Δεν είμαι υπεύθυνος για όλα τα άτυχα πλασματα αυτού του τόπου. Θα ήθελα να βοηθήσω, και βοηθάω πολλά. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να ψάξω και να βρω κάτι που ταιριάζει στον τρόπο ζωής μου.και τα θέλω μου.Σκύλο ΔΕΝ διαλέγουμε. Κοιτάμε πο τα αδέσπτα ποιός έχει πιό πολύ ανάγκη.
Με εκατομμύρια αδέσποτων στην Ελλάδα, οτιδήποτε άλλο είναι απαράδεκτο.
Επίσης μην μας ζαλίσεις με όλα τα κακά του κόσμου. Και η στείρωση μπίζνα είναι και δεν είναι αναγκαία... Μπορεί κανείς απλά να προσεχει.Και ΟΚ, τώρα μετά αο διάβασμα και ψάξιμο (LOL δεν είναι κολλέγιο του γιού) πήρατε ένα μωρό. Να σας ζήσει!! Βεβαίως ν τον στειρώσετε μόλις ωριμάσει σεξουαλικά. ΄ταν δηλαδή αρχίσει να σηκώνει το πόδι για την ανάγκη του.
Η στείρωση είναι απαραίτητη για να σταματήσει η παραγωγή νέων αδέσποτων. Και για να μην παιδεύεται ο σκύλος κάθε φορά που μυρίζει θηλυκιά σε οίστρο. Μακροπρόθεσμα, φυσικά προστατεύει και απο καρκίνους του αναπαραγωγικού συστήματος.
Ποιό είναι επιτέλους το προβλημά σου ?Και ΟΚ, τώρα μετά αο διάβασμα και ψάξιμο (LOL δεν είναι κολλέγιο του γιού) πήρατε ένα μωρό. Να σας ζήσει!! Βεβαίως ν τον στειρώσετε μόλις ωριμάσει σεξουαλικά. ΄ταν δηλαδή αρχίσει να σηκώνει το πόδι για την ανάγκη του.
Η στείρωση είναι απαραίτητη για να σταματήσει η παραγωγή νέων αδέσποτων. Και για να μην παιδεύεται ο σκύλος κάθε φορά που μυρίζει θηλυκιά σε οίστρο. Μακροπρόθεσμα, φυσικά προστατεύει και απο καρκίνους του αναπαραγωγικού συστήματος.
οντως ! τζαμπα χαλαω το θεμα της αρκουδας μου με χαζομαρες!Πιστεύω πως δεν έχει νόημα να αναρτήσουμε εδώ σχόλια για τα παραπάνω.
Ευχαριστώ.