Ενοχλήσεις στη βόλτα;


Status
Κλειδωμένο θέμα

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
bouboul λογικα το φυλο θα το καταλαβε γιατι τα στηθακια της δικιας μου κρεμονται αρκετα!!

kritikopoula ναι πιστευει οτι εχει μπλεξει με χαζους αλλα δεν θα μας παρει και τα λεφτα μεσα απο τα χερια!!:p
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.705
7.832
Δύο συμβάντα στην βόλτα σήμερα, το ένα ευχάριστο.
Ας αρχίσω από το δυσάρεστο. Περπατάμε ανέμελοι, στο λουρι τα σκυλιά και σκάει μύτη ένα γ.π. ελεύθερο. Μία κυρια από πίσω με ρωτάει, αρσενικά; Ο ένας της απαντάω..γιατί έχει θέμα ο δικός σας με τα αρσενικά; Εεεεεεε μου απαντάει. Με το εεεεεε αισθάνομαι εεεένα γλυκόλογο να σκάει στην γλώσσα μου και της απαντώ, αν εεεεεε τότε να τον έχετε στο λουρί. Έχει πλησιάσει ο δικός της, έχει μυρίσει τον έλβις και έχει ξεκινήσει το γρύλισμα. Με το που ακούει το γρύλισμα , απαντάει και ο δικός μου με γρύλισμα και ετοιμάζεται ο άλλος..σκέφτομαι εγώ ότι θα τον κάνει με τα κρεμμυδάκια τον δικό μου..κακήν κακώς του βάζει το λουρί η κυρία και μου λέει...και ο δικός σας όπως βλέπω δεν πάει πίσω... Ήθελα να την αρχίσω στα γαλλικά , το μόνο που της είπα ήταν ότι το θράσσος σας με αφήνει άναυδη. Δηλαδη έπρεπε κατά την γνώμη της ο δικός μου στο λουρί να του κουνάει την ουρά ενώ ο άλλος γρυλίζει έξαλλος...

Συναντήσαμε και την κυρία Δάφνη με τα καβαλιέ της και γνωρίστηκαν με τον μπουνταλά που ενθουσιάστηκε, και η κυρία Δάφνη μου αφού εισπράξαμε πολλά κοπλιμέντα μου είπε ότι θα ήθελε τον Έλβις λίγο πιο παχύ! Επιτέλους και ένας άνθρωπος που δεν τον λέει χοντρό επειδή είναι μεγαλόσωμος..
 


johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...H κυρία, συνοδεύεται (off-leash) από το ενήλικο - αρσενικό - dog aggressive - υπερκινητικό - "τσαμπουκαλεμένο" τσιουάουα της...

Και ο σκυλάκος... χωρίς να το γνωρίζει... ξεκινάει "σφαίρα", για να συναντήσει το ...πεπρωμένο του...

...Ο σκυλάκος, εν τω μεταξύ, με τη στιγμιαία ένταση του οδηγού, μπόρεσε και ελευθερώθηκε... και συνέχισε τις επιθέσεις (!!!) με τα δόντια έξω, αποφεύγοντας τον Casper και μένοντας στην απόσταση που καθορίζει το μήκος του οδηγού...

Και αναρωτιέμαι: Μόνο εμείς κοντεύουμε να πάθουμε εγκεφαλικό, όταν ένα άλλο σκυλάκι κινδυνεύει? Και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι? Τόσο αναίσθητοι?
Χτες βράδυ...

Πάλι ο ίδιος σκύλος, το κέρατό μου!!!:mad:

Αυτή τη φορά, ο γιός της ιδιοκτήτριας, τον εκτόνωνε (πάντα, off-leash - τι να λέμε τώρα) στον κήπο της πολυκατοικίας τους... με κλειστές πόρτες, αλλά ο μικρός μπόρεσε και χώθηκε ανάμεσα από τα κάγκελα...
Και έκανε κανονικό μαρς στον Casper... ο οποίος τον είχε εκεί, προστά στη μούρη του, "λαχταριστό" και νόστιμο!!!

Εγώ, περιττό να πω ότι αιφνιδιάστηκα, γιατί ο σκυλάκος προέκυψε από το πουθενά και δεν φώναξα το απαραίτητο "ΟΧΙ!!!"... έτσι, ο Casper ένιωσε ότι όλα παίζουν και πήγε να τον αρπάξει... όπου διορθώθηκε (άδικα - για μιά ακόμα φορά)... και (παραδόξως - πνίγηκε "λιγάκι", βέβαια) άρχισε να ηρεμεί... και όσο ηρεμούσε ο Casper, τόσο να επιτίθεται ο άλλος, από κάθε κατεύθυνση που μπορούσε!!

Επειδή η σκηνή "λάμβανε χώρα" σε (στενό) πεζοδρόμιο κεντρικού δρόμου, όλοι μας είχαμε την αγωνία να μη γίνει η στραβή και πεταχτεί ο μικρούλης στο δρόμο... πανικός!
Μέχρι και ο Casper αντιλαμβανόταν τον κίνδυνο του δρόμου και στεκόταν ακίνητος, προσπαθώντας μόνο να αποφεύγει τις δαγκωνιές... τα αυτοκίνητα δε, είχαν σταματήσει και έκαναν χάζι το θέαμα (μη σας πω ότι τίποτα μερακλήδες είχαν αρχίσει να βάζουν και στοιχήματα)...
Ο δε νεαρός ιδιοκτήτης, που προφανώς φοβόταν, δεν έβγαινε έξω, αλλά φώναζε το σκυλάκο του μέσα από τα κάγκελα!!!

Τελικά, μπόρεσε και τον μάζεψε η γυναίκα μου και τον κράτησε για να βγει ο νεαρός και να τον παραλάβει...

Υ.Γ. Αυτό δε, που μου έσπασε κυριολεκτικά τα νεύρα, είναι πως η Μόκα (ως άλλος βούδας), τι έκανε?
Ακολουθούσε χαλαρά όλες τις κινήσεις του μικρού, σαν να μην τρέχει τίποτα και του μύριζε τον κwλο!!!
 




l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.705
7.832
Χαχαχχαααα φοβερή η Μόκα!!!
Εντωμεταξύ έχει ήδη συμβει ατην περιοχή μας δολοφονία μικρόσωμου χωρίς λουρί από μεγαλόσωμο εξαιρετικά dog aggresive σε λουρί λαι αν δεν είχες δουλέψει τόσο με τον Casper δεν ξέρουμε που θα κατέληγε το περιστατικό.
Δεν βάζουν μυαλό..
 


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Στην περίπτωση που περιγράφεις Kyveli θα εβαζα δολοφονια από αφεντικό που είχε το σκυλί του εκτος λουριου και το οποίο πλησίασε dog aggressive σε λουρι...
 


johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...δολοφονία μικρόσωμου χωρίς λουρί από μεγαλόσωμο εξαιρετικά dog aggresive σε λουρί...
Αγαπητή μου,:)

Αυτά, έστω και μέσω pm τα μοιραζόμαστε με τους καλούς μας γείτονες...:cool:
Αν υπάρχει πληροφόρηση, είσαι alert, έστω και λίγα δευτερόλεπτα πιο πριν... και αυτά τα δευτερόλεπτα, παίζουν τεράστιο ρόλο!
 






johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Σκίσει όχι. Διορθώσει με την ένταση που του πρέπει, ναι!
Αυτά είναι σκυλιά, ρε παιδί μου...:)
και ο Casper αυτό ήθελε να κάνει: να τον διορθώσει με την ένταση που του "πρέπει"!!! Απλά, εγώ φταίω, που δεν είχα καμμία εμπιστοσύνη σ' αυτή την έντααη...:cool:
 




l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.705
7.832
Αγαπητή μου,:)

Αυτά, έστω και μέσω pm τα μοιραζόμαστε με τους καλούς μας γείτονες...:cool:
Αν υπάρχει πληροφόρηση, είσαι alert, έστω και λίγα δευτερόλεπτα πιο πριν... και αυτά τα δευτερόλεπτα, παίζουν τεράστιο ρόλο!
Έχεις δίκιο επανορθώνω αμέσως!
 


Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
κακήν κακώς του βάζει το λουρί η κυρία και μου λέει...και ο δικός σας όπως βλέπω δεν πάει πίσω...
Έλεος.....#-o


Εντωμεταξύ έχει ήδη συμβει ατην περιοχή μας δολοφονία μικρόσωμου χωρίς λουρί από μεγαλόσωμο εξαιρετικά dog aggresive σε λουρί λαι αν δεν είχες δουλέψει τόσο με τον Casper δεν ξέρουμε που θα κατέληγε το περιστατικό.
Δεν βάζουν μυαλό..
Αν χτύπα ξύλο, το περιστατικό που σας συνέβη δεν είχε αυτήν την κατάληξη και ο Casper δάγκωνε τον μικρό, θα μπορούσαν οι ιδιοκτήτες να κινηθούν νομικά εναντίον σου, παρόλο που ο δικός τους δεν ήταν στο λουρί?
 


johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Αν χτύπα ξύλο, το περιστατικό που σας συνέβη δεν είχε αυτήν την κατάληξη και ο Casper δάγκωνε τον μικρό, θα μπορούσαν οι ιδιοκτήτες να κινηθούν νομικά εναντίον σου, παρόλο που ο δικός τους δεν ήταν στο λουρί?
Δεν είμαι βέβαιος...

Αλλά, έτσι κι αλλιώς, εγώ λειτουργώ μόνο με μιά σκέψη (που ενδέχεται να την έχω μεταβιβάσει λιγάκι και στον κούταβο): Να μην πάθει οτιδήποτε το άλλο σκυλί... όσο χαζός - άπειρος κλπ. να είναι ο ιδιοκτήτης...
Και σίγουρα, να μην πάθει κάτι (χειρότερο από τις διορθώσεις μου!) το δικό μου σκυλί...
 


KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
είδα επιτέλους τις άγριες διαθέσεις της αν και ήταν προσεκτική ..πήγαμε μία βολτίτσα με το λάμπ ενώς παιδιού απο το φόρουμ και τον αρσενικού του που απο την πρώτη στιγμή το μυαλό του ήταν να την καβαλήσει αν και άπειρος αφού δεν έβρισκε στόχο(που να ήξερε κιόλας πώς είναι στειρωμένη να ξενέρωνε) .η Μπέλα αν και παίζανε 1 με 1 συνεχώς δεν ήθελε και του έβγαζε κραυγές και δόντια αλλά χωρίς να του κάνει κάτι κακό. αποτέλεσμα να εκτονωθούν και τα δύο και μπόνους μία βόλτα στους δρόμους της πόλης για κοινωνικοποιήση γιατί δεν μπαίνουμε κέντρο συχνά ,όπου έπιανε και σαν γκομενοπαγίδα!:wink:
 
Last edited:


Jesuss

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
180
1
33
Athens
www.facebook.com
Εχθές ήμασταν στον μόνο χώρο όπου μπορώ να αφήσω τον Ήρωα να τρέξει και να παίξει με άλλα σκυλάκια.Έρχεται λοιπόν μια κοπέλα η οποία είναι κόρη της αντιπροέδρου της φιλοζωικής οργάνωσης της περιοχής με 2 θηλυκά ημιαιμάκια.Η κοπέλα είναι μια ενόχληση από μόνη της και συν της άλλης το ένα απ' τα σκυλιά της έχει τρομερό πρόβλημα με όλα τα άλλα σκυλιά ανεξαιρέτως φυλής μεγέθους φύλλου και ηλικίας.Το κρατάει λοιπόν στο λουρί και το άλλο το αφήνει να παίξει.Μόλις έρχονται πάει ο μικρός να χαιρετήσει.Πριν προλάβω να τον φωνάξω τον είχε ήδη δαγκώσει και ο μικρός έτρεχε με την ουρά στα σκέλια.
Δεν δέχομαι ότι ήταν λάθος μου που τον είχα ελεύθερο γιατί ποτέ δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα.

Αυτό που με έκανε έξαλη ήταν το ότι ενώ έχει τέτοιο σκυλί κι ας το έχει στο λουρί,καθόταν και χασκογελούσε με μια φίλη της και ούτε που κατάλαβε ότι ο Ήρωας την πλησίασε.Εκτός αυτού μετά το περιστατικό,δεν έκανε καμιά διόρθωση στο σκύλο παρά γελούσε και μου είπε μες στην χαρά "τον δάγκωσε,χαχα,δεν πειράζει"!!!!:mad:
Όταν την ρώτησα γιατί δεν συμβουλεύεται κάποιον εκπαιδευτή μου απάντησε ότι είναι 8 χρονών το σκυλάκι και δεν γίνεται τίποτα τώρα.Μέχρι 9 μηνών ότι του μάθεις.

Κρίμα για το σκυλάκι , και κρίμα για εμάς που μας χαλάει το παιχνίδι και τρέχουμε να τα μαζέψουμε κάθε φορά που την βλέπουμε.
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.734
19.995
Sorry αλλά...ασφαλώς και είναι δική σου η ευθύνη, του ότι δαγκώθηκε το σκυλί σου.
Εσύ όφειλες όντως να μην τον αφήσεις να πλησιάσει ένα δεμένο σκυλί. Και ιδίως, από την στιγμή που ήξερες ότι το συγκεκριμένο σκυλί έχει "πρόβλημα". Δεν είναι η ιδιοκτήτριά του, της οποίας ο προσδιορισμός "κόρη της αντιπροέδρου της φιλοζωικής οργάνωσης της περιοχής" δεν βλέπω τι αξία έχει, που το έχεις και τονισμένο, υποχρεωμένη να μην εισέρχεται σε έναν χώρο, με το σκυλί της δεμένο δίπλα της, επειδή δεν μπορείτε οι υπόλοιποι να ελέγξετε τα δικά σας.
 


chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Και εδώ έχω ένα παρόμοιο σκύλο που ο ιδιοκτήτης το έχει πάντα σε λουρί, πήγε και έκανε και ο δικός μου τα ίδια και δεν πρόλαβα να τον φονάξω ευτηχώς δεν τον μάζεψε το άλλο σκυλί.
Το λάθος δικό μου ο ιδιοκτήτης μας έχει ενημερώσει ότι ο σκύλος του είναι περίπτώση και να μην αφήνω τον δικό μου να τον πλησιάζει, οπότε έχω τα μάτια μου 14 δηκία μου ευθήνη αν κάνει παπαρία ο σκύλος μου όχι του άλλου.

Υ.Γ. Το μόνο που μπορείς να της πεις είναι να βάλει κανένα φίμωτρο στον σκύλο τα άλλα είναι δικό σου λάθος, Ελλάδα είσαι η νομοθεσία νομίζω δεν επίτρέπη σκύλο χωρίς λουρί.
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.705
7.832
Sorry αλλά...ασφαλώς και είναι δική σου η ευθύνη, του ότι δαγκώθηκε το σκυλί σου.
Εσύ όφειλες όντως να μην τον αφήσεις να πλησιάσει ένα δεμένο σκυλί. Και ιδίως, από την στιγμή που ήξερες ότι το συγκεκριμένο σκυλί έχει "πρόβλημα". Δεν είναι η ιδιοκτήτριά του, της οποίας ο προσδιορισμός "κόρη της αντιπροέδρου της φιλοζωικής οργάνωσης της περιοχής" δεν βλέπω τι αξία έχει, που το έχεις και τονισμένο, υποχρεωμένη να μην εισέρχεται σε έναν χώρο, με το σκυλί της δεμένο δίπλα της, επειδή δεν μπορείτε οι υπόλοιποι να ελέγξετε τα δικά σας.
Συμφωνώ απόλυτα.
 


Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Από τη στιγμή που είχες το σκύλο σου λυτό και μόνος του πλησίασε τον άλλο σκύλο, το λάθος είναι δικό σου.-
 


Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.195
Μηνύματα
896.955
Μέλη
19.978
Νεότερο μέλος
Tina78