Φιλε doctor, τωρα με βοηθας περισσοτερο. Δουλευεις σαν τον Σωκρατη με τη μαιευτικη μεθοδο

.
Δυσκολο ειναι καταρχην το μεγεθος. Μεγαλο καραβι μεγαλες φουρτουνες. Η Ζηνα το πινσερακι ειναι 30 εκατοστα μηκος οποτε οσα εκανε ή κανει, ζαβολιες, ζημιες, αντισταση, φασαρια, προκληση στη γειτονια, εκτοπισμα, δυσκολια στη μετακινηση ειδικα με το αυτοκινητο, δυναμη, φαγητο κλπ ειναι πολυ μικρα. Μπορουμε να την αφησουμε για λιγο και να φυγουμε και μπορουμε να την δωσουμξε στην πεθερα μου 2 βδομαδες για να παμε διακοπες στο εξωτερικο. Ευκολα την δεχονται σε ενοικιαζομενα σπιτια για διακοπες στην Ελλαδα. Για τη Ζηνα το σπιτι μας που ειναι 140 μετρα ειναι σαν γηπεδο. Και μονο χοροπηδωντας συνεχεια πανω στα κρεβατια και τους καναπεδες και με το κυνηγητο με την κορη μου κουραζεται και ψευτοαθλειται.
Με την Ηρα ολα τα παραπανω πολλαπλασιαστηκαν. Το μεγεθος μεγαλο, η δυναμη μεγαλη. Παει η ομορφη κοκκινη τριανταφυλλια και το ενα μεγαλο γιασεμι σε λιγα δευτερολεπτα. Πού να την βαλω μεσα στο σπιτι? Την εβαλα στο σπιτακι στο κτημα για λιγο και κοντεψε να το γυρισει αναποδα. Πηδηξε στο κρεβατι και κοντεψε να το διαλυσει. Θα μου πεις θελει εκπαιδευση. Ειναι και η ηλικια ομως. Θυμαμαι την Ζηνα σε τετοια ηλίκια, ολο χαζομαρες και ζημιες. Καμια σχεση τωρα.
Και αν για τη Ζηνα το σπιτι ειναι γηπεδο, για την Ηρα το μπαλκονι ειναι φυλακη. Την βγαζω ομως συνεχεια εξω. Μπορω δεν μπορω, θελω δεν θελω. Με στενοχωρει αυτο.
Αν δεν μπορω καποια μερα τι θα γινει? Αν εχω δουλεια, αν ειμαι κρυωμενος? Αν ειμαι πτωμα απο την κουραση οπως προχθες?
Στη Ζηνα το περπατημα και τρεξιμο εξω ειναι κατι απλο. Μια μικρη βολτα στο παρκο 100 μετρα απο το σπιτι και τελειωσε. Στην Ηρα θελει δουλεια, χρονο και κουραση. Για να αξιζει τον κοπο η βολτα πρεπει να την παω με το αυτοκινητο στο δασακι ή σε καποια μεγαλη ανοιχτη εκταση.
Αυτα για την Ξανθη. Στο κτημα ειναι διαφορετικα. Μεσα ελευθερη (για την ωρα) και η βολτα αρχιζει απο την αυλοπορτα μεχρι την κορυφη του βουνου αν θελεις. Γι αυτο εξαλλου ξεσηκωθηκα και εψαχνα για σκυλο.
Τα λαθη τωρα. Στην Ηρα δεν προλαβα να κανω πολλα αλλα στη Ζηνα καναμε ολοι απειρα. Ο,τι λαθος μπορει να κανει καποιος σε ενα σκυλι το καναμε. Οποτε να μην τα απαριθμησω, με την εμπειρια σου καταλαβαινεις φανταζομαι αμεσως. Οταν το σκυλι ειναι της κορης σου ουτε να το τιμωρησεις μπορεις ουτε να το στρωσεις. Ετρεχε παντα η μικρη και τα χαλουσε ολα. Οποτε εγινε η Ζηνα ενα κακομαθημενο μωρο. Δεν θα συνυπαρξει ποτε με την Ηρα απλα γιατι ειναι τοσο κακομαθημενη και στριμενη και κυριως γιατι ολοι την κανακευουν. Χθες που ειχα την Ηρα εξω πηγε στο μπαλκονι και τα εκανε στο χαλακι της Ηρας για εκδικηση. Αν τις υποχρεωσω να συνυπαρξουν, πολυ απλα θα τσακιστει η Ζηνα κατω απο τα ποδια της Ηρας. Αλλο προβλημα, απο τοτε που η Ηρα ηρθε στο σπιτι (εστω στο μπαλκονι) η Ζηνα αρχισε να τα κανει παλι μεσα μετα απο τοσο καιρο. Δεν ειναι οτι δεν μπορει να παει εξω μια και Ηρα ειναι στην ακρη δεμενη, το κανει απο ζηλεια. Δεν ειναι μονο το οτι ειναι κακομαθημενη. Ολα τα πινσερ ειναι στριμενα, ειναι διασημα γι αυτο.
Ειναι αυτονοητο οτι αν η Ηρα ακολουθησει τα χναρια της Ζηνας, θα εχουμε ενα ανεξελεγκτο τερας το οποιο θα πρεπει να εκλειψει.