Φτυστον !! Γιατι δεν το φοράω ματάκιΘα πω ότι είναι ο ομορφότερος σκυλος του φόρουμ ....!!! ( Μαξ ... Μπελ έχετε κλείσει τα αυτιά εεε ;;! ) ...
Ε όχι δα , το οτι τις προάλλες είχαν όλοι ταυτόχρονα την παρόρμηση να σας πούν πόσο όμορφο γκρουπ ήσασταν δεν ήταν τυχαίο. Ο καθένας με τον δικό του ατσούμπαλο τρόπο βεβαια αλλα τι να κάνουμε...Θα πω ότι είναι ο ομορφότερος σκυλος του φόρουμ ....!!! ( Μαξ ... Μπελ έχετε κλείσει τα αυτιά εεε ;;! ) ...
Γούαου....Αυτή η γυαλάδα στο τρίχωμα....Απλά γούαου....Εντυπωσιάστηκα..Τι τον ταίζεις τον κούκλο αν επιτρέπεται;Καλή χρονιά σε όλους από το μαύρο αρκουδάκι της αγάπης!
View attachment 65733
πανέμορφος ρε φίλε!! μπράβο!οτι ειπα παραπανω για το τριχωμα. δεν ασχοληθηκα ποτε με το να δωσω κατι... και πραγματικα με εχουν σταματησει στον δρομο για να με ρωτησουν αυτο το πραγμα! View attachment 65735
κατάλαβα.... δεν παίζει να μειωθεί η τρίχα με συχνό βούρτσισμα και κανένα συμπλήρωμα διατροφής του τύπου λάδι σολωμού κλπ?μάιο-σεπτέμβρη ΚΟΛΑΣΗ. τον υπόλοιπο χρόνο νορμάλ πράγματα. αλλά την περίοδο που σου λέω βάζουμε 2 φορές την μέρα σκούπα και είναι σαν να μην σκουπίσαμε... πήρα και σκούπα ναυαρχίδα για αυτή τη δουλειά!
ωραίος!! ρωτάω γιατί σκέφτομαι και εγώ κάποια στιγμή να αποκτήσω ένα lab ( θα με ενδιέφερε να μου έλεγες πληροφορίες για τον εκτροφέα σου είτε εδώ είτε σε pm) αλλά η γυναίκα μου έχει ένα θεματάκι με την τρίχα, αλλά πιο πολύ με ενδιαφέρει ο χαρακτήρας του/τηςΤι να σου πω...όσο και να βούρτσισα δεν παρατήρησα καμία σοβαρή αλλαγή.. άσε που καλοκαιριατικα και γω αν μπορούσα να βγάλω το δέρμα μου θα το έκανα
Και τώρα λίγο φλασμπακ!!! View attachment 65961
έλεγα μήπως υπήρχε ελπίδα με κανένα furminator και καθημερινο σχεδον βούρτσισμα...χαχαχα! δεν πειράζει όμως....we love labs!Παρένθεση για το φίλο που ρώτησε για την τρίχα.
Η τρίχα που είναι να πέσει, θα πέσει ακόμα και αν τους δώσεις εκχύλισμα απο τίμιο ξύλο.
Αυτό που διορθώνεις με τα συμπληρώματα, είναι να μην πέσει η τρίχα που πέφτει λόγω κακής διατροφής.
Με λίγα λόγια, τουλάχιστον τα λαμπ, ακόμα κι αν τρώνε οτι καλύτερο και ποιοτικότερο, θα γίνει της τριχοκολάσεως απο Μάιο μέχρι Σεπτέμβρη περίπου.