Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων


καψοραχη

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2011
78
0
Παραδεχθηκε ο «θετικός» εκπαιδευτης σου, οτι εχει κυριαρχικά γονίδια ο σκυλος σου;
Οπορτουνιστής...
Ενδιαφέρων!
ναι μου το ειπε!και μου μιλησε για ολες τις αντιστοιχες φυλες!το θεωρεις κακο?
 


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μια ερώτηση: ο γνωστός θετικός εκπαιδευτής, έχει και σχολή εκπαιδευτών? Ανάλογα την απάντηση θα σου πω αν είναι σημαντική η δήλωσή του ή όχι
 


valentina

Well-Known Member
28 Μαϊου 2013
101
0
θεσσαλονίκη
μηπως αναφερεσαι σε εναν κυριο στη θεσσαλονικη που ειναι θετικος εκπαιδευτης και εχει και σχολη εκπαιδευτων;(δεν ξερω αν πρεπει να πω ονομα) γιατι ψαχνω αυτην την περιοδο και ενας απο τους 3 που επισκεφθηκα ηταν αυτος...να ξερω δηλαδη εαν υπηρχε ποτε κανενα προβλημα και επηρεασεις την αποφαση μου(θετικα παντα.εννοω να μην παω εαν δεν κανει καλη δουλεια)
 


καψοραχη

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2011
78
0
Μια ερώτηση: ο γνωστός θετικός εκπαιδευτής, έχει και σχολή εκπαιδευτών? Ανάλογα την απάντηση θα σου πω αν είναι σημαντική η δήλωσή του ή όχι

ναι απο οτι ξερω εχει!αλλα οχι Θεσσαλονικη....
 


καψοραχη

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2011
78
0
και να ξεκαθαρισω και κατι.....ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΟΥ ΜΕ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΛΛΑΡΑ ΚΑΙ ΠΝΙΧΤΕΣ! αυτο βεβαια ειναι δικη μου αποφαση και γι αυτο επελεξα και θετικο εκπαιδευτη! την ζημια του Τζο δυστυχως την ενισχυσε εκπαιδευτης που του φορεσε πνιχτη και σε εμπλοκη του τον κρεμασε απο αυτον!!!!!!!!!! επι τοπου τον ''σχολασα''.....αυτα τα λεω για να μη νομισει κανεις οτι με πιανουν κοροιδο....δικη μας επιλογη ηταν ο θετικος και δεν το μετανοιωνω στιγμη...ο σκυλας οτι του δινεις στο επιστρεφει....ειδικα οι κυριαρχες φυλες!δεν θελω να αναφερω ονομα εκπαιδευτη αλλα απο οτι εριξα μια ματια δεν ειναι αυτος που αναφερετε στις πρωτες σελιδες,δεν τον ξερω τον ανθρωπο ουτε το ΕΚΕΣ!!!!
 


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Επειδή δεν ξέρω πολλές σχολές να βγάζουν θετικούς εκπαιδευτές στην Ελλάδα, υποθέτω ότι ένα μέλος που έγραφε τις προάλλες σε άλλο θέμα ως θετική εκπαιδεύτρια, είναι απόφοιτός της σχολής του. Η κοπέλα/κυρία λοιπόν έλεγε ότι ΔΕΝ υπάρχει η έννοια κυριαρχία στα σκυλιά ούτε υπάρχουν κυριαρχικά σκυλιά ή κυριαρχικές σχολές. Γι'αυτό είδες να εκδηλώνεται τόσο ενδιαφέρον επί της λέξης από κάποιους από εμάς.
 




valentina

Well-Known Member
28 Μαϊου 2013
101
0
θεσσαλονίκη
για ελα και στο θρεντ που ανοιξα:διλημμα για εκπαιδευτη γιατι κ εμενα ο ενας κυριος αυτα μου ειπε και με προβληματισε οσο αφορα την κυριαρχια..διαβασε το αν ειναι ευκολο να μας πεις ποιας σχολης ειναι.μαρεκο ειναι σιγουρα ΕΚΕΣ;
 




valentina

Well-Known Member
28 Μαϊου 2013
101
0
θεσσαλονίκη
ναι αλλα η καψοραχη γραφει :δεν θελω να αναφερω ονομα εκπαιδευτη αλλα απο οτι εριξα μια ματια δεν ειναι αυτος που αναφερετε στις πρωτες σελιδες,δεν τον ξερω τον ανθρωπο ουτε το ΕΚΕΣ!!!! αρα δεν λεει για αυτον και η κρητικοπουλα ρωταει μαλλον ποιος ειναι..κ επειδη κ εγω μιλησα με εναν εδω δεν ξερω εαν λεμε τον ιδιο που εχει και σχολη..
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.734
19.996
valentina...συγκεντρώσου σε παρακαλώ :)

Το παρόν thread, αφορά το ΕΚΕΣ και οποιοδήποτε ποστ που δεν έχει να κάνει με αυτό, είναι off topic και κανονικά θα έπρεπε να έχει διαγραφεί. Προσέχετε τι γράφετε, που.

Κατανοητόν τώρα; :D
 




superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
Εγω θα θελα να της εχω μια αλυσιδα η οποια δε θα λειτουργει σαν πνιχτης, οπως λες. Αλλα το θεμα ειναι οτι αν τραβηχτει προς τα πισω, υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να της βγει :(


Sent from my iPad using Tapatalk HD

με αλυσιδα με μεγαλο θητα το κανεις
 


καψοραχη

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2011
78
0
παιδια σορυ εγω εκανα την γκελα του οφ τοπικ!!!!φαουλ!απλα ειδα την πρωτη αναρτηση τον Μαρτη του 13 και ειπα οτι προχωρησε η συζητηση μιας και δεν διαβασα ολες τις σελιδες!!σορυ και παλι.....συνεχιστε την κουβεντα αλλωστε ειναι ενδιαφερουσα!ευχαριστως να ελεγα το ονομα του εκπαιδευτη αλλα θα ειναι παραβιαση των ορων τουυ φορουμ και το σεβομαι!!
 


grammen2479

Member
16 Οκτωβρίου 2013
15
0
Μετά από 10 μήνες και ενώ έχουμε κάνει τερααααστια βήματα στο να ακούει εντολές, να μένει μόνος του ήσυχα κλπ, προσπαθούμε ακόμα να λύσουμε το πρόβλημα του να μην τρώει από κάτω. Έχουμε πάει ήδη σε δύο εκπαιδευτές, που μας τους πρότειναν γνωστοί, και μετά από καμιά βδομάδα επιστρέφουμε στα ίδια. Ψάχνοντας λοιπόν στο ιντερνετ έπεσα πάνω στο site του ΕΚΕΣ, το οποίο μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, κυρίως επειδή έχει συγκεκριμένα πακέτα. Μίλησα τηλεφωνικά μαζί τους και μου είπαν για λεπτομέρειες να μιλήσουμε από κοντά. Πριν πάω ωστόσο θα ήθελα κάποιες γνώμες αν έχει πάει κάποιος, τι δουλειά έκαναν κλπ.... Δυστυχώς δεν έχω κανέναν γνωστό που να έχει απευθυνθεί σε σχολή εκπάιδευσης και θα προτιμούσα όσο γίνεται να μην πάω ψάχνοντας!!!!
Καλησπέρα!
Έχω amstaff και πάω στο ΕΚΕΣ εδώ και ένα χρόνο. Δεν τρώει όχι απλά από κάτω αλλά και τροφή μες στην μουσούδα να του βάλεις αν δεν είμαστε εμείς!!!
Να πας στο ΕΚΕΣ!
 


grammen2479

Member
16 Οκτωβρίου 2013
15
0
Καλησπέρα!
Έχω amstaff και πάω στο ΕΚΕΣ εδώ και ένα χρόνο. Εχουμε τελειώσει την βασική υπακοή εδώ και καιρό και κρατάμε με την σχολή επαφή κάθε δεύτερο Σάββατο στα ομαδικά μαθήματα (ή ενδιάμεσα που και που) προκειμένου να συνεχίσουμε μετά για φύλαξη χώρου και σωματοφυλακή.
Να πω
1. ότι λατρεύει τους εκπαιδευτές ΟΛΟΥΣ!
2. είμασταν σε ο-λ-α τα μαθήματα παρόντες και στο 95% κάναμε εμείς χειρισμό του σκύλου!
3. Η εκπαίδευση δεν θα είχε αποδώσει -όπως καμία εκπαίδευση- αν δεν δουλεύαμε εμείς και στο σπίτι
4. π-ο-τ-ε δεν χτυπήθηκε ο σκύλος
5. π-ο-τ-ε δεν φόρεσε ηλεκτρικά κολλάρα
6. έχει τύχει να στρεσαριστεί σκύλος εν ώρα εκπαιδευσης και ο Τριάντης το τελείωσε το μάθημα και τον έστειλε σπίτι του!
7. Είναι μαγκιά να κάνεις ομαδικό μάθημα με 60 σκυλιά στον ίδιο χώρο -το ένα δίπλα στο άλλο- να είναι σε 'μεινε' με τους ιδιοκτήτες σε απόσταση χωρίς να κρατάνε τα λουριά τους και τα σκυλιά να είναι στην θέση τους χωρίς καβγάδες και τα συναφή!

Αν θέλετε τα ομαδικά είναι ομαδικά για παρακολούθηση!! Ο οποιοσδήποτε μπορεί να έρθει και δει!!

Έτσι απλά! Τέλος!
 


Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Καλησπέρα!
Έχω amstaff και πάω στο ΕΚΕΣ εδώ και ένα χρόνο. Δεν τρώει όχι απλά από κάτω αλλά και τροφή μες στην μουσούδα να του βάλεις αν δεν είμαστε εμείς!!!
Να πας στο ΕΚΕΣ!
Δεν λέω ότι δεν λες αλήθεια, απλώς για την κουβέντα να αντιπαραβάλλω και την δική μου εμπειρία πάνω σε αυτό το θέμα: μου είπαν ότι δεν γίνεται να το υποσχεθούν αυτό (άρνηση τροφής), ούτε καν να δουλέψουμε τα θέματα που έχει με το δικό του φαγητό. Οπότε η δική μου κρίση είναι ότι έχει κατά πολύ να κάνει με τον σκύλο αυτό το κομμάτι της εκπαίδευσης.

Επίσης, συγγνώμη κιόλας αλλά είναι λίγο περίεργο τα πρώτα 2 ποστς σου να είναι η εκθείαση ενός επαγγελματικού χώρου... Just sayin'...
 






grammen2479

Member
16 Οκτωβρίου 2013
15
0
Σε κάποια άλλα post διάβασα για την συμπεριφορά ενός εκπαιδευτή από το ΕΚΕΣ. Αυτό είναι αλήθεια, ο ένας από εκεί μέσα το παίζει ξερόλας, πολλά-βαρύς-και-όχι, συνέχεια ειρωνεύεται και επικρίνει. Αυτό όμως δεν του αφαιρεί το προνόμιο ότι είναι άψογος στην δουλειά του. Σε όλα τα 'καταστήματα' υπάρχουν οι καλοί και κακοί πωλητές! Αν δεν σου κάνει σαν άνθρωπος απλά κλείνεις με τους άλλους εκπαιδευτές μάθημα!!

Sirkos το δικό μου amstaf είναι πολυ παιχνιδιαρικο και χαζοχαρουμενο! Τώρα αν τον καταφερουν να τον κάνουν φυλακα τι να πω?? εκεί θα τους βγάλω το καπέλο!

Δάφνη δεν υπόσχονται τίποτα γιατί δουλεύεις μόνος σου το σκυλί!!! Αυτοί σου δείχνουν απλά τί ασκήσεις πρέπει να του κάνεις και στα μαθήματα 'επιτηρούν' αν κάνεις σωστά τις ασκήσεις ή του περνάς λάθος μήνυμα! Εμείς το δουλέψαμε πάρα πολύ το σκυλί και το καταφέραμε!!Και ο δικός μας είναι πολύ πεισματάρης.

Από ότι βλέπω κάποιοι είχαν και αρνητική εμπειρία. εγώ έχω θετική εμπειρία. Όπως προείπα τα ομαδικά είναι σε ανοιχτό χώρο και όποιος θέλει έρχεται και βλέπει!! Μέσω facebook στην σελίδα του ΕΚΕΣ μπορείς να δεις πότε έχουν ομαδικό. Πάντως νομίζω αυτό το Σάββατο λογικά πρέπει να έχουν στον Άλιμο.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.195
Μηνύματα
896.955
Μέλη
19.978
Νεότερο μέλος
Tina78