Ήρθαμε σπίτι!

theokets

Well-Known Member
10 Απριλίου 2016
252
1.138
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ερώτηση. Θα ηρεμήσει ποτέ όταν βλέπει άλλους σκύλους ;;; Τον πιάνει υπερένταση και είναι μέσα στην τρελή χαρά σε σημείο να τραβάει σαν τρένο! Εγώ δεν έχω θέμα αλλά δεν μπορεί άλλος να τον βγάλει βόλτα... Πέραν τούτου είναι Άγιος !!!20180317_165807.jpg

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Είναι από αυτά τα θεικά σκυλιά, που απλώς τα τοποθετείς μέσα στο crate και......μένουν;
Και με το καπάκι ανοιχτό;
Και χωρίς να το κάνουν κορδέλες;

Είναι πολύ συγκινητικό, να τον χαίρεσαι :oops:

theokets

Well-Known Member
10 Απριλίου 2016
252
1.138
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
βασικά δεν κάνει το παραμικρό. και στο καπό να τον βάλω να κάτσει θα κάτσει. αρκεί που είναι κοντά μου. ερωτευμένος μέχρι αηδίας! δεν έχει χαλάσει ΤΊΠΟΤΑ μέσα και έξω απτό σπίτι εδώ και 2 χρονιά.
το μόνο που θέμα όπως είπα είναι ότι τον πιάνει βλακεία όταν βλέπει σκύλους ...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Ε...εντάξει τώρα κι εσύ...εφόσον ισχύει αυτό:
βασικά δεν κάνει το παραμικρό. και στο καπό να τον βάλω να κάτσει θα κάτσει. αρκεί που είναι κοντά μου. ερωτευμένος μέχρι αηδίας! δεν έχει χαλάσει ΤΊΠΟΤΑ μέσα και έξω απτό σπίτι εδώ και 2 χρονιά...
Νομίζω ότι δικαιούται το παρακάτω, και μην μιλάς και καθόλου :D
...
το μόνο που θέμα όπως είπα είναι ότι τον πιάνει βλακεία όταν βλέπει σκύλους ...

• Like
Reactions: alexouli

Johnkokk

Well-Known Member
2 Ιουνίου 2015
266
786
51
Η σύντομη απάντηση είναι ΟΧΙ.
Η μεγάλη απάντηση είναι...εχμ...ΟΧΙ

:)

ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Ερώτηση. Θα ηρεμήσει ποτέ όταν βλέπει άλλους σκύλους ;;; Τον πιάνει υπερένταση και είναι μέσα στην τρελή χαρά σε σημείο να τραβάει σαν τρένο! Εγώ δεν έχω θέμα αλλά δεν μπορεί άλλος να τον βγάλει βόλτα... Πέραν τούτου είναι Άγιος !!!View attachment 66817
χμμ.. κάτι μου θυμίζει......... ;)

Αν τραβάει λέει!! αν κάνει σαν μουρλός με άλλους ; χμμμ ο δικός μου άρχισε να είναι "κάπως" επιλεκτικός, και έχουν και ίδια ηλικία. Να σου ζήσει

• Like
Reactions: theokets