Θεός!!!
Αυτό που κάθονται τα καημένα, αδιαμαρτύρητα, να τους κάνεις ότι κουλό σου κατέβει στην κεφάλα, πόσο γαμάτο είναι
Αυτό που κάθονται τα καημένα, αδιαμαρτύρητα, να τους κάνεις ότι κουλό σου κατέβει στην κεφάλα, πόσο γαμάτο είναι
@vaggelo οχι και χαιβανι ο επιστημονας! View attachment 61982
αχου Παναγία μου το γλυκούλης του είναιιιιι ♡♡καλησπέρα κυρίες και κύριοι. επιτέλους καταφέραμε να απολαύσουμε ο ένας τον άλλο αυτές τις μέρες!
α και Χρόνια Πολλα!
και πολυ καλα ειδες! αυτο ειναι το 1 απο τα 3 κουρτσχααρ που του εκαναν παρεα αυτες τις μερες και νομιζω δεν θα θελουν να τον δουν για αρκετο καιρο!!!! τα ζαλισε τα καημενατο βίντεό σου μου προκαλεί μια βαθιά απόλαυση
(είδα ένα κούρτσχααρ ή κάνω λάθος; )
αχ ρε συ, σε καταλαβαίνω. Το ίδιο ζόρι τραβάω και γω. Να γίνεται χαμός στον κόσμο και μεις να έχουμε στο σπίτι την ευτυχία. Αν είναι δυνατόν.....@mareco και ειναι σε φαση που αλλαζει τριχα και δεν γυαλιζει πολυ!
ειναι πολυ ομορφος (φυσικα για την μαμα κουκουβαγια) αλλα αυτο που δεν μπορει κανεις να δει απο βιντεο και φωτογραφιες ειναι ο φοβερος χαρακτηρας του. ειναι ψυχουλα αυτο το ζωο. και ο κουασιμοδος να ηταν θα με κερδιζε με τον χαρακτηρα του!
ειναι μια κινουμενη ευγενικη χαρα ! τον εχει λατρεψει ολη μου η οικογενεια,ακομη και τα ατομα στη δουλεια μουαχ ρε συ, σε καταλαβαίνω. Το ίδιο ζόρι τραβάω και γω. Να γίνεται χαμός στον κόσμο και μεις να έχουμε στο σπίτι την ευτυχία. Αν είναι δυνατόν.....