζωικές!

Αν συμπεριλάβουμε το γεγονός ότι οι Φιλοζωικές είναι εθελοντικές ομάδες που προσφέρουν εθελοντική υπηρεσία και που έχουν ως μόνο σκοπό και στόχο την περίθαλψη των αδέσποτων, θεωρώ ότι είναι λογικό να μην υπάρχουν αρμοδιότητες πολλές φορές.
Απ'ότι κατάλαβα τα έχεις βάλει με τις Φιλοζωικές γιατί δεν ζητάνε δημόσια εθελοντές!
Δεν ξέρω που βρίσκεσαι, με ποιους μιλάς και τι αφουγκράζεσαι αλλά η ανάγκη για εθελοντισμό είναι τεράστια, και όταν λέω ΤΕΡΑΣΤΙΑ εννοώ ΤΕΡΑΣΤΙΑ!Όχι μόνο ζητάνε αλλά φωνάζουν για εθελοντές!

Από την άλλη όμως έχε υπόψιν σου ότι δεν μπορεί να ανοίξει πολύ ο κύκλος των εθελοντών που υιοθετούν προσωρινά αδέσποτα γιατί ενδέχεται να χαθεί και η μπάλα!

Έχε επίσης υπόψιν σου ότι μέλημα της Φιλοζωικής δεν είναι να υιοθετούνται προσωρινά τα σκυλιά αλλά ΜΟΝΙΜΑ!

Τέλος, τα διαδικαστικά μιας Φιλοζωικής βαραίνουν τα πιο ενεργά μέλη της.

Να θυμάσαι ότι στον εθελοντισμό προτείνεις, στην εργασία υποχρεούσαι!

Last edited:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Στη γλώσσα του Διαδικτύου, η λέξη τρολ ή τρολλ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, mailing list, chat room ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες. Η συμπεριφορά αυτή πολλές φορές συνοδεύεται από αμφιλεγόμενη διαμάχη των υπολοίπων περί του σκοπού του.

Αξιοπρέπεια:
η αίσθηση που έχει ένας άνθρωπος όταν οι άλλοι τον σέβονται και όταν ο ίδιος νιώθει ότι έχει κάποια αξία

Καλή μας μέρα!

Sokofreta

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2013
70
0
Εγώ απο την άλλη θεωρώ ότι αργία μήτηρ πάσης κακίας.
(Και υποθέτω ότι τον τελευταίο καιρό ο χρήστης sokofreta βρίσκεται σε αργία είτε λόγω ανεργίας, είτε λόγω απεργίας ή ακόμα κι αλλεργίας)
Τώρα βρίσκομαι σε αργία? Γιατί πριν δεν είχα χρόνο να βγάλω το σκύλο βόλτα..

Sokofreta

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2013
70
0
Δεν είναι προσωπική επίθεση.
Υπόδειξη είναι. Σου υποδεικνύω τι να κάνεις απλώς.

Εκτός θέματος η υπόδειξη διότι δεν μιλούσα για μένα και ήταν προφανές.