Σας ευχαριστω και παλι ολους για τα καλα σας λογια, την ενθαρρυνση και τις συμβουλες.
Η Ηρα είναι συνεχεια μαζι μου οπου παω και αλλαζει παραστασεις οποτε ελπιζω να μην βαριεται. Σταματησε τελειως την κλαψα οποτε ελπιζω ότι περναει καλα.
Στη δουλεια, κτημα, βολτα, χομπυ, καφετερια, ταβερνα είναι παντα διπλα μου. Θα δουλεψω κι άλλο την ελεγχομενη εισοδο της στο σπιτι και την εξοικειωση με την Ζηνα.
Λογω εποχης ειμαστε πλεον πολύ συχνα στο κτημα (πχ σαββατοκυριακο και χθες μεχρι αργα) και εκει κανει σχεδον ο,τι θελει ελευθερη. Της εχω περιφραξει μια εκταση περιπου 70 τετραγωνικα, το πιο δροσερο και σκιερο μερος του κτηματος, για να μην ρημαξει τα κηπευτικα που βαλαμε αλλα ετσι κι αλλιως είναι συχνα ελευθερη στο βουνο διπλα, μαζι μου φυσικα.
Της εφτιαξα και ένα αρκετα μεγαλο ξυλινο σπιτακι και μενει η σκεπη με καναδεζικο κεραμιδι. Ελπιζω να το τιμησει.
Εμαθε και μερικα πραγματακια.
Στο αυτοκινητο κολλαει στη θεση της και δεν κανει βολτες μπρος πισω και πανω μου. Πριν ανοιξω την πορτα πρεπει να της πω εντονα μεινε αλλιως θα πεταχτει σαν σιφουνας.
Αν εξαιρεσουμε τα πρωτα λιγα λεπτα της βολτας που είναι σε διεγερση, περπαταει στις γνωστες διαδρομες στο πλάι με ή χωρις λουρι. Χωρις λουρι στο βουνο. Σε κατοικημενη περιοχη παντα λουρι. Σε καινουριες διαδρομες όμως με ζοριζει γιατι θελει να μυρισει και να εξερευνησει και τραβαει μια από δω και μια από κει. Όταν δει πως δεν την ακολουθω σιγα σιγα συμμαζευεται αλλα μπορει να χρειαστουν και μερικες σβουρες.
Όταν την φωναζω ερχεται τρεχοντας. Αν όμως εχει δει ή μυρισει κατι ενδιαφερον πρεπει να ξαναφωναξω ή να φωναξω και να κανω πως φευγω.
Στο «μεινε» μενει εκτος αν απομακρυνθω αρκετα οποτε πρεπει να της το ζηταω συνεχεια για να μεινει και δεν πιανει παντα.
Δινει φιλακια όταν της το ζηταω.
Σχεδον σταματησε να πηδαει πανω μου και στο αυτοκινητο αφου το γεμισε με γρατζουνιες τις πρωτες μερες. Μαλλον χρειαζεται πεντικιουρ. Τουλαχιστον δεν πηδαει πλεον καθολου στην κορη μου.
Καθεται δυστυχως μονο με κερασμα αλλιως κανει την κουφη.
Το stop θελει πολλη δουλεια ακομα παρολο που το προσπαθω πολύ.
Το ξαπλα δεν το δοκιμασα καθολου.
Το κατω (από κατι) καλουτσικα.
Το ΜΗΗΗΗ όμως το παμε πολύ καλα γιατι εχω ψαρωτικη αγριοφωναρα.
Δυο φορες που αργησα λιγο να την βγαλω το πρωι μου κατουρησε το μπαλκονι και την μια φορα το λερωσε. Δεν εχω την αξιωση να σκασει αλλα θα ηθελα να κρατιεται καμια ωρα αν χρειαστει. Όχι τιποτα άλλο αλλα να μην κατουρησει σε καμια ταβερνα και ανοιξει η γη να με καταπιει.
Σε ταβερνα καλως ή κακως δεν μπορω εγω να τρωω κι αυτή να βλεπει. Οποτε της δινω. Παρολα αυτά αν την απομακρυνω μισο μετρο και μετα την αγνοησω θα κατσει δίπλα μου ησυχη αλλα μετα δεν μου κατεβαινει εμενα η μπουκια.
Στο σπιτι ειναι απλα τα πραγματα γιατι δεν τρωμε στο ιδιο μερος.
Αλλα παλι με επιασε η φλυαρια!
Να στε καλα παιδια
Φιλικα
Αρης